Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Guvernul bagă un miliard de lei în „buzunarele” primarilor PSD şi PNL Executivul a alocat 1, 3 miliarde de lei pentru cheltuielile curente şi de capital pentru circa 2.000 de primării. Liderii democrat-liberali au acuzat în nenumărate rânduri Guvernul Tăriceanu că „foloseşte banii publici în scopuri electorale”, îndreptând cele mai mari sume către primăriile PNL şi PSD. (20.10.2008)
Bucureşti: Conducerea Poliţiei Comunitare a sectorului 4 fost demisă după un control inopinat al primarului Conducerea Poliţiei Comunitare din sectorul 4 a fost demisă sâmbătă, după ce primarul Cristian Popescu Piedone a descoperit că peste 30 de autoturisme ale instituţiei zăceau nefolosite de luni întregi.Primarul a cerut o anchetă pentru a stabili în continuare dacă pentru maşini erau folosite foi de parcurs fictive, şi cheltuiţi astfel în mod fraudulos bani publici. (20.10.2008)
Oprescu către Tăriceanu: ''Am primit scrisoarea. Am citit-o cu tata la gura sobei şi am decis să vă susţinem'' Premierul Tăriceanu a vizitat duminică Târgul de toamnă din Capitală, prilej pentru primarul general Sorin Oprescu de a-l informa că a primit scrisoarea de la el despre candidatura la Parlament în Ilfov. Sorin Oprescu, care are o casă în Ilfov, exact în colegiul în care Tăriceanu candidează ca parlamentar, i-a spus premierului că il sustine, scrie Cotidianul. (20.10.2008)
Bucuresti: Căsătorie, doar după plantarea unui pom Bucureştenii se vor putea căsătorii doar după ce vor planta un copac, potrivit proiectului iniţiat de viceprimarul PNG al Capitalei, Robert Ionescu, care are ca scop mărirea spaţiului verde din oraş. De-abia după ce i se va face o poză copacului şi se va elibera un certificat, bucureştenii vor putea să se căsătorească sau să-şi înmatriculeze autoturismul. (20.10.2008)
Oprescu discută, din nou, cu bucureştenii, prin intermediul tehnologiei 3G Locuitorii Capitalei pot discuta, din nou, cu primarul general, prin intermediul tehnologiei 3G. Sorin Oprescu încearcă să rezolve problemele semnalate de bucureşteni, sâmbătă, între orele 9.00 şi 13.00. Telefoanele, prin intermediul cărora se poate stabili, în direct, legătura cu primarul, sunt instalate în apropierea intrării principale a magazinului Bucur Obor, dar şi la intersecţia bulevardului Drumul Taberei cu Str. Sibiu. (18.10.2008)
Imbunatatirea calitatii aerului Capitalei. Prioritate pentru autoturismele cu cel putin trei pasageri Autoturismele cu cel putin trei pasageri vor avea prioritate pe sosele bucurestene, astfel ca vor putea circula pe prima banda, cea pe care au prioritate vehiculele RATB si masinile de interventie. Masura face parte dintr-un amplu program de imbunatatire a calitatii aerului din Capitala. Autoritatile sustin ca astfel se incurajeaza mersul pe bicicleta si folosirea in comun a autoturismelor de mai multe persoane ceea ce ar duce atat la imbunatatirea calitatii aerului in Capitala cat si la evitarea aglomeratiei pe sosele. (17.10.2008)
Bucuresti: Fostul arhitect-sef Bold vrea inapoi la Primarie Primarul Oprescu a anuntat ca va respecta decizia instantei, indiferent care va fi aceasta. Bold a dat in judecata municipalitatea dupa ce a fost demis din functie. Fostul arhitect-sef al capitalei Adrian Bold ar putea reveni la Primarie, daca instanta ii va da castig de cauza in procesul pe care l-a intentat municipalitatii. (17.10.2008)
Casatoriile si inmatricularile auto in Bucuresti, conditionate de plantarea unui pom Nici un cuplu bucurestean nu se va putea casatori fara sa planteze un puiet. Regula se va aplica si locuitorilor Capitalei care vor sa isi inmatriculeze un autoturism. Un proiect aflat in lucru la Primaria Generala a Bucurestiului pregateste o noua sursa de inverzire a Capitalei: toti cei care vor sa se casatoreasca sau care inmatriculeaza o masina vor trebui sa planteze cate un pom. (17.10.2008)
<<   <   pagina 361 din 361   >   >>
 
Informatii din Bucureşti

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design