Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  86,36% (152/176)
2.  Piatra Neamt
  75,51% (37/49)
3.  Timisoara
  45,00% (18/40)
4.  Bucuresti - Sect. 4
  81,82% (18/22)
5.  Gherla
  100,00% (9/9)
6.  Targu - Jiu
  62,50% (5/8)
7.  Galati
  31,25% (5/16)
8.  Oradea
  57,14% (4/7)
9.  Hunedoara
  60,00% (3/5)
10.  Voluntari
  75,00% (3/4)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
Prejudiciu de aproximativ 1,2 milioane lei, constatat de Curtea de Conturi la primaria orasului SINGEORZ-BAI

Controlul Curţii de Conturi la primăria oraşului-staţiune Sîngeorz-Băi, asupra cheltuielilor efectuate în anul 2016, a identificat prejudicii în valoare de aproximativ 1,2 milioane lei cauzate în special de cheltuieli cu carburanţii, potrivit raportului potrivit pe site-ul Curţii. Prejudiciul calculat reprezintă circa 4,5% din totalul cheltuielilor efectuate de primăria Sîngeorz-Băi în anul 2016. (21.02.2018)

Angajatii Primariei BISTRITA si consilierii locali vor invata sa se autoevalueze pe bani europeni Angajaţii Primăriei Bistriţa şi consilierii locali vor învăţa să se autoevalueze şi să-şi optimizeze activitatea prin intermediul unui proiect cu fonduri europene derulat de municipalitate, în valoare de peste 400.000 lei, potrivit unui anunţ postat, marţi, pe site-ul primăriei. Grupul ţintă este format din 60 de persoane - angajaţi cu funcţii de conducere şi execuţie şi consilieri municipali, obiectivul fiind ca aceştia să îşi îmbunătăţească, într-un an, abilităţile de autoevaluare a activităţii, care să conducă, la rândul lor, la îmbunătăţirea calităţii serviciilor oferite cetăţenilor. (21.02.2018)
Bugetul municipiului BISTRITA a fost votat in pofida contestatiilor depuse de cetateni si de consilierii opozitiei Bugetul municipiului Bistriţa a fost votat, pe 14 februarie, într-o şedinţă extraordinară a Consiliului Local care a durat aproximativ cinci ore, în pofida contestaţiilor depuse de cetăţeni şi a opoziţiei manifestate de consilierii liberali. Ovidiu Creţu susţine că bugetul din acest an este axat pe dezvoltarea oraşului şi pe atragerea fondurilor europene. Bugetul municipiului Bistriţa pe anul în curs prevede venituri în cuantum de circa 179 milioane lei şi cheltuieli de peste 242 milioane lei. (15.02.2018)
Investitie noua de aproape 4,5 milioane lei intr-o partie de schi nefunctionala. Autoritatile din BISTRITA incearca de doi ani sa o puna in functiune Primăria Bistriţa a alocat 4,4 milioane de lei din bugetul acestui an pentru a cumpăra noi echipamente pentru pârtia de schi Cocoş, pârtie care a funcţionat doar trei zile în ultimii doi ani, pe lista achiziţiilor fiind trecut şi un teleschi, deşi pârtia este dotată deja cu un telescaun cu patru locuri. Primăria Bistriţa a investit până acum în pârtia de schi Cocoş, situată în Complexul Wonderland, peste 25,5 milioane de lei, însă aceasta este construită la o altitudine prea joasă şi nu poate fi folosită din cauza temperaturilor ridicate care nu permit menţinerea unui strat de zăpadă corespunzător pentru practicarea sporturilor de iarnă. (09.02.2018)
Municipiul BISTRITA aloca circa 2,7 milioane de lei pentru un grup statuar dedicat Centenarului Municipiul Bistriţa intenţionează să aloce, în acest an, suma de aproximativ 2,7 milioane lei pentru realizarea unui grup statuar dedicat Centenarului Marii Uniri, potrivit proiectului de buget prezentat marţi, într-o conferinţă de presă, de către primarul Ovidiu Creţu. Grupul statuar va fi amplasat în Piaţa Unirii din municipiu, situată lângă cea mai veche biserică din Bistriţa, iar banii vor fi folosiţi inclusiv pentru reamenajarea zonei. (08.02.2018)
Municipiul BISTRITA va cheltui cu 35 la suta mai mult decat va incasa, potrivit proiectului de buget pe 2018 Proiectul de buget pentru anul 2018 al municipiului Bistriţa, prezentat marţi, într-o conferinţă de presă, de către primarul Ovidiu Creţu, arată că administraţia va cheltui cu 35% mai mult decât veniturile estimate a fi încasate, depăşind 242 milioane lei. Potrivit proiectului de buget, veniturile vor fi de aproximativ 178,9 milioane lei, însă cheltuielile vor depăşi 242,7 milioane lei. (07.02.2018)
BISTRITA: Aproximativ jumatate din banii de investitii ai municipalitatii, alocati pentru reabilitari termice de blocuri Aproape jumătate din banii prevăzuţi în acest an pentru investiţii publice la nivelul municipiului Bistriţa vor merge către reabilitarea termică a 96 de blocuri, potrivit proiectului de buget publicat pe site-ul instituţiei. Programul de investiţii publice al municipalităţii bistriţene se ridică la 81,7 milioane lei, ceea ce reprezintă mai puţin de o treime din totalul cheltuielilor estimate în bugetul pe 2018. Din această sumă, circa 39,15 milioane lei sunt bani prevăzuţi pentru reabilitarea termică a blocurilor. (23.01.2018)
SINGEORZ-BAI, statiunea balneara cu zero incasari din turism si proiecte de revitalizare inca pe hartie Oraşul-staţiune Sîngeorz-Băi din judeţul Bistriţa-Năsăud, situat la poalele munţilor Rodnei, la aproximativ 50 de kilometri de municipiul Bistriţa, a devenit o palidă amintire a ceea ce a fost odată, încasările din turism la bugetul local fiind nule, iar peste iarnă fiind complet lipsit de turişti, pentru că sezonul începe aici abia în luna mai şi se termină undeva la începutul lunii noiembrie. (11.01.2018)
Primaria BISTRITA viseaza la un mega-dispecerat pentru Politia Locala de 3,7 milioane de euro: Banii europeni ies din discutie Municipalitatea vrea să transforme un fost punct termic într-un mega-dispecerat pentru Poliția Locală și pentru Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență. Acesta este situat pe strada Gării și are 426 de mp. Dispeceratul va fi format din 2 birouri, punct de acces și spațiu de cazare temporară pentru cetățeni, punct de primire și verificare cetățeni, grup sanitar pentru persoanele reținute, un garaj auto, un grup sanitar pentru funcționari, cabine de duș, oficiu și depozit. (05.12.2017)
Cum se ajunge la un vid legislativ. Primar amenintat cu un referendum de demitere: "Nu sunt bani pentru asa ceva“ În oraşul-staţiune Sângeorz-Băi s-ar putea ajunge la un referendum pentru schimbarea primarului. Edilul, care are doar un an şi jumătate de mandat, spune că instituţia nu are bani pentru asta, deşi încă nu s-a stabilit suma necesară. (30.10.2017)
<<   <   pagina 1 din 31   >   >>
 
Informatii din Bistriţa Năsăud

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(41 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(16 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(10 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(6 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(5 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(3 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(2 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(1 raspuns
)
Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL) Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL)
Petrosani
(1 raspuns
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design