Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  91,60% (109/119)
2.  Piatra Neamt
  76,67% (23/30)
3.  Pitesti
  56,25% (18/32)
4.  Gherla
  100,00% (18/18)
5.  Bucuresti - Sect. 4
  60,87% (14/23)
6.  Timisoara
  43,75% (14/32)
7.  Bucuresti - Sect. 6
  92,86% (13/14)
8.  Voluntari
  83,33% (10/12)
9.  Galati
  43,75% (7/16)
10.  Hunedoara
  44,44% (4/9)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
RESITA: Toaletele inteligente, refuzate de locuitorii orasului pentru ca le creaza disconfort

Primăria Reşiţa a achiziţionat cinci toalete inteligente pe care intenţionează să le instaleze în cele mai populate zone centrale din oraş. Toaletele sunt conectate la reţelele de apă, canal şi curent, sunt automatizate şi se igienizează după fiecare utilizare. Toaletele publice au fost închiriate, de la o societate care oferă aceste servicii, costul fiind 120 de lei pe zi, în acest preţ intrând întregul serviciu, inclusiv mentenanţa şi detergentii. (17.11.2017)

Primarul din HERCULANE vrea sa ridice un turn pentru yoghini pe Platoul Coronini. Adeptii MISA ar fi principalii beneficiari Primarul oraşului Băile Herculane, Cristian Miclău, vrea să construiască un turn belvedere pe Platoul Coronini, acolo unde în fiecare primăvară adepţii MISA formează celebra spirală, în jurul datei de 1 mai. Edilul din Băile Herculane, Cristian Miclău, a declarat presei că îşi doreşte să atragă cât mai mulţi turişti în staţiune şi pentru a obţine asta şi-a propus să construiască un Turn Belvedere pe Platoul Coronini. (06.11.2017)
BOCSA: Zeci de familii si-au construit ilegal case peste o magistrala de gaz. Primaria ameninta ca intra cu buldozerele si le demoleaza Circa 23 de case din cartierul Măgura din Bocşa, Caraş-Severin, ar putea fi dărâmate cu buldozerul de către Primărie, deoarece sunt construite fără niciun fel de autorizaţie şi au fost ridicate peste magistrala de gaz care trece prin Banat. Cismăneanţu spune că a încercat prin toate metodele. Şi cu rugăminţi, şi cu somaţii, şi cu amenzi, însă ce mai mulţi dintre localnicii care şi-au construit case peste magistrala de gaz nu vor să cedeze. (30.10.2017)
Cantina municipala deschisa la RESITA pentru elevi si persoane in varsta Cantina municipală a fost inaugurată pe 17 octombrie în curtea Colegiului Tehnic din Reşiţa, aceasta urmând să deservească aproximativ 160 de elevi, dar şi vârstnici. Cantina municipală are o capacitate de circa 400 de persoane şi va fi deschisă inclusiv pentru diferite evenimente, în special pentru copii şi vârstnici. Lucrările de reabilitare au început în urmă cu două luni şi au fost finanţate din bugetul local al municipiului Reşiţa. (18.10.2017)
Primaria RESITA incepe achizitia de apartamente de la locuitori. E mai ieftin decat sa construiasca Aproximativ 2000 persoane, din oraş sau din localităţile învecinate, au depus la Primăria Reşiţa un dosar pentru atribuirea unei locuinţe. În luna decembrie, a anului trecut, primarul Reşiţei, Ioan Popa, a anunţat că administraţia locală ar putea să ajungă să cumpere de pe piaţa liberă. Popa spunea la aceea oră, că aceste apartamente sunt necesare în eforturile de a a repopula oraşul care a pierdut circa 30 de mii de locuitori în ultimii ani. (10.10.2017)
Procurorii DNA au ajuns din nou la Primaria RESITA. Tinta: hotarari ale CL adoptate in 2012, 2014, 2015 si 2016 Surpriză mare pentru unii dintre angajaţii Primăriei Municipiului Reşiţa care, în cursul săptămânii, s-au trezit la uşă cu lucrători ai Parchetului din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Serviciul teritorial Timişoara. De data aceasta, nu a fost săltat niciun angajat, procurorii solicitând în schimb mai multe documente legate de Hotărâri ale Consiliului Local aprobate în 2012, 2014, 2015 şi 2016. (09.10.2017)
OTELU ROSU, invadat de cainii comunitari din judetul vecin. Primaria nu mai face fata cu prinderea animalelor Eforturile administraţiei locale din Oţelu Roşu de a scăpa de câinii comunitari sunt zadarnice, pentru că, după cum susţine primarul, vecinii din Hunedoara îşi abandonează câinii pe străzile oraşului cărăşean. Primarul din Oţelu Roşu spune că administraţia locală pe care o conduce aproape că nu mai face faţă numărului mare de câini comunitari, care sunt aduşi din satele învecinătate şi abandonaţi pe străzi. (04.10.2017)
Proiect pentru incluziunea sociala a unor comunitati de la periferia RESITEI, implementat de Primarie Proiectul “Sprijinirea dezvoltării comunităţii, regenerării urbane şi incluziunii sociale din municipiul Reşiţa“, implementat de Primăria municipiului, împreună cu două organizaţii neguvernamentale, a fost lansat pe 21 septembrie. Zonele spre care se vor îndrepta iniţiatorii proiectului sunt Mociur, Dealu Crucii, Rândurile, Oraşul Vechi (cartierul Muncitoresc), Stavila, cu Moara Juracek, Lend – Colonia B-Secu. (22.09.2017)
Companie turceasca interesata de combinatul de la OTELU ROSU. Primarul Luca Malaiescu: "Vor sa dea 19 milioane de euro si sa mute otelaria in Turcia“ Combinatul de la Oţelu Roşu (Caraş-Severin), care a fost închis de către investitorii ruşi de la compania Mechel în 2012, ar putea fi redeschis în Turcia. Este vorba despre oţelăria de la combinat, care ar putea fi mutată cu totul în Turcia. Oficialii gigantului Mechel nu au confirmat până acum informaţiile speculate în mediul de afaceri local, potrivit cărora oţelăria ar putea fi cumpărată de către investitori din Turcia. (04.09.2017)
Primarul Ioan Popa, strategii pentru aducerea resitenilor acasa din strainatate Primăria Municipiului Reşiţa a făcut publică o cercetare sociologică care a fost efectuată în perioada noiembrie 2016 – februarie 2017. Edilul cărăşean susţine că barometrul comandat de Primăriei este de mare ajutor şi pentru crearea unei strategii pentru aducerea reşiţenilor acasă, din străinătate. Primarul Reşiţei a cerut părerea locuitorilor şi asupra unor proiecte pe care intenţionează să le realizeze. (21.08.2017)
<<   <   pagina 1 din 20   >   >>
 
Informatii din Caraş Severin

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(37 raspunsuri
)
Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL) Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL)
Targu - Jiu
(10 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(8 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(7 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(7 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(7 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(4 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(4 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(4 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(3 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design