Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Sorin Oprescu a discutat online cu cititorii HotNews.ro: Constructia autostrazii suspendate va incepe la sfarsitul lui 2010, pe segmente Primarul general al municipiului Bucuresti, Sorin Oprescu, s-a aflat in redactia HotNews.ro joi si a discutat online cu cititorii site-ului. Temele de discutie au privit primele sase luni de mandat in fruntea Capitalei si situatia politica actuala. (12.12.2008)
Oprescu renunta la transportul RATB spre Ilfov ca nerentabil, iar soferii se pot plange de blocaje la Dispeceratul de Monitorizare a Traficului Primarul Sorin Oprescu scoate autobuzele spre colegiul lui Tariceanu la 10 zile dupa alegeri, pe motiv de nerentabilitate, iar problemele legate de semafoare sau blocaje in traficul bucurestean pot fi sesizate Dispeceratului de Monitorizare a Traficului. (11.12.2008)
Sorin Oprescu discuta online cu cititorii HotNews.ro- joi, ora 12.30 Primarul general al municipiului Bucuresti, Sorin Oprescu, se va afla in redactia HotNews.ro joi, in intervalul orar 12.30 - 13.30, pentru a discuta online cu cititorii site-ului. Temele de discutie privesc primele sase luni de mandat in fruntea Capitalei si situatia politica actuala. (10.12.2008)
Bucuresti: Oprescu a mosit Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale, si a facut bilantul activitatii in fruntea primariei Consiliul General a adoptat ieri infiintarea Administratiei Spitalelor si Serviciilor Medicale din Bucuresti, care va administra cele 18 spitale trecute de curand in subordinea Primariei Capitalei, si a identificat in bilantul sau probleme ca traficul sau coruptia. (10.12.2008)
In Oraselul Copiilor din Parcul ploiestean Foamea se dau premii in bauturi alcoolice, iar Bucurestiul este plin de imigranti In Oraselul Copiilor din Parcul ploiestean Foamea se dau copiilor ca premii la jocurile de taraba bauturi alcoolice, iar Bucurestiul este plin de imigranti. Conform Oficiului Roman pentru Imigrari, peste 60% din strainii care cer drept de rezidenta se afla in Bucuresti. (09.12.2008)
Edilii Capitalei au aprobat un turn de 110 metri, intr-o zona cu inaltimea permisa de doar 20 de metri Comisia Tehnica de Urbanism si Amenajarea Teritoriului (CTUAT), numita de primarul general Sorin Oprescu, a aprobat construirea unui bloc turn de 110 metri, intr-o zona din cartierul Timpuri Noi unde, conform Planului Urbanistic General (PUG), inaltimea maxima a cladirilor este de doar 20 de metri, relateaza NewsIn. (08.12.2008)
Beculetele de Craciun se aprind vineri seara in Bucuresti Vineri seara, la ora 19:00, vor fi aprinse beculetele de Craciun in Bucuresti. 520.000 de becuri tip LED si 168.000 de globuri luminoase au fost amplasate in Capitala, iar in intersectia din Piata Universitatii se gaseste si un brad de 17 metri inaltime. Butonul de la care vor fi aprinse beculetele de Craciun se afla in fata Primariei Capitalei. (06.12.2008)
Sorin Oprescu isi face Serviciu Secret din militari pensionari Sorin Oprescu intentioneaza sa infiinteze un serviciu secret in subordinea Primariei Generale, format din aproape 70 de militari pensionari. Misiunea acestora ar fi sa raporteze in mod direct primarului tot ce se intampla pe strazile Bucurestiului, pentru a scapa de filtrul subordonatilor din Primarie. (05.12.2008)
Guvernul majoreaza la 30% subventia pentru constructia unei locuinte Guvernul a majorat, joi, de la 15% la 25% limita de bani de care pot beneficia, ca prima anuala, tinerii care economisesc la bancile care au programe pentru locuinte, a anuntat purtatorul de cuvant al executivului, Camelia Spataru. (05.12.2008)
Oprescu aduce Mos Craciuni de Cartea Recordurilor Primarul General Sorin Oprescu si-a propus sa intre in Cartea Recordurilor privind prezenta simultana a unor Mos Craciuni pe strazile unui oras. Oprescu va trimite 4 000 de mosi pe strazile Bucurestiului, in timp ce recordul mondial a fost detinut de Taipei, cu peste 3 600. (04.12.2008)
<<   <   pagina 356 din 361   >   >>
 
Informatii din Bucureşti

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design