Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Cluj Napoca
  99,53% (214/215)
2.  Buzau
  93,58% (102/109)
3.  Piatra Neamt
  97,85% (91/93)
4.  Bucuresti - Sect. 4
  40,54% (15/37)
5.  Gherla
  100,00% (13/13)
6.  Timisoara
  47,83% (11/23)
7.  Voluntari
  60,00% (6/10)
8.  Pitesti
  26,32% (5/19)
9.  Hunedoara
  62,50% (5/8)
10.  Bacau
  38,46% (5/13)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Primaria TIMISOARA, executata silit de juristii institutiei. Reactia primarului Nicolae Robu

Opt angajaţi ai Primăriei Timişoara, care au câştigat procesele pentru drepturi salariale împotriva instituţiei, au început executarea silită pentru plata banilor câştigaţi în instanţă. Dosarul de executare silită a fost deschis la executorul Claudiu Ardean, iar printr-o adresă transmisă Trezoreriei Caius Şuli, Eugenia Vătăşescu, Cristian Marchiş, Petru Adrian Colojoară, Lenuţa Rodica Albu, Cosmin Silviu Silaghi, Daniel Avram Văcărescu şi Teodora Gentimir, toţi angajaţi ai Primăriei Timişoara, îi solicită Trezoreriei să dea curs executării silite. (27.03.2017)

TIMISOARA: Pasaje peste calea ferata si largirea unei artere la 4 benzi, strategia pentru fluidizarea traficului din municipiu Traficul din centrul Timisoarei ar putea fi decongestionat, daca la mai multe treceri de cale ferata ar fi construite pasaje peste linii, si nu pasaje pe sub acestea. Este parerea consilierilor locali din partea PSD, care au propus ca in partea de nord a orasului sa fie ridicate astfel de structuri peste actualele treceri de cale ferata. Acestea se numara printre amendamentele pe care social-democratii le au la bugetul Timisoarei pe 2017. (24.03.2017)
Oficialii gigantului Tesla, in vizita la RESITA. Primarul Popa: "Sa nu ne hazardam, deocamdata e doar o vizita de documentare“ În toamna anului trecut, doi primari din Caraş-Severin anunţau că nu mai stau să aştepte să le bată investitorii la uşă şi vor pleca ei în căutarea lor. Demersul primarilor din Reşiţa şi Caransebeş, de a bate la porţile marilor concerne mondiale pentru a le convinge să vină şi să deschidă fabrici în zonă, a fost privit cu neîncredere mai ales că printre investitorii vizaţi era şi gigantul Tesla. (22.03.2017)
TIMISOARA: Primarul Nicolae Robu solicita o ordonanta de urgenta pentru finantarea sportului de catre autoritatile locale Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, propune Cabinetului Grindeanu generarea unei ordonanţe de urgenţă ”clare”, până la terminarea campionatului, care să permită administraţiilor locale să poată finanţa fenomenul cultural-sportiv din bani de la bugetul local, lucru care ar duce la derobarea bugetului naţional şi care nu ar mai lăsa ”loc de interpretări” ale unor auditori. (22.03.2017)
Gabriel Durut este noul viceprimar al municipiului RESITA Primăria Reşiţa are, de pe 17 martie, un nou viceprimar, în persoana social-democratului Gabriel Duruţ, care îl înlocuieşte pe demisionatul Vasile Paul, de la Partidul Verde. “Partidul Verde nu face nicio propunere pentru funcţia de viceprimar, pentru a nu bloca, din nou, situaţia înregistrată în Consiliul Local Reşiţa, care trenează pe circa o lună şi jumătate. Prin urmare, Partidul Verde este de acord şi îl va susţine pe domnul Gabriel Duruţ în funcţia de viceprimar”, a declarat Vasile Paul. (20.03.2017)
Strazile din RESITA, refacute in batjocura cu 12 milioane de euro imprumutati - VIDEO Străzile pentru care Primăria Reşiţa a contractat, în mandatul primarului Mihai Stepanescu, un credit pe 30 de ani, de 12 milioane de euro, au fost asfaltate în bătaie de joc şi acum sunt toate sparte, deşi n-au trecut decât trei ani de la refacerea totală a acestora. Primarul Popa spune că lucrările executate sunt sub orice critică şi că nu s-a respectat proiectul. (17.03.2017)
Exploatarile forestiere au lasat CARANSEBESUL fara apa potabila. Comitetul pentru Situatii de Urgenta s-a intrunit pentru gasirea unei solutii Caransebeşul se află într-o situaţie critică în privinţa apei potabile. Localnicii s-au plâns în ultimele luni că apa care curge la robinete este extrem de murdară şi nu poate fi băută. Primarul Felix Borcean a solicitat sprijinul Prefecturii Caraş-Severin în găsirea unei soluţii, pentru ca cei aproximativ 25 de mii de locuitori să aibă din nou apă potabilă la robinet. (15.03.2017)
Maşina primarului din MOLDOVA NOUA, vandalizata in parcare. Edilul spune ca va depune plangere Portiera din spate a maşinii primarului din Moldova Nouă a fost zgâriată de mai multe ori în ultimele patru luni de zile. Adrian Torma spune că asta nu se întâmpla când nu era în funcţie. Edilul spune că autoturismul este cel care l-a folosit înainte de a fi ales şi că până când a ajuns pe funcţie nimeni nu a avut treabă cu maşina. (13.03.2017)
Primaria TIMISOARA va elabora, in acest an, strategia de turism pentru Capitala Culturala Europeana 2021 Cel mai important program comunitar al administraţiei locale, de după Revoluţie, este proiectul Timişoara Capitală Culturală Europeană (TCCE) 2021, în acest sens, municipalitatea elaborând în 2017 o strategie de turism, a declarat viceprimarul Dan Diaconu. Potrivit acestuia, pe termen scurt, o primă serie de măsuri, prezentate de operatorii de turism, sunt absolut necesare şi au fost deja pornite în implementare. (13.03.2017)
Primaria RESITA vrea sa reintroduca tramvaiul ca mijloc de transport in comun, fara sa cheltuie bani de la bugetul local Primaria Reşiţa insistă să reintroducă tramvaiul, ca mijloc de transport în comun în oraş, aceasta nemaifuncţionând din anii 90. Primarul Ioan Popa spune că, după toate studiile şi expertizele făcute, împreună cu specialişti în domeniu, a ajuns la concluzia că este cel mai eficent mod de a face transport pe cei 11 km, unde a funcţionat şi în trecut reţeaua de tramvaie, mai ales pentru că întreaga finanţare poate fi obţinută de la Uniunea Europeană. (09.03.2017)
<<   <   pagina 1 din 120   >   >>
 
Informatii din Banat

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Emil Boc (PNL) Emil Boc (PNL)
Cluj Napoca
(166 raspunsuri
)
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(24 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(18 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(17 raspunsuri
)
Costan Morar (PSD) Costan Morar (PSD)
Dej
(10 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(9 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(5 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(4 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(3 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(2 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design