Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  94,02% (110/117)
2.  Piatra Neamt
  69,70% (46/66)
3.  Gherla
  100,00% (29/29)
4.  Bucuresti - Sect. 6
  88,00% (22/25)
5.  Bucuresti - Sect. 4
  36,36% (12/33)
6.  Pitesti
  50,00% (9/18)
7.  Voluntari
  55,56% (5/9)
8.  Oradea
  100,00% (3/3)
9.  Hunedoara
  30,00% (3/10)
10.  Bucuresti - Sect. 5
  16,67% (2/12)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Primarul municipiului BUZAU si-a prezentat in strada bilantul de un an de mandat

Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma (PSD), şi-a prezentat bilanţul la un an de mandat pe o stradă din oraş care a beneficiat în premieră, în ultimele luni, de covor asfaltic. “În primul an de mandat, s-a reuşit asfaltarea a trei din cele 54 de străzi care n-au văzut niciodată covor asfaltic, altele sunt în pregătire pentru că economiile realizate la buget ne permit continuarea lucrărilor”, a declarat primarul Constantin Toma. (23.06.2017)

BUZAU: Primarul Constantin Toma, la bilanul primului an de mandat: Trebuie sa cream conditii pentru investitori Secondat de viceprimarii Ionuţ Apostu şi Andrei Neder, primarul municipiului reşedinţă de judeţ, Constantin Toma, şi-a prezentat joi activitatea după 365 de zile de mandat la Palatul Comunal.
Pe prima pagină a raportului de activitate a fost afişată situaţia financiară a municipiului, pentru că fără bani în vistierie nu se poate realiza nimic. Cel mai important capitol este cel al investiţiilor, care permite Primăriei să demareze proiecte importante pentru oraş. (23.06.2017)
Adapost cu 400 de locuri, pentru cainii comunitari, inaugurat in BUZAU Primăria Buzău a inaugurat astăzi noul adăpost pentru câinii maidanezi, deschis pe strada Răchitei, nr. 92, în incinta Urbis Serv. Padocul cuprinde 400 de locuri, pe o suprafaţă construită de 768 de mp. În Buzău mai există un padoc, cel de pe strada Horticolei, cu o capacitate de 150 de locuri. (22.06.2017)
Primaria BUZAU, impiedicata de judecatori sa-i concedieze pe politistii locali Veste bună pentru cei 250 de polițiști locali de la serviciul de pază care au rămas în luptă cu municipalitatea buzoiană. Cu o amânare de câteva ore, miercuri după-amiază, Tribunalul Buzău a suspendat două hotărâri ale Consiliului Local Buzău care au pregătit terenul pentru o reorganizarea Poliției Locale, urmată de preavize, luna trecută. Ca efect, concedierile vor fi suspendate, iar polițiștii locali vor rămâne în activitate. Judecătorul de pe fond a decis să suspende cele două hotărâri de consiliu local prin care s-a încercat a doua concediere a agenților locali. Primăria Buzău va face apel, care se va judeca la Curtea de Apel Ploiești. (09.06.2017)
RAMNICU SARAT: Autoritatile vor construi scoli si centre sociale in locul fostelor unitati militare Vechile unităţi militare, de pe raza municipiului Râmnicu Sărat, ajung în administrarea Primăriei. Autorităţile locale au semnat deja cu Ministerul Apărării Naţionale actele de predare-primire iar în perioada următoare, după consultări cu aleşii locali şi cu cetăţăenii, vor stabili investiţiile care vor fi făcute în zonă. Autorităţile din Râmnicu Sărat au început în 2009 demersuri pentru preluarea unităţilor militare, pe terenul cărora şi-au propus să realizeze mai multe investiţii. (07.06.2017)
Primaria BUZAU va avea city-manager. Postul va fi ocupat prin concurs Consilierii locali buzoieni vor lua în discuţie proiectul de hotărâre care instituie funcţia de city-manager, un administrator tehnic al oraşului. Proiectul conţine şi criteriile, procedurile şi atribuţiile specifice pe care le presupune noul post. Printre obligaţiile contractuale ale administratorului tehnic al oraşului se numără îndeplinirea atribuţiilor delegate de primarul municipiului, în limitele impuse de acesta. (26.05.2017)
BUZAUL va avea noi sensuri unice. De asemenea, va fi infiintata o noua strada chiar in centru Municipalitatea experimentează diferite soluţii pentru a fluidiza traficul rutier în Buzău. Noi reguli de circulaţie rutieră în municipiu au fost stabilite în şedinţa Comisiei pentru Siguranţa Rutieră. În principal, pe mai multe străzi din oraş va fi impus sensul unic. Noile măsuri vor fi puse în aplicare după ce vor fi obţinute toate avizele necesare de la Poliţia Rutieră. (23.05.2017)
BUZAU: Situatia politistilor locali, dezbatuta la Prefectura Situaţia poliţiştilor locali din Buzău, aflaţi la un pas de a-şi pierde locurile de muncă după ce un raport al Curţii de Conturi a arătat că aceştia ar fi fost angajaţi illegal, a fost dezbătută ieri, după-amiază la Prefectura Buzău, în cadrul Comisiei de Dialog Social. La şedinţă au participat pe de-o parte reprezentanţii poliţiştilor locali disponibilizaţi, pe de altă parte, primarul Constantin Toma. (22.05.2017)
BUZAU: Primaria incheie contracte cu avocati independenti ca sa reprezinte municipalitatea in peste 500 de procese Sufocată de nenumărate procese ivite după alegerea unui nou edil, Primăria Buzău va angaja avocaţi care vor fi plătiţi din bani publici, deloc puţini. Suma pusă la bătaie este 520.000 de lei si nu este inclusă în bugetul pe 2017 al municipalităţii. Decizia de a apela la avocaţi din mediul privat plătiţi din banii buzoienilor a fost criticată dur în cadrul şedinţei Consiliului Municipal de joi, în condiţiile în care primarul Constantin Toma anunţase recent că a demarat procedura de angajare a 140 de oameni în Primărie, între care şi mulţi jurişti. (17.05.2017)
BUZAU: Organigrama Politiei Locale, la vot in Consiliul Local Municipal Aceasta ar putea fi ultima săptămînă la serviciu pentru cei peste 300 de polițiști locali pe care primarul Constantin Toma îi vrea plecați încă de anul trecut. Joi, edilul-șef al Buzăului va aduce din nou pe masa consilierilor locali noua organigramă a Poliției Locale, care la ultima șe­din­ță a înregistrat un număr egal de voturi, fiind astfel amînată. Votul va fi reluat în şedinţa extraodinară a CLM, programată mîine, cînd se așteaptă să primească undă verde din partea aleșilor locali, iar cei 300 de oameni ai legii să fie în sfîrșit trimiși acasă. (11.05.2017)
<<   <   pagina 1 din 40   >   >>
 
Informatii din Buzău

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(40 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(16 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(9 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(7 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(7 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(6 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(5 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(5 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(4 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(3 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design