Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  82,58% (147/178)
2.  Piatra Neamt
  74,47% (35/47)
3.  Timisoara
  41,86% (18/43)
4.  Bucuresti - Sect. 4
  81,82% (18/22)
5.  Gherla
  100,00% (5/5)
6.  Targu - Jiu
  62,50% (5/8)
7.  Galati
  31,25% (5/16)
8.  Oradea
  57,14% (4/7)
9.  Voluntari
  75,00% (3/4)
10.  Pitesti
  10,71% (3/28)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
Nicolae Robu anunta schimbari majore in Serviciul de transport public al municipiului TIMISOARA

Primarul Nicolae Robu a anunţat schimbări majore în cadrul Serviciului de Transport Public Timişoara (STPT-RATT) în maxim două luni, întrucât actuala conducere s-a dovedit a fi “deficitară pentru transportul public”, dar situaţia economică apropiată de starea de faliment a societăţii, din anul 2012, ar fi putut fi şi mai agravată dacă s-ar fi produs modificări la nivelul conducerii ei. Un recent sondaj comandat de primarul Nicolae Robu privind transportul în comun a arătat mari nemulţumiri pe ansamblu din partea timişorenilor. (22.02.2018)

Primaria TIMISOARA a pierdut definitiv procesul privind lipsa facilitatilor pentru persoanele cu dizabilitati la tramvaiele vechi Primăria Timişoara şi edilul-şef, Nicolae Robu, au pierdut definitiv procesul de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unde au contestat o amendă aplicată de Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării, întrucât vechile mijloace de transport în comun nu au facilităţi pentru persoanele cu dizabilităţi iar noua flotă a serviciului public de transport este încă redusă. "Respinge recursul formulat de reclamanţii Municipiul Timişoara şi primarul municipiului Timişoara împotriva sentinţei civile din 18 noiembrie 2015 a Curţii de Apel Timişoara (...) ca nefondat. Definitiv", se arată miercuri pe site-ul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. În consecinţă, municipalitatea va trebui să achite amenda de 10.000 de lei. (21.02.2018)
TIMISOARA: Primarul Robu vrea schimbarea traseelor transportului in comun; Edilul va sesiza CE daca Guvernul nu face, pana la 1 martie, modificarile legislative necesare pentru circulatia vaporaselor Traseele mijloacelor de transport în comun timişorene din perioada comunistă nu mai corespund actualei arhitecturi a dezvoltării economice a oraşului şi trebuie schimbate, susţine primarul Nicolae Robu. Edilul a declarat, marţi, că pe lângă înnoirea flotei STPT - RATT este stringent necesară şi modificarea traseelor, pentru că foarte multe dintre fabricile care erau active înainte de 1990 s-au desfiinţat şi au apărut altele noi, în alte zone urbane. (21.02.2018)
Primarul din MOLDOVA NOUA, Adrian Toma, da piept cu mocirla de pe Facebook Adrian Torma, primarul oraşului Moldova Nouă, care este foarte activ pe Facebook, unde îşi tine chiar audienţele, a anunţat că-i va da în judecată pe toţi cei care-l vor mai jigni în spaţiul public. Torma susţine că atunci când s-a decis să intre în politică a luat în calcul că se va învârti într-o lume lipsită de moralitate si scrupule, dar că nu credea “ca intelectul uman poate coborî atât de jos”. (19.02.2018)
Primarul Robu sustine ca metroul este necesar in TIMISOARA, chiar daca va fi peste un deceniu Primarul Nicolae Robu a declarat, vineri, că Timişoara va trebui să aibă metrou în următorul deceniu, în perspectiva dezvoltării urbane, dar costurile fiind foarte ridicate şi nesustenabile din bugetul local, sursa de finanţare va fi identificată în funcţie de oportunităţile ce vor apărea. Pentru proiectul "Metroul-CFR", administraţia Robu a mai efectuat un astfel de studiu în urmă cu circa patru ani, care a primit aviz favorabil, dar între timp s-au schimbat coordonatele din teren, iar studiul trebuie refăcut în acest an, intrând pe lista de bugetare. (16.02.2018)
TIMISOARA ar putea avea o linie de metrou. Vor fi cel putin cinci statii Primăria Timişoara vrea să aloce, din bugetul local pe anul 2018, suma de 145.000 de lei pentru realizarea unui studiu de prefezabilitate privind “un sistem de transport în comun de tip metrou”, care să lege Aeroportul de Calea Şagului. Potrivit unui proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului local al Municipiului Timişoara pe anul 2018, care va fi în dezbatere publică în data de 19 februarie, Primăria Timişoara vrea să aloce suma de 145.000 de lei pentru întocmirea unui studiu de prefezabilitate “privind realizarea unui sistem de transport în comun de tip metrou”. (15.02.2018)
Primarului TIMISOAREI, criza de nervi, dupa ce presa a dezvaluit salariul sau, dar si al soferului sau Primarul municipiului Timişoara, Nicolae Robu, a postat, miercuri, pe pagina sa de Facebook un mesaj în care îi critică pe jurnalişti, după ce în presa locală a fost publicat salariul său, dar şi al şoferului său, Vasile Paraschiv. El spune că presa "a ajuns împânzită de indivizi şi individe fără minte şi fără caracter, care, în loc să informeze, dezinformează şi calomniază" şi că "o abordare profesională" ar fi arătat că salariile din Primăria Timişoara sunt chiar mici în comparaţie cu ale altor structuri de administraţie publică locală. (15.02.2018)
Primaria RESITA intentioneaza sa cumpere Hotelul Semenic, dar edilul considera pretul prea mare Administraţia locală din municipiul Reşiţa intenţionează să achiziţioneze Hotelul Semenic, situat în centrul oraşului, însă edilul Ioan Popa consideră că preţul de vânzare, dublu faţă de evaluarea făcută clădirii, este prea mare. Hotelul Semenic, care i-a aparţinut omului de afaceri Gruia Stoica, a fost scos recent la vânzare, printr-o agenţie imobiliară, la preţul de 1,9 milioane de euro. (13.02.2018)
Primarul din CARANSEBES cere sprijinul preotilor pentru reabilitarea spitalului Felix Borcean, primarul din Caransebeş, îi cere episcopului Lucian să-l ajute să scoată spitalul din localitate din situaţia critică în care a ajuns. Borcean s-a întâlnit cu Episcopul de Caransebeş, cu care a convenit să organizeze o întâlnire comună la care să participe primarii şi preoţii comunelor ai căror locuitori vin la unitatea medicală cărăşeană. Primarul susţine că de la bugetul oraşului sumele care se pot aloca sunt extrem de mici, singura soluţie pentru reabilitare fiind sponsorizările şi donaţiile. (08.02.2018)
Adrian Torma, primarul din MOLDOVA NOUA, scoate asistatii social la maturatul strazilor. Face o economie de 400.000 de lei Adrian Torma, primarul din Moldova Nouă a anunţat că de măturatul stradal se vor ocupa persoanele care primesc ajutor social de la Primărie. Edilul spune că îşi asumă decizia, chiar dacă va fi criticat pentru ea, însă susţine că nu este normal ca administraţia locală să plătească 100 de persoane care nu fac nimic. Decizia primarului din Moldova Nouă intră în vigoare de la 1 februarie. (02.02.2018)
<<   <   pagina 1 din 133   >   >>
 
Informatii din Banat

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(41 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(16 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(10 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(6 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(5 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(3 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(2 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(1 raspuns
)
Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL) Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL)
Petrosani
(1 raspuns
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design