Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  85,96% (147/171)
2.  Piatra Neamt
  74,47% (35/47)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  81,82% (18/22)
4.  Timisoara
  45,00% (18/40)
5.  Gherla
  100,00% (5/5)
6.  Targu - Jiu
  62,50% (5/8)
7.  Galati
  31,25% (5/16)
8.  Oradea
  57,14% (4/7)
9.  Pitesti
  11,11% (3/27)
10.  Voluntari
  75,00% (3/4)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
CALARASI: Reprezentantii Rebu, chemati la discutii dupa ce orasul a fost sufocat de gunoaie

După ce mai bine de o săptămână Calaraşiul a fost blocat de gunoaie din cauza transferului dintre Urban şi Rebu, noul operator din oraş, autorităţile locale i-au convocat la noi discuţii pe reprezentanţii companiei care colectează resturile menajere. Din zona de blocuri, colectarea deşeurilor menajere se va face în fiecare zi de luni, marţi, joi şi sâmbătă, iar colectarea reciclabilelor o data pe săptămână sau ori de câte ori e necesar. (11.10.2017)

CALARASI: Se reabiliteaza strazile din centrul vechi. Au inceput lucrarile pe Bd. 1 Mai Autorităţile locale continuă programul de reabilitare a străzilor din oraş. În acest zile au început lucrările pe bulevardul 1 Mai, tronson Sloboziei-strada Traian, strada Traian şi strada Sf. Nicolae, din central vechi, până la fostul sediu al Primăriei. De asemena, se aduc la cotă gurile de scurgere şi se montează borduri mari sau mici. (05.10.2017)
CALARASI: A fost semnat contractul pentru executia bazinului de inot. CNI plateste 6 milioane lei pentru complexul ultramodern Călăraşiul va avea în maximum doi ani un bazin de înot la standarde europene, o investiţie care se ridică la peste 6 milioane de lei. Compania Naţională de Investiţii(CNI) care va construi baza sportivă în pe malul Borcei a anunţat că a fost semnat contractul de proiectare şi execuţie. (27.07.2017)
Se construieste un nou bloc de locuinte sociale. Primaria a semnat contractul cu Confort SA, antreprenorul general Autorităţile locale au semnat contractul pentru construirea unui bloc de locuinţe sociale. Este vorba despre blocul 15 (E26) tronson A+B, cu 44 de apartamente locuinţe sociale din ansamblul Mircea Vodă Sud 3, situat pe strada Dumbravei. Contractul a fost parafat între Primăria Municipiului Călăraşi, prin Serviciul Public Centrale Termice şi Administrare Fond Locativ, şi SC Confort SA, în calitate de antreprenor general. (25.07.2017)
Candidatul PSD Iulian Iacomi a castigat alegerile la LEHLIU GARA Candidatul PSD Iulian Iacomi a fost ales primar al orasului Lehliu Gara la alegerile partiale. In cursa electorala au mai intrat Laurenţiu Bănescu (PNL), Ştefania Moga (independent), cea care a ocupat interimatul după alegerea lui Iulian Iacomi ca deputat, şi Cornelia Georgeta Toader (PMP). Iacomi a obtinut 47% din voturile exprimate. (12.06.2017)
Pe 11 iunie vor avea loc alegerile locale partiale in 5 municipii si 9 orase Guvernul a decis organizarea în 11 iunie a scrutinului local parţial pentru alegerea primarului în 49 de localităţi în care această funcţie a rămas vacantă ca urmare a demisiilor unor titulari, situaţiilor de incompatibilitate, invalidării mandatelor, decesului sau aplicării unei pedepse privative de libertate. Guvernul precizează că, în cazul unor alegeri locale parţiale, data desfăşurării acestora se stabileşte cu cel puţin 35 de zile înaintea votării, potrivit reglementărilor legale. (21.04.2017)
CALARASI: Locuintele sociale, repartizate pe 21 aprilie După ce au aprobat în luna martie lista cu repartizarea locuinţelor sociale, vineri, 21 aprilie, aleşii locali vor înmâna cheile noilor chiriaşi. Consilierii locali au dezbătut în şedinţa din 23 martie 2017, raportul privind aprobarea listei de repartizare cuprinzând solicitanţii îndreptăţiţi să primească o locuinţă socială. (20.04.2017)
13 primari de municipii din Romania in Japonia Vizita delegatiei AMR vine intr-un moment prielnic si necesar pentru a accentua interesul administratiilor urbane din tara noastra in ceea ce priveste experienta si realizarile municipalitatilor japoneze in domenii de interes maxim pentru administratia publica din Romania: transport urban, planificare urbana, procesarea deseurilor urbane, smart parking, green cities, etc. (03.04.2017)
Acuzatii ale consilierilor locali din URZICENI la adresa primarului Proaspăt revenit în funcţia de primar al Urziceniului, după nouă luni în care nu şi-a putut exercita funcţia, Constatin Sava s-a luat la ceartă cu consilierii locali. Aceştia au redactat o scrisoare prin care îl acuză public pe edil de mai multe ilegalităţi. (10.03.2017)
Gabriela Firea: Scolile si universitatile din BUCURESTI raman inchise si miercuri. Vremea a facut ravagii si in restul tarii Gerul închide școlile, luni și marți. În București și în mai multe județe din țară vor fi suspendate cursurile, luni și marți, din cauza vremii care a făcut ca drumurile să fie impracticabile. „M-am consultat şi cu Ministerul Educaţiei, şi cu părinţii, decizia nu a fost uşor de luat. S-ar putea ca şcolile să rămână închise şi miercuri. Este mult mai înţelept să luăm decizia întreruperii, să nu se revină din vacanţa de iarnă, va fi un ger năprasnic, -23 de grade, iar marţi seară spre miercuri va ninge viscolit”, a spus Gabriela Firea, în exclusivitate, la Realitatea Tv. (09.01.2017)
<<   <   pagina 1 din 11   >   >>
 
Informatii din Călăraşi

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(41 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(16 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(10 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(6 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(5 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(3 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(2 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(1 raspuns
)
Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL) Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL)
Petrosani
(1 raspuns
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design