Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
VIDEO: O noua provocare pentru primarii: "PARKOUR" Non-violenta in esenta, "parkour"-ul reuseste sa dea totusi frisoane unora si sa smulga zambete din partea altora. Sunt aceste manifestari un raspuns in fata esecului administratiilor locale de a crea spatii adecvate pentru sport si agrement? "Parkour"-ul se bazeaza pe utilizarea mobilierului urban, podurilor, scarilor, parapetilor, zidurilor etc. (20.02.2009)
BILED (Timis): 400 de politisti vaneaza banda consilierului local PSD Lucian Torj 400 de politisti, procurori si jandarmi cauta arme si droguri in mai multe case din judetul Timis apartinand bandei conduse de consilierul local PSD din comuna Biled, Lucian Torj. (19.02.2009)
TIMISOARA: Lucrarile de mantuiala fac drumurile Timisoarei impracticabile, iar Politia Comunitara tine lectii de reabilitare a cladirilor istorice Strazile din municipiul Timisoara sunt un adevarat cosmar pentru soferi din cauza indolentei si a lucrarilor proaste de intretinere efectuate de contractorii Primariei, iar politistii comunitari sunt instruiti timp de doua luni cu privire la reabilitarea cladirilor istorice, dupa care vor fi trimisi pe teren sa consilieze in acest sens proprietarii. (11.02.2009)
TIMISOARA: Bugetul Timisoarei este mai mic cu un sfert decat cel de anul trecut si rromii din Franta s-au repatriat cu bani de la statul francez Primarul Gheorghe Ciuhandu a anuntat un buget al Timisoarei cu un sfert mai mic decat cel de anul trecut, iar rromii din Franta care au fost platiti sa se reintoarca in Romania, au aterizat pe Aeroportul Traian Vuia. (05.02.2009)
TIMISOARA: Locuitorii de pe strada Nufar protesteaza impotriva traficului greu; Spitalul Judetean a folosit doar jumatate din banii de investitii Locuitorii de pe strada Nufarului ameninta ca vor bloca strada daca Primaria Timisoara nu va introduce restrictii de tonaj pentru camioane, care le distrug drumul si spatiul verde. Spitalul Judetean a cheltuit doar jumatate din suma alocata pentru investitii in anul 2008. (03.02.2009)
TIMISOARA: PD-L il vrea pe Ciuhandu viceprimar, iar zece consilieri municipali nu vor sa puna in aplicare o hotarare judecatoreasca irevocabila PD-L doreste sa il instaleze viceprimar pe Ovidiu Ciuhandu, in locul actualului viceprimar taranist Adrian Orza, vanat de pedelisti in baza protocolului de guvernare incheiat cu PSD. Zece consilieri locali refuza sa puna in aplicare o sentinta civila prin care ar fi obligati sa voteze un PUZ. (30.01.2009)
TIMISOARA: Ciuhandu vrea apartamente de lux in Piata 700, iar pachetele turistice s-au ieftinit cu 10% Primarul Gheorghe Ciuhandu a solicitat CL un acord de principiu pentru modernizarea Pietei 700, care ar urma sa devina piata ecologica si sa aiba apartamente de lux, iar agentiile de turism din Timisoara au ieftinit pachetele turistice cu 10% pentru a se adapta crizei. (28.01.2009)
TIMISOARA: Prostituatele cuceresc topul datornicilor Primariei si alti 42 de refugiati sudanezi au aterizat pe Bega Prostituatele din Timisoara se afla in topul neachitarii amenzilor date de Primarie si un alt grup de 42 de refugiati sudanezi au aterizat la Timisoara. (27.01.2009)
TIMISOARA: RAT a luat de la Skoda troleibuze defecte de 21 milioane euro si Politia Comunitara vrea ierarhizarea scolilor dupa gradul de periculozitate Regia Autonoma de Transport Timisoara (RATT) a cumparat de la Skoda Electric 50 de troleibuze noi care au probleme de functionare inca de la livrare, mai putine locuri si cu o jumatate de tona in plus la greutate. Politia Comunitara a propus o noua grila de ierarhizare a scolilor dupa gradul de periculozitate. (26.01.2009)
Primaria Timisoara face Walk of Fame cu finantare europeana in centrul orasului si da amenzi pentru animalele tinute in mizerie Primaria Timisoara vrea sa construiasca o Walk of Fame in centrul municipiului cu bani europeni, iar Politia Comunitara aplica amenzi proprietarilor de animale care le tin in conditii mizere. (24.01.2009)
<<   <   pagina 131 din 136   >   >>
 
Informatii din Banat

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design