Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  84,27% (75/89)
2.  Piatra Neamt
  85,71% (66/77)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  89,13% (41/46)
4.  Gherla
  94,74% (18/19)
5.  Bucuresti - Sect. 6
  76,47% (13/17)
6.  Timisoara
  63,16% (12/19)
7.  Dej
  54,55% (6/11)
8.  Pitesti
  30,77% (4/13)
9.  Bucuresti - Sect. 5
  20,00% (4/20)
10.  Voluntari
  37,50% (3/8)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
PITESTI: Un reprezentant al Vaticanului va fi prezent la cea de-a 40-a editie a Simfoniei Lalelelor

În perioada 21-23 aprilie, la Piteşti va avea loc cea de-a 40-a ediţie a Simfoniei Lalelelor, sărbătoarea de suflet a piteştenilor, la care sunt aşteptate delegaţii din mai multe ţări. Vremea urâtă ar putea strica însă cel mai spectaculos moment al evenimentului, Parada florilor. Primarul Cornel Ionica este ingrijorat pentru sanatatea sutelor de scolari si prescolari care vor participa la parada. (20.04.2017)

PITESTI: Se acopera ghenele de gunoi cu stejar. Fiecare structura din lemn costa 2.000 de euro Un „proiect de reabilitare urbană a Piteştiului“, la care Uniunea Europeană a contribuit cu 16 milioane de euro, este în realitate un dezastru: 9,6 hectare de spaţii verzi au dispărut, au fost puse milioane de pavele şi realizate ghene de gunoi cu becuri şi structuri din stejar, bănci fără spătare, dar cu becuri, plus vreo 700 de copaci tăiaţi. (03.03.2017)
Fostul primar Tudor Pendiuc, trimis in judecata de DNA intr-un nou dosar Tudor Pendiuc, fost primar al municipiului Piteşti între anii 1992 şi 2016, a fost trimis în judecată de procurorii anticorupţie într-un nou dosar, în care este acuzat de instigare la abuz în serviciu în legătură cu asfaltarea unui drum. Potrivit unui comunicat al DNA, în acelaşi dosar a mai fost deferit justiţiei, sub acuzaţia de abuz în serviciu, Florentin-Mircea Branişte, la data faptei director al Administraţiei Domeniului Public Piteşti. (14.02.2017)
PITESTI: Societatea de salubritate a CL a inchiriat utilaje cu 10 milioane de lei in loc sa achizitioneze unele noi Societatea de salubritate a Consiliului Local Piteşti a preferat să închirieze utilaje de la o firmă concurentă cu peste 10 milioane de lei, bani care ar fi ajuns pentru achiziţionarea a zeci de autospeciale noi, potrivit rezultatelor unui control efectuat de Curtea de Conturi în noiembrie 2016. Conform aceleiaşi surse, suma de peste 10 milioane de lei a fost plătită timp de 11 ani, între 2005 şi 2015. (02.02.2017)
Primaria PITESTI vrea Cinematograful Papaiani Primarul Piteştiului, Cornel Ionică, vrea ca administraţia locală să preia Cinematograful Sebastian Papaiani, din Piteşti. După ce Guvernul a aprobat în şedinţa de la sfîrşitul lunii noiembrie o serie de măsuri în domeniul cinematografiei, printre care şi asigurarea unor măsuri suplimentare pentru deblocarea procesului de preluare a sălilor de cinematograf de către autorităţile locale, Ionică a anunţat că vrea ca autorităţile locale să preia acest cinematograf. (16.12.2016)
PITESTI: Propunere de traseu de biciclete in padurea Trivale Reprezentanţi ai „comunităţii de biciclişti piteşteni” care ar număra circa 1.000 de membri propun Primăriei realizarea unor trasee în municipiu, în special în pădurea Trivale. „Ne dorim ca potecile din pădure să fie marcate exact ca un traseu montan, fie prin inscripţionarea la semiînălţime cu var, vopsea a copacilor de pe margine, fie prin aplicarea unor benzi reflectorizante care ar ajuta şi la deplasarea nocturnă. Parcurgem trasee prin pădure, însă este obligatoriu să avem un ghid şi, eventual, GPS. Câteva dintre rutele frecventate sunt potecile de la Grotă către cartierul Găvana, de la Schit către Cornul Vânătorului pe partea dreaptă, în zona Grădinii Zoologice şi vizavi de aceasta, însă, în funcţie de disponibilitate, putem stabili de comun acord trasee care să includă diferite grade de dificultate pentru toate categoriile de vârstă.", au spus reprezentanţii comunităţii respective într-un mesaj formulat pe adresa Primăriei. (09.12.2016)
Ministrul Buse: Autostrada Sibiu-Pitesti este prioritatea zero si vrem sa avansam cat mai mult cu acest proiect Tronsonul de autostradă dintre Sibiu și Pitești este de maximă prioritate, intenția fiind de a se avansa cât mai mult cu acest proiect, a afirmat luni ministrul Transporturilor, Sorin Bușe. "Proiectul acesta Sibiu — Pitești este pentru noi prioritatea zero și dorim să avansăm cât mai mult cu acest proiect. La lotul patru, studiul geo este aproape terminat și asta înseamnă că studiul de fezabilitate o să fie terminat în curând, iar după aceea vedem cum putem lansa capetele și cum putem face joncțiunile", a declarat ministrul, cu ocazia unei vizite de lucru pe DN 7 — Valea Oltului. (29.11.2016)
CNAIR a avizat traseul pentru ultimele doua sectiuni ale autostrazii SIBIU-PITESTI Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a avizat luni traseul pentru ultimele două secțiuni ale autostrăzii Sibiu-Pitești, a anunțat marți ministrul Transporturilor, Sorin Bușe. "Aș dori să încep cu o veste bună, cu un comunicat care nu a fost dat încă, îl aveți în premieră.(...) Ieri, 21 noiembrie 2016, în cadrul CTE-CNAIR a fost avizat proiectul pe ultimele două secțiuni ale autostrăzii Sibiu/Pitești, după cum urmează: Secțiunea 2 Boița-Racoviță, de la kilometrul 15 la kilometrul 43 și secțiunea 3 Racoviță-Văleni, de la kilometrul 43 la kilometrul 72. Deci, în acest moment, tot traseul este avizat", a explicat Bușe. (22.11.2016)
Maidanezii din PITESTI, adunati ca in filmele cu Stan si Bran În absenţa primarului Cornel Ionică plecat într-o delegaţie a cărei destinaţie n-a fost dezvăluită, săptămânala întâlnire cu presa locală de ieri a Primăriei Piteşti a fost susţinută de cei doi viceprimari, Laurenţiu Zidaru şi Sorin Apostoliceanu. „Firma cu care municipalitatea are contract încheiat pentru colectarea câinilor de pe străzi lucrează ca-n filmele de comedie. Întrucât aveam unele suspiciuni referitoare la această activitate, am decis ca echipele de colectori să fie însoţite de reprezentanţi ai Poliţiei Locale. Ne gândim foarte serios să înfiinţăm propriul serviciu de ecarisaj, pentru că, dacă vom continua colaborarea cu firma (al cărei nume n-a fost precizat) respectivă, salariaţii ei nu doar că nu vor colecta câinii din municipiu, dar ne vor aduce alţii de pe cine ştie unde”, a afirmat vicele Laurenţiu Zidaru. (10.11.2016)
Traseul Autostrazii Transilvania a fost modificat; Guvernul a dat un termen record de finalizare al autostrazii Pitesti-Craiova O nouă săptămînă, o nouă informaţie despre infrastructură. Traseul autostrăzii Transilvania era programat să treacă prin Braşov, Făgăraş, Sighişoara, Tîrgu Mureş şi Cluj-Napoca. Doar că autorităţile au decis schimbarea traseului. Astfel, autostrada Transilvania ar urma să treacă prin Braşov, iar mai apoi prin Sibiu, Sebeş şi Turda. În aceste condiţii, autostrăzile A1 şi A3 se vor suprapune între localităţile Sibiu şi Sebeș. Ruta Sibiu-Sebeş-Turda a fost considerată de către oficialii de la Drumuri o variantă mai bună de legătură între Braşov şi Cluj. (25.10.2016)
<<   <   pagina 1 din 24   >   >>
 
Informatii din Argeş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(35 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(29 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(14 raspunsuri
)
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(13 raspunsuri
)
Costan Morar (PSD) Costan Morar (PSD)
Dej
(7 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(6 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(5 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(5 raspunsuri
)
Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL) Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL)
Petrosani
(1 raspuns
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design