Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  88,34% (144/163)
2.  Piatra Neamt
  72,41% (21/29)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  90,91% (20/22)
4.  Gherla
  100,00% (14/14)
5.  Voluntari
  80,00% (8/10)
6.  Bucuresti - Sect. 6
  62,50% (5/8)
7.  Hunedoara
  66,67% (4/6)
8.  Bistrita
  66,67% (4/6)
9.  Targu - Jiu
  57,14% (4/7)
10.  Timisoara
  16,67% (4/24)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
Primaria BISTRITA viseaza la un mega-dispecerat pentru Politia Locala de 3,7 milioane de euro: Banii europeni ies din discutie

Municipalitatea vrea să transforme un fost punct termic într-un mega-dispecerat pentru Poliția Locală și pentru Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență. Acesta este situat pe strada Gării și are 426 de mp. Dispeceratul va fi format din 2 birouri, punct de acces și spațiu de cazare temporară pentru cetățeni, punct de primire și verificare cetățeni, grup sanitar pentru persoanele reținute, un garaj auto, un grup sanitar pentru funcționari, cabine de duș, oficiu și depozit. (05.12.2017)

Cum se ajunge la un vid legislativ. Primar amenintat cu un referendum de demitere: "Nu sunt bani pentru asa ceva“ În oraşul-staţiune Sângeorz-Băi s-ar putea ajunge la un referendum pentru schimbarea primarului. Edilul, care are doar un an şi jumătate de mandat, spune că instituţia nu are bani pentru asta, deşi încă nu s-a stabilit suma necesară. (30.10.2017)
Tarifele de parcare in municipiul BISTRITA au fost majorate intre 50 si 100 la suta Tarifele de parcare în municipiul Bistriţa au fost majorate, printr-o hotărâre de Consiliu Localdezbătută timp de aproape două ore, cu procente cuprinse între 50 şi 100%, acestea nemaifiind modificate în ultimii opt ani. Locurile din parcările de reşedinţă, care pot fi închiriate de către cetăţeni în zonele în care domiciliază, vor costa 180 lei pe an, cu 60 lei mai mult decât se plăteşte în prezent. Acestea vor putea fi ocupate de către cei care le închiriază începând cu orele 17,00 şi până a doua zi dimineaţa la ora 8,00, în restul timpului acestea putând fi folosite şi de alţi şoferi, dacă locurile sunt libere. (27.10.2017)
Un bloc ANL pentru medici si personalul medical va fi construit in orasul BECLEAN Oraşul Beclean va deveni a doua localitate din judeţul Bistriţa-Năsăud, după municipiul Bistriţa, în care se va construi un bloc ANL pentru medici şi personalul medical, a anunţat primarul Nicolae Moldovan, într-o postare pe pagina sa de socializare.Blocul va avea 24 de apartamente, iar valoarea lucrărilor se ridică la circa 3,4 milioane lei. Edilul-şef speră ca această investiţie să atragă mai mulţi specialişti către spitalul din Beclean. (27.10.2017)
BISTRITA: Dupa ce a cheltuit 24 milioane de lei pentru constructia unei partii care nu poate functiona, primaria aloca alti 800.000 lei pentru extinderea acesteia Primăria Bistriţa vrea să amenajeze, lângă pârtia de schi, situată lângă oraş, în care a investit peste 24 de milioane de lei, o zonă nouă, accesibilă începătorilor, pentru care intenţionează să defrişeze o suprafaţă de 5000 de metri pătraţi de pădure. Suma alocată de consilierii locali în şedinţa de joi pentru extinderea pârtiei, respectiv 130.000 de lei, va fi folosită pentru realizarea documentaţiilor şi plata taxei de scoatere din fondul forestier a suprafaţei de pădure ce urmează să fie defrişată. (26.10.2017)
Prefectul Ovidiu Frent: Comisia pentru referendum trebuie sa isi intre in atributii. Deocamdata nu avem reprezentantii orasului SANGEORZ BAI, ceea ce nu e deloc bine Pe data de 25 octombrie se va împlini termenul legal până la care Instituţia Prefectului a judeţului Bistriţa-Năsăud va trebui să ofere un răspuns în ceea ce priveşte convocarea unui referendum pentru demiterea primarului oraşului Sângeorz Băi, Traian Ogâgău. Prefectul Ovidiu Frenţ s-a referit şi la problema lemnului de foc pentru populaţie sau cea a golirii de apă a acumulării de la Colibiţa. (18.10.2017)
Deputatul Ionut Simionca: Curtea de Conturi a constatat o gaura de 7 milioane de Euro la buget. Primarul Cretu trebuie sa isi dea imediat demisia Deputatul PMP Ionuţ Simionca cere demisia primarului municipiului Bistriţa, Ovidiu Creţu, după ce Curtea de Conturi Bistriţa a verificat activitatea administraţiei locale pe anul 2016. În opinia deputatului PMP, primarul Ovidiu Creţu este un prost administrator, astfel încât smunicipalitatea bistriţeană a ajuns să „arunce pe geam ilegal” 10.000 lei pe zi. (16.10.2017)
BISTRITA Primarul Ovidiu Cretu: Vom ataca in instanta de contencios decizia Camerei de Conturi Primarul municipiului Bistriţa, Ovidiu Creţu, susţine că municipalitatea va contesta, în instanţa de contencios administrativ, Decizia 24/2017 a Camerei de Conturi Bistriţa-Năsăud, „punct cu punct”. Potrivit acestuia, în prima etapă a fost transmisă o contestaţie la Camera de Conturi, care este analizată de Comisia de soluţionare a contestaţiilor de la nivelul Curţii de Conturi, aşteptându-se o adresă oficială şi ulterior va începe demersul în instanţă. (12.10.2017)
Primarul Traian Ogagau: Cand am sa iau prima decizie gresita fata de locuitorii din SANGEORZ BAI, imi voi da demisia Aflat în plin scandal şi într-o tentativă de demitere, primarul oraşului Sângeorz Băi, Traian Ogâgău, consideră că se află în centrul unui puci. Vă reamintim că aproape 3000 de sângeorzeni au adresat o cerere de suspendare din funcţie şi organizarea unui referendum pentru demiterea primarului de pe Someş. Motivele sunt, în viziunea edilului, nerealiste, acesta declarând: ”Dacă motivele ar fi reale, ar trebui să fiu inchis, nu în libertate”. (03.10.2017)
Aproape 3000 de locuitori din SANGEORZ BAI cer referendum pentru demiterea primarului Traian Ogagau. Cererea a ajuns la Prefectura Un grup de sângeorzeni, condus de Victoria Morar şi consilierul local Alexandru Morar, a depus, la Instituţia Prefectului, cererea de organizare a unui referendum local pentru încetarea mandatului primarului Traian Ogâgău. Cererea a fost însoţită de o listă de 2995 de semnături, cu aproape 1000 mai mult decât ar fi fost necesar, adică pragul minim de 25% dintre locuitorii cu drept de vot, din toate localităţile componente ale oraşului. (26.09.2017)
<<   <   pagina 1 din 30   >   >>
 
Informatii din Bistriţa Năsăud

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(45 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(14 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(10 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(7 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(5 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(3 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(2 raspunsuri
)
Dan Boboutanu (PSD) Dan Boboutanu (PSD)
Hunedoara
(2 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(2 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design