Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
La Oradea, Arad si Brasov, gigacaloria are comisioane mai mari cu pana la 50% din cauza unei firme capusa, iar Primaria Oradea vinde certificate de poluare de 7 milioane de euro Liderul sindical Marin Condescu a declarat ca gigacaloria din Oradea, Brasov si Arad este printre cele mai scumpe din tara, din cauza comisioanelor de pana la 50 % stipulate intr-un contract angajat de Societatea Naţionala a Lignitului Oltenia (SNLO) cu o firma de recuperare a creantelor de la termocentrale. Primaria Oradea va emite 500 000 de certificate pentru emisii de CO2, cu o valoare de circa 7 milioane de euro pe pietele bursiere internationale. (22.01.2009)
ARAD: Autostrada Arad-Timisoara intra in constructie in februarie, iar primariile din judet intra in recesiune din cauza Guvernului Lucrarile la autostrada Arad-Timisoara vor incepe in luna februarie, iar primariile din judetul Arad vor intra in recesiune din cauza ordonantei Guvernului Boc de reducere a cheltuielilor administrative la 15%. (14.01.2009)
Politistii timisoreni i-au amendat pe liceeni pentru parcare ilegala, iar Blue Air are o noua cursa din Arad Politistii timisoreni au aplicat liceenilor de la Grigore Moisil amenzi pentru parcare ilegala, iar compania low cost Blue Air va opera o noua cursa de pe aeroportul din Arad spre Barcelona. (10.01.2009)
Arad: Piata de hobby, vechituri si animale de companie la Pecica Potrivit blogului Pecica News, administratia locala a decis sa diversifice oportunitatile de shopping din oras. In fiecare prima duminica a lunii, in recent modernizata piata se va desfasura tirgul de hobby unde se vor putea achizitiona vechituri si animale de companie, asa cum se intimpla si la Arad. (07.11.2008)
Protest cu primari PD-L din "Respect pentru Arad" Primarii PD-L din Arad au protestat impotriva Guvernului, nemultumiti de banii primiti de primariile pedeliste din Arad la ultima rectificare bugetara.O delegatie a celor doua sute de primari care au protestat in fata Prefecturii Arad, a inmanat o lista de revendicari prefectului Gavril Popescu. (29.10.2008)
Aradul, un oraş plin de praf Aparatele de monitorizare a aerului amplasate în Arad vin să confirme faptul că aerul din municipiu este plin de praf. Deşi, de la începutul anului, de când a început să se măsoare calitatea aerului, nu a fost depăşită niciodată cantitatea admisă de pulberi suspensibile (praf), specialiştii spun că ne aflăm aproape de limită. (15.05.2008)
Arad: 3 milioane pe exproprieri Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale a prezentat de curând una dintre principalele lucrări aflate în planul de investiţii pentru zona de vest. Este vorba de drumul expres Arad-Oradea, investiţie a cărei valoare a fost stabilită la 1.356.000.000 euro! Drumul care ar urma să lege Oradea de coridorul IV pan-european, are o lungime de 134,6 km şi o lăţime a platformei de reluare de 22 metri. (20.05.2008)
Arad: PNL, PSD, PD-L - despărţite de jandarmi Situaţie tensionată astăzi, în centru, acolo unde reprezentanţii PNL, PD-L şi PSD au fost despăriţi de cordoane de jandarmi, pentru a evita altercaţiile. Totul a început de la mitingul de protest PNL-PNŢCD, din faţa Palatului Administrativ, faţă de decizia primarului de a interzice adunările publice. (21.05.2008)
Zona metropolitana a Aradului, abia din 2025 La Expo Arad International, mai exact la Targul Imobiliar AR-INVEST, Gheorghe Falca, primarul municipiului, referindu-se la polul de dezvoltare Arad-Timisoara, a subliniat ca dezvoltarea metropolei nu se poate realiza dara un parteneriat cu Timisoara. Falca are in vedere un PIB egal cu al Bucurestiului, aeroport comun si zona industriala comuna. In plus, extindere spre spatiul "iugoslav". (24.10.2008)
Companiei de Transport Arad pune mina pe tramvaiele din Insbruck Dupa ce municipalitatea aradeana a achizitionat in vara doua tramvaie de la austriecii din Insbruck, acum doreste sa cumpere si restul de 21 de tramvaie vechi pentru sume modice. Deocamdata Consiliul local a alocat 5,5 miliarde de lei vechi. (23.10.2008)
<<   <   pagina 61 din 61   >   >>
 
Informatii din Arad

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design