Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  92,56% (112/121)
2.  Piatra Neamt
  86,67% (26/30)
3.  Gherla
  100,00% (20/20)
4.  Pitesti
  51,43% (18/35)
5.  Bucuresti - Sect. 4
  69,57% (16/23)
6.  Timisoara
  41,18% (14/34)
7.  Bucuresti - Sect. 6
  92,31% (12/13)
8.  Voluntari
  75,00% (9/12)
9.  Galati
  40,00% (6/15)
10.  Hunedoara
  36,36% (4/11)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
TIMISOARA: Primarul Nicolae Robu, s-a reapucat de sport pentru a putea juca din nou fotbal, marea sa pasiune Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, s-a reapucat de sport. La cinci luni după operația de hernie inghinală, edilul s-a întors la mișcare și a reînceput să alerge pe banda primită cadou în urmă cu doi ani de la subalternii din primărie,de ziua numelui. Robu a postat pe Facebook o fotografie în care apare pe bandă, îmbrăcat cu un trening semnat de jucătorii ACS Poli Timișoara, echipa lui de suflet.Nicolae Robu vrea să își revină încet – încet după operație, pentru a se putea reapuca de jucat fotbal, una dintre pasiunile lui. (18.10.2017)
Cantina municipala deschisa la RESITA pentru elevi si persoane in varsta Cantina municipală a fost inaugurată pe 17 octombrie în curtea Colegiului Tehnic din Reşiţa, aceasta urmând să deservească aproximativ 160 de elevi, dar şi vârstnici. Cantina municipală are o capacitate de circa 400 de persoane şi va fi deschisă inclusiv pentru diferite evenimente, în special pentru copii şi vârstnici. Lucrările de reabilitare au început în urmă cu două luni şi au fost finanţate din bugetul local al municipiului Reşiţa. (18.10.2017)
Ce urmeaza dupa sentinta care obliga Primaria TIMISOARA sa recupereze milioane de euro alocate sportului. Robu: "Nu-i dracul atat de negru" Odată cu emiterea sentinţei definitive a Curţii de Apel Timişoara prin care finanţarea cluburilor de fotbal, baschet, handbal şi rugby, cluburi cu statut de ONG, a fost declarată ilegală, primăria trebuie să înceapă recuperarea prejudiciului. Conform măsurii dispuse de Curtea de Conturi, care a reclamat ilegalitatea finanţării cluburilor sportive cu suma de peste 35 de mlioane de lei, Primăria Timişoara trebuie mai întâi să realizeze o expertiză care să se stabilească prejudiciul. Odată stabilit acest prejudiciu, primăria trebuie să recupereze banii. (11.10.2017)
Primaria RESITA incepe achizitia de apartamente de la locuitori. E mai ieftin decat sa construiasca Aproximativ 2000 persoane, din oraş sau din localităţile învecinate, au depus la Primăria Reşiţa un dosar pentru atribuirea unei locuinţe. În luna decembrie, a anului trecut, primarul Reşiţei, Ioan Popa, a anunţat că administraţia locală ar putea să ajungă să cumpere de pe piaţa liberă. Popa spunea la aceea oră, că aceste apartamente sunt necesare în eforturile de a a repopula oraşul care a pierdut circa 30 de mii de locuitori în ultimii ani. (10.10.2017)
Gunoierii din TIMISOARA au intrat in greva japoneza si ameninta ca lasa orasul in mizerie Şoferii şi muncitorii necalificaţi, care adună gunoiul de pe străzile Timişoarei, au intrat de luni în grevă japoneză, anunţând intrarea în grevă generală dacă revendicările lor nu sunt puse în practică. Sindicaliştii de la Retim cer majorarea salariilor pentru şoferi şi muncitorii necalificaţi. „Se refuză sistematic negocierea contractului individual de muncă. De la 1 mai ne-am tot chinuit cu contractul colectiv de muncă şi nu se face niciun fel de negociere”, a declarat liderul de sindicat al angajaţilor Retim, Horia Cioară. (09.10.2017)
Procurorii DNA au ajuns din nou la Primaria RESITA. Tinta: hotarari ale CL adoptate in 2012, 2014, 2015 si 2016 Surpriză mare pentru unii dintre angajaţii Primăriei Municipiului Reşiţa care, în cursul săptămânii, s-au trezit la uşă cu lucrători ai Parchetului din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Serviciul teritorial Timişoara. De data aceasta, nu a fost săltat niciun angajat, procurorii solicitând în schimb mai multe documente legate de Hotărâri ale Consiliului Local aprobate în 2012, 2014, 2015 şi 2016. (09.10.2017)
Primarul TIMISOAREI va sesiza Comisia Europeana daca Guvernul nu va infiinta structura pentru circulatia vaporaselor pe Bega Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a declarat că va fi nevoit să sesizeze Comisia Europeană (CE) dacă Guvernul nu va genera, până la finele acestui an, o hotărâre pentru a crea structura numită Administrarea Căii Navigabile Canalul Bega (ACNCB), ce ar permite circulaţia vaporaşelor pe Bega. Achiziţionarea vaporetelor de către municipalitate este parte componentă a unui proiect european în valoare de 6 milioane de euro – ”Amenajarea malurilor Canalului Bega pe tronsonul timişorean”, bani primiţi de la UE. (09.10.2017)
Administratia Robu, gaura de 35 milioane lei in bugetul TIMISOAREI Judecătorii Curţii de Apel Timişoara au decis, ieri, printr-o sentinţă definitivă, că finanţarea, de la bugetul local, a echipelor de fotbal, baschet, handbal şi rugbi a fost ilegală, iar prejudiciul creat, astfel, Primăriei Timişoara este de 35.250.000 lei. Ilegalitatea a fost scoasă la iveală de către inspectorii Curţii de Conturi, în urma auditului anual pe care l-au efectuat la Primăria Timişoara, în 2015, pentru perioada 2012-2015. (06.10.2017)
Prima reactie oficiala a Inspectoratului de Stat in Constructii in cazul portii de la intrare in TIMISOARA care a omorat un om Inspectoratul General de Stat în Construcţii (ISV) a emis, la solicitarea “Adevărul” un prim punct de vedere oficial în cazul porţii de la intrarea în Timişoara, reabilitată în urmă cu doi ani şi prăbuşită la furtuna din 17 septembrie. Potrivit documentului emis de Inspectoratul de Stat în Construcţii încă se caută documentele care au stat la baza modernizării porţii. (04.10.2017)
OTELU ROSU, invadat de cainii comunitari din judetul vecin. Primaria nu mai face fata cu prinderea animalelor Eforturile administraţiei locale din Oţelu Roşu de a scăpa de câinii comunitari sunt zadarnice, pentru că, după cum susţine primarul, vecinii din Hunedoara îşi abandonează câinii pe străzile oraşului cărăşean. Primarul din Oţelu Roşu spune că administraţia locală pe care o conduce aproape că nu mai face faţă numărului mare de câini comunitari, care sunt aduşi din satele învecinătate şi abandonaţi pe străzi. (04.10.2017)
<<   <   pagina 2 din 129   >   >>
 
Informatii din Banat

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(31 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(9 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(9 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(9 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(7 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(4 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(4 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(4 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(2 raspunsuri
)
Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL) Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL)
Targu - Jiu
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design