Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Asta a fost! DomnulePrimar.ro intra "in conservare"

DomnulePrimar.ro a pornit la drum in anul 2002, ca un proiect secundar. Nimeni nu credea ca va fi genul de proiect care va tine mai mult de un an. Era vremea cind abia se lansase Windows XP! Cind social media inca nu exista. Cind siteuri nu prea existau in Romania, iar primariile erau niste cetati inexpungabile pentru omul de rind. Fiecare cerere presupunea coala A4 si un drum pina in oras, coada la registratura, alt drum pina la Primarie pentru obtinerea unui raspuns. Era nevoie de acest proiect care sa faciliteze comunicarea intre autoritatile locale si simplul platitor de taxe si impozite. (04.04.2018)

Operatiunea “epurarea politica”, instrumentata de DNA a primit cu suspendare Acțiunile procurorilor DNA, începând cu anul 2013, după ce Laura Kovesi a preluat primul mandat la conducerea acestei instituții, au fost concertate pe decapitarea politică a administrației publice locale. Acesta este bilanțul care răzbate din comunicatele oficiale de presă ale Direcției Naționale Anticorupție, cu privire la urmăririle penale efectuate, reținerile și arestările operate și trimiterile în judecată. Dosarele, în majoritatea lor, s-au soldat cu condamnări cu suspendare. (26.03.2018)
Primarul BRAILEI: Taxele locale au fost majorate doar cu rata inflatiei, la fel vom proceda si in 2019 Primarul Brăilei, Marian Dragomir, a precizat că anul acesta taxele şi impozitele locale au fost majorate doar cu rata inflaţiei, la fel urmând să se procedeze şi anul viitor. El a anunţat, totodată, că şi în acest an şi-a plătit impozitele folosind aplicaţia ghiseul.ro şi i-a îndemnat pe brăileni să îi urmeze exemplul pentru a evita aglomeraţia, în condiţiile în care, în prezent, există aproximativ 5.000 de conturi de utilizator în Brăila. (22.03.2018)
Primaria BRAILA face un sondaj referitor la ce container de colectare selectiva prefera populatia Primăria Brăila face un sondaj pentru a afla ce model de container pentru colectare selectivă a deşeurilor preferă locuitorii municipiului, urmând ca apoi furnizorul pubelelor să fie stabilit prin licitaţie publică, potrivit informaţiilor furnizate de primarul Brăilei, Marian Dragomir. Primăria Brăila va realiza, anul acesta, 50 de puncte de colectare selectivă a gunoiului, potrivit informaţiilor furnizate de primarul municipiului, Marian Dragomir. (14.03.2018)
BRAILA: Din luna mai, elevii si studentii vor avea gratuitate la transportul in comun in municipiul resedinta Elevii din ciclurile gimnazial şi liceal, cei de la şcolile profesionale, dar şi studenţii din municipiul Brăila vor beneficia, începând din luna mai, de abonamente gratuite eliberate prin intermediul unităţilor de învăţământ, a anunţat vineri, primarul Marian Dragomir. Potrivit datelor prezentate de Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Brăila, în municipiul reşedinţă sunt 8.000 de elevi în evidenţele instituţiei, dintre care ar putea să beneficieze de abonamentul gratuit aproximativ 6.400 de elevi care frecventează cursuri de zi. (12.03.2018)
Primarul BRAILEI: Mi-au fost facute plangeri pe tema cainilor fara stapan folosindu-se informatii false Primarul Brăilei, Marian Dragomir, a făcut public faptul că plângerile penale care i-au fost făcute pe tema câinilor fără stăpân din municipiu au avut la bază informaţii false şi tabele de semnături strânse de la populaţie în cu totul alt scop. Primarul a precizat că intenţionează să dea în judecată persoanele respective, pentru a răspunde în instanţă, la rândul lor, pentru furnizarea de informatii false şi inducerea în eroare a cetăţenilor municipiului Brăila. (07.02.2018)
Primaria BRAILA a sterilizat impreuna cu Dog Rescue peste 3.300 de caini in ultimii trei ani Primăria municipiului Brăila a sterilizat împreună cu Asociaţia “Dog Rescue Romanian” peste 3.300 de câini, în ultimii trei ani, iar campaniile masive de sterilizare a câinilor vor continua şi în 2018, potrivit informaţiilor furnizate de către reprezentanţii municipalităţii. Primăria Brăila a organizat, în perioada 2014 – 2017, în parteneriat cu Asociaţia “Dog Rescue Romanian”, 38 campanii de sterilizare gratuită a patrupedelor, pe parcursul cărora s-au sterilizat 3.336 câini. (06.02.2018)
Primaria municipiului BRAILA organizeaza concurs pentru gasirea unui logo reprezentativ pentru oras Primăria municipiului Brăila organizează concurs pentru găsirea unui logo reprezentativ pentru oraş, imaginea câştigătoare urmând să apară pe antetul tuturor documentelor oficiale, în acest an aniversar, când Brăila împlineşte 650 de ani de atestare documentară.Concursul are ca temă “Brăila 650”, iar la el se pot înscrie, individual sau în echipă, toţi brăilenii, indiferent de vârstă, care au înclinaţii artistice şi care consideră că pot să creeze o imagine reprezentativă pentru Brăila. (25.01.2018)
Primaria municipiului BRAILA va realiza 50 de puncte de colectare selectiva a gunoiului Primăria Brăila va realiza, anul acesta, 50 de puncte de colectare selectivă a gunoiului, potrivit informaţiilor furnizate de primarul municipiului, Marian Dragomir. Primarul a precizat că municipalitatea mai are în vedere, anul acesta, şi modernizarea societăţii locale de colectare a gunoiului de la populaţie, SC Eco SA, prin cumpărarea a două maşini noi de gunoi, a 600 de containere, a unei maşini de aspirat frunze, a unei automăturătoare şi a unui tractor cu remorcă. (12.01.2018)
Au fost livrate primele sase utilaje pentru serviciul propriu de asfaltare al Primariei BRAILA Primele şase utilaje din divizia proprie de asfaltare înfiinţată la nivelul Primăriei Municipiului Brăila au fost livrate pe 9 ianuarie, potrivit primarului Marian Dragomir. Primarul a precizat că există o licitaţie în desfăşurare pentru achiziţionarea a încă patru utilaje, respectiv o autobasculantă, un buldoexcavator, un încărcător frontal şi o talpă compactoare, termenul pentru depunerea de oferte fiind 11 ianuarie 2018. (10.01.2018)
<<   <   pagina 1 din 34   >   >>
 
Informatii din Brăila

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design