Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  90,83% (99/109)
2.  Bucuresti - Sect. 4
  75,00% (18/24)
3.  Piatra Neamt
  52,63% (10/19)
4.  Timisoara
  50,00% (10/20)
5.  Galati
  60,00% (6/10)
6.  Pitesti
  25,00% (6/24)
7.  Bucuresti - Sect. 6
  100,00% (5/5)
8.  Targu - Jiu
  100,00% (5/5)
9.  Gherla
  75,00% (3/4)
10.  Petrosani
  100,00% (1/1)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Primarul municipiului SFANTU GHEORGHE sustine ca, in bugetul pe 2018, vor trebui “sacrificate” investitiile; Nu putem tine pasul cu ritmul de crestere a numarului de masini, recunoaste primarul; Primaria vrea sa demareze in primavara programul de reabilitare a fatadelor blocurilor

Primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, a declarat că scăderea impozitului pe venit cu şase procente va afecta semnificativ bugetul local pe anul 2018, iar pe primul loc pe “lista de sacrificii” vor fi investiţiile. El a mai spus că proiectul de buget pe acest an va fi pus în curând în dezbatere publică, iar cel mai probabil va fi adoptat de Consiliul Local în prima săptămână a lunii februarie. (12.01.2018)

Impozitele locale, majorate cu 10 la suta la TARGU SECUIESC, neschimbate la SFANTU GHEORGHE Impozitele locale pe anul 2018, în municipiul Sfântu Gheorghe, rămân neschimbate, însă la Târgu Secuiesc acestea vor creşte cu 10%. Conducerea Primăriei Târgu Secuiesc a menţionat, pe site-ul instituţiei, că “până acum, impozitele au fost ţinute la un nivel minim, însă politica guvernului actual va duce încet, dar sigur la faliment nu doar administraţia din Târgu Secuiesc, ci toate administraţiile locale”. (08.01.2018)
Primaria SFANTU GHEORGHE majoreaza taxele de parcare Primăria Sfântu Gheorghe va majora taxele de parcare cu 50% începând de săptămâna viitoare, iar banii colectaţi vor fi folosiţi pentru crearea a trei fonduri de finanţare pentru dotarea şcolilor, încurajarea mersului cu bicicletele şi dezvoltarea infrastructurii pentru persoanele cu dizabilităţi. Primarul Antal Arpad a declarat, în repetate rânduri, că numărul maşinilor a crescut considerabil după eliminarea timbrului de mediu, iar lipsa locurilor de parcare a început să devină o problemă majoră şi în municipiu. (04.01.2018)
Firma care trebuia sa monteze ghirlandele luminoase la SFANTU GHEORGHE va fi penalizata de primarie Firma care trebuia să monteze ghirlandele luminoase de sărbători pe străzile din municipiul Sfântu Gheorghe va fi penalizată, deoarece nu şi-a respectat obligaţiile contractuale, a informat conducerea primăriei. Conducerea Primăriei Sfântu Gheorghe regretă faptul că luminile de sărbători nu au putut fi aprinse integral odată cu aprinderea primei lumânări de Advent, aşa cum plănuise, dar speră ca problema să fie rezolvată în cursul acestei săptămâni. (13.12.2017)
Consilierii locali din SFANTU GHEORGHE care refuza sa voteze nu vor mai primi indemnizatie Aleşii locali din Sfântu Gheorghe care participă la şedinţe, dar refuză să voteze proiectele de hotărâri nu vor mai primi indemnizaţie, a decis Consiliul Local Municipal (CLM). Propunerea de modificare a Regulamentului de organizare şi funcţionare a CLM a venit din partea fracţiunii UDMR, care deţine majoritatea covârşitoare în forul aleşilor locali, după ce mai mulţi consilieri au refuzat, de-a lungul timpului, din diverse motive, să îşi exprime votul. (24.11.2017)
Tarifele la apa si canalizare vor fi majorate de anul viitor in mai multe localitati din judetul Covasna Tarifele pentru apă şi canalizare s-ar putea majora de anul viitor cu circa 10% şi, respectiv, 3,2%, în 11 localităţi din judeţul Covasna, printre care municipiile Sfântu Gheorghe şi Târgu Secuiesc, conform autorităţilor în domeniu. ANRSC a dat aviz favorabil pentru majorarea tarifelor, potrivit procedurii mai este necesar şi acordul membrilor Asociaţiei de dezvoltare Intercomunitară ”AQUACOV”, respectiv a celor 11 unităţi administrativ-teritoriale care beneficiază de serviciile operatorului regional – municipiile Sfântu Gheorghe şi Târgu Secuiesc, oraşele Covasna şi Întorsura Buzăului şi şapte comune. (22.11.2017)
Antal Arpad: E obraznicie sa maresti salariile si apoi sa spui ca nu iti ajung banii Primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad (UDMR) a catalogat drept “obrăznicie” faptul că omologii săi din ţară se plâng că nu le ajung banii pentru plata salariilor după ce au mărit veniturile angajaţilor în urmă cu câteva luni. Antal Arpad a afirmat, în cadrul unei conferinţe de presă, că aceşti primari dau dovadă de “ipocrizie” şi că îşi bat joc de “ideea de autonomie locală”. (10.11.2017)
SFANTU GHEORGHE: Hotelul Bodoc, afacerea paguboasa a Primariei. L-a cumparat de la Ioan Neculaie desi era in paragina, iar acum nu poate sa il vanda Una dintre cele mai importante construcţii din municipiul Sfântu Gheorghe, Hotelul Bodoc, este în paragină de 14 ani. Primăria a plătit pe el 750.000 de euro. A promis că îl renovează. Nu a făcut nimic, iar acum vrea să în vândă cu 900.000 de euro. (07.11.2017)
Primarul din SFANTU GHEORGHE, Antal Arpad: Locuintele sociale nu trebuie acordate pe timp nelimitat; Impozitele locale, mentinute la nivelul anului trecut Primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, a declarat, joi, că locuinţele sociale nu trebuie acordate beneficiarilor pe timp nelimitat, ci că aceştia trebuie determinaţi să găsească soluţii pentru a se reintegra în societate şi a sta “pe picioarele lor”. Primarul Antal Arpad a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că Primăria Sfântu Gheorghe a cumpărat în ultimii zece ani două clădiri în Lunca Oltului, pe care le-a reabilitat şi transformat în blocuri de locuinţe sociale, acestea fiind locuite în prezent de aproape o sută de familii. (03.11.2017)
Parcul industrial de langa SFANTU GHEORGHE se va extinde cu 22 de hectare Parcul industrial de la Campu Frumos, realizat de Primăria Sfântu Gheorghe printr-un proiect cu fonduri europene, va fi extins la 33 de hectare. Potrivit unui anunţ postat pe pagina de internet a Primăriei, societatea care administrează parcul industrial a preluat în administrare încă 22 de hectare de teren şi urmează să solicite aprobarea Ministerului Afacerilor Interne şi Ministerului Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene în vederea extinderii statutului de parc industrial şi asupra acestei suprafeţe. (25.10.2017)
<<   <   pagina 1 din 24   >   >>
 
Informatii din Covasna

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(10 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(3 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(3 raspunsuri
)
Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL) Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL)
Targu - Jiu
(3 raspunsuri
)
Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL) Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL)
Petrosani
(1 raspuns
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(1 raspuns
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(1 raspuns
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(1 raspuns
)
Valerica Gheorghe Circiumaru (PSD) Valerica Gheorghe Circiumaru (PSD)
Rosiorii de Vede
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design