Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  90,70% (117/129)
2.  Piatra Neamt
  89,80% (44/49)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  80,95% (17/21)
4.  Gherla
  100,00% (16/16)
5.  Bucuresti - Sect. 6
  100,00% (11/11)
6.  Pitesti
  54,55% (6/11)
7.  Hunedoara
  25,00% (1/4)
8.  Voluntari
  25,00% (1/4)
9.  Falticeni
  100,00% (1/1)
10.  Bistrita
  20,00% (1/5)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Primarul Ioan Popa, strategii pentru aducerea resitenilor acasa din strainatate

Primăria Municipiului Reşiţa a făcut publică o cercetare sociologică care a fost efectuată în perioada noiembrie 2016 – februarie 2017. Edilul cărăşean susţine că barometrul comandat de Primăriei este de mare ajutor şi pentru crearea unei strategii pentru aducerea reşiţenilor acasă, din străinătate. Primarul Reşiţei a cerut părerea locuitorilor şi asupra unor proiecte pe care intenţionează să le realizeze. (21.08.2017)

TIMISOARA: Primarul Nicolae Robu isi doreste hipermarket-uri si piete taranesti in oras, nu in spatiul extraurban Primarul Nicolae Robu a declarat vineri că vrea hipermarket-uri şi pieţe ţărăneşti în municipiu, nu exclusiv în spaţiul extraurban, aşa cum ”ministrul Agriculturii îi îndeamnă pe parlamentari să legifereze un proiect de lege”, ”din grijă pentru producători”, şi le solicită să lase comunităţile locale să-şi stabilească singure ”binele”. (21.08.2017)
In primele sase luni ale anului 2017 un milion de turisti straini au vizitat Romania, in crestere cu 8,5% fata de perioada similara a anului trecut În primele șase luni ale anului 2017 un milion de turiști străini au vizitat România, în creştere cu 8,5% faţă de perioada similară a anului trecut. Mai mult de jumătate s-au cazat în hotelurile din București, iar restul în județele Brașov, Sibiu, Cluj și Timiș. În hotelurile din Capitală s-au cazat 527.000 de străini în ianuarie-iunie anul acesta, faţă de 507.000 de turişti străini în aceeaşi perioadă a anului trecut, adică o creştere cu doar 4,5%. (16.08.2017)
"Parintele telenovelelor", platit de Primaria RESITA pentru un film de promovare a unor joburi care nu exista inca Primăria Reşiţa a încercat anul trecut să finanţeze cu 100.000 de lei un film regizat de Iura Luncaşu, cel care a făcut şi telenovelele „Inimă de ţigan“ sau „Regina“, doar că nu s-a putut legal. Mai apoi Primăria a decis totuşi să plătească 100.000 de lei pentru un film scurt „de promovare a locurilor de muncă din oraş“, film făcut de acelaşi regizor. Filmul scurt a fost filmat la finele lui 2016, dar nu a fost prezentat încă. (15.08.2017)
TIMISOARA: Primele complexuri sportive si de agrement de cartier se vor finaliza pana in 2019, susţine primarul Nicolae Robu Primăria Timişoara va construi în cartierele municipiului câte un complex sportiv şi de agrement care vor cuprinde bazine de înot acoperite şi în aer liber, terenuri de tenis cu nocturnă, baschet şi handbal, minifotbal, zonă fitness, dar şi locuri de joacă şi spaţii verzi, urmând să fie gata în anul 2019. Primarul Nicolae Robu a declarat că a iniţiat respectivul proiect în toamna trecută, dar până acum nu au fost rezolvate aspectele de proprietate asupra terenurilor care nu erau ale municipalităţii. (11.08.2017)
Asociatiile de locatari din RESITA ar putea primi 10 la suta din ceea ce colecteaza selectiv Asociaţiile de locatari din Reşiţa ar putea primi 10% din sumele rezultate din valorificarea deşeurilor reciclate, pentru a promova, intensifica şi încuraja colectarea selectivă, a declarat primarul municipiului, Ioan Popa. Municipalitatea va investi în crearea unei infrastructuri în acest domeniu. Printre măsuri se numără împrejmuirea cu garduri şi acces cu cartelă la platformele de colectare a deşeurilor arondate asociaţiilor de locatari. (07.08.2017)
TIMISOARA: Parcarea supraetajata din Ansamblul Openville va fi finalizata in aceasta toamna Lucrarile la parcarea supraetajata din ansamblul mixt Openville evolueaza cu rapiditate, urmand ca aceasta sa devina functionala in toamna. Constructorii au finalizat lucrarile de infrastructura si demisolul parcarii, situat la nivel pietonal, iar in prezent se inalta parterul. Parcarea va fi printre cele mai mari de acest fel din Romania (23.000 mp suprafata desfasurata) si va pune la dispozitia clientilor peste 900 de locuri, configurate pe sase niveluri: demisol, parter si patru etaje. (04.08.2017)
Cum a obtinut primarul Robu gradatie de merit ca profesor la Politehnica muncind ca robul pentru orasul TIMISOARA Profesor al Universităţii Politehnica din Timişoara, activitate pe care o desfăşoară în paralel cu funcţia de primar al Timişoarei, Nicolae Robu a reuşit să obţină în acest an o gradaţie de merit care îi aduce o majorare de 25% a salariului de la Politehnică. Nicolae Robu a obţinut gradaţia de merit în timp ce susţine că a muncit pe brânci la primărie. (03.08.2017)
Majorarea salarilor din administratie duce la concedieri in Caras-Severin. Cum vor ramane fara slujbe zeci de functionari La Reşiţa, subiectul majorărilor salariale s-a discutat în şedinţa Consiliului Local de luni, 31 august, convocat "de îndată" de primarul Ioan Popa. Consilierii locali nu au decis creşterea salarilor, ci acordarea răspunderii primarului pentru ca în termen de 60 de zile să să facă modificările de organigramă care să permită aceste majorări. Primarul Ioan Popa spune că va urma o perioadă în care vor fi reduceri de personal, după care vor fi modificate salariile. (02.08.2017)
TIMISOARA: Consilierii locali au votat transformarea regiei de transport in societate comerciala; Cresteri salariale pentru angajatii Primariei si ai Consiliului Judetean Consilierii locali au votat pe 28 iulie transformarea Regiei Autonome de Transport Timişoara (RATT) în societate comercială, care va putea fi eficientizată prin infuzie de fonduri europene. Aceasta ar urma să se ocupe inclusiv de iluminatul public stradal şi de cel festiv de sărbători. Edilul a adăugat că acei aleşi care nu ar vota proiectul ar face ca Timişoara să fie unicul caz de oraş din ţară care ar refuza fondurile europene. (31.07.2017)
<<   <   pagina 1 din 126   >   >>
 
Informatii din Banat

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(36 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(9 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(8 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(7 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(5 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(3 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(3 raspunsuri
)
Ion Georgescu (PSD) Ion Georgescu (PSD)
Mioveni
(2 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design