Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  85,96% (147/171)
2.  Piatra Neamt
  74,47% (35/47)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  81,82% (18/22)
4.  Timisoara
  45,00% (18/40)
5.  Gherla
  100,00% (5/5)
6.  Targu - Jiu
  62,50% (5/8)
7.  Galati
  31,25% (5/16)
8.  Oradea
  57,14% (4/7)
9.  Pitesti
  11,11% (3/27)
10.  Voluntari
  75,00% (3/4)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
BOTOSANI: Primaria este fortata sa taie din subventii

Guvernul va da Botosaniului un buget de criza in care municipalitatea va fi fortata sa taie din cheltuieli pentru a putea functiona. Primarul Catalin Flutur sustine ca municipiul, dupa anexele la proiectul de buget, va primi anul viitor cu 16 milioane de lei mai putin, echivalentul a 3,5 milioane euro. "Constatam, eu si primarii de municipii, ca toate discutiile si promisiunile guvernantilor nu se respecta de fel. Am fost pacaliti! Vreau sa fac apel la parlamentarii botosaneni, in primul rand la domnul Marius Budai, care este in comisia de specialitate, sa sustina UAT-urile din Romania, din Botosani, respectiv municipiul Botosani", a declarat primarul Catalin Flutur. (15.12.2017)

Municipiile BOTOSANI si Balti vor sa creeze o ruta transfrontaliera cultural-turistica pentru valorificarea personalitatii lui Eminescu Municipiul Botoşani şi municipiul Bălţi din Republica Moldova au în vedere crearea, în comun, a unei rute transfrontaliere cultural-turistice care să valorifice opera şi personalitatea marelui poet Mihai Eminescu. Administraţiile celor două municipii vor depune în cadrul Programului Operaţional Comun România-Republica Moldova un proiect transfrontalier “Eminescu: o cultură-o rută“, care îşi propune “valorificarea culturii române prin studierea, cercetarea şi interpretarea literar-artistică a operei eminesciene”. (07.12.2017)
DARABANI: Primarul le-a interzis angajatilor accesul la retelele sociale. "Le trebuia Facebook la serviciu. Pentru ce?" Funcţionarii Primăriei Darabani, cel mai nordic oraş al României, nu mai pot accesa reţelele sociale în timpul programului de lucru. Măsura a fost luată de Liviu Hrimiuc, edilul localităţii, după ce a constatat că unii angajaţi îşi petreceau prea mult timp pe internet. Primăria Darabani administrează un oraş de aproximativ 11.000 de locuitori şi are numeroase compartimente de la urbanism la birou cadastral şi serviciul agricol. În total instituţia este deservită de aproximativ 100 de funcţionari. (17.11.2017)
Primarul BOTOSANIULUI vrea cresterea taxelor locale cu 18 la suta Cresterile de salarii si taierile de venituri obliga autoritatile locale sa majoreze taxele. Catalin Flutur, primarul liberal al municipiului Botosani, a anuntat ca va propune o crestere cu 18% a taxelor locale, propunere care trebuie sa treaca in Consiliul Local de majoritatea alesilor PSD. "Aceasta crestere nu ne permite mai nimic, este undeva la 30% din nevoile noastre", a precizat Catalin Flutur. (10.11.2017)
BOTOSANI, modificat pentru nevazatori. Institutiile sunt semnalizate in Braille, iar trecerile de pietoni au benzi speciale La Botoşani au fost amplasate la cele mai importante instituţii publice plăcuţe de informare scrise inclusiv în alfabetul Braille, folosit de nevăzători. Totodată, în oraş, la cele mai mari intersecţii, sunt amplasate amenajări urbane pentru nevăzători, inclusiv semafoare acustice. Acesta se doreşte a fi un proiect pilot la nivel naţional. (09.11.2017)
Primaria BOTOSANI preia peste 37.000 de mp de teren de la MApN pentru a realiza un camping si o parcare Un teren de peste 37.000 de metri pătraţi, care a aparţinut Ministerului Apărării Naţionale, va fi preluat în administrare de Consiliul Local al municipiului Botoşani. Consilierii locali au aprobat o hotărâre prin care s-a iniţiat procedura trecerii imobilului respectiv din domeniul public al statului şi administrarea Ministerului Apărării Naţionale în domeniul public al municipiului Botoşani şi administrarea Consiliului Local. (01.11.2017)
Botosani: Bani europeni pentru o pista de atletism Un loc plin de balarii, nefolosit de ani de zile, va fi transformat cu fonduri europene intr-o zona ce va atrage toti botosanenii care vor sa alerge, sa faca miscare in aer liber. Primarul Catalin Flutur a anuntat ca un teren din zona ultracentrala a municipiului va fi transformat intr-o superba zona pentru pasionatii de sport. (24.10.2017)
BOTOSANI: 10,6 milioane euro in 2018 pentru salariile din Primarie. In 2012 pentru lefuri se plateau doar 2,6 milioane euro Pana si salariatii multinationalelor ar fi invidiosi pe lefurile bugetarilor din Primaria Botosani. Primarul Catalin Flutur spune ca politica guvernamentala din ultimii ani, dar mai ales din acest an, au dezechilibrat total bugetul municipalitatii foarte multi bani fiind luati de la investitii pentru a putea plati lefurile angajatilor din primarie si din institutiile bugetare din subordine, cum ar fi teatrele si Filarmonica. (20.10.2017)
BOTOSANI Primarul Catalin Flutur: Blocul in care a avut loc explozia din septembrie poate fi locuit Schimbare radicala in ceea ce priveste soarta blocului in care s-a produs explozia la mijlocul lunii septembrie, la intersectia Primaverii cu Octav Onicescu. Primarul Catalin Flutur a spus ca, potrivit contraexpertizei efectuata de prof. univ. Andrei Szalontay (Iasi) imobilul poate fi locuit pentru ca este incadrat la gradul seismic III, si nu in gradul I, asa cum a reiesit in urma primei expertize. (18.10.2017)
BOTOSANI Adio subventii la caldura. Primaria dadea 2,3 milioane euro pe an pentru asta. Banii vor fi cheltuiti cu lucrarile de la Teatru Din 2018 botoșănenii vor plăti prețul de producție pentru căldura primită de la Modern Calor deoarece la nivel național s-a impus ca autoritățile locale să nu mai subvenționeze prețul. La Botoșani, o gigacalorie se produce cu 360,99 lei, iar prețul de facturare este de doar 164 lei, diferența de bani fiind suportată din bugetul local de absolut toți botoșănenii, indiferent că sunt sau nu racordați la compania Modern Calor. (17.10.2017)
<<   <   pagina 1 din 37   >   >>
 
Informatii din Botoşani

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(41 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(16 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(10 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(6 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(5 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(3 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(2 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(1 raspuns
)
Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL) Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL)
Petrosani
(1 raspuns
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design