Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  85,96% (147/171)
2.  Piatra Neamt
  74,47% (35/47)
3.  Timisoara
  45,00% (18/40)
4.  Bucuresti - Sect. 4
  81,82% (18/22)
5.  Gherla
  100,00% (5/5)
6.  Targu - Jiu
  62,50% (5/8)
7.  Galati
  31,25% (5/16)
8.  Oradea
  57,14% (4/7)
9.  Voluntari
  75,00% (3/4)
10.  Pitesti
  11,11% (3/27)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
Primarul BRAILEI: Mi-au fost facute plangeri pe tema cainilor fara stapan folosindu-se informatii false

Primarul Brăilei, Marian Dragomir, a făcut public faptul că plângerile penale care i-au fost făcute pe tema câinilor fără stăpân din municipiu au avut la bază informaţii false şi tabele de semnături strânse de la populaţie în cu totul alt scop. Primarul a precizat că intenţionează să dea în judecată persoanele respective, pentru a răspunde în instanţă, la rândul lor, pentru furnizarea de informatii false şi inducerea în eroare a cetăţenilor municipiului Brăila. (07.02.2018)

Primaria BRAILA a sterilizat impreuna cu Dog Rescue peste 3.300 de caini in ultimii trei ani Primăria municipiului Brăila a sterilizat împreună cu Asociaţia “Dog Rescue Romanian” peste 3.300 de câini, în ultimii trei ani, iar campaniile masive de sterilizare a câinilor vor continua şi în 2018, potrivit informaţiilor furnizate de către reprezentanţii municipalităţii. Primăria Brăila a organizat, în perioada 2014 – 2017, în parteneriat cu Asociaţia “Dog Rescue Romanian”, 38 campanii de sterilizare gratuită a patrupedelor, pe parcursul cărora s-au sterilizat 3.336 câini. (06.02.2018)
Primaria municipiului BRAILA organizeaza concurs pentru gasirea unui logo reprezentativ pentru oras Primăria municipiului Brăila organizează concurs pentru găsirea unui logo reprezentativ pentru oraş, imaginea câştigătoare urmând să apară pe antetul tuturor documentelor oficiale, în acest an aniversar, când Brăila împlineşte 650 de ani de atestare documentară.Concursul are ca temă “Brăila 650”, iar la el se pot înscrie, individual sau în echipă, toţi brăilenii, indiferent de vârstă, care au înclinaţii artistice şi care consideră că pot să creeze o imagine reprezentativă pentru Brăila. (25.01.2018)
Primaria municipiului BRAILA va realiza 50 de puncte de colectare selectiva a gunoiului Primăria Brăila va realiza, anul acesta, 50 de puncte de colectare selectivă a gunoiului, potrivit informaţiilor furnizate de primarul municipiului, Marian Dragomir. Primarul a precizat că municipalitatea mai are în vedere, anul acesta, şi modernizarea societăţii locale de colectare a gunoiului de la populaţie, SC Eco SA, prin cumpărarea a două maşini noi de gunoi, a 600 de containere, a unei maşini de aspirat frunze, a unei automăturătoare şi a unui tractor cu remorcă. (12.01.2018)
Au fost livrate primele sase utilaje pentru serviciul propriu de asfaltare al Primariei BRAILA Primele şase utilaje din divizia proprie de asfaltare înfiinţată la nivelul Primăriei Municipiului Brăila au fost livrate pe 9 ianuarie, potrivit primarului Marian Dragomir. Primarul a precizat că există o licitaţie în desfăşurare pentru achiziţionarea a încă patru utilaje, respectiv o autobasculantă, un buldoexcavator, un încărcător frontal şi o talpă compactoare, termenul pentru depunerea de oferte fiind 11 ianuarie 2018. (10.01.2018)
Chinezii din fostul mall "Armonia" si italienii de la "Comdata", angajari masive in 2018 Chinezii de la fabrica de corpuri de iluminat ce se va deschide, în curând, în locul fostului mall “Armonia”, au început angajările. Anunțul legat de compania Glorious Lighting (cu sediul pe Șoseaua Focșani - Centrul Armonia) a fost făcut de primarul Marian Dragomir, care susține că deocamdată se caută ingineri mecanici și chimiști. (09.01.2018)
BRAILA: Multe dintre punctele termice se vor transforma in parcari si locuri de joaca Parcări şi locuri de joacă pentru copii - asta intenţionează municipalitatea să facă din fostele puncte termice răspândite în întreg oraşul. Primarul a vorbit, recent, despre acest lucru, în cadrul unei conferinţe de presă, făcând totuşi precizarea că încă se află în instanţă cu lichidatorul de la fostul CET. Chiar şi aşa, edilul-şef s-a arătat destul de încrezător, având în vedere că municipalitatea a câştigat deja într-o primă instanţă. (13.12.2017)
Auditul la Primarie a constatat nereguli la Serviciul de Transport Public, posibil cu caracter penal, afirma primarul BRAILEI Auditul efectuat la Primăria Brăila a constatat nereguli grave, posibil cu caracter penal, la Serviciul de Transport Public din cadrul instituţiei, care a tolerat ani de zile ca firmele de maxi-taxi din municipiu să acumuleze datorii de peste 1,4 milioane de lei la bugetul local, a declarat edilul Marian Dragomir. Primarul Brăilei a prezentat, la mijlocul acestui an, o listă cu operatorii de transport care înregistrează datorii, precum şi sumele care trebuie recuperate de municipalitate. (08.12.2017)
Discutii si pe linie de partid pentru dezvoltarea Zonei Metropolitane BRAILA-GALATI PSD-iştii brăileni au anuntat, în cadrul unei conferinţe de presă, că se vor încerca discuţii şi pe linie de partid, nu doar administrativă. Preşedintele interimar al social-democraţilor brăileni, Ion Rotaru, vrea să trateze subiectul cu Dan Nica, omologul său gălăţean, cu precizarea că la discuţie trebuie să participe primarii şi preşedinţii de CJ. Edilul-şef Marian Dragomir a precizat că din punctul său de vedere, cel mai bun plan pentru dezvoltarea zonei ar fi realizarea unui parc industrial între cele două oraşe, idee propusă şi de liberalii brăileni. (24.11.2017)
Primarul BRAILEI, impresionat de birocratia redusa din Istanbul Marian Dragomir s-a arătat extrem de încântat de faptul că a putut semna înfrăţirea Municipiului Brăila cu sectorul Beşiktaş din Istanbul, document care va deschide în viitor poarta pentru investitorii turci. Edilul-şef a precizat că a putut fi primar pentru o zi în Beşiktaş, iar directorii care l-au însoţit au avut ocazia de a discuta subiecte de interes cu omologii lor. De asemenea, Dragomir a punctat că şi-ar dori să implementeze un sistem smart city la Brăila, aşa cum a văzut în Beşiktaş. (10.11.2017)
<<   <   pagina 1 din 33   >   >>
 
Informatii din Brăila

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(41 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(16 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(10 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(6 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(5 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(3 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(2 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(1 raspuns
)
Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL) Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL)
Petrosani
(1 raspuns
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design