Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
ARAD Primarul Falca: Furnizarea gazelor naturale catre CET nu va fi sistata Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, a declarat marţi, prin intermediul unui comunicat de presă transmis de Primărie, că în întâlnirea de lucru desfăşurată în cursul zilei la Ministerul Energiei s-a identificat o soluţie pentru ca Societatea Comercială C- Gaz Energie să continue să furnizeze gaze naturale către CET Arad, astfel încât să poată fi asigurată căldura în locuinţele racordate la sistemul centralizat de termoficare al oraşului. (13.02.2018)
ARAD Iustin Cionca: Consiliul Judetean nu a primit bani de la Guvern pentru echilibrarea bugetului Aradul se află între cele şapte judeţe din ţară cărora Guvernul nu le-a alocat fonduri pentru echilibrarea bugetului, din cotele defalcate din TVA, a afirmat luni, într-o conferinţă de presă, Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad. Pentru că Legea achiziţiilor publice este stufoasă şi unele achiziţii de lucrări nu se încheie nici măcar într-un an de zile, pentru că sunt contestate, nu am reuşit să consumăm banii. În această situaţie, fie transferi contravaloarea acestor contracte în excedentul bugetar şi le continui anul viitor, fie renunţi la proiectele respective. Cum era normal, am decis transferarea acestor bani în excedentul bugetar, urmând să îi folosim anul acesta", a explicat şeful administraţiei judeţene. (05.02.2018)
ARAD: Asociatia municipiilor din Romania, semnatara a Aliantei pentru coeziune Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, în calitate de preşedinte al Asociaţiei Municipiilor din România - Sucursala Vest şi membru al Delegaţiei României la Comitetul European al Regiunilor a participat joi, la Bruxelles, la semnarea Alianţei pentru Coeziune, coaliţie care consideră că politica de coeziune a Uniunii Europene trebuie să rămână, în continuare, unul din pilonii viitorului UE. (03.02.2018)
Proiect de eficientizare a activitatii in Primaria ARAD, finantat prin MDRAPFE Primăria Arad a încheiat un contract de finanţare cu Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene (MDRAPFE) având ca obiect acordarea unei finanţări nerambursabile destinată implementării proiectului cu titlul “Planificare strategică şi management al performanţei la nivelul municipiului Arad prin instrumentul Balanced Scorecard – Tablou de Board echilibrat”, informează reprezentanţii administraţiei locale. Potrivit sursei citate, valoarea finanţării este de 422.390 lei, contribuţia municipalităţii arădene fiind de 2%. (01.02.2018)
Gheorghe Falca: Investitiile reprezinta 39 la suta din bugetul municipiului ARAD Investiţii reprezintă 39% din bugetul pe anul 2018 al municipiului Arad, cu toate că acesta este cu 74.000 lei decât cel de anul trecut, ca urmare a reducerii impozitului pe venit de la 16% la 10%, a declarat primarul Gheorghe Falcă. Potrivit edilului, în acest an municipalitatea arădeană are un buget general de venituri şi cheltuieli în sumă totală de 623.513.000 lei, în timp ce, anul trecut, acesta s-a ridicat la 697.314.000 lei. (31.01.2018)
ARAD: Bugetul pe 2018 al municipiului resedinta de judet a fost adoptat Bugetul pe anul 2018 al municipiului Arad a fost adoptat luni într-o şedinţă publică extraordinară a Consiliului Local Municipal, dezbaterile pe buget provocând discuţii aprinse între consilierii PSD-ALDE şi cei ai PNL şi UDMR. În cadrul discuţiilor au fost propuse o serie de amendamente, unul dintre acestea, care a şi fost adoptat, referitor la achiziţionarea unei maşini care taie în bucăţi buletinele şi cărţile de identitate care nu mai sunt valabile, în valoare de 35.000 de lei. (29.01.2018)
ARADUL, alaturi de Paris si Leeds, pe harta oraselor culturale din Europa Fără precedent, anul acesta, Aradul se alătură unor metropole, în organizarea conferințelor Rețelei Orașelor Culturale din Europa. Mai precis, Aradul se alătură orașelor Leeds şi Paris în care vor fi organizate astfel de evenimente. Numit „Le Rendez-vous d’Arad”, evenimentul co-organizat de Consiliul Județean, Primăria Municipiului Arad și Asociața „LIKE – Reţeaua Oraşelor Culturale din Europa” va avea loc în luna octombrie. (25.01.2018)
Primaria orasului INEU, parte intr-un proiect transfrontalier romano-ungar, finantat din fonduri europene Primăria oraşului Ineu a depus o cerere de finanţare din fonduri europene, pe programul INTER-REG RO-HU, Axa PA1, care îşi propune “dezvoltarea infrastructurii turistice şi culturale în spaţiul vecinătăţii comunităţilor Ineu şi Mezobereny”, unul dintre obiectivele proiectului fiind restaurarea Cetăţii Ineului şi introducerea ei într-un circuit cultural şi turistic european, a informat primarul oraşului Ineu, Călin Abrudan. (22.01.2018)
Preluarea Casei de Cultura a Sindicatelor ARAD de catre municipalitate este tergiversata, sustine primarul Falca Primăria Arad a câştigat în instanţă dreptul de proprietate asupra Casei de Cultură a Sindicatelor din municipiu, printr-o decizie definitivă din noiembrie 2017 a Curţii de Apel Timişoara, însă preluarea imobilului este întârziată ca urmare a atacării respectivei sentinţe la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie de către Asociaţia Naţională a Caselor de Cultură din România (ANCCR), a informat primarul Gheorghe Falcă. (19.01.2018)
Primarului orasului SEBIS, Gheorghe Feies, declarat definitiv incompatibil de ICCJ Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a respins recursul formulat de primarul oraşului Sebiş, Gheorghe Feieş, împotriva hotărârii Curţii de Apel Timişoara care l-a declarat incompatibil, într-un proces cu Agenţia Naţională de Integritate (ANI). Decizia ICCJ, pronunţată pe 17 ianuarie, este definitivă. Gheorghe Feieş s-a aflat în fruntea oraşului Sebiş peste 20 de ani. (19.01.2018)
<<   <   pagina 2 din 61   >   >>
 
Informatii din Arad

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design