Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  90,83% (99/109)
2.  Bucuresti - Sect. 4
  79,17% (19/24)
3.  Piatra Neamt
  52,63% (10/19)
4.  Timisoara
  50,00% (10/20)
5.  Galati
  60,00% (6/10)
6.  Pitesti
  25,00% (6/24)
7.  Bucuresti - Sect. 6
  100,00% (5/5)
8.  Targu - Jiu
  100,00% (5/5)
9.  Gherla
  75,00% (3/4)
10.  Petrosani
  100,00% (1/1)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
BRASOV:Licitatia pentru contractul de salubrizare a municipiului, suspendata pana la evaluarea contestatiilor privind caietul de sarcini

Licitaţia pentru atribuirea contractului de salubrizare în municipiului Braşov a fost suspendată până la evaluarea contestaţiilor privind caietul de sarcini, potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei, Sorin Toarcea. Primăria Braşov a scos la licitaţie, la jumătatea lunii noiembrie, concesionarea serviciului de salubrizare din municipiul reşedinţă, termenul limită de depunere a ofertelor fiind sfârşitul lunii decembrie 2017. (12.01.2018)

Bugetul orasului GHIMBAV este mai mic cu 10 milioane de lei fata de anul trecut, sustine viceprimarul Viceprimarul oraşului Ghimbav, Ionel Fliundra, a declarat, în conferinţa de presă a filialei PNL Braşov, că bugetul localităţii pentru acest an este mai mic cu 10 milioane de lei faţă de 2017, din cauza noilor schimbări legislative în domeniu, fapt care va duce la investiţii mai puţine decât s-ar fi dorit. (12.01.2018)
BRASOV. Parcare automatizata, cu lifturi, in Centrul Istoric al orasului La aşa ceva ne putem aştepta în viitorul apropiat, dacă reuşeşte de această dată proiectul propus de Compania ELMAS. La solicitarea conducerii firmei în speţă, în Comisia de Circulaţie de marţi s-a pus iar în discuţie amenajarea unei parcări cu lifturi în plin Centru Istoric, în apropiere de Piaţa Sfatului, într-o clădire aflată la intersecţia străzilor Apollonia Hirscher şi Grigoraş Dinicu. (10.01.2018)
BRASOV: Ridicarea masinilor abandonate pe domeniul public, continua. Au fost descoperite inca 100 de rable La sfârșitul anului trecut, poliţiştii locali şi inspectorii Primăriei Braşov au identificat în jur de 180 de maşini nefuncţionale abandonate pe străzile oraşului şi au încercat să le dea din drum, acum, poliţiştii locali au identificat alte o sută de vehicule lăsate de izbelişte. După ce a fost demarată acţiunea de ridicare a maşinilor considerate fără stăpân, prin notificarea proprietarilor, peste 140 de maşini dintre cele 180 identificate au fost ridicate din drum chiar de către cei care le abandonaseră pe domeniul public. (09.01.2018)
BRASOV: Primarul George Scripcaru atrage atentia ca impotriva Romaniei va fi lansata o noua procedura de infringement Dacă nu-și rezolvă problemele cu canalizarea în toată țara, România va intra în procedura de infringement la finele acestui an. În momentul în care a intrat în Comunitatea Europeană, țara noastră și-a luat angajamentul ca toate localităţile din România să aibă canalizare până la sfârşitul anului 2018, însă realitatea şi cifrele Institutului Naţional de Statistică (INS) arată că suntem departe de îndeplinirea termenelor asumate. (03.01.2018)
BRASOVUL, interesat de "modelul Oradea" privind reabilitarea centrului istoric Primarul Braşovului, George Scripcaru, a anunţat că mai mulţi reprezentanţi ai municipalităţii, inclusiv arhitectul-şef al oraşului, Marilena Manolache, au fost la Oradea, pentru a vedea cum s-au reabilitat în acest oraş faţadele mai multor clădiri din centul istoric, pentru a se vedea dacă modelul poate fi aplicat şi în oraşul nostru. „Ideea a fost să vedem cum s-a procedat în acest oraş, în ceea ce priveşte reabilitarea centrului istoric, pentru a vedea dacă putem prelua modelul. În schimb, reprezentanţii Primăriei Oradea sunt interesaţi să vadă cum am procedat noi pentru trecerea reţelelor de utilităţi în subteran”, a precizat primarul Braşovului. (29.12.2017)
BRASOVUL, pe primul loc in topul destinatiilor preferate de romani pentru petrecerea Anului Nou Majoritatea românilor care s-au hotărît să călătorească de Anul Nou au ales destinaţii externe, multe fiind oraşe din ţările vecine. În România, Braşovul ocupă primul loc în clasamentul preferinţelor, în timp ce Capitala se află abia pe poziţia 26, conform unei analize realizate de o platformă hotelieră. Preţurile pe care românii sînt dispuşi să le aloce pentru cazarea/noapte în aceste destinaţii fiind între 580 lei (Braşov) şi 780 de lei (Predeal). Cea mai scumpă destinaţie, din punct de vedere al cazării, este Dubai, cu 1.422 lei/noapte, oraş aflat pe locul 4 în topul preferinţelor. (28.12.2017)
Primarul George Scripcaru: Asteptam Consiliul Judetean BRASOV sa ia o decizie asupra modului cum se finanteaza Aeroportul pentru a ne putea implica Primarul George Scripcaru a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că aşteaptă o decizie cât mai rapidă din partea Consiliului Judeţean Braşov, care trebuie să opteze pentru una dintre cele patru soluţii financiare pentru realizarea Aeroportului Internaţional de la Ghimbav. Înainte de Crăciun, preşedintele CJ Braşov, Adrian Veştea a prezentat care sunt cele patru soluţii identificate în cadrul unui studiu de fundamentare realizat recent. (28.12.2017)
BRASOV: Turistii din Poiana vor avea la dispozitie sase autobuze pentru a ajunge in centrul orasului. Masinile au fost cumparate de societatea de transport public Cele şase autobuze cumpărate de RATBV vor fi folosite pentru a putea transporta turiştii care vor vizita în această iarnă Poiana Braşov. Practic, acestea vor face legătura între parcarea din Poiana Mică şi staţiune, respectiv cu capătul de linie, la doi paşi de staţia de telegondolă. Autobuzele, care au costat 4 milioane de lei, vor fi plătite în 62 de rate lunare, în următorii zece ani. (19.12.2017)
Primaria PREDEAL va semna azi un contract de peste 6 milioane de euro, bani cu care se vor finaliza asfaltarile tuturor strazilor din oras Primăria Predeal obţinut în luna iulie a acestui an o finanţare prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, etapa a 2-a (PNDL-2) pentru proiectul „Modernizare străzi în oraş Predeal - Etapa II”. Conform Ministerului Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene (MRDAPFE), valoarea proiectului este de 27.947.761 lei (6,075 milioane de euro, la un curs de 4,6 lei/euro), suma fiind acordată pentru reabilitarea a 55 de străzi, cu o lungime totală de peste 19,064 km. (18.12.2017)
<<   <   pagina 1 din 102   >   >>
 
Informatii din Braşov

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(10 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(3 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(3 raspunsuri
)
Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL) Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL)
Targu - Jiu
(3 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(2 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(1 raspuns
)
Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL) Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL)
Petrosani
(1 raspuns
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(1 raspuns
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design