Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  82,07% (119/145)
2.  Piatra Neamt
  63,04% (29/46)
3.  Galati
  100,00% (21/21)
4.  Bucuresti - Sect. 4
  77,27% (17/22)
5.  Pitesti
  39,39% (13/33)
6.  Timisoara
  25,71% (9/35)
7.  Targu - Jiu
  54,55% (6/11)
8.  Gherla
  71,43% (5/7)
9.  Hunedoara
  57,14% (4/7)
10.  Oradea
  40,00% (2/5)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
Primaria SFANTU GHEORGHE a pavoazat orasul cu steagul Ungariei. Prefectura solicita respectarea legii. Primăria: "simbolurile ungureşti poziţionate vertical pe stâlpii din fier forjat nu sunt steaguri, nici drapeluri"

Prefectura Covasna a somat conducerea Primariei Sfântu Gheorghe sa respecte legea si sa arboreze si drapelul României lânga steagurile rosu-alb-verde, cu care a pavoazat strazile din municipiu în cinstea Zilei maghiarilor de pretutindeni, sarbatorita pe 15 martie. Conducerea Prefecturii Covasna mentioneaza, într-un comunicat de presa remis marti , ca, potrivit legii, drapelele altor state pot fi arborate pe teritoriul României numai împreuna cu drapelul national. (14.03.2018)

Decoratiunile de Craciun din SFANTU GHEORGHE, adunate in postul Pastelui Decoraţiunile de Crăciun care au împodobit străzile din municipiul Sfântu Gheorghe au fost adunate de municipalitate abia luna aceasta, după ce firma gălăţeană care a contractat serviciul nu a respectat termenul stabilit pentru demontarea lor. Primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, a declarat că începând din acest an montarea şi demontarea ghirlandelor luminoase va fi făcută în regim propriu, cu angajaţii instituţiei. (12.03.2018)
A fost inaugurat patinoarul acoperit din TARGU SECUIESC Patinoarul acoperit din Târgu Secuiesc, a cărui construcţie a început în urmă cu aproape 12 ani, a fost inaugurat oficial pe 3 martie, în cadrul unei ceremonii la care au participat, printre alţii, vicepremierul Paul Stănescu, ministrul Tineretului şi Sportului, Ioana Bran, şi reprezentanţi ai Federaţiei române de hochei de gheaţă. Potrivit primarului municipiului Târgu Secuiesc, Bokor Tibor, construcţia a început în anul 2006, dar, în 2009, lucrările au fost sistate şi reluate în 2016, an în care Compania Naţională de Investiţii a preluat finanţarea obiectivului. (05.03.2018)
Patinoarul acoperit din TARGU SECUIESC, inaugurat oficial saptămana viitoare Patinoarul acoperit din Târgu Secuiesc, construit cu sprijinul Companiei Naţionale de Investiţii (CNI), va fi inaugurat oficial săptămâna viitoare, în prezenţa reprezentanţilor Guvernului şi ai Federaţiilor române de patinaj şi hochei de gheaţă. Primarul municipiului Târgu Secuiesc, Bokor Tibor, a declarat că lucrările la acest obiectiv au demarat în urmă cu mai bine de zece ani, iar investiţia s-a cifrat la aproape 24 de milioane de lei. (23.02.2018)
Repararea drumurilor si trotuarelor, pe primul loc in topul doleantelor cetatenilor din SFANTU GHEORGHE; “Generatia Z” si familiile cu multi copii, in atentia primarului Întreţinerea şi repararea drumurilor şi trotuarelor se află pe primul loc în topul celor mai importante probleme cărora autorităţile locale din Sfântu Gheorghe ar trebui să le acorde atenţie în acest an, relevă un sondaj de opinie realizat de Primăria municipiului. Potrivit acestuia, pe următoarele locuri sunt asigurarea alimentării cu apă şi canalizare, spaţiile verzi, salubritatea, amenajarea de noi locuri de parcare, precum şi reabilitarea şi dotarea clădirilor instituţiilor de învăţământ. (14.02.2018)
Bugetul aprobat de Consiliul local SFANTU GHEORGHE, mai mic decat anul trecut Consiliul local Sfântu Gheorghe a aprobat, marţi, bugetul municipiului pe anul 2018, de aproape 105,4 milioane de lei, cu circa 23 de milioane mai mic decât anul trecut. Primarul Antal Arpad a declarat că proiectul de buget a fost construit, ca şi în anii precedenţi, într-o notă "realist-pesimistă", însă şi-a exprimat speranţa că, până la finalul anului, veniturile vor fi mai mari decât cele estimate. Printre altele, el a menţionat că municipiul Sfântu Gheorghe a pierdut aproape şapte milioane de lei în urma deciziei Guvernului de a reduce impozitul pe venit cu şase procente. (13.02.2018)
Patinoar artificial acoperit, inaugurat la SFANTU GHEORGHE Un patinoar artificial acoperit, cu o suprafaţă de 1800 de metri pătraţi, a fost inaugurat pe 11 februarie la Sfântu Gheorghe. Primarul municipiului, Antal Arpad, a declarat că acest eveniment marchează începutul unei noi etape în istoria sporturilor pe gheaţă din judeţul Covasna, amintind, printre altele, că Sfântu Gheorghe a avut, cu ani în urmă, o echipă profesionistă în prima ligă a hocheiului românesc. (12.02.2018)
Reprezentantii Avocatului Poporului saluta demolarea “zidului berlinez” din SFANTU GHEORGHE; Judetul Covasna are in vedere alocarea sumei de 6 milioane de euro pentru construirea aeroportului international Brasov-Ghimbav Reprezentanţii Avocatului Poporului salută demolarea “zidului berlinez” din Sfântu Gheorghe, respectiv a unui gard din beton ce delimita, parţial, cartierul romilor de restul oraşului. Primarul Antal Arpad a declarat că demolarea acestuia nu reprezintă “un moment istoric”, deoarece “zidurile invizibile” ce despart cele două comunităţi nu au dispărut odată cu acesta. (09.02.2018)
SFANTU GHEORGHE: Persoanele trecute de 70 de ani, cu venituri mici, scutite de la plata taxei de salubritate Persoanele cu venituri reduse, trecute de 70 de ani, vor fi scutite sau vor beneficia de reduceri la plata taxei de salubritate, a anunţat luni operatorul de salubritate TEGA din Sfântu Gheorghe. Potrivit unui anunţ postat pe pagina de internet a instituţiei, pensionarii care au împlinit 70 ani şi ale căror venituri nu depăşesc suma de 800 lei lunar vor beneficia de gratuitate, iar cei care au între 800 şi 1000 lei lunar vor avea o reducere de 50%. (05.02.2018)
COVASNA: Numarul actelor administrative nelegale emise de autoritatile locale s-a dublat in ultimii cinci ani Numărul actelor administrative nelegale emise de autorităţile locale din judeţul Covasna a crescut constant în ultimii cinci ani, relevă un raport al Prefecturii Covasna, dat publicităţii marţi. Potrivit acestuia, în 2013 au fost înregistrate 80 de hotărâri şi dispoziţii nelegale ale consiliilor locale, respectiv ale primarilor, reprezentând 0,40% din totalul celor emise, iar numărul acestora a crescut de la an la an, ajungând, în 2017, la 184 de acte administrative nelegale, adică la aproape 1% din total. (30.01.2018)
<<   <   pagina 1 din 25   >   >>
 
Informatii din Covasna

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(47 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(21 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(12 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(9 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(9 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(6 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(4 raspunsuri
)
Dan Boboutanu (PSD) Dan Boboutanu (PSD)
Hunedoara
(1 raspuns
)
Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL) Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL)
Petrosani
(1 raspuns
)
Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL) Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL)
Targu - Jiu
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design