Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
CET TIMISOARA va folosi energia solara, vara, printr-un proiect al primariei Primăria Municipiului Timişoara a semnat un contract pentru eficientizarea producerii energiei termice la CET Freidorf, care va folosi energia solară. Valoarea contractului de proiectare este de 438,5 mii de lei fără TVA şi va trebui finalizat în 125 de zile. Investiţia este de una pe termen lung. Proiectul a fost cofinanţat din Fondul de Coeziune, prin Programul Operaţional Sectorial Mediu, valoarea totală a proiectului fiind de 255 milioane de lei fără TVA. (23.03.2018)
Primarul TIMISOAREI este nemultumit ca nu poate plati diferentiat salariatii, in functie de calificative Primarul Nicolae Robu este nemulţumit de faptul că nu-i poate stimula cu salarii mai mari pe angajaţii care muncesc mai mult şi mai bine decât cei care nu ating aceleaşi performanţe, juriştii primăriei informându-l pe edil că aceasta ar fi o măsură discriminatorie. Edilul susţine că a vrut să stabilească salarii diferite pentru aceeaşi încadrare, dar la prestaţii diferite, şi anume, lefuri mai mari pentru cei care au calificativul “foarte bine” faţă de cei care au doar “bine”. (22.03.2018)
TIMISOARA sarbatoreste Ora Pamantului cu luminile aprinse, anunta primarul Nicolae Robu Primarul Nicolae Robu a declarat, marţi, că Timişoara, primul oraş european iluminat electric, va marca sâmbătă Ora Pământului cu luminile aprinse. Edilul îi invită, în schimb, pe timişoreni să participe sâmbătă, de la ora 20.00, la un program foarte bogat şi variat de spectacole organizate de primărie împreună cu Ministerul Culturii şi cu Societatea Română de Astronomie Culturală, în Piaţa Libertăţii, unde vor fi amplasate zece telescoape astronomice prin care se va putea observa bolta cerească, vor cânta coruri de copii, grupul Peregrinii şi Deep 6 Project. Va avea loc, de asemenea, un moment artistic de dans cu focul. (21.03.2018)
Campania “Invest in RESITA” a fost lansata de primarie Primăria Reşiţa a lansat campania “Invest in Reşiţa”, o iniţiativă menită să atragă investitori şi să ducă la crearea de locuri de muncă în municipiul de pe Bârzava. Popa îşi doreşte ca investitorii să creeze între 100 şi maximum 500 de locuri de muncă fiecare, pentru că în felul acesta este asigurată şi o flexibilitate şi nu se creează un grad de dependenţă major. Reşiţa are experienţa celor doi coloşi, Combinatul Siderurgic şi Uzina Constructoare de Maşini, care atunci când s-au prăbuşit au creat un adevărat dezastru din punct de vedere social în municipiu. (20.03.2018)
TIMISOARA: Reprezentantii municipalitatii au dat in judecata Guvernul si Ministerul Transporturilor pentru vaporasele de pe Bega Reprezentanţii municipalităţii Timişoara au dat în judecată Guvernul României şi Ministerul Transporturilor pentru că nu au operat modificările legislative care să permită circulaţia vaporaşelor pe tronsonul timişorean al Canalului Bega. Site-ul Curţii de Apel Timişoara arată luni că dosarul 323/59/2018 este înregistrat la Secţia Contencios Administrativ şi Fiscal a instanţei şi are ca obiect "obligare emitere act administrativ", fără a avea încă fixat primul termen de judecată care este pe fond. (20.03.2018)
Nicolae Robu, primarul TIMISOAREI, lauda protocoalele secrete dinte SRI si DNA si amestecul ofiterilor din serviciile secrete in Justitie, in dosarele penale Primarul Nicolae Robu (PNL), face apologia serviciilor secrete care - potrivit conceptiilor lui - in loc sa isi desfasoare activitatile pentru care au fost infiintate - ar trebui sa se ocupe de ceea ce ar trebui sa faca procurorii, anume sa efectueze urmarirea penala in dosarele din Justitie, dar nu oricum, ci "riguros" sau "procedurizat", ca nu cumva procurorii, probabil mai slab pregatiti decit ofiterii SRI, ar putea sa isi faca treaba "haotic" sau "discretionar", cum s-a vazut in "cazul Portocala". (19.03.2018)
TIMISOARA: Semaforizarea in municipiu functioneaza in regim de avarie, dupa ce joi a cazut complet din cauze necunoscute Semaforizarea din Timişoara, coordonată de Centrul de Management Inteligent al Traficului din oraş, funcţionează, în prezent, în regim de avarie, după ce joi a căzut complet, din cauze încă necunoscute. Specialiştii români şi austrieci, care au implementat proiectul cu finanţare europeană, susţin că nu s-au mai întâlnit cu o situaţie similară, iar oficialii locali nu exclud un posibil atac cibernetic sau perturbări datorate unor furtuni solare. (17.03.2018)
TIMISOARA: Primarul Robu a cerut indepartarea elementelor de risc de pe poarta de intrare in oras situata pe Calea Aradului; Primarul si presedintele CJ ii vor lasa pe specialisti sa se pronunte privind amplasamentul salii polivalente Ultimele elemente de pe poarta de intrare în Timişoara, dinspre Calea Aradului, care prezentau un risc pentru siguranţa cetăţenilor, au fost înlăturate, la solicitarea primarului Nicolae Robu, după ce în urma vântului puternic de luni, echipe ISU au fost sesizate să intervină de urgenţă, în acest scop. El a mai precizat că a propus demolarea tuturor porţilor de la intrările în municipiu, de mai mulţi ani, dar nu s-a putut, întrucât de unele sunt ataşate conducte magistrale edilitare ale Colterm. (15.03.2018)
TIMISOARA va fi legata printr-o retea de piste de biciclete de localitatile aflate pe o raza de 20 km departare Municipiul Timisoara va fi legat printr-o retea de piste de biciclete de localitati aflate pe o raza de pâna la 20 km distanta, cu destinatia de promenada, dar si pentru deplasarea la serviciu a locuitorilor respectivelor comune, a anuntat marti primarul Nicolae Robu. "Pe 15 martie repunem în functie sistemul de biciclete VeloTM, care a functionat excelent anul trecut. Acest sistem are 25 de statii amplasate în vecinatatea statiilor RATT, pistele de biciclete totalizeaza 23 km realizate în cadrul unui proiect, dar în total noi avem peste 100 km de piste de biciclete în Timisoara", a declarat marti, într-o conferinta de presa, primarul Nicolae Robu. (14.03.2018)
Primarul Robu ar vrea inmatricularea masinilor din alte judete ai caror proprietari locuiesc in TIMISOARA; Cele sapte cinematografe preluate de Primarie, reabilitate pana la finalul anului Primarul Nicolae Robu a declarat, luni, că susţine deschiderea pentru atragerea forţei de muncă din alte judeţe în Timişoara, dar consideră că bugetul local ar avea mai mult de câştigat dacă aceştia şi-ar face cărţi de identitate în oraş şi şi-ar înmatricula autovehiculele aici. "Nu pare normal să se trăiască într-un oraş fără mutaţie în actul de identitate. Sunt circa 100.000 de astfel de persoane, despre care nu se ştie că sunt aici.", a afirmat Nicolae Robu. (12.03.2018)
<<   <   pagina 2 din 136   >   >>
 
Informatii din Banat

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design