Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  86,79% (138/159)
2.  Piatra Neamt
  90,20% (46/51)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  63,89% (23/36)
4.  Gherla
  95,00% (19/20)
5.  Pitesti
  59,26% (16/27)
6.  Voluntari
  66,67% (6/9)
7.  Bucuresti - Sect. 6
  41,67% (5/12)
8.  Hunedoara
  44,44% (4/9)
9.  Bucuresti - Sect. 5
  14,29% (2/14)
10.  Rosiorii de Vede
  50,00% (1/2)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
BUZAU: Prin noul regulament de transport public, Primaria favorizeaza aparitia taxiurilor electrice sau hibrid

Primăria a decis să nu mai elibereze în următorii ani autorizaţii pentru transportul de călători în regim de taxi, pentru că cele existente sunt suficiente pentru numărul de locuitori ai municipiului. Excepţie fac doar autoturismele electrice sau hibrid, pentru care vor putea fi acordate maximum zece autorizaţii. Un număr de 500 de autorizaţii pentru taximetrie au fost eliberate în Buzău. (11.10.2017)

Sume impresionante cheltuite de orasele din Romania pentru iluminatul festiv de la iarna Primăriile din Constanţa, Cluj Napoca, Buzău şi Vaslui au lansat licitaţii pentru iluminatul festiv în timpul sărbătorilor de iarnă, cea din Constanţa estimând un preţ de peste cinci milioane de lei, la care se adaugă TVA. Preţul estimat al iluminatului festiv al străzilor din municipiul Constanţa este de 3.805.822 lei fără TVA, cel pentru Revelionul din zona Peninsulară Piaţa Ovidiu de 196.729 lei fără TVA, iar iluminatul festiv din Parcul Tăbăcăriei, zona Tara Piticilor (Orăşelul Copiilor) este estimat la 1.039.466 lei fără TVA. La Cluj Napoca iluminatul ornamental pentru următorii doi ani este estimat, fără TVA, la 5.122.447,6 lei. (09.10.2017)
BUZAUL ar putea avea in cativa ani un cartier ANL la iesirea spre Brasov Veste bună pentru buzoienii care îşi doresc o casă. Primarul Buzăului a anunţat că funcţionarii din subordinea sa au depus către Agenţia Naţională de Locuinţe intenţia privind construirea de case pe pământ şi apartamente în blocuri. Pentru trei programe ANL, autorităţile locale au identificat deja 6.12 hectare. Potrivit primarului Constantin Toma, buzoienii vor putea locui în case construite de Primărie după ultimele standarde, iar preţurile ar urma să fie echitabile. (03.10.2017)
Consilierii locali din BUZAU au aprobat angajarea unei firme de avocatura pentru procesele cu politistii locali disponibilizati Războiul dintre primarul Constantin Toma şi poliţiştii locali disponibilizaţi a inflamat din nou spiritele în CLM Buzău. Pentru că edilul a iniţiat un proiect prin care doreşte angajarea unei firme de avocatură pentru a reprezenta Primăria în procesele cu poliţiştii locali disponibilizaţi, mai mulţi consilieri, atât din PSD cât şi din Opoziţie, au contestat decizia alocării sumei de 130.000 de lei pentru acest demers. (02.10.2017)
Autobuzele olandeze cumparate la mana a doua de Primaria BUZAU intra luni pe trasee Douăsprezece dintre cele cincisprezece autobuze, achiziţionate recent de operatorul de transport urban al municipalităţii, vor intra luni pe trasee. Anunţul a fost făcut de primarul Constantin Toma în cadrul unei inedite conferinţe de presă care a avut loc în mers la bordul unei maşini Ambassador. Operatorul municipal de transport în comun a plătit aproape 18.000 de euro pentru un asemenea autobuz de fabricaţie olandeză, achiziţionate la mâna a doua. (25.09.2017)
Internet gratuit, in centrul BUZAULUI. Accesul in reteaua wi-fi se face pe baza unui cod Începând din 11 septembrie 2017, Primăria municipiului Buzău pune la dispoziția cetățenilor, gratuit, o rețea wi-fi în zona Piața Daciei, inclusiv strada Cuza Vodă și în Parcul Marghiloman, din municipiul Buzău. Persoanele interesate vor putea accesa rețeaua ”Primăria_Buzău” prin introducerea numărului de telefon și primirea unui cod de acces. (12.09.2017)
BUZAU: Demersuri pentru reluarea programului de locuinte ANL Municipalitatea identifică terenuri pe care Agenţia Naţională a Locuinţei ar putea ridica trei tipuri de construcţii, a anunţat primarul Constantin Toma în raportul video săptămânal. El spune că aceasta este concluzia întâlnirii pe care a avut-o, săptămâna trecută, cu directorul general al ANL. "Am început o analiză a tuturor spaţiilor care mai sunt disponibile în municipiul nostru pentru a face case-model pe pământ, finanţate şi realizate efectiv de către Agenţia Naţională a Locuinţei, de 400-450 metri pătraţi, noi să asigurăm doar utilităţile şi drumurile”, a spus primarul Toma. (11.09.2017)
Primaria BUZAU a anuntat ca inventariaza, microcipeaza si sterilizeaza toti cainii din municipiu Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, a anunţat că administraţia locală a lansat în dezbatere publică un regulament de inventariere a tuturor câinilor din oraş – câteva mii, cu şi fără stăpân, urmând ca patrupedele să fie microcipate şi sterilizate. Totodată, municipalitatea va introduce un registru de evidenţă a câinilor cu stăpân, a informat, într-o conferinţă de presă, primarul Buzăului, menţionând că ”la ultima inventariere, numai pe străzi se aflau circa 3.300 – 3.600 de câini”. (06.09.2017)
Tarife mai mici, la BUZAU, pentru deseurile menajere Proiectul de hotărâre privind modificarea tarifelor pentru serviciile de salubrizare a fost aprobat, joi, dar cu un amendament. Astfel, preţul de ridicare a deşeurilor menajere a fost redus cu 9 bani pentru populaţie. Majorarea tarifului ar fi trebuit să survină ca urmare a stabilirii taxei de 80 lei pe tona de deşeuri depuse la groapa ecologică. (25.08.2017)
Peste 20 de platforme de gunoi ingropate vor fi amenajate in BUZAU, pana la sfarsitul anului Buzăul va avea, până la sfârşitul anului, peste 20 de platforme de gunoi îngropate. Decizia vine după ce lotul de trei asemenea platforme, date în folosinţă, în mod experimental, anul trecut, şi-a dovedit eficienţa. ”O a treia zonă în care facem eforturi pentru a îmbunătăţi imaginea Buzăului şi serviciile publice este cea a platformelor de gunoi îngropate; în cursul lunii septembrie vom avea finalizate 11 platforme îngropate, iar până la sfârşitul anului sper să mai facem încă nouă sau zece bucăţi, să ajungem la un total de 22-23. Aceasta pentru că, aşa cum ştiţi, anul trecut am făcut de probă, dacă vreţi, am realizat trei platforme îngropate care s-au comportat bine, şi vrem să extindem în tot oraşul această tehnologie, pentru că ne ajută să avem un oraş mai curat şi nişte servicii mai bune”, a precizat primarul Constantin Toma. (24.08.2017)
<<   <   pagina 1 din 42   >   >>
 
Informatii din Buzău

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(36 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(14 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(8 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(7 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(7 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(6 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(4 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(3 raspunsuri
)
Dan Boboutanu (PSD) Dan Boboutanu (PSD)
Hunedoara
(1 raspuns
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design