Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Primarul General, Gabriela Firea, apel la colaborare pentru promovarea proiectelor vitale pentru BUCURESTI; Primaria Capitalei renunta la modificarea regulamentului de taxi Primarul General, Gabriela Firea face un apel la colaborare pentru promovarea proiectelor vitale pentru Bucureşti⁩. Într-un comunicat, primarul Capitalei îi cere lui Cristian Buşoi să nu priveze Bucureştiul de parcări sau de măsurile de îmbunătăţire a traficului, propuse de actuala administraţie. O serie de proiecte menite dezvoltării Capitalei, prin implementarea unor mai bune servicii publice în oraş, se află pe ordinea de zi a şedintei de consiliu de miercuri. Proiectele vizează delegarea unor servicii publice către Holdingul Municipal. (27.03.2018)
Robert Negoita propune modelul austriac pentru noua lege a achizitiilor publice Primarul sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiţă, preşedinte al Asociaţiei Municipiilor din România, ar dori modelul austriac în privinta achizitiilor publice. Potrivit acestuia, o unitate centrală ar trebui să dea tonul, de exemplu, pe zonele comune. Preşedintele CJ Vrancea, Marian Oprişan, a reafirmat că noua lege a achiziţiilor publice ar putea merge pe modelul german, acesta fiind cel agreat de el. (27.03.2018)
CGMB ar putea adopta un proiect privind sterilizarea gratuita a cainilor si pisicilor fara pedigree, care au stapan; Primăria Capitalei va delimita linia tramvaiului 1/10 de restul traficului pe aproape tot traseul, după modelul liniei 21 Consiliul General al Municipiului Bucureşti ar putea adopta, în şedinţa din 28 martie, un proiect privind sterilizarea gratuită a maximum 7.200 de câini şi pisici fără pedigree, care au stăpân. Valoarea estimată a sterilizării câinilor este de 235 de lei fără TVA/femelă şi 190 de lei fără TVA/mascul. Se estimează că sterilizarea pisicilor va costa 150 de lei fără TVA/femelă şi 130 de lei fără TVA/mascul. (26.03.2018)
Operatiunea “epurarea politica”, instrumentata de DNA a primit cu suspendare Acțiunile procurorilor DNA, începând cu anul 2013, după ce Laura Kovesi a preluat primul mandat la conducerea acestei instituții, au fost concertate pe decapitarea politică a administrației publice locale. Acesta este bilanțul care răzbate din comunicatele oficiale de presă ale Direcției Naționale Anticorupție, cu privire la urmăririle penale efectuate, reținerile și arestările operate și trimiterile în judecată. Dosarele, în majoritatea lor, s-au soldat cu condamnări cu suspendare. (26.03.2018)
Dan Tudorache: Tavalugul deja a inceput; la finalul drumului ar trebui sa se regaseasca reunirea Romaniei cu R. Moldova Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, şi preşedintele Raionului Orhei, Tudor Golub, au semnat pe 25 martie un protocol de înfrăţire, context în care edilul bucureştean a declarat că “tăvălugul” deja a început, iar la finalul drumului ar trebui să se regăsească reîntregirea României Mari. El a susţinut că în şedinţa consiliului local de joi ar urma să fie votată o hotărâre privind reunirea dintre România şi Republica Moldova. (26.03.2018)
Gabriela Firea propune ca femeile insarcinate si cuplurile infertile sa primeasca ajutor financiar de la Primaria Capitalei Primarul general, Gabriela Firea, a declarat că va propune Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB) două proiecte referitoare la acordarea unui sprijin financiar pentru analizele necesare în timpul sarcinii, respectiv pentru fertilizare in vitro. Ea a adăugat că sunt şi foarte multe cupluri infertile. Edilul general a menţionat că speră ca în acest fel şi Municipalitatea să aducă o contribuţie privind creşterea natalităţii. (23.03.2018)
Neculai Ontanu, fostul primar al Sectorului 2, isi face o noua formatiune politica - Partidul Ader la Democratie, Educatie si Reconstructie Neculai Onţanu, fost primar al Sectorului 2 timp de trei mandate, a depus o cerere la Tribunalul Bucureşti pentru înfiinţarea unui nou partid, numit Partidul Ader la Democraţie, Educaţie şi Reconstrucţie (ADER), potrivit portalului instanţelor. Onţanu a fost trimis în judecată de DNA pentru luare de mită, dar Curtea de Apel Bucureşti a decis anul trecut că faptele s-au prescris. Decizia nu e definitivă. (22.03.2018)
Primaria sectorului 1 a aderat la Declaratia privind principiile de guvernare deschisa; Primaria sectorului 1 va construi un amfiteatru la Spitalul Floreasca, destinat studentilor si tinerilor rezidenti Consiliul Local Sector 1 a aprobat, miercuri, în şedinţă, asumarea Declaraţiei privind principiile de guvernare deschisă, în baza căreia administraţia locală se angajează să publice în format deschis informaţiile de interes public, să încurajeze participarea cetăţenilor şi să colaboreze cu membrii comunităţii.
"Am aderat la Declaraţia privind principiile de guvernare deschisă, deoarece îmi doresc o apropiere şi mai mare a administraţiei locale de cetăţean şi nevoile acestuia", a declarat primarul Tudorache. (21.03.2018)
Firea: Master planul pentru managementul integrat al deseurilor, lansat in dezbatere la finele lunii aprilie; PMB: Achizitiile initiate de Compania Municipala Agrement pentru "Bucuresti, Inima Ta" au respectat prevederile legale Primarul general, Gabriela Firea, a anunţat marţi că la sfârşitul lunii aprilie va fi lansat în dezbatere publică master planul pentru managementul integrat al deşeurilor, un document care va prevede responsabilităţile, dar şi sancţiunile în domeniu. Firea a menţionat că acest master plan va conţine prevederi în ce priveşte deşeurile din construcţii şi cele provenite din unităţi medicale. (21.03.2018)
Primaria Sectorului 5 va construi un cartier complet nou, cu 40.000 de locuinte Primăria Sectorului 5 a semnat, pe 20 martie, un acord cu Banca Mondială, care oferă suportul tehnic pentru demararea de proiecte de dezvoltare urbană, printre care se numără realizarea unui nou cartier şi regenerarea Ferentariului. Edilul Daniel Florea a precizat, conform sursei citate, că este primul proiect de acest gen dezvoltat în România ultimilor 30 de ani. Nu în ultimul rând, este vizată dezvoltarea economică sustenabilă a zonei de sud-est a Sectorului 5, prin demararea proiectului “Laser Valley”, în Sectorul 5 fiind create condiţiile pentru atragerea de investitori în cadrul unui hub tehnologic. (21.03.2018)
<<   <   pagina 2 din 361   >   >>
 
Informatii din Bucureşti

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design