Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  90,83% (99/109)
2.  Bucuresti - Sect. 4
  79,17% (19/24)
3.  Timisoara
  50,00% (10/20)
4.  Piatra Neamt
  52,63% (10/19)
5.  Pitesti
  25,00% (6/24)
6.  Galati
  60,00% (6/10)
7.  Targu - Jiu
  100,00% (5/5)
8.  Bucuresti - Sect. 6
  100,00% (5/5)
9.  Gherla
  75,00% (3/4)
10.  Voluntari
  25,00% (1/4)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Spitalele Municipal si Clinic din ORADEA, reabilitate termic cu 15,7 milioane de euro

Spitalul Judeţean Clinic de Urgenţă (SJCU) şi Spitalul Municipal din municipiul Oradea vor fi reabilitate termic, în următorii doi ani, cu finanţare europeană în valoare de 15,7 milioane de euro, a anunţat vineri, într-o conferinţă de presă, primarul Ilie Bolojan. Acesta a precizat că municipalitatea a câştigat două proiecte pe POR 2014-2020, unul pentru Spitalul Municipal "Dr Gavril Curteanu", în valoare de 8 milioane de euro, şi celălalt pentru Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, de 7,7 milioane de euro. (12.01.2018)

ORADEA: Centrul orasului intra din nou in santier. Proiectele municipalitatii pentru 2018 Deliberativul local a aprobat, cu ocazia ultimei şedinţe din 2017 plăţi de peste 20 de milioane de euro, ocazie cu care s-a stins, printre altele, şi creditul accesat pentru plata tramvaielor Siemens. Motivul ţine de politica naţională practicată de Guvernul Tudose, care a dat mai mulţi bani primăriilor care, la finalul anului antrerior, aveau economii mici sau deloc la bugete. Acum, la început de an, executivul are în lucru o listă de lucrări care ar urma să înceapă în acest an. Aceasta e cu atât mai stufoasă cu cât o parte dintre lucrările care trebuiau începute în 2017 au fost reportate pe 2018 din varii motive. (03.01.2018)
ORADEA: Viceprimarul Mircea Malan a prezentat proiectul de reabilitare a Pietei Ferdinand Viceprimarul Mircea Mălan a susținut o conferință de presă cu privire la reabilitarea Pieței Ferdinand, proiect ai cărui indicatori tehnico-economici au fost azi aprobați în cadrul ședinței de Consiliu Local. Studiul de fezabilitate al proiectului a fost finalizat de arhitectul Emodi Tamas. Viceprimarul Mircea Mălan a vorbit despre schimbările care se vor face în zonă, despre intervențiile care vor urma, precizând că circulația va fi reconfigurată într-o măsură semnificativă. (28.11.2017)
ORADEA: Un nou proiect de reabilitare a malului stang al Crisului Repede, pe tronsonul cuprins intre Podul Sf. Ladislau si Podul Centenarului; Viceprimarul Malan a prezentat proiectul de transformare a strazii Aurel Lazar in pietonala; Singura solutie pentru pastrarea unui buget de investitii al orasului, in urma masurilor fiscale guvernamentale: cresterea impozitelor locale cu 20 la suta Viceprimarul Mircea Mălan a susținut o conferință de presă, în cadrul căreia a prezentat două proiecte de reabilitare urbană, în privința cărora Primăria Oradea așteaptă idei de îmbunătățire și sugestii de la cetățeni: proiectul care vizează reabilitarea malului stâng al Crișului Repede, pe tronsonul cuprins între Podul Sf. Ladislau și Podul Centenarului, și cel care privește reabilitarea str. Aurel Lazăr și transformarea ei în stradă pietonală. (24.11.2017)
Targul de Craciun ORADEA vine cu surprize: roata-gigant in Piata Unirii, "Cina porcului" la Cetate Ediția a treia a Târgului de Crăciun Oradea își va deschide porțile în data de 30 noiembrie, ora 18:00, în Piața Unirii, într-un decor de poveste care va aduce magia sărbătorilor de iarnă în sufletele celor ce îi trec pragul. Două locații vor întâmpina orădenii, dar și turiștii, în acest an la Târgul de Crăciun Oradea: Piața Unirii (30 noiembrie - 31 decembrie), sub sloganul Simte magia Crăciunului și Cetatea Oradea (8 - 17 decembrie), sub sloganul Tradiții și obiceiuri de Crăciun. (16.11.2017)
ORADEA: Se inchide circulatia pe podul pietonal de la Centrul de calcul Vineri, 10 noiembrie, încep lucrările de demolare a podului pietonal de la Centrul de Calcul, care face legătura între strada Plevnei şi strada Szigligeti Ede. Din acest motiv, circulația pietonală va fi oprită. Pentru început, vor fi demontate balustradele, urmând ca de luni să înceapă demolarea podului propriu-zis, în vederea construirii noului pod rutier peste Criș. Acesta va purta denumirea „Podul Centenarului", lucrările urmând să se încheie până în 1 decembrie 2018, când se sărbătoresc 100 de ani de la Marea Unire. (10.11.2017)
Ilie Bolojan: Modificarile la Codul fiscal este cea mai dura lovitura data administratiilor locale Primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan, a declarat că reducerea impozitului pe venit de la 16% la 10% va afecta grav bugetele autorităţilor locale din România, fiind “cea mai dură măsură luată de un guvern împotriva administraţiilor locale din România în ultimii 10 ani”. Conform edilului orădean, lipsa acestor bani va afecta grav bugetul de investiţii, pentru că la cheltuielile de funcţionare, la iluminatul public sau la curăţenie este practic imposibil să se facă reduceri majore. (09.11.2017)
ORADEA: S-au aprobat indicatorii pentru pasajul suprateran pe soseaua de centura, la intersectia cu strada Universitatii Viceprimarul Florin Birta a susținut azi, 6 noiembrie 2017, o conferință de presă în care a prezentat indicatorii tehnico-economici rezultați din studiul de fezabilitate a proiectului de investiții "Amenajare intersecție prin pasaj denivelat între drumul de centură al municipiului Oradea și str.Universității". Indicatorii tehnico-economici pentru acest proiect au și fost aprobați în ședința extraordinară a Consiliului Local. (07.11.2017)
Un al treilea pasaj suprateran, de 7,7 milioane euro, se va construi in ORADEA, peste centura rutiera Primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan, a anunţat că proiectul celui de al treilea pasaj suprateran peste centura municipiului, în valoare de 7,7 milioane de euro, va fi finanţat fie din bugetul local, fie din fonduri europene. Ilie Bolojan a anunţat finalizarea documentaţiei tehnice la pasajul suprateran, ce va fi construit peste giraţia de la universitate, la intersecţia cu strada Ogorului, având în vedere fluidizarea traficului şi eliminarea unor zone cu ‘potenţial serios de accidente’. (31.10.2017)
ORADEA: Cetatenii vor putea propune si vota proiecte pentru oras prin bugetarea participativa Consiliul Local a aprobat în şedinţa de joi, 26 octombrie, un proiect de hotărâre privind implementarea procesului de bugetare participativă la nivelul municipiului Oradea, începând cu exerciţiul bugetar aferent anului 2018. Proiectul prevede alocarea din bugetul local a sumei de 1.500.000 euro/an pentru proiectele selectate în urma derulării procesului de bugetare participativă. (30.10.2017)
<<   <   pagina 1 din 72   >   >>
 
Informatii din Bihor

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(10 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(3 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(3 raspunsuri
)
Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL) Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL)
Targu - Jiu
(3 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(2 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(1 raspuns
)
Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL) Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL)
Petrosani
(1 raspuns
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(1 raspuns
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design