Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Peste 150 de participanti la Plenara de Primavara a Adunarii Regiunilor Europei de la ARAD; Politicile de coeziune si coridoarele de transport europene - principalele teme ale Plenarei Peste 150 de personalităţi europene, preşedinţi de regiuni, preşedinţi şi vicepreşedinţi de consilii judeţene şi primari din câteva zeci de ţări ale Bătrânului Continent, participă, în perioada 20-22 martie, la Arad, la Plenara de Primăvară a Adunării Regiunilor Europei (ARE). La eveniment şi-a confirmat participarea şi Magnus Berntsson, preşedintele ARE, care va susţine marţi, începând cu ora 13.30, o conferinţă de presă comună cu preşedintele CJ Arad, Iustin Cionca, şi cu primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă. (21.03.2018)
A fost semnat contractul in vederea proiectarii si executiei drumului de legatura ORADEA - Sintandrei Pe baza mandatării de către membrii UAT Oradea și UAT Sîntandrei, în cursul zilei de joi, 15.03.2018, ADI Zona Metropolitană Oradea a semnat contractul cu asocierea dintre SC Drumuri Bihor SA, SC Aquacons SRL și SC Drum Asfalt SRL, în vederea proiectării și execuției drumului de legătură între centura Municipiului Oradea (strada Cazaban) și comuna Sîntandrei (strada Râturi). (20.03.2018)
Proprietarii caselor neracordate la reteaua de canalizare din ORADEA vor plati impozit majorat cu 50% Proprietarii a 2.000 de locuinţe din Oradea care nu sunt racordate la canalizare vor plăti, începând din acest an, de la 1 ianuarie 2018, impozit pe clădiri majorat cu 50%. Consiliul Local Oradea a aprobat luni, în unanimitate, modificarea textului hotărârii de anul trecut, prin care au fost stabilite taxele şi impozitele pe 2018. (12.03.2018)
Noi microbuze pentru transportul in comun din ZALAU Parcul auto al operatorului de transport în comun din Zalău s-a mărit cu şase noi microbuze, autovehiculele urmând a circula de pe data de 9 martie pe traseele din municipiu, au anunţat reprezentanţii administraţiei locale. Administraţia locală din Zalău are în derulare un proiect pe fonduri europene pentru achiziţia a 20 de autobuze hibrid. SC Transurbis SA deţine 47 de mijloace de transport în comun, la care se adaugă cele şase microbuze noi. (09.03.2018)
Pasaj rutier subteran si reabilitarea unui pod din zona centrala a ORADIEI, noi proiecte ale municipalitatii Viceprimarul municipiului Oradea, Florin Birta, a prezentat, joi, două proiecte noi ale Primăriei care vizează construirea unui pasaj rutier subteran şi respectiv reabilitarea Podului Dacia, din centrul municipiului. Pasajul subteran ar urma să fie construit pe bulevardul Magheru, chiar la intrarea pe podul Dacia, şi ar urma să decongestioneze traficul în zona intersecţiei Magheru - Ştrandului - Parcul Traian. Pasajul rutier subteran ar urma să aibă o lungime de 224 de metri, înălţimea de 3,4 metri şi o lăţime de 7,6 metri. Valoarea estimată a lucrărilor se ridică la circa trei milioane de euro. (08.03.2018)
Primaria ZALAU raspunde acuzatiilor mediului de afaceri privind noua zonare a intravilanului municipiului Administraţia locală din Zalău susţine că nemulţumirile mediului de afaceri privind impozitul pe teren pentru anul 2018 nu sunt justificate, în condiţiile în care peste 80% din firme plătesc mai puţin faţă de anul precedent. Primăria Zalău mai subliniază faptul că nemulţumirile create de impozitul pe teren intravilan sunt în perioada de evaluare a fiecărui caz în parte, iar acolo unde acestea sunt justificate, vor fi corectate. (07.03.2018)
CLM Arad a aprobat acoperirea, din excedentul bugetar, a pierderilor inregistrate de CET Consiliul Local Municipal (CLM) Arad a aprobat pe 5 martie, cu majoritate de voturi, acoperirea pierderilor CET Hidrocarburi SA, în cuantum de aproape de 11,543 milioane de lei, din excedentul bugetului local. Viceprimarul Bognar Levente a spus că sunt aproximativ 30.000 de locuinţe din municipiu racordate la sistemul de termoficare centralizată iar municipalitatea nu poate lăsa fără căldură aceste locuinţe. (06.03.2018)
Gheorghe Falca: Trebuie sa existe o lege a achizitiilor mult mai simpla Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, a declarat că este necesar ca Legea achiziţiilor să fie “mult mai simplă”, astfel încât să fie facilitată atragerea de fonduri europene. Gheorghe Falcă s-a numărat printre primarii care au participat pe 2 martie, la Guvern, la o întâlnire de lucru cu premierul Viorca Dăncilă pe tema stadiului implementării finanţărilor europene destinate autorităţilor publice locale. (05.03.2018)
Primaria Municipiului ARAD anunta continuarea reabilitarii blocurilor de locuinte Un număr de nouă blocuri cu un total de 401 apartamente din Arad au fost incluse într-o cerere de finanţare pentru reabilitare termică pe fonduri europene, prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, a anunţat primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă. Potrivit sursei citate, valoarea totală a cererii de finanţare este de 12.173.250 lei, din care contribuţia municipalităţii şi a asociaţiilor de proprietari este de 5.083.288 lei, iar asistenţa financiară nerambursabilă solicitată se ridică la 7.089.961 lei. (02.03.2018)
Amenzi majorate de Primaria ZALAU pentru nerespectarea obligatiilor privind pastrarea curateniei municipiului; Dublare a tarifelor de parcare Amendă de 1.000 de lei pentru aruncarea cojilor de seminţe pe stradă, 2.500 de lei pentru deversarea de reziduuri pe domeniul public sau 1.000 de lei pentru răscolirea gunoaielor sunt câteva dintre valorile noilor sancţiuni stabilite de Primăria Zalău pentru nerespectarea obligaţiilor ce le revin persoanelor fizice şi juridice în buna gospodărire şi păstrarea curăţeniei municipiului. (28.02.2018)
<<   <   pagina 2 din 150   >   >>
 
Informatii din Crişana

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design