Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  85,96% (147/171)
2.  Piatra Neamt
  74,47% (35/47)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  81,82% (18/22)
4.  Timisoara
  45,00% (18/40)
5.  Gherla
  100,00% (5/5)
6.  Targu - Jiu
  62,50% (5/8)
7.  Galati
  31,25% (5/16)
8.  Oradea
  57,14% (4/7)
9.  Voluntari
  75,00% (3/4)
10.  Pitesti
  11,11% (3/27)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
O administrare mai transparenta a fondului imobilar al Municipalitatii, solicitata in cadrul dezbaterii publice organizate de PMB; Tarife diferentiate pentru parcari si modalitati moderne de plata, solicitate in cadrul dezbaterii publice Adaptarea regulamentului de administrare a fondului imobiliar aflat în domeniul public şi privat al municipiului Bucureşti la cerinţele sociale actuale, dar şi stoparea înstrăinării locuinţelor din fostele ICRAL-uri au fost solicitate, pe 12 februarie, în cadrul unei dezbateri publice organizate de către Primăria Capitalei. (13.02.2018)
Primarul general, Gabriela Firea, a discutat cu ambasadorul SUA despre proiectele CAPITALEI pe 2018 Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, s-a întâlnit, joi, cu ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, E.S Hans Klemm. Potrivit edilului, cei doi au discutat despre principalele proiecte care vor fi derulate în acest an, în Capitală. „Am făcut o succintă prezentare a fondurilor alocate în 2018 pentru mai multe obiective de investiţii, subliniind că printre priorităţile actualei administraţii se numără sănătatea şi punerea în siguranţă a clădirilor cu risc seismic”, a transmis primarul general, într-o postare pe Facebook. (08.02.2018)
BUCURESTI: Fostul primar al sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, condamnat defintiv la un an de închisoare, dar nu ajunge în spatele gratiilor Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone a fost condamnat definitiv la un an de închisoare pentru înfracţiunea de folosire a functiei pentru favorizarea unor persoane. Cu toate acestea, el nu va ajuge în spatele gratiilor pentru că instanţa a decis amânarea cu doi ani a punerii în practică a pedepsei. Piedone a fost găsit vinovat că și-a folosit funcția de edil pentru a avantaja firmele fiilor săi, dar în cazul în care va respecta restricțiile impuse, va scăpa definitiv de executarea pedepsei. (06.02.2018)
Gabriela Firea promite “toleranta zero fata de abaterile grave de la lege ale taximetristilor” Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că municipalitatea are “toleranţă zero” faţă de abaterile “grave” de la lege ale celor care practică activitatea de taxi şi a subliniat că măsurile vor fi drastice în cazuri de acest gen. Declaraţia edilului a intervenit după incidentul produs miercuri în zona aeroportului Otopeni, când un taximetrist şi-a ameninţat clienţii cu arma pe care o avea în autoturism. (02.02.2018)
Locurile de parcare de resedinta din Sectorul 3 vor fi atribuite direct sau prin licitatie publica Locurile de parcare de reşedinţă vor fi atribuite direct sau prin licitaţie publică cu strigare, în funcţie de numărul cererilor şi de numărul locurilor de parcare libere, conform regulamentului adoptat de Consiliul Local al Sectorului 3. Conform sursei citate, “regula generală este atribuirea unui singur loc de parcare pentru fiecare apartament”. (01.02.2018)
Gabriel Mutu anunta ca Primaria Sectorului 6 va contracta un imprumut de 207 milioane de lei Consiliul local al Sectorului 6 a adoptat, pe 31 ianuarie, o hotărâre privind contractarea unui împrumut de 207 milioane de lei, banii urmând să fie folosiţi pentru refinanţarea unor credite şi pentru cofinanţarea unor proiecte cu fonduri europene care vizează reabilitarea termică a blocurilor, a anunţat edilul Gabriel Mutu. El a contrazis astfel declaraţiile preşedintelui PNL Sector 6, Cornel Pieptea, conform căruia primăria ar urma să contracteze două împrumuturi în valoare totală de 476 milioane lei pe o perioadă de 20 de ani. (01.02.2018)
Primarul Sectorului 1 crede ca terenurile care nu sunt aduse la “o stare decenta” trebuie impozitate mai mult Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, crede că impozitele trebuie majorate în cazul terenurilor care nu sunt aduse la “o stare decentă”. “Da, aşa este (….), cred că aici va trebui să ajungem şi noi, am evitat, ştiţi cum e, decât să-i bagi omului mâna în buzunar, parcă cauţi să găseşti altă soluţie, dar cred că asta e singura soluţie”, a spus Tudorache, la DCNews, după ce i s-a semnalat că în marile capitale europene se percep taxe usturătoare pentru clădiri şi terenuri în paragină. (31.01.2018)
BUCURESTI: Gabriela Firea a dispus declansarea unui control general la RADET Primarul general, Gabriela Firea, a dispus declanşarea unui control general la RADET privind respectarea normelor de protecţie a muncii, în urma accidentului în care doi angajaţi ai regiei şi-au pierdut viaţa, a informat Primăria Capitalei prin intermediul unui comunicat."O echipă a Corpului de control al primarului general s-a deplasat în cursul zilei de azi la sediul Regiei pentru a demara verificările. De asemenea, la RADET este în curs de derulare o verificare internă pentru a se stabili dacă au fost respectate procedurile şi normativele specifice unităţii, inclusiv determinarea stării tehnice a instalaţiei în cauză", a menţionat sursa citată. (30.01.2018)
10 milioane de euro pentru consolidarea cladirilor cu risc seismic, in proiectul de buget al Capitalei; Angajatii regiilor si administratiilor desfiintate de Primaria Capitalei vor fi preluati de companiile Holdingului Municipal Primăria Capitalei a anunţat că în urma creării celor 22 de companii ale Holdingului Municipal se vor desfiinţa regii şi administraţii, însă angajaţii nu vor fi disponibilizaţi, ci preluaţi de către noile societăţi. Primarul general, Gabriela Firea, a apreciat că de la începutul anului trecut, de când a anunţat înfiinţarea companiilor municipale, au existat o serie de tentative de discreditare a acestui demers. (29.01.2018)
Taximetristii, nemultumiti de regulamentul propus de Primaria CAPITALEI: E un asasinat economic Taximetriştii şi patronii firmelor de profil sunt nemulţumiţi de normele regulamentului pentru organizarea serviciului de transport în regim de taxi propus de către Primăria Capitalei, aceştia punctând mai multe elemente din document care ar îngreuna serviciul prestat. Reprezentanţii companiilor de taxi din Bucureşti au participat, vineri, la sediul Primăriei Municipiului Bucureşti, la dezbaterea publică pe marginea regulamentului-cadru pentru organizarea şi executarea serviciului public de transport local în regim de taxi. (26.01.2018)
<<   <   pagina 2 din 357   >   >>
 
Informatii din Bucureşti

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(41 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(16 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(10 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(6 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(5 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(3 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(2 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(1 raspuns
)
Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL) Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL)
Petrosani
(1 raspuns
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design