Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Asta a fost! DomnulePrimar.ro intra "in conservare"

DomnulePrimar.ro a pornit la drum in anul 2002, ca un proiect secundar. Nimeni nu credea ca va fi genul de proiect care va tine mai mult de un an. Era vremea cind abia se lansase Windows XP! Cind social media inca nu exista. Cind siteuri nu prea existau in Romania, iar primariile erau niste cetati inexpungabile pentru omul de rind. Fiecare cerere presupunea coala A4 si un drum pina in oras, coada la registratura, alt drum pina la Primarie pentru obtinerea unui raspuns. Era nevoie de acest proiect care sa faciliteze comunicarea intre autoritatile locale si simplul platitor de taxe si impozite. (04.04.2018)

Ambasadorul Marii Britanii a avut discutii cu primarul din ORADEA despre oportunitati de investitii Ambasadorul Marii Britanii în România, Paul Brummell, prezent pe 2 aprilie la Oradea, a purtat discuţii cu primarul Ilie Bolojan cu privire la oportunităţile de investiţii în municipiu, el arătându-se interesat şi de situaţia economică a oraşului. Potrivit unui comunicat de presă remis de Biroul de presă al primăriei, în cadrul întâlnirii au fost discutate şi priorităţile pe care municipalitatea le are în vedere. (03.04.2018)
Ce impact va avea asupra monumentelor istorice propunerea PSD de a scoate din sfera penala interventiile fara autorizatie pe astfel de cladiri / Ordinul Arhitectilor: Nu stiu sa fi existat o masura mai distructiva Mai mulți deputați PSD au depus un proiect de lege prin care elimină din Legea construcțiilor prevederea potrivit căreia intervențiile fără autorizație asupra monumentelor istorice este infracțiune, pedepsită cu închisoarea de la 3 luni la un an sau cu amendă. Ce impact va avea asupra patrimoniului construit, și așa aflat în pericol? Șerban Țigănas, președintele Ordinului Arhitecților din România, este de părere că ”este un atac la integritatea patrimoniului construit din România, patrimoniu care este cu greu apărat de cei care trebuie să o facă și în condițiile actuale”. (03.04.2018)
Aproape 200 de propuneri pentru brandul municipiului ORADEA Primăria Oradea a primit aproape 200 de propuneri pentru brandul municipiului care va fi stabili în cadrul unui concurs al cărui premiu este de 47.000 de lei, termenul de evaluare a acestora fiind prelungit până după Sărbătorile de Paşte. Concursul a fost lansat la începutul lunii februarie de APTOR, premiul acestuia fiind de 47.000 de lei brut. (02.04.2018)
Palatul Ullman, Casa venetiana si Cazarma Husarilor din ORADEA intra in reabilitare Două palate din centrul istoric al municipiului Oradea, Palatul Ullman şi Rimanóczy Kálmán Senior – Casa veneţiană, vor intra în reabilitare, după ce marţi consilierii locali au aprobat indicatorii tehnico-economici pentru lucrări. Cele două clădiri monumentale au fost cuprinse în programul multianual de reabilitare a faţadelor al Primăriei, ale cărui reguli prevăd că Primăria finanţează lucrările, iar apoi recuperează banii de la locatari, care pot plăti împrumutul fără dobândă. (28.03.2018)
Fostul primar al municipiului BEIUS si alti angajati ai institutiei, reincarcerati desi erau liberati conditionat Condamnaţi în dosarul „Top Construct” de la Beiuş, fostul primar Nicu Odobasianu, şi fosţii angajaţi ai Primăriei Beiuş, Nicolae Pancu, Nicolae Sotoc şi Gelu Hasan au fost ridicaţi cu mandat şi încarceraţi la începutul săptămânii trecute, după ce deja şi-au ispăşit o parte din pedepsele încasate şi au fost liberaţi condiţionat. Săptămâna trecută, fostul primar al municipiului Beiuş, Silviu Odobasianu alăturii de foştii angajaţi ai instituţiei, Pancu, Sotoc şi Hasan, au ajuns din nou în spatele gratiilor, pentru aceleaşi fapte, în urma unor mandate de executare emise pe numele lor de Tribunalul Bihor. (27.03.2018)
Parcare supraetajata in centrul vechi al municipiului ORADEA, construita de primarie Primăria Oradea are în proiect să construiască o parcare supraetajată, în centrul istoric, lângă cel mai vechi centru comercial din oraş, pe strada Braşovului, care va avea aproximativ 400 de locuri de parcare. Potrivit viceprimarului Florin Birta, parcarea va deservi perimetrul din jurul magazinului Crişul, o zonă centrală aglomerată, urmând să aibă cinci nivele supraterane, ultimul fiind o terasă, şi un seminivel demisol (Ds+P+3E+Tr). Parcarea va avea o amprentă la sol de 2.142 metri pătraţi, cu o suprafaţă desfăşurată de 11.781 mp. (27.03.2018)
Operatiunea “epurarea politica”, instrumentata de DNA a primit cu suspendare Acțiunile procurorilor DNA, începând cu anul 2013, după ce Laura Kovesi a preluat primul mandat la conducerea acestei instituții, au fost concertate pe decapitarea politică a administrației publice locale. Acesta este bilanțul care răzbate din comunicatele oficiale de presă ale Direcției Naționale Anticorupție, cu privire la urmăririle penale efectuate, reținerile și arestările operate și trimiterile în judecată. Dosarele, în majoritatea lor, s-au soldat cu condamnări cu suspendare. (26.03.2018)
Zece hectare de terenuri degradate, transformate de Primaria ORADEA in spatii verzi, cu fonduri europene; Infrastructura pentru conectarea municipiului si Zonei Metropolitane la autostrada Transilvania Circa zece hectare de terenuri orădene, aflate în stare de degradare, vor fi transformate în spaţii verzi, cu fonduri europene, a declarat primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan. Conform acestuia, primăria lucrează în prezent prin două structuri – Direcţia Tehnică şi Zona Metropolitană Oradea – la întocmirea proiectelor în acest sens, ce vizează şapte spaţii verzi din Oradea, a căror valoare totală se ridică la cel puţin şase milioane de euro. (26.03.2018)
Ambasadorul Cehiei la Bucuresti a fost solicitat sa intermedieze relatia dintre ORADEA si Praga in domeniul turismului Reprezentanţii Primăriei Oradea i-au solicitat ambasadorului Republicii Cehe la Bucureşti, Vladimír Války, intermedierea relaţiei cu Primăria Praga, pentru dezvoltarea relaţiilor în domeniul turismului, a declarat administratorul public al municipiului, Dacian Palladi. Delegaţia Republicii Cehe care a sosit la Oradea este formată din ambasadorul Republicii Cehe la Bucureşti, Vladimir Války, însoţit de către ataşatul economic al Cehiei la Bucureşti, Milan Peprnik şi consulul general onorific al Republicii Cehe la Timişoara, Ştefan Moţec. (23.03.2018)
<<   <   pagina 1 din 150   >   >>
 
Informatii din Crişana

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design