Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Asta a fost! DomnulePrimar.ro intra "in conservare"

DomnulePrimar.ro a pornit la drum in anul 2002, ca un proiect secundar. Nimeni nu credea ca va fi genul de proiect care va tine mai mult de un an. Era vremea cind abia se lansase Windows XP! Cind social media inca nu exista. Cind siteuri nu prea existau in Romania, iar primariile erau niste cetati inexpungabile pentru omul de rind. Fiecare cerere presupunea coala A4 si un drum pina in oras, coada la registratura, alt drum pina la Primarie pentru obtinerea unui raspuns. Era nevoie de acest proiect care sa faciliteze comunicarea intre autoritatile locale si simplul platitor de taxe si impozite. (04.04.2018)

Finantari nerambursabile de peste 400.000 lei pentru proiectele ONG-urilor, aprobate de Consiliul Local BISTRITA Consiliul Local Bistriţa a aprobat pe 29 martie, în şedinţă ordinară, alocarea a peste 400.000 lei sub formă de finanţare nerambursabilă pentru proiectele depuse de diverse asociaţii, fundaţii, dar şi de persoane fizice şi culte religioase, în baza Legii 350/2005, suma reprezentând puţin peste 60% din totalul bugetului pus la dispoziţie de municipalitate. (30.03.2018)
Operatiunea “epurarea politica”, instrumentata de DNA a primit cu suspendare Acțiunile procurorilor DNA, începând cu anul 2013, după ce Laura Kovesi a preluat primul mandat la conducerea acestei instituții, au fost concertate pe decapitarea politică a administrației publice locale. Acesta este bilanțul care răzbate din comunicatele oficiale de presă ale Direcției Naționale Anticorupție, cu privire la urmăririle penale efectuate, reținerile și arestările operate și trimiterile în judecată. Dosarele, în majoritatea lor, s-au soldat cu condamnări cu suspendare. (26.03.2018)
Parcul industrial BISTRITA Sud, realizat cu fonduri europene, va ramane, din aprilie, cu un singur angajat Industrial Bistriţa Sud, realizat de Primăria municipiului Bistriţa prin accesarea unui proiect european şi inaugurat în 2015, va rămâne, din luna aprilie, cu un singur angajat din totalul de patru, după ce inclusiv directorul societăţii care administrează investiţia şi-a anunţat, recent, demisia. Faptul a fost confirmatde către viceprimarul municipiului Bistriţa, Gelu Muthi, care are în atribuţii relaţia cu societatea care administrează parcul industrial. (26.03.2018)
Bani europeni pentru iluminatul cu consum redus al orasului BECLEAN Primăria oraşului Beclean din judeţul Bistriţa-Năsăud, al doilea ca mărime după municipiul Bistriţa, a reuşit să obţină fonduri europene în valoare de 4,4 milioane euro pentru modernizarea sistemului de iluminat public, pentru care vor fi folosite pe viitor becuri economice, potrivit anunţului făcut pe pagina de socializare a primarului Nicolae Moldovan. Potrivit lui Nicolae Moldovan, noua reţea de iluminat stradal cu consum redus va măsura în total 40 de kilometri. (22.03.2018)
Concurenta acerba pe functiile scoase la concurs de Primaria BISTRITA, dupa majorarea salariilor din administratie Concursurile pentru ocuparea unor funcţii vacante din cadrul Primăriei municipiului Bistriţa, programate pentru luna martie, vor avea parte de o concurenţă acerbă, în timp ce la cele organizate în ianuarie şi februarie fie nu au fost candidaţi, fie a fost unul singur pe loc, potrivit datelor comunicate de către purtătorul de cuvânt al primăriei, Mihai Ruşti. Primăria municipiului Bistriţa are, în total, aproximativ 900 de angajaţi, iar cheltuielile de personal prevăzute pentru anul în curs în buget se ridică la circa 70 milioane lei. (08.03.2018)
Prejudiciu de aproximativ 1,2 milioane lei, constatat de Curtea de Conturi la primaria orasului SINGEORZ-BAI Controlul Curţii de Conturi la primăria oraşului-staţiune Sîngeorz-Băi, asupra cheltuielilor efectuate în anul 2016, a identificat prejudicii în valoare de aproximativ 1,2 milioane lei cauzate în special de cheltuieli cu carburanţii, potrivit raportului potrivit pe site-ul Curţii. Prejudiciul calculat reprezintă circa 4,5% din totalul cheltuielilor efectuate de primăria Sîngeorz-Băi în anul 2016. (21.02.2018)
Angajatii Primariei BISTRITA si consilierii locali vor invata sa se autoevalueze pe bani europeni Angajaţii Primăriei Bistriţa şi consilierii locali vor învăţa să se autoevalueze şi să-şi optimizeze activitatea prin intermediul unui proiect cu fonduri europene derulat de municipalitate, în valoare de peste 400.000 lei, potrivit unui anunţ postat, marţi, pe site-ul primăriei. Grupul ţintă este format din 60 de persoane - angajaţi cu funcţii de conducere şi execuţie şi consilieri municipali, obiectivul fiind ca aceştia să îşi îmbunătăţească, într-un an, abilităţile de autoevaluare a activităţii, care să conducă, la rândul lor, la îmbunătăţirea calităţii serviciilor oferite cetăţenilor. (21.02.2018)
Bugetul municipiului BISTRITA a fost votat in pofida contestatiilor depuse de cetateni si de consilierii opozitiei Bugetul municipiului Bistriţa a fost votat, pe 14 februarie, într-o şedinţă extraordinară a Consiliului Local care a durat aproximativ cinci ore, în pofida contestaţiilor depuse de cetăţeni şi a opoziţiei manifestate de consilierii liberali. Ovidiu Creţu susţine că bugetul din acest an este axat pe dezvoltarea oraşului şi pe atragerea fondurilor europene. Bugetul municipiului Bistriţa pe anul în curs prevede venituri în cuantum de circa 179 milioane lei şi cheltuieli de peste 242 milioane lei. (15.02.2018)
Investitie noua de aproape 4,5 milioane lei intr-o partie de schi nefunctionala. Autoritatile din BISTRITA incearca de doi ani sa o puna in functiune Primăria Bistriţa a alocat 4,4 milioane de lei din bugetul acestui an pentru a cumpăra noi echipamente pentru pârtia de schi Cocoş, pârtie care a funcţionat doar trei zile în ultimii doi ani, pe lista achiziţiilor fiind trecut şi un teleschi, deşi pârtia este dotată deja cu un telescaun cu patru locuri. Primăria Bistriţa a investit până acum în pârtia de schi Cocoş, situată în Complexul Wonderland, peste 25,5 milioane de lei, însă aceasta este construită la o altitudine prea joasă şi nu poate fi folosită din cauza temperaturilor ridicate care nu permit menţinerea unui strat de zăpadă corespunzător pentru practicarea sporturilor de iarnă. (09.02.2018)
<<   <   pagina 1 din 32   >   >>
 
Informatii din Bistriţa Năsăud

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design