Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  88,64% (117/132)
2.  Piatra Neamt
  88,00% (44/50)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  80,95% (17/21)
4.  Gherla
  94,12% (16/17)
5.  Bucuresti - Sect. 6
  100,00% (11/11)
6.  Pitesti
  50,00% (6/12)
7.  Voluntari
  25,00% (1/4)
8.  Falticeni
  100,00% (1/1)
9.  Bistrita
  16,67% (1/6)
10.  Bucuresti - Sect. 5
  6,25% (1/16)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Le-au numit pompos "biblioteci stradale". Primaria BISTRITA a cheltuit 30.000 de lei pe trei... dulapuri

Primăria lui Ovidiu Creţu a cheltuit 30.000 de lei pe trei dulapuri, numite pompos „biblioteci stradale”. Dacă în unele oraşe nemţeşti sistemul de a te împrumuta gratuit pe stradă cu cărţi funcţionează, la noi cărţile i-au încălzit, dar nu sufleteşte, pe minoritarii din centrul istoric. În 2017 se împlinesc doi ani de când Bistriţa s-a alăturat oraşelor de cultură din Europa şi a implementat un sistem revoluţionar. Este vorba despre trei dulapuri din lemn, cu geamuri din sticlă numite biblioteci stradale. (14.08.2017)

BISTRITA: Consiliul Local a triplat salariul primarului, dupa ce a fost pusa in aplicare noua lege a salarizarii Începând din 1 august, angajaţii Primăriei Bistriţa vor merge acasă cu lefuri mai mari. Asta după ce Consiliul Local al Primăriei Bistriţa a votat în 24 iulie noua grilă de salarizare, în baza legii salarizării unitare, intrată în vigoare la începutul lunii iunie. Legea salarizării unitare (legea numărul 153/2017) stabileşte 116 clase de salarizare, cel mai mic salariu fiind de 1.625 de lei, iar cel mai mare - de 22.000 de lei. (26.07.2017)
BISTRITA: Municipalitatea repartizeaza 1,3 milioane lei pentru 10 unitati de cult Consiliul Local Bistriţa va dezbate în şedinţa ordinară de luni proiectul de hotărâre privind repartizarea sumei de 1.300.000 lei pentru anul 2017 de la bugetul local al municipiului Bistrița, sub formă de sprijin financiar pentru unitățile de cult, care aparțin cultelor religioase recunoscute din România. (24.07.2017)
Negocieri la Primaria BISTRITA privind acordarea de cresteri salariale in baza legii salarizarii unitare Reprezentanţii angajaţilor Primăriei Bistriţa poartă negocieri cu conducerea municipalităţii pentru obţinerea de creşteri salariale în baza prevederilor legii salarizării unitare, a anunţat miercuri, într-o conferinţă de presă, primarul Ovidiu Creţu. Primarul a precizat că sumele prinse în proiectul de rectificare provin exclusiv de la bugetul local şi nu sunt încă aprobate, deoarece negocierile cu sindicatele angajaţilor nu s-au finalizat. (20.07.2017)
Primaria BISTRITA cumpara cu un million de lei trei masini de deszapezire Peste un milion de lei a alocat Primăria Bistrița pentru achiziționarea a trei mașini multifuncționale, pentru a deszăpezi drumurile în pantă și trotuarele iarna care urmează. Prima mașină pe care Direcția de Servicii Publice Bistrița vrea s-o cumpere este o autospecială multifuncțională „care este necesară pentru întreținerea străzilor în pantă pe timp de iarnă, iar vara va fi folosită pentru realizarea lucrărilor specifice DSP”. (19.07.2017)
Primarul Ovidiu Cretu si viceprimarul Zou Jufang au semnat Declaratia de intentie privind stabilirea de relatii de prietenie intre orasele BISTRITA si Zhangjiajie (China) Primarul Ovidiu Creţu şi viceprimarul Zou Jufang au semnat marti, la Primăria Bistriţa, Declaraţia de intenţie privind stabilirea de relaţii de prietenie între oraşele Bistriţa şi Zhangjiajie (China). Documentul a fost parafat în prezenţa prefectului Ovidiu Frenţ, a viceprimarilor Cristian Niculae şi Gelu Muthi, a reprezentanţilor Primăriei Bistriţa, a secretarului general al Asociaţiei de Prietenie Româno-Chineze Filiala Bistriţa – Remus Lungu, dar şi a unei delegaţii din oraşul chinez Zhangjiajie, formată din 11 oficiali. (12.07.2017)
Centura ocolitoare a orasului BECLEAN devine o prioritate pentru Ministerul Transporturilor, anunta primaria locala Centura ocolitoare a oraşului Beclean din judeţul Bistriţa-Năsăud, care ar urma să decongestioneze traficul pe DN 17, va deveni o prioritate în strategia de implementare a Master Planului General de Transport al României, a anunţat purtătorul de cuvânt al primăriei din localitate, Caius Diugan. Autorităţile din Beclean au făcut, de câţiva ani, demersuri insistente pentru construirea unui traseu ocolitor al oraşului. (07.07.2017)
Primaria statiunii SANGEORZ-BAI vrea sa supraimpoziteze cladirile neingrijite Primăria stațiunii balneoclimaterice Sângeorz-Băi din județul Bistrița-Năsăud intenționează să aplice supraimpozite de până la 500% pentru proprietarii clădirilor neîngrijite, fiind vizate în special imobilele din zona centrală, frecventată de turiști, potrivit unui anunț publicat pe site-ul instituției. Proiectul de hotărâre va fi promovat în cadrul ședinței de consiliu local din luna iulie, cei care doresc să facă observații pe marginea acestuia putând să le depună până în data de 10 iulie. (04.07.2017)
BISTRITA Primarul Ovidiu Cretu: Speram sa semnam contractul de finantare pentru reabilitarea termica a altor 42 blocuri; Municipalitatea nu va renunta la voliera din parc. Bistritenii vor sa doneze...veverite În prima etapă, Primăria municipiului Bistriţa a depus proiecte aferente reabilitării termice a 95 de blocuri, pentru exerciţiul financiar 2014-2020, a anunţat primarul Ovidiu Creţu, în cadrul unei conferinţe de presă. În urma modificărilor la Ghidul solicitantului, proiectele au fost respinse, aşa cum s-a întâmplat la nivel naţional, ulterior fiind redepuse documentaţiile pentru 50 de blocuri cu 2367 apartamente. (30.06.2017)
Fostul ministru Andrei Marga vrea sa faca universitate la BISTRITA. Aceasta ar urma sa absoarba extensiile UBB si ale Universitatii Tehnice Începând din toamna anului viitor, Bistriţa va avea propria universitate. În spatele acestui proiecte se află fostul ministru Andrei Marga. Se pare că universitatea ar urma să se formeze din extensiile deja existente ale Universităţii Babeş-Bolyai şi ale Universităţii Tehnice. Andrei Marga spune că lista celor care vor să susţină şi să contribuie la elaborarea proiectului este încă deschisă. (16.06.2017)
<<   <   pagina 1 din 29   >   >>
 
Informatii din Bistriţa Năsăud

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(36 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(9 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(8 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(7 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(5 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(3 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(3 raspunsuri
)
Ion Georgescu (PSD) Ion Georgescu (PSD)
Mioveni
(2 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design