Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Primaria Timisoara vrea parcari si locuri de joaca pe terenuri virane si cere ajutorul cetatenilor Viceprimarul Adrian Orza a cerut ajutorul cetatenilor pentru identificarea unor zone virane in care municipalitatea sa poata construi parcari ecologice si zone de joaca pentru copii. (05.12.2008)
Timisoara: Drumarii sisteaza lucrarile de la 1 Decembrie, iar timisorenii vor circula cu cardul Primaria Timisoara a anuntat ca drumarii vor sista toate lucrarile incepand cu 1 Decembrie, iar din luna ianuarie, timisorenii vor abandona biletele si vor folosi cardul pentru a circula cu mijloacele de transport in comun. (27.11.2008)
Primaria Timisoara intra in orar de sarbatoare Primiaria Timisoara intra in orar de sarbatoare incepand cu jumatatea lunii decembrie. Angajatii isi vor suspenda activitatile sau vor intra in concediu pana la jumatatea lunii ianuarie 2009. (26.11.2008)
Timisoara: Campania "Dati o semnatura ca sa avem centura", finalizata Guvernul a aprobat demararea procedurilor pentru construirea centurii de sud a orasului Timisoara. Acest lucru a fost cerut de peste 12 000 de timisoreni care au semnat petitia campaniei "Dati o semnatura ca sa avem centura". (24.11.2008)
Primarul Ciuhandu a semnat "Angajamentul pentru Timisoara" cu candidatii PNL Primarul taranist Gheorghe Ciuhandu a semnat la Primarie "Angajamentul pentru Timisoara" cu candidatii PNL la alegerile parlamentare. Angajamentul electoral se refera la sustinerea reciproca a unor proiecte intre municipalitate si potentialii parlementari. (22.11.2008)
Primaria Timisoara interzice promovarea artei, iar biciclistii atrag atentia asupra nesigurantei in trafic Comisia de Ordine publica a municipalitatii timisorene a interzis in afara Pietei Unirii o campanie de promovare a Muzeului de Arta intitulata "Esti orb daca n-ai vazut Muzeul de Arta", iar biciclistii continua campania "Verde pentru biciclete". (21.11.2008)
Resita: Viceprimarul Tiberiu Padurean, cercetat de Agentia Nationala de Integritate Viceprimarul Resitei, Tiberiu Padurean, face obiectul unei cercetari din partea Agentiei Nationale de Integritate (ANI) deoarece ar fi omis sa treaca in declaratia de avere o parte din bunurile sale. (19.11.2008)
Timisoara: Compostoare digitale si canalizare la tot cartierul Regia Autonoma de Transport Timisoara a introdus compostoare digitale in mijloacele de transport in comun, acesta fiind primul pas in introducerea cartelelor de calatorie, iar reteaua de canalizare se extinde si in alte cartiere. (17.11.2008)
Primaria Timisoara da amenzi pentru mizerie si reclama afisajul ilegal la BEJ Primaria Timisoara a amendat peste o mie de persoane care au aruncat gunoaie in locuri nepermise si a reclamat la BEJ afisajul electoral ilegal in municipiu. (13.11.2008)
Timisoara: Viceprimarul Orza e deranjat de muzica data tare, iar Politia amendeaza circarii Viceprimarul Orza a reclamat la Politia Comunitara o persoana care a dat muzica tare in masina, fapt care l-a deranjat fonic, iar Politia Comunitara a amendat Cicul pentru publicitate zgomotoasa. (11.11.2008)
<<   <   pagina 134 din 136   >   >>
 
Informatii din Banat

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design