Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Asta a fost! DomnulePrimar.ro intra "in conservare"

DomnulePrimar.ro a pornit la drum in anul 2002, ca un proiect secundar. Nimeni nu credea ca va fi genul de proiect care va tine mai mult de un an. Era vremea cind abia se lansase Windows XP! Cind social media inca nu exista. Cind siteuri nu prea existau in Romania, iar primariile erau niste cetati inexpungabile pentru omul de rind. Fiecare cerere presupunea coala A4 si un drum pina in oras, coada la registratura, alt drum pina la Primarie pentru obtinerea unui raspuns. Era nevoie de acest proiect care sa faciliteze comunicarea intre autoritatile locale si simplul platitor de taxe si impozite. (04.04.2018)

CALARASI: Proiecte de peste 20 milioane de euro pentru modernizarea centrului vechi al orasului de pe malul Borcei Reabilitarea centrului pietonal al municipiului Călăraşi şi modernizarea străzilor Bucureşti şi prel. Bucureşti au intrat în linie dreaptă. Autorităţile locale au finalizat documentaţiile de avizare a lucrărilor de intervenţii ce stau la baza aplicaţiilor care se vor depune în cadrul Axei 4.1 a Regio 2014-2020, destinată dezvoltării urbane. (12.03.2018)
CALARASI: Reprezentantii Rebu, chemati la discutii dupa ce orasul a fost sufocat de gunoaie După ce mai bine de o săptămână Calaraşiul a fost blocat de gunoaie din cauza transferului dintre Urban şi Rebu, noul operator din oraş, autorităţile locale i-au convocat la noi discuţii pe reprezentanţii companiei care colectează resturile menajere. Din zona de blocuri, colectarea deşeurilor menajere se va face în fiecare zi de luni, marţi, joi şi sâmbătă, iar colectarea reciclabilelor o data pe săptămână sau ori de câte ori e necesar. (11.10.2017)
CALARASI: Se reabiliteaza strazile din centrul vechi. Au inceput lucrarile pe Bd. 1 Mai Autorităţile locale continuă programul de reabilitare a străzilor din oraş. În acest zile au început lucrările pe bulevardul 1 Mai, tronson Sloboziei-strada Traian, strada Traian şi strada Sf. Nicolae, din central vechi, până la fostul sediu al Primăriei. De asemena, se aduc la cotă gurile de scurgere şi se montează borduri mari sau mici. (05.10.2017)
CALARASI: A fost semnat contractul pentru executia bazinului de inot. CNI plateste 6 milioane lei pentru complexul ultramodern Călăraşiul va avea în maximum doi ani un bazin de înot la standarde europene, o investiţie care se ridică la peste 6 milioane de lei. Compania Naţională de Investiţii(CNI) care va construi baza sportivă în pe malul Borcei a anunţat că a fost semnat contractul de proiectare şi execuţie. (27.07.2017)
Se construieste un nou bloc de locuinte sociale. Primaria a semnat contractul cu Confort SA, antreprenorul general Autorităţile locale au semnat contractul pentru construirea unui bloc de locuinţe sociale. Este vorba despre blocul 15 (E26) tronson A+B, cu 44 de apartamente locuinţe sociale din ansamblul Mircea Vodă Sud 3, situat pe strada Dumbravei. Contractul a fost parafat între Primăria Municipiului Călăraşi, prin Serviciul Public Centrale Termice şi Administrare Fond Locativ, şi SC Confort SA, în calitate de antreprenor general. (25.07.2017)
Candidatul PSD Iulian Iacomi a castigat alegerile la LEHLIU GARA Candidatul PSD Iulian Iacomi a fost ales primar al orasului Lehliu Gara la alegerile partiale. In cursa electorala au mai intrat Laurenţiu Bănescu (PNL), Ştefania Moga (independent), cea care a ocupat interimatul după alegerea lui Iulian Iacomi ca deputat, şi Cornelia Georgeta Toader (PMP). Iacomi a obtinut 47% din voturile exprimate. (12.06.2017)
Pe 11 iunie vor avea loc alegerile locale partiale in 5 municipii si 9 orase Guvernul a decis organizarea în 11 iunie a scrutinului local parţial pentru alegerea primarului în 49 de localităţi în care această funcţie a rămas vacantă ca urmare a demisiilor unor titulari, situaţiilor de incompatibilitate, invalidării mandatelor, decesului sau aplicării unei pedepse privative de libertate. Guvernul precizează că, în cazul unor alegeri locale parţiale, data desfăşurării acestora se stabileşte cu cel puţin 35 de zile înaintea votării, potrivit reglementărilor legale. (21.04.2017)
CALARASI: Locuintele sociale, repartizate pe 21 aprilie După ce au aprobat în luna martie lista cu repartizarea locuinţelor sociale, vineri, 21 aprilie, aleşii locali vor înmâna cheile noilor chiriaşi. Consilierii locali au dezbătut în şedinţa din 23 martie 2017, raportul privind aprobarea listei de repartizare cuprinzând solicitanţii îndreptăţiţi să primească o locuinţă socială. (20.04.2017)
13 primari de municipii din Romania in Japonia Vizita delegatiei AMR vine intr-un moment prielnic si necesar pentru a accentua interesul administratiilor urbane din tara noastra in ceea ce priveste experienta si realizarile municipalitatilor japoneze in domenii de interes maxim pentru administratia publica din Romania: transport urban, planificare urbana, procesarea deseurilor urbane, smart parking, green cities, etc. (03.04.2017)
<<   <   pagina 1 din 11   >   >>
 
Informatii din Călăraşi

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design