Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  98,31% (116/118)
2.  Piatra Neamt
  62,90% (39/62)
3.  Gherla
  100,00% (29/29)
4.  Bucuresti - Sect. 4
  76,47% (26/34)
5.  Bucuresti - Sect. 6
  83,33% (20/24)
6.  Pitesti
  46,67% (7/15)
7.  Bistrita
  50,00% (6/12)
8.  Voluntari
  62,50% (5/8)
9.  Hunedoara
  30,00% (3/10)
10.  Oradea
  100,00% (3/3)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Primaria Municipiului CLUJ emite acorduri de functionare pentru agentii economici in format electronic, online

Agenţii economici care îşi desfăşoară activitatea în municipiul Cluj-Napoca pot solicita, din aceste zile, emiterea în format electronic a acordurilor de funcţionare. Potrivit unui comunicat de presă transmis de municipalitate, Primăria Cluj-Napoca oferă agenţilor economici care desfăşoară activităţi de comerţ şi servicii de piaţă, pe raza municipiului Cluj-Napoca, posibilitatea de a solicita emiterea online, prin intermediul platformei edirect.e-guvernare.ro, a acestor acorduri de funcţionare. (23.06.2017)

CLUJ: Spitalele din oras au primit de la primarie aproape 5 milioane de lei Consilierii locali au alocat joi 4,9 milioane de lei pentru 11 spitale din oraș. Banii au fost acordați pentru diverse investiții la marile spitale ale Clujului deși municipalitatea are în subordine doar o singură unitate medicală, spitalul Clujana. Cea mai mare sumă de la bugetul local a primit-o Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj. Este vorba despre 1.485.000 de lei, bani care se vor repartiza pentru diverse lucrări și investiții din clinicile subordonate acestui spital. (23.06.2017)
Primaria CLUJ a pierdut, intr-un an si jumatate, 500 de procese si a platit despagubiri de 22,4 milioane lei La această dată sunt în instrumentare 1.227 de dosare. Administrația publică locală este obișnuită să fie chemată în instanță de cetățeni sau de firme, pentru diverse probleme cum ar fi litigii pe terenuri, mașini rupte în gropile din asfalt sau drepturi salariale. Nu există ședință de Consiliu Local în care să nu fie prezentată cel puțin o informare despre procese pierdute de Primărie și sumele importante de bani pe care trebuie să le deconteze celor care trebuie despăgubiți. (22.06.2017)
Sistem care sorteaza automat deseurile reciclabile, instalat in premiera in comuna clujeana FLORESTI Un sistemul complet automatizat pentru preluarea deşeurilor de ambalaje, cu stocare subterană şi recompensă pe loc pentru cetăţeni a fost pus în funcţiune, în premieră naţională, în localitatea clujeană Floreşti, cea mai mare comună din ţară. Staţia inteligentă este construită pe o platformă betonată în care sunt amplasate subteran containere de colectare selectivă şi poate prelua deşeuri de ambalaje PET, sticlă şi doze de aluminiu. (21.06.2017)
IBM isi deschide un centru de servicii business la CLUJ, in cadrul Liberty Technology Park În luna Iulie, IBM Romania își deschide la Cluj-Napoca, în cadrul Liberty Technology Park al patrulea centru de servicii business din țară, după cele din București, Brașov și Timișoara. IBM se adaugă unor companii precum Siemens, KPMG, Arvato Bertelsmann, Altran, Halcyon Mobile și Control Data Systems, care au ales parcul tehnologic inaugurat în urmă cu mai bine de trei ani la Cluj-Napoca pentru a-și dezvolta operațiunile locale. (20.06.2017)
CLUJ: Primaria si ABAST s-au facut ca monteaza pe Somesul Mic un baraj pentru gunoaie Începând de luna aceasta, municipalitatea clujeană împreună cu Administraţia Bazinală a Apelor Someş-Tisa (ABAST) ar fi trebuit să instaleze o barieră pe Someşul Mic, în cartierul Grigorescu, pentru reţinerea deşeurilor aruncate în râu. Barajul a fost montat de ochii presei, dar după aceea a fost demontat pentru că nu funcţiona. Afacerea s-ar putea spune că a fost una cu dedicaţie pentru că suma de aproape 300.000, cât a costat această lucrare, a ajuns în conturile unui fost şef de la Compania de Apă Oradea, udemeristul BALOGH SOOS Csaba. (19.06.2017)
CLUJ: Piata Unirii din nou in santier: se lucreaza pe latura nordica Lucrările de modernizare în Piaţa Unirii continuă cu ultima latură rămasă nemodernizată, latura nordică. În etapa a IV-a trotuarul de pe latura nordică va fi reorganizat pentru alinierea benzilor de trafic cu cele care vin de pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, mai exact cele care vin din cartierul Mărăşti şi merg spre cartierul Mănăştur, a precizat viceprimarul Dan Tarcea. (15.06.2017)
Emil Boc: "Gabriel Oprea a fost un ministru performant" Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a fost audiat miercuri la Comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009. Fostul prim-ministru a evitat să comenteze întâlnire din seara alegerilor din 2009, de acasă de la Oprea, afirmând că a avut cunoştinţă despre aceasta, dar l-a lăudat pe fostul ministru Gabriel Oprea. (15.06.2017)
CLUJ - Capitala Europeana a Inovatiei, urmatorul proiect anuntat de Emil Boc Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a anunțat marți, la o conferință de presă din cadrul Open Innovation 2.0, că orașul va candida pentru titlul de Capitală Europeană a Inovării, el explicând faptul atuurile Clujului pentru a deține acest titlul în cel mult 10 ani sunt „talentele în materie” și „un mediu de business dinamic”. Boc a explicat că, având exemplul dat de alte orașe care au deținut acest titlu în istoria recentă, Clujul ar putea candida în următorii 10 ani la titlul de Capitală Europeană a Inovării. (13.06.2017)
CLUJ: Cinci noi spatii de joaca pentru caini, in oras Cinci noi spaţii de joacă pentru câini au fost amenajate recent de primărie în cartierele Mănăştur, Zorilor, Mărăşti şi zona centrală din Cluj-Napoca. Aceste spaţii au fost îngrădite şi dotate cu bănci şi coşuri de gunoi. Se află în lucru şi amenajarea unui parc de agrement pentru câini în cartierul Iris, în zona parc Oaşului (aprox. 3000 mp), urmând ca apoi să fie amenajat un altul pe str. Dorobanţilor nr. 93 – 95, în suprafaţă de aproximativ 2.000 mp. (13.06.2017)
<<   <   pagina 1 din 211   >   >>
 
Informatii din Cluj

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(45 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(20 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(16 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(9 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(7 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(6 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(5 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(5 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(4 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(2 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design