Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  88,37% (152/172)
2.  Piatra Neamt
  75,76% (25/33)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  91,67% (22/24)
4.  Gherla
  100,00% (14/14)
5.  Timisoara
  28,57% (8/28)
6.  Voluntari
  80,00% (8/10)
7.  Bucuresti - Sect. 6
  62,50% (5/8)
8.  Bistrita
  66,67% (4/6)
9.  Hunedoara
  66,67% (4/6)
10.  Targu - Jiu
  50,00% (4/8)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
BUCURESTI Primarul Daniel Florea vrea sa previna criminalitatea in Sectorul 5: Licitatie de peste 2,6 milioane de euro pentru un amplu sistem de monitorizare video a 217 locatii

Primaria Sectorului 5, condusa de PSD-istul Daniel Florea, vrea sa cumpere un sistem video de supraveghere stradala a 217 locatii, care va fi administrat de un Dispecerat in cadrul Politiei secoturului 5, in scopul cresterii sigurantei sociale si prevenirii criminalitatii din sector, contract cu o valoare estimata fara TVA de peste 2,6 milioane euro, finantat din fonduri publice, potrivit unui anunt de licitatie publicat marti in Sistemul Electronic de Achizitii Publice. (13.12.2017)

Asociatia Municipiilor pune presiune pe parlamentari: Cerere pentru legea bugetului Asociatia Municipiilor din Romania (AMR) considera ca prevederile proiectului de Lege a bugetului de stat pentru anul 2018 ar duce la o diminuare a veniturilor municipiilor si cere modificarea cotelor din impozitul pe venit alocate autorităților publice locale si solicita ca în dezbaterea legii bugetului să se aibă în vedere aspectele pe care AMR le semnalează și să se sprijine introducerea propunerilor AMR în prevederile finale ale legii bugetului de stat pentru anul 2018. (13.12.2017)
BUCURESTI: Un bazin de inot din Sectorul 3, inaugurat cu fast acum un an de primarii Gabriela Firea si Robert Negoita, nu functioneaza nici acum Bazinul de inot de la Scoala Gimnaziala 195 din Sectorul 3, inaugurat cu fast in urma cu un an de primarii Gabriela Firea si Robert Negoita, nu functioneaza nici pana astazi. Investitia in valoare de 4 milioane de euro a fost asigurata din bugetul Primariei Sectorului 3, iar lucrarile de construire au durat un an. Suprafata totala a complexului este de aproape 6.000 de metri patrati, din care utili 4.000. (13.12.2017)
In cartierul bucurestean Militari a fost inaugurat Centrul de Sanatate Multifunctional “Sfantul Nectarie”, destinat persoanelor defavorizate Centrul de Sănătate Multifuncțional “Sfântul Nectarie” a fost deschis, pe 12 decembrie, în bulevardul Uverturii, nr. 81, din cartierul Militari, în prezența patriarhului Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a primarului general, Gabriela Firea, și a primarului Sectorului 6, Gabriel Mutu. Primăria Capitalei va contribui cu un computer tomograf și două ecografe. (13.12.2017)
Perioada de analiza a ofertelor pentru licitatia de achizitie de autobuze in Capitala, prelungita pana cel tarziu pe 10 martie Perioada de analiză a ofertelor pentru licitaţia de achiziţie a 400 de autobuze pentru transportul public în Capitală a fost prelungită până cel mai târziu pe data de 10 martie 2018, anunţă Primăria Municipiului Bucureşti. PMB anunţa pe 10 noiembrie încheierea depunerii ofertelor pentru achiziţionarea a 400 de autobuze urbane Euro 6 pentru transportul public în Capitală. Municipalitatea informa că au fost depuse patru oferte din partea: Karsan Otomotiv Sanayi Ve Ticaret AS, MAN Truck&Bus AG, Mercedes Benz România SRL, Otokar Europe. (08.12.2017)
Gabriela Firea: Am pus la dispozitia oamenilor de afaceri principiile de reglementare ale PUG; Firea anunta ca Primaria Capitalei se va implica in proiectul Cartierul Justitiei Primarul general, Gabriela Firea, a participat, pe 6 decembrie, la întâlnirea Asociaţiei Oamenilor de Afaceri din România, în cadrul căreia au fost prezentate principiile de reglementare ale Planului Urbanistic General (PUG) al Bucureştiului, a informat Municipalitatea prin intermediul unui comunicat. Gabriela Firea a subliniat importanţa unei colaborări strânse între administraţia locală şi mediul de afaceri din România prin realizarea unor parteneriate şi proiecte comune. (07.12.2017)
Guvernul aloca peste 155 milioane de lei din Fondul de rezerva bugetara pentru asigurarea caldurii in 13 orase Autoritatile locale vor primi peste 115 milioane lei din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului pentru asigurarea alimentarii populatiei cu energie termica, potrivit unui act normativ aprobat miercuri, la propunerea Ministerului Dezvoltarii, informeaza Guvernul. Pentru 13 localitati din 12 judete se vor suplimenta sumele defalcate din taxa pe valoarea adaugata pentru echilibrarea bugetelor locale pentru echilibrarea bugetelor locale pe anul 2017. (06.12.2017)
Primarul General, Gabriela Firea, face pace, pentru moment, cu premierul Tudose. "A fost un incident neplacut peste care, eu una, am trecut" Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a precizat, miercuri, că relaţia sa cu premierul Tudose a fost una „încordată”, dar că de azi este una calmă, menţionând că au avut o discuţie şi că au lămurit problemele apărute. La rândul său, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, la Parlament, că nu existe tensiuni între premierul Mihai Tudose şi Primarul Capitalei, Gabriela Firea: „Eu cred că s-au lămurit, nu e niciun război”. (06.12.2017)
Decizia Gabrielei Firea, dupa moartea fostului suveran: Voi propune Consiliului General al Primariei BUCURESTI ca Piata Victoriei sa poarte numele Regelui Mihai I Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a scris, marţi, pe pagina sa de Facebook, că va propune în următoarea şedinţă de Consiliu General a Municipiului Bucureşti (CGMB) ca Piaţa Victoriei să poarte numele Regelui Mihai. „A plecat dintre noi, dar spiritul Regelui Mihai va fi în continuare far călăuzitor şi reper moral pentru generaţiile ce vor urma. Dat fiind faptul că viaţa Regelui s-a suprapus, aproape integral, pe veacul scurs de la Marea Unire, şi că toată viaţa a militat fără ostenire pentru unitatea românilor, voi propune Consiliului General al Municipiului Bucureşti ca Piaţa Victoriei să-i poarte numele. Dumnezeu să Vă aibă în pază, Majestate!”, a scris edilul. (05.12.2017)
BUCURESTENII vor putea calatori cu metroul si autobuzul folosind un singur bilet Bucureștenii vor putea călători cu metroul și autobuzul folosind același tichet, de la data de 10 decembrie, bilete care vor putea fi achiziționate la toate punctele de vânzare de la Metrou și RATB, precum și de la automate, potrivit unui proiect deîndată aprobat luni în ședința Consiliului General al Municipiului București. Proiectul a fost adoptat cu 32 de voturi "pentru", șase abțineri și niciun vot împotrivă. (04.12.2017)
<<   <   pagina 1 din 352   >   >>
 
Informatii din Bucureşti

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(49 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(18 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(14 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(12 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(5 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(3 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(2 raspunsuri
)
Dan Boboutanu (PSD) Dan Boboutanu (PSD)
Hunedoara
(2 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(2 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(2 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design