Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  80,79% (122/151)
2.  Piatra Neamt
  77,42% (24/31)
3.  Gherla
  100,00% (15/15)
4.  Bucuresti - Sect. 4
  66,67% (14/21)
5.  Timisoara
  38,71% (12/31)
6.  Voluntari
  80,00% (8/10)
7.  Bucuresti - Sect. 6
  100,00% (6/6)
8.  Targu - Jiu
  55,56% (5/9)
9.  Bistrita
  66,67% (4/6)
10.  Hunedoara
  50,00% (3/6)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
CJ BUZAU a aprobat construirea unei sali de sport multifunctionala pentru persoanele cu dizabilitati

Consiliul Judeţean Buzău a aprobat, luni, construcţia unei săli de sport multifuncţională pentru persoanele cu dizabilităţi din judeţul Buzău şi judeţele limitrofe, cu o capacitate de 145 de persoane, investiţia fiind estimată la 13,1 milioane de lei. Sala de sport va fi construită în curtea Liceului pentru Deficienţi de Vedere din municipiul Buzău, urmând a fi dotată cu gradene şi alte dotări adaptate nevoilor speciale ale persoanelor cu dizabilităţi. (28.11.2017)

Platforme ingropate de colectare selectiva a deseurilor menajere, inaugurate in zona centrala a orasului BUZAU Primăria municipiului Buzău a inaugurat în Cartierul Obor 12 din zona centrală, noi platforme de gunoi îngropate, care permit colectarea selectivă, cu ajutorul cărora societatea de salubrizare va extrage elementele biodegradabile din deşeurile menajere. Până la sfârşitul anului, un sfert din municipiu va fi acoperit cu acest tip de sistem de colectare a deşeurilor, societatea de salubrizare a oraşului având posiblitatea să extragă biodegradabilul din deşeurile menajere şi, ulterior, să realizeze o staţie de producere a compostului. (27.11.2017)
BUZAU Municipalitatea pregateste un regulament de gestionare a spatiilor verzi Municipalitatea pregateste inca un regulament menit sa puna ordine in aspectul Buzaului si sa faca o noua imagine orasului, a anuntat primarul Constantin Toma in raportul saptamanal pe care il posteaza in format video pe pagina sa oficiala de Facebook. El a anuntat ca, in luna decembrie, pe masa alesilor locali se va afla un regulemant de gestionare a spatiilor verzi din municipiu. (24.11.2017)
Reprezentantii Primariei BUZAU vor achizitiona 15 apartamente in vederea mutarii chiriasilor din Centrul istoric Reprezentanţii Primăriei municipiului Buzău vor achiziţiona de pe piaţa liberă 15 apartamente în care vor fi mutaţi actualii chiriaşi din mai multe clădiri situate în Centrul istoric al oraşului, în vederea restaurării zonei. Potrivit viceprimarului municipiului Buzău, Ionuţ Apostu, iniţiativa aparţine primarului Constantin Toma, iar clădirile eliberate de cele 15 familii vor fi restaurate de către municipalitate. (20.11.2017)
Primaria BUZAU va da in judecata Guvernul pentru redobandirea Padurii Crang Primarul Buzăului, Constantin Toma, a anunţat că va da în judecată guvernul pentru recuperarea unei proprietăţi “care aparţine municipiului Buzău din secolul al XlX-lea”, proiectul privind trecerea Pădurii Crâng de la Ministerul Finanţelor la municipalitatea buzoiană “căzând în Parlament”. Primarul a explicat că a fost prezent personal la dezbaterile din Legislativ, care au avut loc în cursul săptămânii. (17.11.2017)
BUZAU: Uscarea rufelor in balcoanele deschise si batutul covoarelor vor fi amendate, potrivit noului regulament de convietuire sociala Uscarea rufelor în balcoanele deschise sau bătutul covoarelor în spatele blocului vor fi sancționate în municipiul Buzău, de la 1 decembrie, cu amenzi cuprinse între 500 și 1.000 de lei , potrivit prevederilor unui nou regulament de conviețuire socială votat joi de Consiliul Local Municipal (CLM) Buzău. Aceeași amendă va fi aplicată de către polițiștii locali și persoanelor care scuipă pe domeniul public sau aruncă hârtii, dar și celor surprinși că scriu sau desenează pe fațadele blocurilor, clădirilor, dar și pe gardurile, monumentele și statuile de pe raza municipiului. (16.11.2017)
Iluminat stradal cu LED-uri, implementat pe mai multe strazi din municipiul BUZAU Proiectul privind luminatul stradal cu LED-uri a fost implentat deja pe mai multe străzi din Buzău, iar rezultatele sunt încurajatoare, cu atât mai mult cu cât prin folosirea lămpilor cu LED primăria va face importante economii, a anunţat primarul municipiului Buzău, Constantin Toma. Potrivit sursei citate, proiectul a fost implementat în zona Primăverii şi pe străzile adiacente. (15.11.2017)
Primarul municipiului BUZAU propune majorarea taxelor si impozitelor locale cu 10 la suta Taxele şi impozitele locale ar putea fi majorate în municipiul Buzău cu 10 la sută, proiectul de hotărâre fiind în dezbatere publică, a anunţat primarul oraşului Constantin Toma. Potrivit sursei citate, majorarea va fi de doar câţiva zeci de lei pentru fiecare contribuabil, sumele urmând să fie folosite pentru dezvoltarea oraşului. Constantin Toma a mai spus că proiectul de hotărâre privind majorarea taxelor şi impozitelor locale va fi supus aprobării Consiliului Local Municipal în şedinţa din luna decembrie. (14.11.2017)
Primaria BUZAU vrea sa-i determine pe proprietarii caselor din centrul vechi sa investeasca in renovarea cladirilor Casele vechi de pe strada Cuza Vodă considerate monument istoric sau de patrimoniu vor trebui consolidate şi reabilitate chiar dacă aparţin unor persoane private. Imobilele aflate în proprietatea administraţiei locale vor fi făcute din bugetul oraşului, iar cele care au proprietari, din fondurile acestora. Proprietarii care nu vor dori să le reabiliteze, vor trebui să suporte o supraimpozitare a clădirilor. (10.11.2017)
Strand cu apa sarata de la Monteoru si terenuri de tenis, printre prioritatile Primariei BUZAU Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, a anunţat, într-o conferinţă de presă, că pe lângă modernizarea stadionului de atletism, administraţia locală ”pregăteşte” crearea unui complex sportiv şi de relaxare în Parcul Tineretului, ce va include un ştrand. Potrivit acestuia, referitor la amenajarea unui ştrand municipalitatea are în vedere folosirea apei sărate, ce va fi adusă din staţiunea Sărata Monteoru. (07.11.2017)
<<   <   pagina 1 din 43   >   >>
 
Informatii din Buzău

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(19 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(17 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(14 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(5 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(4 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(4 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(3 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(2 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(2 raspunsuri
)
Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL) Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL)
Targu - Jiu
(2 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design