Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  91,82% (146/159)
2.  Piatra Neamt
  75,76% (25/33)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  82,61% (19/23)
4.  Gherla
  100,00% (14/14)
5.  Timisoara
  28,57% (8/28)
6.  Voluntari
  80,00% (8/10)
7.  Bucuresti - Sect. 6
  83,33% (5/6)
8.  Bistrita
  66,67% (4/6)
9.  Hunedoara
  66,67% (4/6)
10.  Targu - Jiu
  50,00% (4/8)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
Primaria TIMISOARA va prelua in proprietate cele sapte cinematografe construite inainte de 1990, ajunse in paragina

Şapte cinematografe din Timişoara, construite înainte de anul 1990 şi ruinate în ultimele trei decenii, au intrat de luni în proprietatea municipalităţii, după ani de procese pe care primăria le-a avut cu RADEF. Destinaţia celor şapte săli de cinema, ”Timiş”, ”Victoria”, ”Arta” cu grădina de vară, ”Dacia”, ”Unirea”, ”Fratelia”, ”Freidorf” va trece printr-o dezbatere publică, dar care va fi cu siguranţă una culturală. (12.12.2017)

Primaria TIMISOARA reformuleaza demersurile la guvern pentru bani destinati stingerii datoriei istorice a companiei Colterm Primarul Nicolae Robu a declarat că municipalitatea va relua demersurile ce vor fi înaintate Guvernului pentru alocarea de bani necesari stingerii datoriilor istorice ale companiei locale de termoficare Colterm, care se ridică la 126 de milioane de lei. Potrivit edilului, pentru Colterm s-a solicitat în acest an suma de 34 de milioane de lei de la guvern, pentru plata unor datorii istorice. (11.12.2017)
Biletele pe mijloacele de transport in comun din TIMISOARA vor fi inlocuite de anul viitor cu sisteme inteligente Primăria Municipiului Timişoara va retrage de la comercializare toate biletele de călătorie pe mijloacele de transport în comun, din anul 2018, acestea fiind înlocuite de telefoanele inteligente şi de cardurile care deja sunt în uzanţă. Totodată, edilul a anunţat că din anul 2018 toţi conducătorii mijloacelor de transport în comun vor reveni la o vestimentaţie uniformă, care le va da acestora mai multă prestanţă, dar şi respect faţă de călători. (06.12.2017)
TIMISOARA: Lucrarile la primul complex sportiv si de agrement de cartier vor incepe in 2018 Lucrările la primul complex sportiv şi de agrement de cartier din Timişoara vor începe anul viitor, în zona Lipovei, susţine primarul Nicolae Robu. Municipalitatea va construi în cartierele municipiului câte un complex sportiv şi de agrement, care vor cuprinde bazine de înot acoperite şi în aer liber, terenuri de tenis cu nocturnă, baschet şi handbal, minifotbal, o zonă de fitness, dar şi locuri de joacă şi spaţii verzi. Proiectul ar urma să fie finalizat în anul 2019. (04.12.2017)
Primaria TIMISOARA va cumpara energie electrica de pe bursa; Piata Victoriei intra in reabilitare anul viitor Primăria Timişoara va cumpăra energie electrică de pe bursă, licitaţia electronică urmând să aibă loc pe data de 7 decembrie, a anunţat primarul Nicolae Robu. Conform acestuia, referitor la partea de distribuţie a energiei, monopolul reţelelor este deţinut de o companie. Nemulţumirile administraţiei publice locale faţă de serviciile oferite de distribuitorul de electricitate au crescut mereu. (29.11.2017)
Consilierii locali au votat majorarea salariilor si in Primaria RESITA Salariile de bază pentru funcţiile publice şi contractuale din aparatul de specialitate al primarului municipiului şi Consiliului Local Reşiţa vor creşte cu 15 procente. Drepturile salariale se stabilesc prin act administrativ de către primarul municipiului Reşiţa, încadrarea făcându-se în funcţie de responsabilităţile, complexitatea şi riscurile impuse de atribuţiile corespunzătoare activităţii desfăşurate, stabilite prin fişa postului aferentă fiecărui salariat. (29.11.2017)
Primaria TIMISOARA are lista cu proprietarii imobilelor care vor fi supraimpozitate cu taxa pe paragina din 2018 Primarul municipiului Timişoara, Nicolae Robu, a declarat că municipalitatea are o listă cu 12 imobile din Timişoara ai căror proprietari vor intra sub incidenţa prevederilor ”taxei pe paragină”, care permit supraimpozitarea cu până la 500% a celor care nu-şi întreţin corespunzător terenurile sau clădirile, începând cu 1 ianuarie 2018. (22.11.2017)
TIMISOARA va deveni capitala europeana a circului. Orasul va gazdui anul viitor un mare festival international de circ cu tema: migrantii care isi cauta un camin Călătoria spre Timişoara 2021, Capitală Europeană a Culturii, începe prin miracolul, emoţia şi ingeniozitatea circului contemporan. Spectacolul oferit de suedezii de la Circus Cirkör, veniţi în premieră în România, este primul eveniment public de mare anvergură al asociaţiei Timişoara Capitală Culutală Europeană 2021. (21.11.2017)
RESITA: Toaletele inteligente, refuzate de locuitorii orasului pentru ca le creaza disconfort Primăria Reşiţa a achiziţionat cinci toalete inteligente pe care intenţionează să le instaleze în cele mai populate zone centrale din oraş. Toaletele sunt conectate la reţelele de apă, canal şi curent, sunt automatizate şi se igienizează după fiecare utilizare. Toaletele publice au fost închiriate, de la o societate care oferă aceste servicii, costul fiind 120 de lei pe zi, în acest preţ intrând întregul serviciu, inclusiv mentenanţa şi detergentii. (17.11.2017)
Cel mai mare pasaj din TIMISOARA nu se poate construi, deoarece terenul figureaza la ANAF cu cladiri inexistente ipotecate Începerea lucrărilor la cel mai mare pasaj subteran care se va construi la Timişoara, în zona fostului combinat petrochimic Solventul, este amânată de faptul că o porţiune din terenul implicat în investiţie, aparţinând unui proprietar privat, apare în evidenţele ANAF ca având construcţii ipotecate, care în realitate nu există, a declarat primarul municipiului, Nicolae Robu. (15.11.2017)
<<   <   pagina 1 din 130   >   >>
 
Informatii din Banat

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(43 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(18 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(14 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(9 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(5 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(3 raspunsuri
)
Dan Boboutanu (PSD) Dan Boboutanu (PSD)
Hunedoara
(2 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(2 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(2 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design