Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Asta a fost! DomnulePrimar.ro intra "in conservare"

DomnulePrimar.ro a pornit la drum in anul 2002, ca un proiect secundar. Nimeni nu credea ca va fi genul de proiect care va tine mai mult de un an. Era vremea cind abia se lansase Windows XP! Cind social media inca nu exista. Cind siteuri nu prea existau in Romania, iar primariile erau niste cetati inexpungabile pentru omul de rind. Fiecare cerere presupunea coala A4 si un drum pina in oras, coada la registratura, alt drum pina la Primarie pentru obtinerea unui raspuns. Era nevoie de acest proiect care sa faciliteze comunicarea intre autoritatile locale si simplul platitor de taxe si impozite. (04.04.2018)

Primarul din GHIMBAV a semnat avizele pentru Aeroport dupa sase luni de asteptare După o jumătate de an în care a refuzat fără nicio explicaţie să semneze mai multe actele necesare pentru reluarea lucrărilor la Aeroport, primarul din Ghimbav a acceptat să elibereze toate avizele necesare. Lucrările la Aeroport se vor relua în vară. Ultimul studiu realizat în ceea ce priveşte Aeroportul arată că în primul an de funcţionare ar avea 114.000 de pasageri, iar în 10 ani s-au depăşi un milion de pasageri. (03.04.2018)
Termen pentru Aeroportul BRASOV: in 2020 va decola primul avion Consiliul Judeţean Braşov a angajat un specialist în aeronautică care să se ocupe de realizarea Aeroportului. Alexandru Anghel a declarat că sunt toate şansele la investiţia să fie gata în 2020. Anul acesta în vară se reiau lucrările după o pauză de patru ani. În acest moment la Aeroportul Braşov a fost realizată doar pista şi gardul care împrejmuieşte terenul. (29.03.2018)
Operatiunea “epurarea politica”, instrumentata de DNA a primit cu suspendare Acțiunile procurorilor DNA, începând cu anul 2013, după ce Laura Kovesi a preluat primul mandat la conducerea acestei instituții, au fost concertate pe decapitarea politică a administrației publice locale. Acesta este bilanțul care răzbate din comunicatele oficiale de presă ale Direcției Naționale Anticorupție, cu privire la urmăririle penale efectuate, reținerile și arestările operate și trimiterile în judecată. Dosarele, în majoritatea lor, s-au soldat cu condamnări cu suspendare. (26.03.2018)
Biserici monument istoric din SACELE, promovate cu ajutorul tehnologiei Un număr de 14 biserici monument din municipiul Săcele, toate cu o vechime mai mare de 100 de ani, sunt promovate din această lună cu ajutorul tehnologiei, în cadrul proiectului denumit ”Vitrina digitală a Săcelelui”, informează, într-un comunicat de presă transmis de Primăria Săcele. Proiectul îşi propune valorificarea patrimoniului cultural din Săcele, precum şi lărgirea ofertei culturale, prin aducerea la cunoştinţa populaţiei locale şi a turiştilor români şi străini a moştenirii culturale din Săcele, reprezentată de aceste monumente istorice. (26.03.2018)
BRASOV: Primaria vrea sa construiasca o sala polivalenta pe locul fostului stadion Municipal Primăria doreşte să construiască o sală polivalentă cu 15.000 de locuri şi a alocat banii necesari pentru realizarea studiilor necesare demarării proiectului. Sala va fi în zona fostului stadion Municipal. Primarul George Scripcaru a avut o întâlnire cu reprezentanţii Ordinului Arhitecţilor din România, filiala Braşov-Covasna-Harghita, pentru a stabili etapele necesare pentru construirea Sălii Polivalente în zona fostului Stadion Municipal. (19.03.2018)
BRASOV: Zona de promenada pe strada Castanilor. Paraul Timis ar putea fi descoperit Primăria vrea să descopere Cananul Timiş pentru ca strada Castanilor să devină una de promenadă. În acest moment se caută cele mai bune soluţii tehnice. Canalul Timiş care pleacă din zona Dârste şi străbate tot oraşul pe o porţiune de 17 km până în Bartolomeu a fost acoperit de comunişti deoarece toate fabricile din zonă deversau în el apele industriale şi mirosul devenise greu de suportat. Acum nu mai există această problem deoarece nu mai sunt fabrici în oraş, iar apa a fost curăţată. (19.02.2018)
Bugetul municipiului BRASOV pe 2018 este mai mic cu 75 de milioane de lei la capitolul venituri Consilierii locali au aprobat vineri bugetul municipiului Braşov pe anul 2018, acesta fiind mai mic la capitolul venituri cu 75 de milioane de lei din cauza modificării Codului Fiscal. Braşovul va avea în acest an un buget total de 444,13 milioane de lei la capitolul venituri şi de 793,83 milioane de lei la capitolul cheltuieli. Edilul a afirmat că cea mai mare sumă din buget va merge pe proiecte de dezvoltare a municipiului, pe studii de fezabilitate, proiecte tehnice, investiţii, reparaţii extinse în unităţile şcolare. (12.02.2018)
BRASOV: Presedintele CJ asigura ca aeroportul international de la Ghimbav va fi gata pana la sfarsitul anului 2020 Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Braşov, Adrian Veştea, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, că un număr de şase firme au depus oferte pentru lucrările de realizare a căilor de rulare, balizaj şi realizarea reţelelor de canalizare pluvială şi drenaj, la aeroportul internaţional Braşov-Ghimbav, iar în cazul în care nu vor fi contestaţii, lucrările ar putea începe în martie-aprilie. (29.01.2018)
BRASOV: Consilierii locali, platiti cu 10% din indemnizatia primarului Consilierii locali ai municipiului Braşov vor avea indemnizaţii de şedinţă egale cu maximum 10% din indemnizaţia primarului. Un proiect de hotărîre în acest sens va fi supus aprobării în şedinţa Consiliului Local de vineri. Avînd în vedere că indemnizaţia lunară a primarului municipiului Braşov este de 13.050 lei, consilierii locali vor primi maximum 1.305 lei pe lună (15.660 lei pe an), dacă vor participa la toate şedinţele de plen ale Deliberativului local. (25.01.2018)
<<   <   pagina 1 din 103   >   >>
 
Informatii din Braşov

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design