Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  90,83% (99/109)
2.  Bucuresti - Sect. 4
  79,17% (19/24)
3.  Piatra Neamt
  52,63% (10/19)
4.  Timisoara
  50,00% (10/20)
5.  Galati
  60,00% (6/10)
6.  Pitesti
  25,00% (6/24)
7.  Bucuresti - Sect. 6
  100,00% (5/5)
8.  Targu - Jiu
  100,00% (5/5)
9.  Gherla
  75,00% (3/4)
10.  Petrosani
  100,00% (1/1)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Gheorghe Falca anunta ca proiectul de regenerare urbana a municipiului ARAD ar putea demara in vara acestui an

Primarul Gheorghe Falcă a declarat că proiectul intitulat “Regenerarea urbană a Aradului”, care ar trebui finanţat dintr-un împrumut în valoare de 50 milioane euro contractat de municipalitate de la BERD, ar putea demara până în vara acestui an. El a adăugat că specialiştii din primărie vor demara procedura de evaluarea a ofertelor, conform criteriilor impuse de BERD, şi dacă nu vor exista contestaţii, în câteva luni va exista un constructor desemnat, iar undeva în vară vor putea începe şi lucrările. (18.01.2018)

ARAD: Primarul Falca anunta anularea majorarilor de impozite si taxe locale Primarul Gheorghe Falcă a anunţat vineri, într-o conferinţă de presă, că a întocmit deja un proiect de hotărâre a Consiliulului Local Municipal prin care să fie anulate creşterile taxelor şi impozitelor locale votate în decembrie 2017, el arătând că această decizie este motivată de campania derulată în plan local de organizaţia USR împotriva acestor majorări. (12.01.2018)
ARAD: Protest al calatorilor dupa scumpirea biletelor de tramvai Începând de miercuri, a intrat în vigoare decizia Consiliului Local Municipal Arad de majorare a tarifelor la transportul public cu tramvaiele şi autobuzele în oraş. Preţurile biletelor au crescut cu 50 la sută, dar au fost afectate şi abonamentele lunare şi biletele de pe traseele din judeţ, ceea ce a determinat reacţia de nemulţumire a călătorilor. Pe Facebook a fost iniţiat un protest sub forma unui îndemn de a nu se cumpăra bilete de călătorie timp de două săptămâni. Acţiunea se numeşte „Olimpiada de fugit de controlorii CTP” şi începe în 28 februarie. (10.01.2018)
Investitiile in Aeroportul International ARAD vor continua si in anul 2018 Investiţiile în infrastructura şi dotările cu aparatură specifică, finanţate anul trecut de Consiliul Judeţean Arad la Aeroportul Internaţional Arad, precum şi reluarea curselor charter, au făcut să se poată spune că anul 2017 a reprezentat pentru acest aeroport anul relansării, susţine directorul general interimar al aeroportului, Mircea Grec. (08.01.2018)
Consiliul Judetean ARAD a parafat contractul pentru realizarea studiului de fezabilitate a centurii de sud-est a Aradului Consiliul Judeţean Arad a semnat contractul pentru realizarea studiului de fezabilitate în vederea construirii centurii de sud-est a municipiului Arad, contractul fiind parafat în ultima zi lucrătoare a anului trecut, informează administraţia judeţeană. In cadrul lucrărilor de construcţie a centurii de sud-est a Aradului, vor fi realizate, pe lângă carosabil, un pasaj rutier peste calea ferată şi un nou pod rutier peste Mureş. (04.01.2018)
Caz halucinant la PECICA. Politia Locala vrea vopsirea cainilor fara stapan Caz halucinant în județul Arad. Poliția Locală Pecica a găsit o metodă mai mult decât controversată pentru a rezolva problema câinilor vagabonzi, care sunt eliberați imediat după ce au fost capturați. Pe pagina de Facebook a Poliției locale li se aduce la cunoștință cetățenilor că după o discuție cu primarul localității s-a decis vopsirea câinilor, astfel încât aceștia să fie recunoscuți dacă au mai fost sau nu capturați. (03.01.2018)
ARAD: Primarul Gheorghe Falca, acuzat de USR ca a cumparat telefoane scumpe. Primaria a cumparat pentru angajati 42 de aparate, unul singur depaseste 2000 de lei Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, este acuzat de cei de la USR Arad că a cheltuit banii publici pentru a dota primăria cu telefoane de ultimă generație. Mai precis, 60.000 de lei din bugetul instituției în acest scop. Gheorghe Falcă a declarat că 42 de telefoane este o normalitate. (21.12.2017)
ARAD Primarul Gheorghe Falca: "98 % taxele locale raman aceleasi in 2018" "Din 2015, Municipiul Arad nu a mai marit taxele, ele au fost doar actualizate." este afirmatia facuta de primarul Gheorghe Falca in deschiderea sedintei ordinare de Consiliu Local Municipal de marti, 5 decembrie 2017. Acesta a facut o scurta prezentare proiectului de hotarare privind nivelul taxelor si impozitelor locale pentru anul 2018, aflat in procedura de transparenta. (13.12.2017)
Primarul ARADULUI doreste predarea celor doua CET-uri catre Guvern Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, a anunţat, în şedinţa de plen a Consiliului Local, că pregăteşte un proiect de hotărâre pentru transferul CET-urilor către Guvern. Edilul s-a arătat nedumerit de faptul că nimeni nu doreşte să facă parte din Adunarea Generală a Acţionarilor la cele două centrale termo-electrice, în condiţiile în care mulţi blamează activitatea CET-urilor. (29.11.2017)
ARAD Economie la caldura: din ce in ce mai multe asociatii de proprietari inchid robinetele pentru a plati facturi mai mici; Municipalitatea a achizitionat aparatura performanta pentru Sectia Clinica ATI II Încep să apară primele liste de cheltuieli după răcirea vremii și începerea furnizării energiei termice către populație. Deși prețul căldurii a rămas în continuare foarte mare, vestea bună este că deocamdată locatarii care se încălzesc în sistem centralizat nu vor simți foarte mult faptul că trebuie să plătească și pentru încălzire. Motivul? Conform reprezentanților Uniunii Locale a Asociațiilor Locative Arad (ULALA), din ce în ce mai multe asociații de proprietari încep să facă economie, oprind căldura la intrarea în bloc. (24.11.2017)
<<   <   pagina 1 din 59   >   >>
 
Informatii din Arad

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(10 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(3 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(3 raspunsuri
)
Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL) Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL)
Targu - Jiu
(3 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(2 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(1 raspuns
)
Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL) Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL)
Petrosani
(1 raspuns
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(1 raspuns
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design