Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Asta a fost! DomnulePrimar.ro intra "in conservare"

DomnulePrimar.ro a pornit la drum in anul 2002, ca un proiect secundar. Nimeni nu credea ca va fi genul de proiect care va tine mai mult de un an. Era vremea cind abia se lansase Windows XP! Cind social media inca nu exista. Cind siteuri nu prea existau in Romania, iar primariile erau niste cetati inexpungabile pentru omul de rind. Fiecare cerere presupunea coala A4 si un drum pina in oras, coada la registratura, alt drum pina la Primarie pentru obtinerea unui raspuns. Era nevoie de acest proiect care sa faciliteze comunicarea intre autoritatile locale si simplul platitor de taxe si impozite. (04.04.2018)

A inceput peticirea strazilor in BACAU. Ce artere se vor repara in perioada urmatoare; Municipiul fara apa - conducta magistrala care alimenteaza orasul a fost avariata de o alunecare de teren În data de 26 martie a fost semnat contractul de lucrări, de întreţinere a străzilor şi parcărilor, între Municipiul Bacău şi S.C. Societatea de Servicii Publice Municipale Bacău S.A., în valoare de un milion de lei, cu tot cu TVA. În graficul lucrărilor sunt incluse, până în prezent, 48 de străzi din oraş, afectate după anotimpul rece, de uzură şi traficul rutier. În cadrul contractului sunt prevăzute lucrări de întreţinere, de plombare a suprafeţelor carosabile şi necarosabile, cu mixtură stocabilă dar şi lucrări de întreţinere a aleilor, străzilor şi parcărilor, cu mixtură la cald. (02.04.2018)
Operatiunea “epurarea politica”, instrumentata de DNA a primit cu suspendare Acțiunile procurorilor DNA, începând cu anul 2013, după ce Laura Kovesi a preluat primul mandat la conducerea acestei instituții, au fost concertate pe decapitarea politică a administrației publice locale. Acesta este bilanțul care răzbate din comunicatele oficiale de presă ale Direcției Naționale Anticorupție, cu privire la urmăririle penale efectuate, reținerile și arestările operate și trimiterile în judecată. Dosarele, în majoritatea lor, s-au soldat cu condamnări cu suspendare. (26.03.2018)
Investitii masive in modernizarea sistemului de iluminat public din municipiul BACAU Municipiul Bacău a semnat, în calitate de beneficiar, contractul „Servicii de mentenanţă a sistemului de iluminat public din municipiul Bacău“ cu S.C. Societatea de Servicii Publice Municipale Bacău S.A. Conform prevederilor caietului de sarcini, serviciile de întreţinere a iluminatului public şi materialele sunt estimate pentru acest an la suma de 460.675 lei (manoperă 347.469 de lei iar valoarea materialelor, la 113.206 lei), la care se adaugă TVA, în valoare de 87.528 de lei. (06.02.2018)
Orasul BACAU va primi 5,5 milioane de euro pentru modernizarea retelei de apa potabila. Se face si o statie de tratare Municipiul Bacău a primit finanţare pentru proiectul care vizează realizarea rezervei de apă din oraş. Contractul de finanţare a fost semnat de viceprim-ministrul Paul Stănescu, ministrul dezvoltării regionale, administraţiei publice şi fondurilor europene, la Bacău. Fondurile alocate sunt în valoare de 25.928.794 lei, sumă care provine din bugetul Programului Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL), gestionat de Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene (MDRAPFE). (24.01.2018)
Trafic infernal in BACAU in absenta soselei de centura In absenta unei sosele de centura, care sa preia autovehiculele aflate in tranzit prin capitala judetului, traficul in municipiul Bacau a devenit un adevarat cosmar. Asta reiese si dintr-un studiu efectuat de specialistii de la Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) - Centrul de Studii Tehnice Rutiere si Informatica (CESTRIN), care au facut masuratori pentru studiul de trafic necesar proiectarii soselei de centura a municipiului Bacau. (11.01.2018)
Investitii de 21 de milioane de euro in apa si canalizarea ONESTIULUI Compania care administrează în prezent sistemul de alimentare cu apă și rețeaua de canalizare a municipiului Onești, Regia Autonomă Județeană de Apă Constanța, va începe în acest an proiecte de investiții de circa 21 de milioane de euro pentru reabilitarea și modernizarea acestora. În jumătate de an de prezență, compania a investit deja aici aproape 1,7 milioane de euro. Consiliul Județean Bacău și Consiliul Local Onești vor acorda sprijinul lor proiectelor. (09.01.2018)
BACAU: Viceprimarul Constantin Scripat critica Legea ceremoniilor Constantin Scripăț, viceprimarul municipiului Bacău, a constatat că Legea 215 lipsește instituțiile publice, ONG-urile și pe cetățeni de dreptul de a participa activ la ceremoniile organizate cu prilejul unor zile cu semnificație istorică pentru România și pentru români. Astfel, asociațiile de veterani, școlile, partidele, direcțiile de cultură, direcțiile de tineret și sport pot depune coroane doar după încheierea ceremoniei. (27.12.2017)
La BACAU incepe numaratoarea cainilor fara stapan Echipe mixte formate din specialisti ai Directiei Sanitare Veterinare (DSV), Serviciului specializat din cadrul Primariei Bacau si Inspectoratul de Politie Judetean au demarat o campanie de evaluare, informare si dispunere de masuri legale in privinta cainilor care se adapostesc si circula liber pe domeniul public al municipiului. (14.12.2017)
BACAU: 15 milioane de lei pentru un sistem de incalzire inglodat in datorii Guvernul a decis alocarea a 15 milioane de lei pentru incalzirea centralizata din municipiul Bacau, la doua saptamani dupa ce primarul Cosmin Necula avertiza asupra "bombei cu ceas" reprezentate de sistemul centralizat si proiectul european pe termie derulat de municipalitate. Autoritatile locale vor primi peste 115 milioane lei din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului pentru asigurarea alimentarii populatiei cu energie termica, potrivit unui act normativ aprobat miercuri, la propunerea Ministerului Dezvoltarii. (11.12.2017)
<<   <   pagina 1 din 54   >   >>
 
Informatii din Bacău

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design