Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
BUCURESTI: Edilii vor o hotarare prin care animalele de casa sa fie sterilizate, iar Pasajul Basarab poate fi declarat de utilitate publica numai de Parlament Edilii municipiului Bucuresti vor sa adopte un proiect de hotarare care prevede sterilizarea cainilor si pisicilor de companie, iar instanta a respins recursul prin care Primaria Capitalei cerea declararea Pasajului Basarab de utilitate publica, motivand ca doar Parlamentul poate cere acest lucru. (18.02.2009)
BUCURESTI: Mars de 100 de oameni impotriva Dambovita Center, iar polii imobiliari ai Capitalei aduc chirii de 270 milioane euro pe an 100 de persoane au participat la un mars de protest impotriva proiectului Dambovita Center, care ar genera probleme de mediu si trafic, dar si de legalitate. Polii imobiliari ai Capitalei - Baneasa, Piata Victoriei, Titan Militari sau Pipera-Tunari - aduc anual veniturri de 270 milioane de euro. (17.02.2009)
BUCURESTI: Consilierii il faulteaza pe Oprescu la mega-proiecte, iar informatorii "civici" numara in perfecta conspirativitate gropile bucurestenilor Consilierii generali ai Capitalei i-au respins primarului Sorin Oprescu mai multe proiecte pe motiv ca ar fi costisitoare sau megalomanice, iar serviciul "civic" de informatii al Primariei Capitalei, format din cadre militare pensionate, iese pe teren sa numere gropile sau sa vada daca becurile sunt stinse; informatorii sunt insa perfect conspirati si lucreaza ca la carte, dupa regulile oricarui serviciu secret. (16.02.2009)
BUCURESTI: Arhitectii avertizeaza Primaria Capitalei ca proiectul Dambovita Center este ilegal, si presedintii Consiliilor Judetene spun ca bugetul cabinetului Boc pune lacatul pe primarii Ordinul Arhitectilor a remis Primariei Capitalei un raport in care avertizeaza cu privire la incalcari ale legii comise in proiectul Dambovita Center, iar presedintii Consiliilor Judetene sunt nemultumiti de proiectul legii bugetului de stat pe 2009, si considera ca taierea a 2 milioane de euro din suma necesara pentru autoritatile locale va duce la punerea lacatului pe primarii. (14.02.2009)
BUCURESTI: Guvernul a marit impozitul pe case dar primariile il pot anula, NetCity ar trebui sa bage cablurile in subteran si expertii au aprobat gondolelele lui Oprescu Consiliile locale pot hotari plafonarea sau scaderea impozitului pe imobile, chiar daca Ministerul Finantelor l-a marit in medie cu 24,2 % fata de anul trecut, cablurile suspendate din centrul Bucurestiului ar trebui sa migreze astazi in subtreanul retelei NetCity, iar specialistii de la Apele Romane au avizat de principiu gondolele si vasele cu panze de pe Dambovita. (12.02.2009)
BUCURESTI: Boc promite sa dea inapoi banii luati de la primarii, iar linia de cale ferata Gara de Nord-Otopeni va fi functionala in cateva zile Premierul Emil Boc a promis sa returneze primariilor banii luati in 2008 pe motiv ca nu ar fi fost cheltuiti si tronsonul de cale ferata Gara de Nord - Otopeni va fi functional in cateva zile iar distanta va putea fi parcursa in aproximativ 45 de minute. Tronsonul este o solutie ieftina, de compromis, pentru a decongestiona traficul aglomerat al Capitalei. (11.02.2009)
BUCURESTI: Oprescu a aprobat un hotel de 42 etaje, iar Paleologu a atacat Primaria pentru situatia dezastruoasa a cladirilor de patrimoniu Edilii au avizat constructia unui hotel inalt de 42 de etaje in zona Palatului Universul, desi PUG-ul permite maximum 16 etaje, iar ministrul Culturii, Theodor Paleologu, a atacat Primaria Capitalei si propriii angajati pentru ca permit degradarea sau chiar demolarea cladirilor de patrimoniu pentru construiea unora noi. (10.02.2009)
BUCURESTI: Primariile ridica masinile desi nu exista locuri de parcare suficiente si Oprescu importa arhitecti straini pentru Capitala Primariile de sectoare ridica masinile parcate neregulamentar in Bucuresti cu toate ca nu ofera locuri de parcare suficiente, astfel incat doar o masina din noua are loc de parcare ziua, iar primarul general Sorin Oprescu aduce arhitecti din strainatate pentru a transforma Capitala intr-un oras decent. (09.02.2009)
BUCURESTI: La Oprescu in Primarie se face politica si la closet, iar Udriste revine la Metrorex Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, a criticat "vanatoarea" de medici deschisa de ministrul Sanatatii, Ion Bazac, in urma scandalului de la Slatina, sustinand ca si la el in Primarie se face politica si la closet, dar ca aceasta ar trebui sa se opreasca in Ministerul Sanatatii la nivelul secretarului general. Gheorghe Udriste a fost numit sef la Metrorex, dupa ce a mai detinut aceasta functie in timpul mandatului lui Traian Basescu la Ministerul Transporturilor. (07.02.2009)
BUCURESTI: 34 de etaje la` Dambovita Center` in dezbatere publica pe site-ul Primariei Capitalei si semafoare cu buton pe Kiseleff Proiectul `Dambovita Center` care prevede trei blocuri turn cu 34 de etaje, mall sau cladiri de birouri se afla in dezbatere publica pe site-ul Primariei Capitalei, si pe bulevardul Kiseleff au fost introduse semafoare cu buton. (06.02.2009)
<<   <   pagina 350 din 361   >   >>
 
Informatii din Bucureşti

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design