Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Capul viceprimarului Orza este dorit de PD-L si Comisia de Circulatie inchide strazile din zona Aleea Ghirodei Dorel Borza, presedintele PD-L Timis, doreste schimbarea viceprimarului taranist Adrian Orza, invocand protocolul PSD-PD-L si majoritatea pe care aceste partide o au in Consiliul Local Timisoara. Comisia de Circulatie a decis inchiderea mai multor strazi din zona Aleea Ghirodei pentru efecuarea unor lucrari la canalizare. (23.01.2009)
Timisoara face un fel de zona metropolitana pentru a atrage fondurile europene, iar strazile de la periferia Craiovei nu vor fi asfaltate nici in 2009 Primaria Timisoara, impreuna cu 14 comune limitrofe, a infiintat Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară – Polul de creştere Timişoara, cu scopul de a atrage fonduri europene, iar strazile aflate la periferia Craiovei nu vor fi asfaltate nici in anul 2009. (16.01.2009)
TIMIS: Primarul comunei Dudestii Noi a ajuns in semifinala Eurovision, iar Ciuhandu are bani pentru locuinte sociale in ciuda crizei Primarul comunei Dudestii Noi, Alin Nica, a ajuns in semifinala concursului Eurovision, iar primarul Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu, a declarat ca are bani pentru constructia de noi locuinte sociale, independent de dificultatile legate de criza economica. (15.01.2009)
ARAD: Autostrada Arad-Timisoara intra in constructie in februarie, iar primariile din judet intra in recesiune din cauza Guvernului Lucrarile la autostrada Arad-Timisoara vor incepe in luna februarie, iar primariile din judetul Arad vor intra in recesiune din cauza ordonantei Guvernului Boc de reducere a cheltuielilor administrative la 15%. (14.01.2009)
Edilii Timisoarei nu cunosc altitudinea orasului iar luminile Clujului s-au stins Edilii Timisoarei nu cunosc la ce altitudine se afla municipiul, desi trei cladiri de pe vremea austriecilor poarta inscriptii de fier cu altitudinea de circa 90,000 metri , calculata in raport cu Marea Adriatica, iar luminile sarbatorilor de iarna din Cluj au fost stinse. (12.01.2009)
Politistii timisoreni i-au amendat pe liceeni pentru parcare ilegala, iar Blue Air are o noua cursa din Arad Politistii timisoreni au aplicat liceenilor de la Grigore Moisil amenzi pentru parcare ilegala, iar compania low cost Blue Air va opera o noua cursa de pe aeroportul din Arad spre Barcelona. (10.01.2009)
Ciuhandu crede ca Guvernul a decapitat Politia Comunitara, iar 2500 de timisoreni au circulat fara bilet in 2088 Primarul Gheorghe Ciuhandu crede ca Guvernul Boc a decapitat prin OUG 230 Politia Comunitara Timisoara, deoarece interzice cumulul pensiei cu salarul, iar majoritatea sefilor politiei timisorene se afla in aceasta situatie. In anul 2008 au fost prinsi fara bilet pe mijloacele de transport in comun 2500 de timisoreni. (08.01.2009)
Muzeul de locomotive din Resita primeste gara, iar asfaltul Craiovei se imparte in februarie Primarul Resitei, Mihai Stepanescu, doreste sa scoata in evidenta Muzeul de locomotive prin construirea unei gari si a unor facilitati specifice, iar licitatia pentru atribuirea lucrarile de intretinere si modernizare a drumurilor Craiovei va avea loc in februarie. (07.01.2009)
Timisorenii vor plati impozitele tot la Primarie si in 2009, iar elevii din Nadrag au fost trimisi acasa din cauza gerului Timisorenii vor plati impozitele in 2009 tot la Primarie, inttrucat sediul Directiei Fiscale nu a fost terminat, iar o suta de elevi din Nadrag au fost trimisi acasa din cauza unei conducte crapate de ger care a inundat scoala. (06.01.2009)
Autostrada Arad-Timisoara va fi construita de spanioli, iar Enel Banat modernizeaza statia Calnic cu peste 4 milioane de lei Ministerul Transportului a anuntat constructorul spaniol FCC Construction ca firma castigatoare a contractului pentru executia autostrazii Timisoara-Arad, iar Enel Distributie Banat modernizeaza 18 km de retea la statia Calnic cu peste 4 milioane de lei. (05.01.2009)
<<   <   pagina 132 din 136   >   >>
 
Informatii din Banat

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design