Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  83,33% (75/90)
2.  Piatra Neamt
  85,14% (63/74)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  91,11% (41/45)
4.  Gherla
  94,12% (16/17)
5.  Bucuresti - Sect. 6
  76,47% (13/17)
6.  Timisoara
  61,11% (11/18)
7.  Dej
  54,55% (6/11)
8.  Pitesti
  33,33% (4/12)
9.  Bucuresti - Sect. 5
  20,00% (4/20)
10.  Voluntari
  42,86% (3/7)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Italienii ajuta TIMISOARA sa reabiliteze zeci de cladiri istorice pana va deveni Capitala Culturala a Europei! Ce plan au arhitectii si specialistii si de unde aduc banii?

Dupa ce Primaria Timisoara a anuntat ca vine alaturi de proprietarii de cladiri istorice pentru reabilitarea imobilelor, un alt plan este pus pe picioare pentru a reda frumusetea cladirilor cu valoare istorica. Asociatia Expose Architecture, in colaborare cu Directia de Cultura a judetului Timis, Consulatul Onorific al Republicii Italia, Scoala de Restaurare a Universitatii Sapienza din Roma si Camera de Comert a Italiei vin cu o alta abordare a problemei cladirilor valoroase ale Timisoarei ce trebuie renovate. (29.04.2017)

TIMISOARA: Nicolae Robu propune Consiliului Judetean ca, in loc de polivalenta, sa construiasca un nou penitenciar la Giroc Primarul Nicolae Robu a propus, vineri, Consiliului Judetean (CJ) Timis sa construiasca un nou penitenciar in comuna Giroc de langa Timisoara, unde administratia judeteana a anuntat ca vrea sa ridice o sala polivalenta de 16.000 de locuri, pe care edilul vrea sa o construiasca in campusul sportiv extins al Timisoarei, langa stadionul "Dan Paltinisanu". (28.04.2017)
Au inceput lucrarile la prima parcare supraetajata din TIMISOARA. Investitie de 11 milioane de euro Au început lucrările de construcţie a primei parcări supaetajate din Timişoara, în ansamblul Openville, dezvoltat de compania Iulius. Prima parcare supraetajată din Timişoara va o suprafaţă desfăşurată de peste 23.000 metri pătraţi, şase niveluri şi va oferi peste 900 de locuri. Investiţia în valoare de 11 milioane de euro va fi inaugurată în această toamnă. (27.04.2017)
RESITA a starnit interesul fabricantilor americani de hidroinstalatii pentru energie electrica si a celor de masini electrice. Zoetic Energy, Innovation 4.4, Freudenberg Group, aCar printre potentialii investitori VIDEO Timp de trei zile, în perioada 24-26 aprilie, o delegaţie de investitori americani a vizitat Reşiţa şi împrejurimile pentru a descoperi ce oportunităţi de afaceri sunt în zonă. Oamenii de afaceri americani s-au întâlnit cu primarii din Reşiţa, Caransebeş, Timişoara şi Arad, dar şi cu alţi rerezentanţi ai adminstraţiilor locale şi judeţene. (27.04.2017)
Primaria TIMISOARA importa un festival de film de la Medias si lasa festivalurile autohtone in bataia morilor de vant. Viceprimarul Dan Diaconu: FFCE va deveni o traditie! Primăria Timişoara investeşte Festivalului de Film Central European, adus de la Mediaş, dar nu dă doi bani pentru tradiţionalele festivaluri organizate în capitala Banatului. Consiliul Local Timişoara a alocat 180.000 de lei pentru mutarea la Timişoara a Festivalului de Film Central European, organizat până acum la Bucureşti şi Mediaş. (26.04.2017)
Primarul TIMISOAREI vrea sa mentina la acelasi nivel taxele si impozitele locale si in 2018 si cota zero pe activitati culturale Taxele şi impozitele locale pentru timişoreni vor rămâne, în 2018, la acelaşi cote ca anul acesta, fiind cele mai mici din ţară, a anunţat primarul Nicolae Robu. ”Am cerut o situaţie comparativă a taxelor şi impozitelor locale în Timişoara faţă de cele din alte oraşe comparabile cu Timişoara, pentru că trebuie să pregătim proiectul de Hotărâre de Consiliu Local pentru fiscalitatea pe anul 2018. Din această analiză, am constatat cu satisfacţie că avem cotele cele mai mici din ţară. Pe aceeaşi linie vom merge şi anul viitor”, a afirmat Nicolae Robu. (24.04.2017)
TIMISOARA: Primarul Nicolae Robu a cerut sanctionarea politistilor locali care au parcat masinile institutiei intr-un loc nepermis Primarul Nicolae Robu a cerut, joi, sanctionarea politistilor locali care au parcat masinile institutiei intr-un loc nepermis, dar considera ca Politia Locala a Timisoarei nu trebuie anatemizata in ansamblu din acest motiv, potrivit Agerpres. Reactia primarului vine dupa ce fotografii cu masinile in cauza au fost postate pe o retea de socializare de catre revolutionarul Corneliu Vaida, care este cetatean de onoare al municipiului. (20.04.2017)
Amenda de 900 de lei pentru timisoreanul care a pus pe Facebook fotografiile cu masinile parcate ilegal de Politia Locala Corneliu Vaida, cunoscut reprezentant al societăţii civile din Timişoara, a fost amendat cu 900 de lei de Poliţia Locală, pentru o postare pe Facebook, în care i-a catalogat „nesimţiti“ pe poliţişti. Timişoreanul Corneliu Vaida a fost invitat la Poliţia Locală pentru „clarificarea” situaţiei cu privire la două postări făcute pe Facebook. La sediul instituţiei, Vaida a fost primit de adjunctul Poliţiei Locale, Marius Tirlui, şi de juristul instituţiei, care i-au transmis că urmează să fie amendat pentru postarea de pe reţeaua socială. (20.04.2017)
Apartamentele ANL raman goale. Locuitorii din LUGOJ, neinteresati de spatiile locative oferite de Primarie Apartamentele din blocurile ANL ale Lugojului sunt tot mai goale, tendinţa de a­ban­donare amplificându-se în­­cepând cu 2016, când au fost mărite substanţial chi­rii­le (altădată modice), care au depăşit în multe cazuri pre­ţurile de pe piaţa liberă. Oa­m­enii au renunţat să mai so­licite o locuinţă în blo­cu­ri­le ridicate din fondul de stat şi s-au orientat spre spa­ţiile de închiriat private. În prezent din fondul total al ANL existent la Lugoj, un număr de 12 apartamente sunt libere în blocurile situate de-o parte şi de alta a străzii Ca­ran­se­be­şu­lui. (14.04.2017)
Primarii resedintelor de judet din Regiunea Vest au semnat acordurile prin care vor selecta proiectele pentru dezvoltare urbana care vor fi depuse spre finantare in cadrul Regio-POR Pe 14 aprilie, la sediul Agenției pentru Dezvoltare Regională Vest (ADR Vest), a avut loc evenimentul de semnare a celor 4 acorduri de delegare a atribuţiei de selectare strategică a proiectelor propuse spre finanțare în cadrul axei prioritare 4 – Sprijinirea Dezvoltării Urbane Durabile a Regio-Programul Operaţional Regional (Regio-POR) 2014–2020. Aceste atribuții au fost delegate primăriilor din reședințele de județ ale Regiunii Vest – Arad, Deva, Reșița și Timișoara. (14.04.2017)
<<   <   pagina 1 din 121   >   >>
 
Informatii din Banat

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(35 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(29 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(14 raspunsuri
)
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(13 raspunsuri
)
Costan Morar (PSD) Costan Morar (PSD)
Dej
(7 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(6 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(5 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(5 raspunsuri
)
Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL) Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL)
Petrosani
(1 raspuns
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design