Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  85,96% (147/171)
2.  Piatra Neamt
  74,47% (35/47)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  81,82% (18/22)
4.  Timisoara
  45,00% (18/40)
5.  Gherla
  100,00% (5/5)
6.  Targu - Jiu
  62,50% (5/8)
7.  Galati
  31,25% (5/16)
8.  Oradea
  57,14% (4/7)
9.  Voluntari
  75,00% (3/4)
10.  Pitesti
  11,11% (3/27)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
Primarul din MOLDOVA NOUA, Adrian Toma, da piept cu mocirla de pe Facebook

Adrian Torma, primarul oraşului Moldova Nouă, care este foarte activ pe Facebook, unde îşi tine chiar audienţele, a anunţat că-i va da în judecată pe toţi cei care-l vor mai jigni în spaţiul public. Torma susţine că atunci când s-a decis să intre în politică a luat în calcul că se va învârti într-o lume lipsită de moralitate si scrupule, dar că nu credea “ca intelectul uman poate coborî atât de jos”. (19.02.2018)

Primaria RESITA intentioneaza sa cumpere Hotelul Semenic, dar edilul considera pretul prea mare Administraţia locală din municipiul Reşiţa intenţionează să achiziţioneze Hotelul Semenic, situat în centrul oraşului, însă edilul Ioan Popa consideră că preţul de vânzare, dublu faţă de evaluarea făcută clădirii, este prea mare. Hotelul Semenic, care i-a aparţinut omului de afaceri Gruia Stoica, a fost scos recent la vânzare, printr-o agenţie imobiliară, la preţul de 1,9 milioane de euro. (13.02.2018)
Primarul din CARANSEBES cere sprijinul preotilor pentru reabilitarea spitalului Felix Borcean, primarul din Caransebeş, îi cere episcopului Lucian să-l ajute să scoată spitalul din localitate din situaţia critică în care a ajuns. Borcean s-a întâlnit cu Episcopul de Caransebeş, cu care a convenit să organizeze o întâlnire comună la care să participe primarii şi preoţii comunelor ai căror locuitori vin la unitatea medicală cărăşeană. Primarul susţine că de la bugetul oraşului sumele care se pot aloca sunt extrem de mici, singura soluţie pentru reabilitare fiind sponsorizările şi donaţiile. (08.02.2018)
Adrian Torma, primarul din MOLDOVA NOUA, scoate asistatii social la maturatul strazilor. Face o economie de 400.000 de lei Adrian Torma, primarul din Moldova Nouă a anunţat că de măturatul stradal se vor ocupa persoanele care primesc ajutor social de la Primărie. Edilul spune că îşi asumă decizia, chiar dacă va fi criticat pentru ea, însă susţine că nu este normal ca administraţia locală să plătească 100 de persoane care nu fac nimic. Decizia primarului din Moldova Nouă intră în vigoare de la 1 februarie. (02.02.2018)
RESITA: Consilierii locali au votat bugetul pe 2018. Acesta se ridica la 124 de milioane de lei, mai mic cu un milion fata de anul trecut; Pana la finele anului 2020, municipiul va avea 25% din taximetre electrice Consilierii locali reşiţeni au aprobat miercuri, în şedinţă ordinară, bugetul municipiului pe anul 2018, în sumă de aproape 124 de milioane de lei, cu aproape un milion de euro mai mic decât în anul precedent. (31.01.2018)
RESITA: Antreprenorii s-au dus peste primar Mai mulți antreprenori și mici afaceriști din Reșița s-au dus în această dimineață peste Ioan Popa, primarul Reșiței. Din păcate primarul nu i-a primit, motivând că nu ar fi în localitate, dar oamenii s-au strâns în fața Primăriei pentru a protesta. Ei sunt nemulțumiți de cuantumul taxelor de concesiune pentru terenurile unde își au puse tonetele sau chioșcurile. (29.01.2018)
Primarul RESITEI, Ioan Popa, nu mai vrea afisaj publicitar ilegal in oras Primarul Reşiţei, Ioan Popa, susţine că, în oraş, sunt peste 5.000 de reclame de diferite forme, mărimi şi dimensiuni, care sunt amplasate ilegal, pentru majoritatea fiind trimise, celor care le deţin, înştiinţări în vederea intrării în legalitate. Primăria Reşiţa a trimis în luna decembrie notificări în cazul a peste 3.000 de asemenea reclame, iar 500 de astfel de mijloace de publicitate au fost deja desfiinţate de agenţii economici. (12.01.2018)
Centrul integrat de management al deseurilor din CARAS-SEVERIN a fost finalizat Recepţia proiectului “Sistem integrat de management al deşeurilor în judeţul Caraş-Severin” a fost finalizată, ocazie cu care, pe 8 ianuarie, amplasamentul a fost predat operatorului. Ca urmare a finalizării proiectului, colectarea şi depozitarea deşeurilor vor fi făcute în condiţiile acceptate de Uniunea Europeană. Acest proiect a fost demarat şi realizat cu bani de la Uniunea Europeană, Consiliul Judeţean având o contribuţie proprie de 2%, respectiv, peste 3,2 milioane lei. (09.01.2018)
Taxele duble pentru parcarile din CARANSEBES, subiect de disputa in Consiliul Local! "Daca soferii isi permit sa vina pana in buricul targului, atunci sa plateasca!" Primarul Felix Borcean e împotriva circulației cu autovehicule în zona centrală a Caransebeșului și mai ales în zona Parcului Teiuș. Felix Borcean și-a exprimat opinia în cadrul ultimei ședințe de lucru din 2017 a aleșilor locali. Și asta pentru că grupul PSD din Consiliul Local a votat împotriva aprobării Regulamentului de Funcționare a Sistemului de Taxare a Staționării și Parcării autovehiculelor în municipiul de pe Timiș și Sebeș. (03.01.2018)
Viceprimarul CARANSEBESULUI este nemultumit ca bugetul national pe 2018 reduce drastic sursele de finantare ale municipiului Viceprimarul liberal al municipiului Caransebeş, Marius Isac, este nemulţumit de faptul că bugetul naţional pe 2018 reduce drastic sursele de finanţare ale acestei urbe. Marius Isac susţine că va fi foarte greu pentru consilierii locali să decidă la ce cheltuieli se va renunţa în 2018, în condiţiile în care cetăţenii municipiului Caransebeş au mari aşteptări de la aleşii locali. (21.12.2017)
<<   <   pagina 1 din 21   >   >>
 
Informatii din Caraş Severin

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(41 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(16 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(10 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(6 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(5 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(3 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(2 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(1 raspuns
)
Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL) Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL)
Petrosani
(1 raspuns
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design