Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Asta a fost! DomnulePrimar.ro intra "in conservare"

DomnulePrimar.ro a pornit la drum in anul 2002, ca un proiect secundar. Nimeni nu credea ca va fi genul de proiect care va tine mai mult de un an. Era vremea cind abia se lansase Windows XP! Cind social media inca nu exista. Cind siteuri nu prea existau in Romania, iar primariile erau niste cetati inexpungabile pentru omul de rind. Fiecare cerere presupunea coala A4 si un drum pina in oras, coada la registratura, alt drum pina la Primarie pentru obtinerea unui raspuns. Era nevoie de acest proiect care sa faciliteze comunicarea intre autoritatile locale si simplul platitor de taxe si impozite. (04.04.2018)

Operatiunea “epurarea politica”, instrumentata de DNA a primit cu suspendare Acțiunile procurorilor DNA, începând cu anul 2013, după ce Laura Kovesi a preluat primul mandat la conducerea acestei instituții, au fost concertate pe decapitarea politică a administrației publice locale. Acesta este bilanțul care răzbate din comunicatele oficiale de presă ale Direcției Naționale Anticorupție, cu privire la urmăririle penale efectuate, reținerile și arestările operate și trimiterile în judecată. Dosarele, în majoritatea lor, s-au soldat cu condamnări cu suspendare. (26.03.2018)
Primarul municipiului BOTOSANI propune reutilizarea locurilor de veci abandonate de rudele celor decedati Primarul municipiului Botoşani, Cătălin Flutur, propune reutilizarea locurilor de veci abandonate de rudele celor decedaţi. El a declarat că pe fondul crizei de locuri de înhumare a solicitat inventarierea mormintelor aflate în paragină, care vor fi concesionate din nou. Familiile care vor concesiona locuri de veci în care există deja resturile pământeşti ale unor persoane vor fi obligate să facă o slujbă specială pentru pomenirea morţilor îngropaţi acolo şi, în acelaşi timp, să menţioneze pe monumentele funerare construite şi numele celorlalte persoane îngropate în acelaşi loc. (14.03.2018)
Primarul Flutur sustine ca veniturile BOTOSANIULUI din cotele defalcate din impozitul pe venit au scazut cu 50 la suta Sumele încasate de municipiul Botoşani din cota defalcată din impozitul pe venit au scăzut, în luna martie, cu 50% faţă de luna precedentă, ca urmare a reducerii impozitului pe venit de la 16% la 10%, a anunţat primarul Cătălin Flutur. Potrivit acestuia, Asociaţia Municipiilor din România a estimat o scădere a veniturilor la bugetele locale, însă efectele măsurii de diminuare a impozitului pe venit sunt mai puternice decât cele prevăzute. (13.03.2018)
BOTOSANI: Primaria este fortata sa taie din subventii Guvernul va da Botosaniului un buget de criza in care municipalitatea va fi fortata sa taie din cheltuieli pentru a putea functiona. Primarul Catalin Flutur sustine ca municipiul, dupa anexele la proiectul de buget, va primi anul viitor cu 16 milioane de lei mai putin, echivalentul a 3,5 milioane euro. "Constatam, eu si primarii de municipii, ca toate discutiile si promisiunile guvernantilor nu se respecta de fel. Am fost pacaliti! Vreau sa fac apel la parlamentarii botosaneni, in primul rand la domnul Marius Budai, care este in comisia de specialitate, sa sustina UAT-urile din Romania, din Botosani, respectiv municipiul Botosani", a declarat primarul Catalin Flutur. (15.12.2017)
Municipiile BOTOSANI si Balti vor sa creeze o ruta transfrontaliera cultural-turistica pentru valorificarea personalitatii lui Eminescu Municipiul Botoşani şi municipiul Bălţi din Republica Moldova au în vedere crearea, în comun, a unei rute transfrontaliere cultural-turistice care să valorifice opera şi personalitatea marelui poet Mihai Eminescu. Administraţiile celor două municipii vor depune în cadrul Programului Operaţional Comun România-Republica Moldova un proiect transfrontalier “Eminescu: o cultură-o rută“, care îşi propune “valorificarea culturii române prin studierea, cercetarea şi interpretarea literar-artistică a operei eminesciene”. (07.12.2017)
DARABANI: Primarul le-a interzis angajatilor accesul la retelele sociale. "Le trebuia Facebook la serviciu. Pentru ce?" Funcţionarii Primăriei Darabani, cel mai nordic oraş al României, nu mai pot accesa reţelele sociale în timpul programului de lucru. Măsura a fost luată de Liviu Hrimiuc, edilul localităţii, după ce a constatat că unii angajaţi îşi petreceau prea mult timp pe internet. Primăria Darabani administrează un oraş de aproximativ 11.000 de locuitori şi are numeroase compartimente de la urbanism la birou cadastral şi serviciul agricol. În total instituţia este deservită de aproximativ 100 de funcţionari. (17.11.2017)
Primarul BOTOSANIULUI vrea cresterea taxelor locale cu 18 la suta Cresterile de salarii si taierile de venituri obliga autoritatile locale sa majoreze taxele. Catalin Flutur, primarul liberal al municipiului Botosani, a anuntat ca va propune o crestere cu 18% a taxelor locale, propunere care trebuie sa treaca in Consiliul Local de majoritatea alesilor PSD. "Aceasta crestere nu ne permite mai nimic, este undeva la 30% din nevoile noastre", a precizat Catalin Flutur. (10.11.2017)
BOTOSANI, modificat pentru nevazatori. Institutiile sunt semnalizate in Braille, iar trecerile de pietoni au benzi speciale La Botoşani au fost amplasate la cele mai importante instituţii publice plăcuţe de informare scrise inclusiv în alfabetul Braille, folosit de nevăzători. Totodată, în oraş, la cele mai mari intersecţii, sunt amplasate amenajări urbane pentru nevăzători, inclusiv semafoare acustice. Acesta se doreşte a fi un proiect pilot la nivel naţional. (09.11.2017)
Primaria BOTOSANI preia peste 37.000 de mp de teren de la MApN pentru a realiza un camping si o parcare Un teren de peste 37.000 de metri pătraţi, care a aparţinut Ministerului Apărării Naţionale, va fi preluat în administrare de Consiliul Local al municipiului Botoşani. Consilierii locali au aprobat o hotărâre prin care s-a iniţiat procedura trecerii imobilului respectiv din domeniul public al statului şi administrarea Ministerului Apărării Naţionale în domeniul public al municipiului Botoşani şi administrarea Consiliului Local. (01.11.2017)
<<   <   pagina 1 din 37   >   >>
 
Informatii din Botoşani

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design