Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  92,56% (112/121)
2.  Piatra Neamt
  86,67% (26/30)
3.  Gherla
  100,00% (20/20)
4.  Pitesti
  51,43% (18/35)
5.  Bucuresti - Sect. 4
  69,57% (16/23)
6.  Timisoara
  41,18% (14/34)
7.  Bucuresti - Sect. 6
  92,31% (12/13)
8.  Voluntari
  75,00% (9/12)
9.  Galati
  40,00% (6/15)
10.  Hunedoara
  36,36% (4/11)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
Fostul primar al orasului NAVODARI a scapat de inchisoare

Judecătorii Curţii de Apel Constanţa au decis achitarea lui Tudorel Calapod, fostul primar al oraşului Năvodari, dar şi a fostului consilier local Stere Sponte. În primă instanţă, cei doi au fost condamnaţi la câte patru ani de executare. Cei doi au fost acuzaţi că ar fi subevaluat intenţionat o suprafaţă de teren din Mamaia Nord. (17.11.2017)

Primarul Decebal Fagadau, despre reabilitarea Cazinoului din CONSTANTA: Suntem la a treia licitatie contestata. Un contestator are mai multe drepturi decat un monument Primarul Decebal Făgădău spune că proiectul privind reabilitarea Cazinoului din Constanţa a ajuns la cea de-a treia licitaţie şi aceasta fiind contestată ca şi precedentele, afirmând că o firmă care contestă are mai multe drepturi decât o comunitate locală sau decât monumentul istoric, iar din acest motiv nu pot începe lucrările deşi există banii şi proiectul. (01.11.2017)
CONSTANTA: Primarul Decebal Fagadau, la un cros pe plaja de Ziua Internationala a Marii Negre Primarul Constanţei, Decebal Făgădău, a participat duminică, la "Crosul Mării Negre", organizat pe plaja Modern din municipiu pentru a marca Ziua Internaţională a Mării Negre, la manifestarea sportivă luând startul peste 600 de participanţi. Făgădău a mers duminică dimineaţa pe plaja Modern din Constanţa, pentru a lua startul la cea de-a doua ediţie a crosului Mării Negre. (30.10.2017)
Primaria CONSTANTA va imprumuta 20 de milioane de euro de la BERD pentru proiecte de infrastructura Municipalitatea constănţeană a ratificat luni, în cadrul unei festivităţi publice, un preacord de finanţare cu Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare, pentru implementarea sistemului de management al traficului rutier, reabilitarea infrastructurii de transport şi a iluminatului public. Preacordul de finanţare, semnat de primarul Constanţei, Decebal Făgădău, şi reprezentanţii Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD), presupune contractarea unui împrumut în valoare de 20.000.000 de euro, pentru o perioadă de 12 ani. (10.10.2017)
Sume impresionante cheltuite de orasele din Romania pentru iluminatul festiv de la iarna Primăriile din Constanţa, Cluj Napoca, Buzău şi Vaslui au lansat licitaţii pentru iluminatul festiv în timpul sărbătorilor de iarnă, cea din Constanţa estimând un preţ de peste cinci milioane de lei, la care se adaugă TVA. Preţul estimat al iluminatului festiv al străzilor din municipiul Constanţa este de 3.805.822 lei fără TVA, cel pentru Revelionul din zona Peninsulară Piaţa Ovidiu de 196.729 lei fără TVA, iar iluminatul festiv din Parcul Tăbăcăriei, zona Tara Piticilor (Orăşelul Copiilor) este estimat la 1.039.466 lei fără TVA. La Cluj Napoca iluminatul ornamental pentru următorii doi ani este estimat, fără TVA, la 5.122.447,6 lei. (09.10.2017)
Primaria CONSTANTA a cazut la pace cu firma de salubrizare Polaris e ordinea de zi se afla un singur proiect de hotărâre. Acesta viza aprobarea încheierii tranzacției judiciare dintre Municipiul Constanța și Societatea Polaris M. Holding S.R.L. în scopul stingerii litigiului ce formează obiectul dosarului civil nr. 2711/99/2016 aflat pe rolul Curții de Apel Iași. După discuţii aprinse, proiectul a trecut de votul aleşilor locali PSD şi PNL, cu 19 voturi. În schimb, cei trei aleşi PMP au părăsit sala şi nu au dorit să voteze, în timp ce consilierul local independent Andrei Popescu a absentat. (03.10.2017)
Primarul Decebal Fagadau: "CONSTANTA se aseaza pe harta oraselor serioase, importante, chiar prin prisma unei analize internationale". Municipalitatea a semnat un acord de asistenta tehnica cu Banca Mondiala Primarul Decebal Făgădău a declarat că orașul Constanța se așează acolo unde îi este locul: „pe harta orașelor serioase, importante nu numai din prisma unei analize locale sau regionale, ci și prin prisma unei analize naționale și internaționale.” Acordul de asistenţă tehnică dintre municipiul Constanţa şi Banca Mondială, aprobat de consilierii locali, este unic în lume, potrivit primarului Decebal Făgădău. (02.10.2017)
Consiliul Local CONSTANTA cere Guvernului emiterea unei hotarari de transmitere a stadionului Farul de la MTS la municipalitate Consiliul Local Municipal Constanta cere Guvernului emiterea unei hotarari de transmitere a stadionului Farul din administrarea Ministerului Tineretului si Sportului in cea a municipalitatii, primarul Decebal Fagadau spunand ca dupa preluare vrea sa investeasca pentru transformarea stadionului intr-unul la standarde europene. (02.10.2017)
Primaria MANGALIA modernizeaza peste 100 de strazi. Banii, obtinuti din imprumut Consiliul Local Mangalia a aprobat, în cadrul ultimei şedinţe, proiectul de hotărâre privind contractarea unei finanţări rambursabile pentru realizarea lucrărilor de modernizare a peste o sută de străzi din Mangalia, a Casei de Cultură şi a cinematografului „Pescăruş”. În acest sens, reprezentanţii Primăriei Mangalia au stabilit că, pentru realizarea investiţiei este necesar un împrumut de peste 60 milioane de lei, pe o perioadă de 12-15 ani, astfel încât să nu existe nicio presiune asupra bugetului local. (28.09.2017)
CONSTANTA: Primaria dezafecteaza locurile de joaca periculoase Primăria Constanţa a început demolarea locurilor de joacă din oraş, după ce un copil s-a accidentat la un spaţiu de recreere. Protecţia Consumatorilor a închis spaţiul de joacă şi a notificat municipalitatea. Mai multe spaţii de joacă din oraş au fost dezafectate de Primăria Constanţa, după ce Protecţia Consumatorilor a avertizat municipalitatea asupra pericolului la care sunt expuşi copiii care vin să se bucure de ele. (26.09.2017)
<<   <   pagina 1 din 81   >   >>
 
Informatii din Constanţa

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(31 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(9 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(9 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(9 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(7 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(4 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(4 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(4 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(2 raspunsuri
)
Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL) Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL)
Targu - Jiu
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design