Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
ORADEA: Bolojan nu inghite VIP-urile si Boc vrea sa fie ales primar in comuna Carpinet Primarul Ilie Bolojan a limitat dreptul de stationare al taximetrelor VIP in zona Primariei la maxim o ora si desi taximetristii s-au aratat revoltati in prima faza, conducerea firmei s-a conformat in scurt timp fara sa cracneasca si a mutat standul. In cursa pentru fotolilu de primar din comuna Carpinet s-au inscris cinci candidati, printre care independentul Adrian Boc. (28.01.2009)
ORADEA: Hora Unirii s-a incins in frig si firmele premiate de Bolojan au tinut presa la usa Primariei Oradenii au iesit in numar mare in Piata Uniri la manifestarile legate de aniversarea a 150 de ani de la unirea pe 24 ianuarie a principatelor romane ale Moldovei si Tarii Romanesti. Patronii firmelor premiate de Ilie Bolojan pentru contributiile aduse la bugetul local au tinut presa la usa Primariei la receptia organizata in cinstea lor. (26.01.2009)
Edilul Oradei a premiat principalii contributori la bugetul local; a inchis Cantina Primariei, dar externalizeaza serviciile Primarul Oredei, Ilie Bolojan, i-a premiat pe principalii contributori la bugetul local al municipiului. Bolojan a inchis Centrul de Asistenta Sociala Oradea, de care apartine Cantina Primariei, dar va externaliza serviciile de asigurare a hranei pentru cele peste 200 de persoane asistate. (24.01.2009)
La Oradea, Arad si Brasov, gigacaloria are comisioane mai mari cu pana la 50% din cauza unei firme capusa, iar Primaria Oradea vinde certificate de poluare de 7 milioane de euro Liderul sindical Marin Condescu a declarat ca gigacaloria din Oradea, Brasov si Arad este printre cele mai scumpe din tara, din cauza comisioanelor de pana la 50 % stipulate intr-un contract angajat de Societatea Naţionala a Lignitului Oltenia (SNLO) cu o firma de recuperare a creantelor de la termocentrale. Primaria Oradea va emite 500 000 de certificate pentru emisii de CO2, cu o valoare de circa 7 milioane de euro pe pietele bursiere internationale. (22.01.2009)
Presedintele CJ Bihor ia masa cu Obama si Bechtel va termina tronsonul Cluj-Bors in 2012 Presedintele CJ Bihor a fost invitat la Casa Alba pentru a lua Micul Dejun cu Rugaciune la Casa Alba, alaturi de presedintele SUA, Barack Obama, iar ministrul Radu Berceanu a declarat la Cluj ca Bechtel trebuie sa termine tronsonul Cluj-Bors al Autostrazii Transilvania pana in 2012. (21.01.2009)
BIHOR: Bazinul Olimpic din Oradea are tarife prohibitive, si Primaria Sanmartin vinde strandul Venus din 1 Mai pentru a plati factura la apa Oradenii platesc preturi de 250 lei pentru o saptamana la Bazinul Olimpic, construit din banii contribuabililor, ceea ce il face inaccesibil pentru majoritatea populatiei, iar Primaria Sanmartin trebuie sa vanda strandul pentru a putea plati factura de 5 milioane lei la apa. (20.01.2009)
Primaria Oradea da scutire de impozit pe 10 ani pentru imobilele reabilitate termic, iar bihorenii traiesc in medie 71,2 ani Primaria Oradea doreste stimularea reabilitarii termice a imobilelor, prin scutirea de la plata impozitelor pe 10 ani pentru oradenii care fac acest lucru, iar media de varsta a bihorenilor este de 71,2 ani. (19.01.2009)
Primaria Oradea si comunele limitrofe se conecteaza prin `Reteaua Metropolitana de Date si Voce`, iar Primaria Sfantu Gheorghe are prea multi angajati Primaria Oradea si comunele limitrofe comunica prin Reteaua Metropolitana de Date si Voce, proiect finantat din fonduri locale si europene ce depasesc 100 000 euro, iar primarul municipiului Sfantu Gheorghe, Antal Arpad, considera ca in primaria pe care o conduce lucreaza mai multi angajati decat ar fi nevoie in mod real. (16.01.2009)
ARAD: Autostrada Arad-Timisoara intra in constructie in februarie, iar primariile din judet intra in recesiune din cauza Guvernului Lucrarile la autostrada Arad-Timisoara vor incepe in luna februarie, iar primariile din judetul Arad vor intra in recesiune din cauza ordonantei Guvernului Boc de reducere a cheltuielilor administrative la 15%. (14.01.2009)
ORADEA: Administratia Social-Comunitara a bagat 30 milioane lei in programe sociale, iar Primaria a introdus un semafor inteligent la podul Decebal Administratia Social-Comunitara Oradea a derulat anul trecut proiecte sociale de aproape 30 milioane lei, iar Primaria a introdus un semafor inteligent la podul Decebal. (14.01.2009)
<<   <   pagina 145 din 150   >   >>
 
Informatii din Crişana

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design