Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Asta a fost! DomnulePrimar.ro intra "in conservare"

DomnulePrimar.ro a pornit la drum in anul 2002, ca un proiect secundar. Nimeni nu credea ca va fi genul de proiect care va tine mai mult de un an. Era vremea cind abia se lansase Windows XP! Cind social media inca nu exista. Cind siteuri nu prea existau in Romania, iar primariile erau niste cetati inexpungabile pentru omul de rind. Fiecare cerere presupunea coala A4 si un drum pina in oras, coada la registratura, alt drum pina la Primarie pentru obtinerea unui raspuns. Era nevoie de acest proiect care sa faciliteze comunicarea intre autoritatile locale si simplul platitor de taxe si impozite. (04.04.2018)

Firea face apel la cei care detin panouri publicitare sa le puna in siguranta, iar celor care au santiere le cere sa le imprejmuiasca si sa le semnalizeze Primarul Capitalei, Gabriela Firea, face apel la cei care deţin mijloace de publicitate, precum panouri sau ecrane TV, să le pună în siguranţă, iar celor care au şantiere le solicită să le împrejmuiască şi să le semnalizeze corespunzător, astfel încât să nu reprezinte un pericol. Capitala şi 15 judeţe se află sub avertizare cod galben de vânt puternic până la ora 17.00. Potrivit ANM, vântul va avea intensificări care la rafală vor atinge şi vor depăşi chiar şi 75 de kilometri pe oră. (03.04.2018)
Ce impact va avea asupra monumentelor istorice propunerea PSD de a scoate din sfera penala interventiile fara autorizatie pe astfel de cladiri / Ordinul Arhitectilor: Nu stiu sa fi existat o masura mai distructiva Mai mulți deputați PSD au depus un proiect de lege prin care elimină din Legea construcțiilor prevederea potrivit căreia intervențiile fără autorizație asupra monumentelor istorice este infracțiune, pedepsită cu închisoarea de la 3 luni la un an sau cu amendă. Ce impact va avea asupra patrimoniului construit, și așa aflat în pericol? Șerban Țigănas, președintele Ordinului Arhitecților din România, este de părere că ”este un atac la integritatea patrimoniului construit din România, patrimoniu care este cu greu apărat de cei care trebuie să o facă și în condițiile actuale”. (03.04.2018)
Sorin Gabrea, "arhitectul lui Sorin Oprescu”, a fost numit de Gabriela Firea consilier personal pe probleme de urbanism Arhitectul Sorin Gabrea, fostul președinte al Comisiei Tehnice de Urbanism în mandatul primarului Sorin Oprescu, dar și unul dintre proiectanții "autostrăzii suspendate", a fost numit de primarul Gabriela Firea consilier personal pe probleme de urbanism. Acesta este și membru în Comisia Tehnică de Urbanism a Primăriei Capitalei, forul unde se discuta cele mai importante proiecte imobiliare din Capitală, propunerea fiind făcută tot de primarul general. Sorin Gabrea are și un birou de proiectare - Western Outdoor - în ultimii ani acesta fiind unul dintre cele mai active de pe piață. (03.04.2018)
Robert Negoita propune ca societatile care vor contracte cu statul sa-si faca publice tarifele Edilul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a propus ca societăţile care vor contracte cu statul să-şi facă publice tarifele, militând pentru o unitate centralizată de achiziţii publice, dar care să nu fie obligatorie pentru autorităţi. Edilul mai propune o instituţie independentă în România care să verifice eligibilitatea unei societăţi o dată pe an. (02.04.2018)
Primaria Sectorului 1 va steriliza gratuit 500 de caini si 500 de pisici de pe raza administrativa Primăria Sectorului 1 va demara un program de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor de rasă comună şi a metişilor acestora, aflaţi în proprietatea persoanelor fizice, potrivit unei hotărâri adoptate de Consiliul Local Sector 1 în ședința din 29 martie. Programul va include sterilizarea a 500 de câini şi 500 de pisici. Operațiile de sterilizare gratuită a celor 500 de câini şi 500 de pisici vor fi efectuate de către medici veterinari de liberă practică. (02.04.2018)
Robert Negoita: De la 1 mai fiecare leut cheltuit de Primarie si subordonatele sale va fi postat pe site; Robert Negoita propune ca societatile care vor contracte cu statul sa-si faca publice tarifele Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a declarat că de la 1 mai toate contractele, plăţile şi facturile vor fi afişate pe site-urile Primăriei sectorului 3 şi ale instituţiilor subordonate. El a menţionat ca va fi obligatoriu să se posteze facturile şi contractele aferente în cazul oricărei achiziţii. (30.03.2018)
Primaria Capitalei va demara un program pentru reabilitarea termica a blocurilor; Servicii publice din BUCURESTI, delegate catre 9 companii municipale Consiliul General al Municipiului Bucureşti a adoptat pe 28 martie un proiect de hotărâre în baza căruia Primăria Capitalei va demara un program pentru reabilitarea termică a blocurilor. Proiectul pentru aprobarea programului multianual privind creşterea performanţei enegetice a blocurilor de locuinţe din Municipiul Bucureşti a fost introdus pe ordinea suplimentară de zi. Gabriela Firea a precizat că Municipalitatea va acoperi 80% din costurile reabilitării. (29.03.2018)
VIDEO Deputatul USR Nicusor Dan a fost dat afara de la sedinta Consiliului general Bucuresti dupa ce a refuzat sa respecte regulamentul; PMB respinge afirmatia lui Nicusor Dan legata de bd Buzesti - Berzei: Total nefondata Deputatul Nicușor Dan a fost dat afară miercuri de la ședința Consiliului General al Capitalei, după ce a cerut cuvântul pentru a-și expune punctul de vedere legat de transmiterea în administrarea Administrației Străzilor Sector 1 și a RATB a străpungerii Buzești - Berzei. Președintele de ședință, Orlando Culea, a spus că acesta nu a respectat regulamentul CGMB și nu poate lua cuvântul dar pot vorbi consilierii USR in locul lui. (28.03.2018)
Taxa pentru gunoi impusa in Sectorul 4 a fost contestata in instanta Prin consilierii săi Mihaela Murgoci, Cristi Matache si Guilhem Moulin, USR Sector 4 a introdus luni la Tribunalul Bucureşti o actiune de anulare a Hotărârii Consiliului Local Sector 4, nr. 347/18.12.2017, prin care au fost stabilite noile sume de plată pentru taxa de salubrizare. Hotărâre este considerată nelegală, deoarece încalcă nu mai puţin de 10 legi sau acte normative aflate în vigoare. Taxa de salubrizare din sectorul 4 al Capitalei stârneşte revoltă printre cei ce locuiesc în acest sector. (28.03.2018)
<<   <   pagina 1 din 361   >   >>
 
Informatii din Bucureşti

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design