Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  94,35% (117/124)
2.  Piatra Neamt
  70,59% (48/68)
3.  Gherla
  100,00% (29/29)
4.  Bucuresti - Sect. 6
  88,00% (22/25)
5.  Bucuresti - Sect. 4
  38,24% (13/34)
6.  Pitesti
  50,00% (9/18)
7.  Voluntari
  55,56% (5/9)
8.  Timisoara
  18,75% (3/16)
9.  Bucuresti - Sect. 5
  23,08% (3/13)
10.  Hunedoara
  30,00% (3/10)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Nu mai poti plati ratele pentru casa? De astazi, romanii pot cere primariei o locuinta de sprijin

Cei care au fost evacuaţi din locuinţa cumpărată cu împrumut de la banca fiindcă nu au mai putut plăti ratele pot solicita, începând de astăzi, 23 iunie, o locuinţă de sprijin. Cererea se depune la primărie, în baza Legii 143/2017. Nivelul chiriei nu va depăşi 10% din venitul net lunar. Legea privind locuinţele de sprijin, destinate persoanelor care au fost evacuate prin executare silită din casele proprietate personală fiindcă nu şi-au mai putut plăti ratele la credit, intră în vigoare de astăzi, 23 iunie. (23.06.2017)

BUCURESTI: Primaria Sectorului 3 premiata pentru colectarea inovativa a taxelor Primăria Sectorului 3 a fost premiată cu distincția „Cea mai bună colectare on-line a taxelor și impozitelor”, în cadrul celei de-a XVI-a ediții a „Galei No Cash”. Primăria Sectorului 3, prin Direcția Generală de Taxe și Impozite Locale, oferă un sistem pentru ca cetățenii să își poată achita online taxele și impozitele locale, prin ghiseul.ro, sistem implementat încă de la începutul anului 2012. În anul 2016 9.542 de noi utilizatori au fost activați în sistem și au fost realizate 26.700 de tranzacții de plăți prin card, în valoare totală de 6,94 milioane lei. (23.06.2017)
Primarul Gabriela Firea a convocat comandamentul anticanicula. In principalele puncte din BUCURESTI se vor instala corturi de prim-ajutor Primăria Municipiului București va amplasa 20 de corturi și zece containere anticaniculă în cele mai aglomerate puncte ale Capitalei, date fiind temperaturile ridicate de până la 34-35 de grade Celsius și atingerea pragului critic de 80 al indicelui temperatură / umezeală, ce se anunță în următoarea perioadă, a anunțat, joi, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. (23.06.2017)
Instanta suprema asteapta extradarea lui Sebastian Ghita pentru ultimul cuvant in dosarul primarului Iulian Badescu. DNA: Procesul putea fi judecat astazi Sebastian Ghiţă a transmis prin avocat, la termenul de marţi de la instanţa supremă, unde este judecat după ce i-ar fi dat o casă fostului primar din Ploieşti în schimbul finanţării echipei Asesoft Ploieşti, că vrea să fie audiat în ultimul cuvânt prin videoconferinţă şi a trimis o cerere în acest sens, însă magistraţii au arătat că vor ca Ghiţă să fie prezent în persoană, astfel că aşteaptă extrădarea acestuia. (21.06.2017)
Primarul Dan Tudorache, despre incidentul de la Bruxelles: "Aveau pistoalele in mana si ne goneau" Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, se afla la Bruxelles, în apropiere de incidentul de securitate din gara centrală. Un bărbat a fost împuşcat de forţele de securitate în gara centrală din Bruxelles. Presa relatează că a avut loc o tentativă de atac sinucigaş cu bombă. Potrivit cotidianului belgian La Libre, care citează procurori, bărbatul care a fost împuşcat purta un rucsac şi o centură explozivă. Presa belgiană citează martori potrivit cărora bărbatul a strigat "Allah Akbar". (21.06.2017)
Cota din impozitul pe venit repartizata administratiilor publice locale se majoreaza de la 71,5 la suta la 80 la suta Comisia de administraţie a Senatului a acordat luni raport favorabil propunerii legislative de modificare a două articole din Legea privind finanţele publice locale prin care se majorează de la 71,5% la 80% cota din impozitul pe venit încasat la bugetul de stat la nivelul fiecărei unităţi administrativ-teritoriale şi care se repartizează administraţiilor publice locale. (20.06.2017)
Primarul general Gabriela Firea: Nu am solicitat niciodata bani de la Guvern, am cerut respect Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat luni că nu a solicitat niciodată bani de la Guvern, ci a cerut respect și implicarea Executivului în problemele administrației. "Nu am cerut niciodată bani de la Guvern, am cerut respect, am cerut decizii ministeriale, decizii guvernamentale, implicarea primului-ministru. (...) În tot centrul Capitalei, Primăria nu poate să asfalteze străzile care sunt toate deteriorate pentru că nu avem avizele de la Ministerul Culturii", a spus Firea la Antena 3. (20.06.2017)
Gabriela Firea: Premierul Sorin Grindeanu joaca "balena albastra politica": Se sinucide politic Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, joi seara, că premierul Sorin Grindeanu joacă „balena albastră politică”, ea comentând astfel faptul că prim-ministrul a anunţat că va demisiona abia după ce liderul PSD, Liviu Dragnea, va face şi el acelaşi lucru.„Dacă - ipotetic vorbind - un nebun ne spune să ne aruncăm de la etajul 20, pentru că apoi se aruncă şi el, noi ce facem? Îl urmăm? Domnul Grindeanu a jucat în această seară 'balena albastră' politică. Dumnealui se sinucide politic şi mai vrea să se sinucidă cu el încă vreo 14. Haideţi să fim serioşi! Avem o răspundere. (...) Am promis ceva românilor şi la nivel local, eu, aici, în Bucureşti, şi colegii parlamentari. Şi acum vrem să ne ţinem de cuvânt”, a spus Firea, la România Tv. (16.06.2017)
Primarul Mihai Chirica: Sorin Grindeanu ar putea fi noul lider al PSD daca isi doreste asta Fostul lider PSD Iaşi, Mihai Chirica, şi-a reafirmat, joi, susţinerea pentru Sorin Grindeanu şi spune că acesta ar putea deveni noul lider al partidului, dacă îşi doreşte acest lucru. Totodată, edilul a vorbit şi despre „asasinii politici”, printre ei numind-o pe Lia Olguţa Vasilescu. Primarul Iaşului, Mihai Chirica a redactat o scrisoare deschisă către colegii săi de partid şi către cei din Comitetul Executiv prin care îşi reafirmă susţinerea pentru Sorin Grindeanu şi Guvernul PSD-ALDE. (16.06.2017)
A fost promulgata legea prin care secretarii primariilor sunt responsabili pentru legalitatea documentelor Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat legea pentru modificarea art. 128 din Legea administraţiei publice locale 215/2001 şi pentru modificarea art. 55 din Legea 393/2004 privind Statutul aleşilor locali, informează Administraţia Prezidenţială. Prin această lege secretarii primăriilor şi consiliilor judeţene sunt responsabili civil sau penal pentru legalitatea documentelor semnate. (16.06.2017)
<<   <   pagina 1 din 337   >   >>
 
Informatii din Bucureşti

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(40 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(16 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(9 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(7 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(7 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(6 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(5 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(5 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(4 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(3 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design