Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Proiectul “Buzau 2030 - Un oras al cunoasterii si inovarii”, lansat in dezbatere publica Proiectul “Buzău 2030- Un oraş al cunoaşterii şi inovării”, care vizează dezvoltarea economică, educaţională, socială şi culturală a municipiului reşedinţă de judeţ pentru următorii 12 ani, a fost lansat în dezbatere publică. Primarul Constantin Toma speră ca, în 2030, Buzăul să fie la nivelul oraşelor civilizate din Europa. (07.02.2018)
BUZAU, Constantin Toma: Compania de Apa trebuia sa dea primariei si celorlalti actionari peste 300 de miliarde de lei; Autobuzele Transbus vor ajunge de saptamana viitoare pana in comuna Vadu Pasii; Impozitele locale pe terenuri si cladiri, majorate cu 500 la suta pentru o anumita categorie de proprietari Disputa dintre Primăria Buzău şi Compania de Apă revine în atenţia opiniei publice. Pe ordinea de zi a şedinţei ordinare a Consiliului Local Municipal s-a aflat şi o informare referitoare la raportul Camerei de Conturi în urma controlului efectuat la Compania de Apă. Raportul Curţii de Conturi readuce în discuţie o serie de probleme nerezolvate în disputa dintre Primărie şi Compania de Apă Buzău, inclusiv datoriile către acţionari. (30.01.2018)
Sala de sport pentru persoane cu dizabilitati, construita cu 16 milioane de lei la BUZAU Consiliul Judeţean Buzău a aprobat, într-o şedinţă extraordinară, trecerea în administrarea autorităţii centrale a unui teren pe care va fi construită, prin Compania Naţională de Investiţii, o sală de sport pentru persoane cu dizabilităţi, cu capacitatea de circa 150 de locuri, proiect în valoare de 16 milioane de lei. Potrivit conducerii CJ, sala de sport va putea găzdui competiţii naţionale şi internaţionale. (12.01.2018)
Peste 12 milioane de euro destinate investitiilor in municipiul BUZAU Peste 20 la sută din bugetul pe 2018 al primăriei municipiului Buzău, adică peste 12 milioane de euro, vizează investiţiile în infrastructură şi reabilitarea unor clădiri reprezentative, a anunţat primarul municipiului Buzău, Constantin Toma. Edilul a mai spus că în 2018 vor fi amenajate parcări în toate cartierele, platforme de gunoi îngropate, locuri de joacă pentru copii, clădirea Bazarului va fi modernizată pentru a deveni sediu secundar al primăriei, iar oraşul va fi transformat din punct de vedere peisagistic. (11.01.2018)
BUZAU: Becuri si camere de supraveghere, solutie pentru ca gangurile sa nu mai fie transformate in toalete publice În toate gangurile din oraş, mirosul înţepător de urină îi face pe mulţi trecători să se întoarcă din drum. Problema a fost semnalată şi autorităţilor locale care caută soluţii. Una dintre ele ar fi montarea de reflectoare şi camere de supraveghere în aceste zone. Pe adresa Primăriei municipiului Buzău au sosit numeroase sesizări cu situaţia imposibil de suportat a gangurilor din municipiu. (09.01.2018)
Consilierii locali au votat in unanimitate infratirea orasului BUZAU cu municipiul Soroca din Republica Moldova Consilierii locali ai municipiului Buzău au votat pe 18 decembrie în unanimitate un proiect de hotărâre privind încheierea unui acord de înfrăţire şi cooperare între Buzău şi municipiul Soroca, într-o şedinţă comună la care a participat şi o delegaţie a oraşului din Republica Moldova. (19.12.2017)
BUZAU: Trans Bus isi mareste flota de autobuze ca sa poata infiinta trasee preorasenesti În scurt timp vor sosi la Buzău toate autobuzele second-hand achiziţionate de Trans Bus. Cele articulate vor intra în ţară în luna ianuarie 2018 şi vor fi folosite în principal pe noile rute extinse în afara oraşului. După ce vor fi achiziţionate şi autobuzele noi prevăzute pentru anul viitor, flota societății de transport urban de călători va ajunge la 110 autobuze. (13.12.2017)
CJ BUZAU a aprobat construirea unei sali de sport multifunctionala pentru persoanele cu dizabilitati Consiliul Judeţean Buzău a aprobat, luni, construcţia unei săli de sport multifuncţională pentru persoanele cu dizabilităţi din judeţul Buzău şi judeţele limitrofe, cu o capacitate de 145 de persoane, investiţia fiind estimată la 13,1 milioane de lei. Sala de sport va fi construită în curtea Liceului pentru Deficienţi de Vedere din municipiul Buzău, urmând a fi dotată cu gradene şi alte dotări adaptate nevoilor speciale ale persoanelor cu dizabilităţi. (28.11.2017)
Platforme ingropate de colectare selectiva a deseurilor menajere, inaugurate in zona centrala a orasului BUZAU Primăria municipiului Buzău a inaugurat în Cartierul Obor 12 din zona centrală, noi platforme de gunoi îngropate, care permit colectarea selectivă, cu ajutorul cărora societatea de salubrizare va extrage elementele biodegradabile din deşeurile menajere. Până la sfârşitul anului, un sfert din municipiu va fi acoperit cu acest tip de sistem de colectare a deşeurilor, societatea de salubrizare a oraşului având posiblitatea să extragă biodegradabilul din deşeurile menajere şi, ulterior, să realizeze o staţie de producere a compostului. (27.11.2017)
BUZAU Municipalitatea pregateste un regulament de gestionare a spatiilor verzi Municipalitatea pregateste inca un regulament menit sa puna ordine in aspectul Buzaului si sa faca o noua imagine orasului, a anuntat primarul Constantin Toma in raportul saptamanal pe care il posteaza in format video pe pagina sa oficiala de Facebook. El a anuntat ca, in luna decembrie, pe masa alesilor locali se va afla un regulemant de gestionare a spatiilor verzi din municipiu. (24.11.2017)
<<   <   pagina 2 din 44   >   >>
 
Informatii din Buzău

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design