Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  97,73% (129/132)
2.  Piatra Neamt
  94,12% (48/51)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  68,18% (15/22)
4.  Gherla
  100,00% (14/14)
5.  Bucuresti - Sect. 6
  80,00% (8/10)
6.  Pitesti
  41,67% (5/12)
7.  Bistrita
  50,00% (3/6)
8.  Voluntari
  50,00% (2/4)
9.  Bucuresti - Sect. 5
  14,29% (2/14)
10.  Falticeni
  100,00% (1/1)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Primaria BUZAU plateste pentru apa de ploaie pe o luna cat pentru asfaltarea unui kilometru de strada

Primăria plăteşte operatorului de apă şi canalizare sume uriaşe pentru apa de ploaie. Ultima factură calculată la cantităţile de precipitaţii căzute pe domeniul public al oraşului se ridică la 600.000 de lei. Asta, spre disperarea edililor, care spun că din banii pe apa meteorică pe o lună puteau asfalta o stradă. 400.000 de lei a costat modernizarea unei străzi de 800 de metri. (16.08.2017)

BUZAU: Au ajuns primele cinci autobuze achizitionate de TransBus din Olanda Primele cinci autobuze VDL Ambassador, achiziţionate recent din Olanda, au ajuns în curtea societăţii TransBus, de pe şoseaua Pogonele. Sunt albe, cu dungi roşii, au aer condiţionat şi au costat 18 mii de euro bucata. Alte zece maşini vor ajunge la Buzău în zilele viitoare, după ce tehnicienii TransBus, plecaţi în Olanda, le vor verifica. (09.08.2017)
EXPLORER, cel mai mare proiect educational din Romania, la BUZAU Centrul de ştiinţe 'Explorer' a primit, joi, undă verde din partea consilierilor municipali buzoieni, investiţia de circa un milion de euro fiind realizată de Asociaţia Club Rotary Buzău în colaborare cu primăria municipiului Buzău. Termenul estimat pentru darea în folosinţă este luna mai a anului viitor. Potrivit edilului buzoian, centrul Explorer şi-a propus să îi apropie pe copii de ştiinţele exacte. (03.08.2017)
Primarul BUZAULUI isi cheama concitadinii din strainatate sau din alte orase ale tarii sa revina pentru a investi acasa VIDEO Apel al edilului şef al Municipiului Buzău, prin care le cere buzoienilor din străinătate sau din alte oraşe ale ţării să participe la o dezbatere organizată la jumătatea lunii august, în care vor dezbate viitorul oraşului. Constantin Toma a declarat, în mesajul săptămânal postat pe Facebook, că va ţine cont de propunerile acestora. În aceeaşi postare, Toma vorbeşte şi despre alte proiecte. (01.08.2017)
Primarul municipiului BUZAU si-a prezentat in strada bilantul de un an de mandat Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma (PSD), şi-a prezentat bilanţul la un an de mandat pe o stradă din oraş care a beneficiat în premieră, în ultimele luni, de covor asfaltic. “În primul an de mandat, s-a reuşit asfaltarea a trei din cele 54 de străzi care n-au văzut niciodată covor asfaltic, altele sunt în pregătire pentru că economiile realizate la buget ne permit continuarea lucrărilor”, a declarat primarul Constantin Toma. (23.06.2017)
BUZAU: Primarul Constantin Toma, la bilanul primului an de mandat: Trebuie sa cream conditii pentru investitori Secondat de viceprimarii Ionuţ Apostu şi Andrei Neder, primarul municipiului reşedinţă de judeţ, Constantin Toma, şi-a prezentat joi activitatea după 365 de zile de mandat la Palatul Comunal.
Pe prima pagină a raportului de activitate a fost afişată situaţia financiară a municipiului, pentru că fără bani în vistierie nu se poate realiza nimic. Cel mai important capitol este cel al investiţiilor, care permite Primăriei să demareze proiecte importante pentru oraş. (23.06.2017)
Adapost cu 400 de locuri, pentru cainii comunitari, inaugurat in BUZAU Primăria Buzău a inaugurat astăzi noul adăpost pentru câinii maidanezi, deschis pe strada Răchitei, nr. 92, în incinta Urbis Serv. Padocul cuprinde 400 de locuri, pe o suprafaţă construită de 768 de mp. În Buzău mai există un padoc, cel de pe strada Horticolei, cu o capacitate de 150 de locuri. (22.06.2017)
Primaria BUZAU, impiedicata de judecatori sa-i concedieze pe politistii locali Veste bună pentru cei 250 de polițiști locali de la serviciul de pază care au rămas în luptă cu municipalitatea buzoiană. Cu o amânare de câteva ore, miercuri după-amiază, Tribunalul Buzău a suspendat două hotărâri ale Consiliului Local Buzău care au pregătit terenul pentru o reorganizarea Poliției Locale, urmată de preavize, luna trecută. Ca efect, concedierile vor fi suspendate, iar polițiștii locali vor rămâne în activitate. Judecătorul de pe fond a decis să suspende cele două hotărâri de consiliu local prin care s-a încercat a doua concediere a agenților locali. Primăria Buzău va face apel, care se va judeca la Curtea de Apel Ploiești. (09.06.2017)
RAMNICU SARAT: Autoritatile vor construi scoli si centre sociale in locul fostelor unitati militare Vechile unităţi militare, de pe raza municipiului Râmnicu Sărat, ajung în administrarea Primăriei. Autorităţile locale au semnat deja cu Ministerul Apărării Naţionale actele de predare-primire iar în perioada următoare, după consultări cu aleşii locali şi cu cetăţăenii, vor stabili investiţiile care vor fi făcute în zonă. Autorităţile din Râmnicu Sărat au început în 2009 demersuri pentru preluarea unităţilor militare, pe terenul cărora şi-au propus să realizeze mai multe investiţii. (07.06.2017)
Primaria BUZAU va avea city-manager. Postul va fi ocupat prin concurs Consilierii locali buzoieni vor lua în discuţie proiectul de hotărâre care instituie funcţia de city-manager, un administrator tehnic al oraşului. Proiectul conţine şi criteriile, procedurile şi atribuţiile specifice pe care le presupune noul post. Printre obligaţiile contractuale ale administratorului tehnic al oraşului se numără îndeplinirea atribuţiilor delegate de primarul municipiului, în limitele impuse de acesta. (26.05.2017)
<<   <   pagina 1 din 41   >   >>
 
Informatii din Buzău

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(24 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(20 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(2 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(2 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(1 raspuns
)
Ioan Popa (PNL) Ioan Popa (PNL)
Resita
(1 raspuns
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
Catalin Gheorghe Coman (PSD) Catalin Gheorghe Coman (PSD)
Falticeni
(1 raspuns
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design