Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  82,42% (75/91)
2.  Piatra Neamt
  84,00% (63/75)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  91,11% (41/45)
4.  Gherla
  94,12% (16/17)
5.  Bucuresti - Sect. 6
  76,47% (13/17)
6.  Timisoara
  61,11% (11/18)
7.  Dej
  54,55% (6/11)
8.  Pitesti
  33,33% (4/12)
9.  Bucuresti - Sect. 5
  20,00% (4/20)
10.  Voluntari
  42,86% (3/7)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Scandal in CLM BUZAU, din cauza organigramei Politiei Locale

Un nou episod al războiului declansat de primarul Constantin Toma împotriva poliţiştilor locali şi un nou scandal în şedinta Consiliului Municipal Buzău. Propunerea edilului de a disponibiliza, din nou, aproape 300 de poliţişti locali, prin adoptarea unei noi organigrame a instituţiei, a stârnit numeroase tensiuni şi replici vehemente. Proiectul privind aprobarea noii organigrame nu a fost însă aprobat, scorul voturilor pro şi contra fiind egal. (28.04.2017)

Primaria BUZAU a scos din plata 35 de beneficiari ai ajutoarelor sociale Un număr de 35 de beneficiari ai venitului minim garantat nu îşi vor mai primi banii pe luna în curs pentru că nu au efectuat orele de muncă în folosul comunităţii. Anunţul a fost făcut de viceprimarul Ionuţ Apostu, care a declarat că din cele 14.000 de ore de muncă în folosul comunităţii pe care ar fi trebuit să le presteze, au realizat doar 4.000. (14.04.2017)
Primaria municipiului renunta la organizarea "Zilelor BUZAULUI”; Politistii locali, cu ochii pe locurile de parcare destinate persoanelor cu handicap Dispare un eveniment devenit tradiţie în vremea fostului edil de la Palatul Comunal. Este vorba despre „Zilele Buzăului”. Actuala administraţie promite în schimb să organizeze un târg „Drăgaica” într-un nou format, mai atrăgător şi mai dinamic, în cadrul căruia vor avea loc numeroase concerte cu interpreţi îndrăgiţi. (13.04.2017)
BUZAU: Politistii locali reiau paza scolilor, dupa ce au fost inlocuiti cu agenti ai firmelor private de securitate Pentru că nu au reușit să îi dea afară, ultimul verdict fiind favorabil polițiștilor disponibilizați în toamna anului trecut, autorităţile locale plătesc acum atât firmele de securitate care au preluat paza școlilor, cât şi agenţii de poliție locală scoşi din unităţile de învăţământ. Este şi motivul pentru care responsabilii din Palatul Comunal au în plan să negocieze rezilierea unor contracte cu societăţile de pază. (12.04.2017)
13 primari de municipii din Romania in Japonia Vizita delegatiei AMR vine intr-un moment prielnic si necesar pentru a accentua interesul administratiilor urbane din tara noastra in ceea ce priveste experienta si realizarile municipalitatilor japoneze in domenii de interes maxim pentru administratia publica din Romania: transport urban, planificare urbana, procesarea deseurilor urbane, smart parking, green cities, etc. (03.04.2017)
BUZAU: Sedinta cu scantei la Compania de Apa. Primarul Constantin Toma si managerul Ionel Tescaru si-au aruncat vorbe grele Ședința de miercuri a Adunării Generale a Companiei de Apă Buzău a fost extrem de tensionată încă de la debut. Prezenți să susțină interesele organismelor pe care le conduc, primarul Constantin Toma și managerul Ionel Tescaru și-au aruncat vorbe grele și au polemizat pe marginea legalității unor aspecte din ședință, mergând până la anularea întâlnirii și solicitarea reconvocării acesteia. (30.03.2017)
O cincime din bugetului municipiului BUZAU va fi destinat investitiilor; Politistii locali au ramas fara norma lunara de hrana; Jumatate din bugetul orasului, pe salariile angajatilor Primariei si ai institutiilor subordonate O cincime din bugetul municipiului Buzău pe anul în curs – circa 10 milioane de euro – “vor fi destinate investiţiilor, 2017 fiind declarat un adevărat an al investiţiilor“, a anunţat, la finalul şedinţei CLM Buzău, primarul municipiului Buzău, Constantin Toma. Potrivit proiectului de buget, votat marţi de CLM, investiţiile finanţate din resurse proprii se ridică la 45.287.000 de lei dintr-un buget total de 297.970.000 de lei. (29.03.2017)
BUZAU: Primarul Toma trimite nota de plata pentru politistii locali fostei conduceri din Palatul Comunal Primarul Constantin Toma susţine că decizia Curţii de Conturi cu privire la poliţiştii locali trebuie respectată şi cineva trebuie să plătească pentru angajarea lor. Actualul primar indică fosta administraţie din Palatul Comunal drept resonsabilă pentru această chestiune. "Documentele pleacă către cei care au semnat contractele, respectiv domnul primar Boşcodeală şi cei care au mai fost acolo. Aceasta este decizia Curţii de Conturi, nu decizia lui Toma. Să nu fiu făcut eu vinovat pentru tot ce s-a întîmplat în Buzău în ultimii 20 de ani", a declarat primarul Constantin Toma. (24.03.2017)
Opt cladiri din centrul istoric al municipiului BUZAU vor fi consolidate iar chiriasii, evacuati Chiriaşii care ocupă opt imobile din centrul istoric al municipiului Buzău vor fi evacuaţi, iar clădirile vor fi consolidate, a anunţat primarul Constantin Toma. ”Suntem în plină campanie anti-bulină roşie, municipalitatea a făcut o scrisoare către actualul guvern ca să facă clarificări legislative pentru a permite administraţiilor locale să evacueze persoanele din imobilele cu bulină roşie în vederea consolidării”, a spus primarul municipiului Buzău. (23.03.2017)
Muzeul calului, una prioritatile Primariei BUZAU in 2017 Muzeul calului în Parcul “Alexandru Marghiloman” este una din investiţiile prioritare ale municipiului Buzău pe anul în curs, a anunţat, într-o postare pe un site de socializare, primarul municipiului, Constantin Toma. El a mai precizat că printre priorităţile municipalităţii în 2017 se numără şi asfaltarea a 53 de străzi, cumpărarea a 15 autobuze şi implementarea unei platforme electronice de management educaţional în şcoli. (22.03.2017)
<<   <   pagina 1 din 39   >   >>
 
Informatii din Buzău

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(35 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(29 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(14 raspunsuri
)
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(13 raspunsuri
)
Costan Morar (PSD) Costan Morar (PSD)
Dej
(7 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(6 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(5 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(5 raspunsuri
)
Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL) Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL)
Petrosani
(1 raspuns
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design