Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  88,41% (122/138)
2.  Piatra Neamt
  59,09% (39/66)
3.  Gherla
  100,00% (30/30)
4.  Bucuresti - Sect. 4
  78,38% (29/37)
5.  Bucuresti - Sect. 6
  76,92% (20/26)
6.  Pitesti
  44,44% (8/18)
7.  Bistrita
  50,00% (6/12)
8.  Voluntari
  55,56% (5/9)
9.  Oradea
  100,00% (3/3)
10.  Bucuresti - Sect. 5
  18,18% (2/11)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Fostul ministru Andrei Marga vrea sa faca universitate la BISTRITA. Aceasta ar urma sa absoarba extensiile UBB si ale Universitatii Tehnice

Începând din toamna anului viitor, Bistriţa va avea propria universitate. În spatele acestui proiecte se află fostul ministru Andrei Marga. Se pare că universitatea ar urma să se formeze din extensiile deja existente ale Universităţii Babeş-Bolyai şi ale Universităţii Tehnice. Andrei Marga spune că lista celor care vor să susţină şi să contribuie la elaborarea proiectului este încă deschisă. (16.06.2017)

Unul dintre cele mai mari fonduri de investitii din Europa baga bani intr-un centru comercial la BISTRITA. Primarul Ovidiu Cretu: "A venit vremea acestui obiectiv"! VIDEO Începând din acest an, Bistriţa va avea două centre comerciale, în partea de sus a oraşului. În spatele unui proiect se află Mitiska Reim, unul dintre cele mai importante fonduri de investiţii din Europa, care se pregăteşte să investească în următorii ani nu mai puţin de două miliarde de euro în centre comerciale. Luni s-a dat startul lucrărilor celui de-al doilea centru comercial care se pregăteşte în Bistriţa. B1 se va întinde pe 12-13.000 de metri pătraţi şi va fi gata în luna noiembrie a acestui an. (24.05.2017)
Politia Locala din BISTRITA cheltuie sute de mii de lei pe uniforme, combustibil si cursuri de formare profesionala Anul acesta, Primăria Bistriţa a alocat nu mai puţin de 6.000.000 pentru Poliţia Locală. Cei 85 de angajaţi care ar trebui să se ocupe de siguranţa bistriţenilor, să facă ordine în parcări şi chiar construcţii au ajuns să aibă dotări mai bune până şi ca Inspectoratul de Poliţie Judeţean, care încă se mai chinuie cu autospeciale mâncate de rugină, cu sute de mii de kilometri la bord. (22.05.2017)
Primaria BISTRITA a pierdut procesul impotriva Curtii de Conturi platind intre timp alte 2,5 milioane de lei firmei de transport public Prima bătălie din războiul început împotriva Curții de Conturi a României a fost pierdută de Primăria Bistrița după ce zilele trecute, Tribunalul Bistrița-Năsăud a respins ca nefondată acțiunea în contencios administrativ formulată de municipalitate împotriva Curții de Conturi a României. Curtea de Conturi a stabilit că în 2015, Primăria Bistrița ar fi prejudiciat bugetul cu peste 1,7 milioane de lei „făcând plăți nelegale în contul firmei de transport în comun Bistrița, după ce ar fi majorat eronat cuantumul subvențiilor acordate pentru transportul public de persoane prin acceptarea includerii în deconturile de subvenție a unor cheltuieli nejustificate și prin calcularea unei cote de profit de 8 % la subvenții, fiind estimate prejudicii în valoare de 1.439.000 de lei”. (18.05.2017)
BISTRITA: Modernizarea Pietei Decebal nu va putea fi realizata pe fonduri europene! Autoritatile vor sa rezolve problema prin resurse proprii Noile ghiduri de finanțare europeană vin cu vești proaste pentru municipalitate. O parte dintre proiectele importante pe care spera să le realizeze nu mai pot fi făcute cu finanțări externe. După parcări au căzut și piețele, astfel că șansa pieței Decebal să poate fi realizată din fonduri europene este nulă. (11.05.2017)
Primaria BISTRITA pune la bataie aproape 10.000 de euro pentru asigurarea salvamarilor la strand vara aceasta Cum vara bate la ușă, iar Ștrandul Codrișor va fi funcțional începând din acest sezon estival, Primăria Bistrița s-a pus pe căutat salvamari. Pentru asigurarea acestui serviciu pentru 3-4 luni, municipalitatea scoate din vistierie aproape 10.000 de euro. Ștrandul Codrișor își va deschide porțile în această vară. Și cum sezonul estival bate la ușă, Primăria Bistrița s-a gândit să înceapă demersurile pentru a găsi salvamari care să îi vegheze pe cei care se bălăcesc. (02.05.2017)
Primaria BISTRITA cauta persoane calificate care sa hraneasca pestii din parc Primăria Bistriţa nu caută doar îngrijitor pentru singura veveriţă supravieţuitoare din parcul municipal, ci şi persoane calificate, care să hrănească peştii care populează iazul din acelaşi parc. Pentru acest serviciu, municipalitatea scoate din vistierie 2.300 de lei lunar. „Îngrijitorul” de peşti va fi responsabil de hănirea acestora, de evaluarea stării lor de sănătate, de administrarea de soluţii anti-alge pentru limpezirea apei sau de administrarea de soluţii de denitrificare. (02.05.2017)
BISTRITA NASAUD Vasile Silasi, primarul comunei Chiochis, si-a anuntat candidatura la sefia PNL BN: O echipa din care sa faca parte primarii, ei sunt constructia mea de baza Primarul comunei Chiochiş, Vasile Silaşi şi-a anunţat, miercuri, candidatura la preşedinţia PNL Bistriţa-Năsăud. Vasile Silaşi este convins că îi poate convinge pe liberalii cu greutate din partid să îi fie alături, dar mai ales pe primarii PNL, pe care partidul ar trebui să se bazeze „exclusiv”. Potrivit acestuia, PNL BN are nevoie de o echipă care să unească orgoliile de care nu a dus lipsă partidul, iar mesajul care va fi transmis electoratului liberal va fi unul clar de dreapta. (13.04.2017)
13 primari de municipii din Romania in Japonia Vizita delegatiei AMR vine intr-un moment prielnic si necesar pentru a accentua interesul administratiilor urbane din tara noastra in ceea ce priveste experienta si realizarile municipalitatilor japoneze in domenii de interes maxim pentru administratia publica din Romania: transport urban, planificare urbana, procesarea deseurilor urbane, smart parking, green cities, etc. (03.04.2017)
Proiectul de reabilitare si modernizare a centrului orasului NASAUD a fost reluat Proiectul de reabilitare și modernizare al centrului orașului Năsăud este un proiect multianual care a început în anul 2015 și are ca și finalizare anul 2017. Pentru realizarea acestui proiect administrația năsăudeană a alocat din bugetul local suma de 743.000 lei, din care 300.000 lei anul acesta. Investiția prevede, pe lângă montarea de mobilier stradal nou, bănci și coșuri de gunoi cu design modern, realizarea de noi locuri de parcare pentru autovehicule, atât de necesare în contextul în care numărul deținătorilor de automobile a crescut simțitor. (31.03.2017)
<<   <   pagina 1 din 28   >   >>
 
Informatii din Bistriţa Năsăud

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(38 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(23 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(9 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(7 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(7 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(6 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(5 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(4 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(2 raspunsuri
)
Valerica Gheorghe Circiumaru (PSD) Valerica Gheorghe Circiumaru (PSD)
Rosiorii de Vede
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design