Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
TIMISOARA: Grup statuar Stonehenge cu piatra adusa din Grecia; Liberalii au plantat 100 de copaci; Primaria nu mai vrea cabluri aeriene; Consilierii PD-L propun marirea impozitelor; si S-a deschis o noua editie a Vinvest In colaborare cu municipalitatea, liberalii strang cantitati mari de hartie reciclabila care este valorificata si ulterior, din banii obtinuti se cumpara copaci ornamentali (ciresi si pruni japonezi) care sunt plantati gratuit in cartierele orasului. Iubitorii de vin sunt aşteptati in aceste zile la cea de a sasea editie a Salonului International de Vinuri Vinvest. (13.04.2009)
RESITA: CET si Prescom, in topul datornicilor; Continua lucrarile ISPA; Tramvai deraiat si Protectia Animalelor se opune eutanasierilor CET si Prescom - societati subordonate CL - sunt printre primele intr-un clasament al datornicilor la nivel national. Lucrarile de reabilitare a retelei publice de distributie a apei potabile in cadrul Programului ISPA continua pe tot parcursul lunii aprilie. (09.04.2009)
TIMISOARA: 750.000 de euro pentru spatiile verzi; Certificate de urbanism si autorizatii de construire in regim de urgenta; Carrefour la Shopping Center Bega si Protest pentru salvarea cladirii abatorului Miile de copaci se sadesc mai ales pe aliniamentele stradale, in special unde s-au definitivat lucrarile de reabilitare a strazilor, acolo unde sirurile de arbori sunt imbatranite sau lipsesc. Certificatele de urbanism si autorizatiile de construire pot fi eliberate in regim de urgenta. (08.04.2009)
TIMISOARA: Politistii comunitari patruleaza din nou pe motoscutere; Lantul hotelier Continental se extinde la Timisoara; Se face luna si bec in Badea Cartan; Mai multe toalete ecologice in oras Continental Hotels se extinde la Timisoara. Lantul hotelier doreste construirea unui complex de mai multe unitati de cazare si sali de conferinte. Nu mai puţin de 20 de politisti comunitari vor patrula pe motoscuterele din dotare pentru a ajunge mai repede in locurile fierbinti din oras unde se petrec infractiuni. (06.04.2009)
TIMISOARA: Jos cablurile de pe cladirile din zonele istorice!; Parcare privata ilegala pentru fiica secretarului Primariei; Angajaţii ADP si politistii de la Rutiera isi bat joc de timisoreni iar Sistemul de ticketing din tramvaie a fost vandalizat Primarul Ciuhandu cere firmelor sa migreze cablurile din zona de monumente in subteran. Sistemul de ticketing implementat de RATT, care a costat milioane de euro, inca nu funcţioneaza la parametrii optimi, din cauza unor probleme de soft. In consecinta, ele au fost vandalizate. (01.04.2009)
TIMISOARA: "Jaf la drumul mare pe domeniul public" (VIDEO) Desi pare incredibil, un om si o drujba pot lasa in doar cateva minute orasul fara un arbore. Locul: Strada Eroii de la Paulis. Imaginile au fost surprinse de un vecin care le-a postat pe YouTube. Potrivit acestuia, copacii au fost in prealabil toaletati de cei de la Electrica. Pana la ora actuala, Primaria nu a avut nici o reactie. (30.03.2009)
TIMISOARA Planuri mari pentru exploatarea canalului Bega, plan de masuri pentru salubrizarea Timisoarei, CL Timisoara a aprobat injumatatirea sponsorizarii catre FC Timisoara, iar in Parcul Copiilor nu vor vi baruri si discoteci Primaria Timisoara lucreaza, impreuna cu nemtii, la elaborarea unui Plan Urbanistic Zonal pentru malurile canalului Bega.Consiliul Local a aprobat injumatatirea sponsorizarii acordate anual pentru FC Timisoara. (25.03.2009)
TIMISOARA: Ridicari de carute, se infiinteaza Compania de Aeroporturi Banat, iar Regia de Transport Timisoara ramane un dezastru Solutia lui Radu Berceanu pentru rezolvarea concurentei dintre aeroporturile din Arad si Timisoara se transeaza prin constituirea unei Companie a Aeroporturilor, avand ca actionariat ministerul, consiliile judetene, primariile Timisoara si Arad. (21.03.2009)
RESITA: Municipalitatea incepe sa aiba datorii "istorice", dar demareaza timid asfaltarile, iar la impartirea bugetului a primit 13 miliarde de lei vechi Prescom Resita acuza Primaria ca nu-si plateste datoriile, in valoare de 6.818.906 lei, ce reprezinta 70% din totalul creantelor companiei. In timp ce unele primarii din judet au primit bani putini sau deloc, primarul din Resita, Mihai Stepanescu, se poate considera norocos. Lui i s-au alocat 13 miliarde de lei vechi. Administratia locala resiteana promite repararea tuturor drumurilor si demareaza un program de regenerare urbana a strazilor laterale din municipiu. (20.03.2009)
TIMISOARA: Nici un leu de la buget pentru taranistul Ciuhandu! Zero lei! Atat primeste bugetul local al orasului de la administratia judeteana, cu toate ca taxele si impozitele colectate in Timisoara au o pondere foarte mare. Grosul banilor judetului va merge la asistenta sociala si drumurile Timisului. Consilierul judetean Viorel Sasca, presedintele Comisiei Economice, recunoaste ca CJT a procedat cu Timisoara precum Guvernul, care nu a inclus-o in bugetul national. (18.03.2009)
<<   <   pagina 129 din 136   >   >>
 
Informatii din Banat

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design