Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Reprezentantii Avocatului Poporului saluta demolarea “zidului berlinez” din SFANTU GHEORGHE; Judetul Covasna are in vedere alocarea sumei de 6 milioane de euro pentru construirea aeroportului international Brasov-Ghimbav Reprezentanţii Avocatului Poporului salută demolarea “zidului berlinez” din Sfântu Gheorghe, respectiv a unui gard din beton ce delimita, parţial, cartierul romilor de restul oraşului. Primarul Antal Arpad a declarat că demolarea acestuia nu reprezintă “un moment istoric”, deoarece “zidurile invizibile” ce despart cele două comunităţi nu au dispărut odată cu acesta. (09.02.2018)
SFANTU GHEORGHE: Persoanele trecute de 70 de ani, cu venituri mici, scutite de la plata taxei de salubritate Persoanele cu venituri reduse, trecute de 70 de ani, vor fi scutite sau vor beneficia de reduceri la plata taxei de salubritate, a anunţat luni operatorul de salubritate TEGA din Sfântu Gheorghe. Potrivit unui anunţ postat pe pagina de internet a instituţiei, pensionarii care au împlinit 70 ani şi ale căror venituri nu depăşesc suma de 800 lei lunar vor beneficia de gratuitate, iar cei care au între 800 şi 1000 lei lunar vor avea o reducere de 50%. (05.02.2018)
COVASNA: Numarul actelor administrative nelegale emise de autoritatile locale s-a dublat in ultimii cinci ani Numărul actelor administrative nelegale emise de autorităţile locale din judeţul Covasna a crescut constant în ultimii cinci ani, relevă un raport al Prefecturii Covasna, dat publicităţii marţi. Potrivit acestuia, în 2013 au fost înregistrate 80 de hotărâri şi dispoziţii nelegale ale consiliilor locale, respectiv ale primarilor, reprezentând 0,40% din totalul celor emise, iar numărul acestora a crescut de la an la an, ajungând, în 2017, la 184 de acte administrative nelegale, adică la aproape 1% din total. (30.01.2018)
Sondaj privind alocarea banilor publici, postat pe site-ul Primariei SFANTU GHEORGHE Un sondaj de opinie privind domeniile şi proiectele cărora autorităţile locale ar trebui să le aloce mai mulţi bani în acest an a fost postat, luni, pe site-ul Primăriei Sfântu Gheorghe. Cetăţenii municipiului sunt îndemnaţi să răspundă la peste 40 de întrebări, respectiv să evalueze pe o scară de la 1 la 5, în ordinea importanţei, câteva domenii şi investiţii aflate pe agenda autorităţilor locale. (29.01.2018)
Primaria SFANTU GHEORGHE vrea sa achizitioneze in 2018 autobuze electrice cu fonduri UE; Cetatenii vor fi consultati cu privire la investitiile prioritare ale municipalitatii; Primarul Antal Arpad crede ca lucrarile la drumul de centura ar putea incepe in doi ani Primăria Sfântu Gheorghe şi-a propus să achiziţioneze autobuze electrice şi să modernizeze transportul public de călători, acesta fiind unul dintre obiectivele prioritare din acest an, a declarat primarul municipiului, Antal Arpad. Pentru acest proiect, autorităţile locale vor încerca să atragă fonduri europene. (26.01.2018)
Primaria SFANTU GHEORGHE relanseaza licitatia pentru restaurarea monumentului Ostasului Roman Primaria municipiului Sfantu Gheorghe va relansa licitaţia pentru restaurarea monumentului Ostaşului Român din municipiu, care se află într-o stare avansată de degradare, a declarat primarul Antal Arpad. Acesta a precizat, în cadrul unei conferinţe de presă având ca temă Centenarul Marii Uniri, că procedurile vor fi declanşate după aprobarea bugetului pe anul în curs. (19.01.2018)
Primarul municipiului SFANTU GHEORGHE sustine ca, in bugetul pe 2018, vor trebui “sacrificate” investitiile; Nu putem tine pasul cu ritmul de crestere a numarului de masini, recunoaste primarul; Primaria vrea sa demareze in primavara programul de reabilitare a fatadelor blocurilor Primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, a declarat că scăderea impozitului pe venit cu şase procente va afecta semnificativ bugetul local pe anul 2018, iar pe primul loc pe “lista de sacrificii” vor fi investiţiile. El a mai spus că proiectul de buget pe acest an va fi pus în curând în dezbatere publică, iar cel mai probabil va fi adoptat de Consiliul Local în prima săptămână a lunii februarie. (12.01.2018)
Impozitele locale, majorate cu 10 la suta la TARGU SECUIESC, neschimbate la SFANTU GHEORGHE Impozitele locale pe anul 2018, în municipiul Sfântu Gheorghe, rămân neschimbate, însă la Târgu Secuiesc acestea vor creşte cu 10%. Conducerea Primăriei Târgu Secuiesc a menţionat, pe site-ul instituţiei, că “până acum, impozitele au fost ţinute la un nivel minim, însă politica guvernului actual va duce încet, dar sigur la faliment nu doar administraţia din Târgu Secuiesc, ci toate administraţiile locale”. (08.01.2018)
Primaria SFANTU GHEORGHE majoreaza taxele de parcare Primăria Sfântu Gheorghe va majora taxele de parcare cu 50% începând de săptămâna viitoare, iar banii colectaţi vor fi folosiţi pentru crearea a trei fonduri de finanţare pentru dotarea şcolilor, încurajarea mersului cu bicicletele şi dezvoltarea infrastructurii pentru persoanele cu dizabilităţi. Primarul Antal Arpad a declarat, în repetate rânduri, că numărul maşinilor a crescut considerabil după eliminarea timbrului de mediu, iar lipsa locurilor de parcare a început să devină o problemă majoră şi în municipiu. (04.01.2018)
Firma care trebuia sa monteze ghirlandele luminoase la SFANTU GHEORGHE va fi penalizata de primarie Firma care trebuia să monteze ghirlandele luminoase de sărbători pe străzile din municipiul Sfântu Gheorghe va fi penalizată, deoarece nu şi-a respectat obligaţiile contractuale, a informat conducerea primăriei. Conducerea Primăriei Sfântu Gheorghe regretă faptul că luminile de sărbători nu au putut fi aprinse integral odată cu aprinderea primei lumânări de Advent, aşa cum plănuise, dar speră ca problema să fie rezolvată în cursul acestei săptămâni. (13.12.2017)
<<   <   pagina 2 din 26   >   >>
 
Informatii din Covasna

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design