Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Protest cu primari PD-L din "Respect pentru Arad" Primarii PD-L din Arad au protestat impotriva Guvernului, nemultumiti de banii primiti de primariile pedeliste din Arad la ultima rectificare bugetara.O delegatie a celor doua sute de primari care au protestat in fata Prefecturii Arad, a inmanat o lista de revendicari prefectului Gavril Popescu. (29.10.2008)
Oradea: Apartamente ANL pentru familii evacuate din case naţionalizate Orădenii care au sentinţă judecătorească definitivă şi irevocabilă de evacuare din locuinţele naţionalizate vor putea depune cereri pentru unul din cele 16 apartamente din blocurile ANL construite în strada Decebal. “Este vorba de opt apartamente cu două camere şi de opt cu o cameră”, a explicat viceprimarul Rozalia Biro marţi, în cadrul unei conferinţe de presă. (16.10.2008)
Oradea: Milioane de euro ingropate Consilierii locali au aprobat in ultima sedinta de Consiliu Local studiile de fezabilitate pentru modernizarea a 12 strazi din Oradea, investitia ridicandu-se la aproape 10 milioane de euro. "Este vorba de sapte sau opt strazi noi pentru care s-a facut o prima evaluare, insa, ca la orice investitie noua, exista o marja de eroare fata de valoarea stabilita initial, in plus sau in minus. Lucrarile de modernizare vor demara cat de curand. Mai trebuie facuta licitatia pe partea de apa- canal, pe partea de drumuri lucrarile au fost atribuite societatii Drumuri Orasenesti, potrivit contractului existent intre societate si municipalitate", spune Mihai Groza, primarul municipiului Oradea. (25.03.2008)
Aradul, un oraş plin de praf Aparatele de monitorizare a aerului amplasate în Arad vin să confirme faptul că aerul din municipiu este plin de praf. Deşi, de la începutul anului, de când a început să se măsoare calitatea aerului, nu a fost depăşită niciodată cantitatea admisă de pulberi suspensibile (praf), specialiştii spun că ne aflăm aproape de limită. (15.05.2008)
Echipa lui Bolojan şi-a prezentat politica socială pentru Oradea Programul a fost elaborat pe baza a trei principii: adresabilitatea serviciilor sociale către toţi cetăţenii, indiferent de vârstă sau de nivelul veniturilor, necesitatea finanţării parţiale ori totale a serviciilor sociale pentru persoanele cu venituri mici sau lipsite de venituri, cu dizabilităţi sau cu alte nevoi speciale şi, în fine, necesitatea unui sistem de servicii sociale organizat, acreditat şi supervizat pentru persoanele active care au în întreţinere persoane dependente, de la copii, până la vârstnici şi adulţi cu dizabilităţi ori suferinzi de boli cronice precum cancerul. (15.05.2008)
Mihai Bar şi Ilie Bolojan, cel mai bine plasaţi în preferinţele orădenilor Într-o conferinţă de presă desfăşurată joi la sediul PSD, Bar a declarat că a acceptat să arate public aceste rezultate doar pentru că ele deja ajunseseră deja la cunoştinţa unor ziarişti şi că, oricum, ele ar fi fost aflate zilele acestea. Potrivit spuselor lui Mihai Bar, primul sondaj a fost efectuat telefonic, fiind intervievaţi 1.000 de abonaţi orădeni ai Romtelecom, tot al 25-lea abonat al cărui nume figurează în cartea de telefoane. Cel de-al doilea sondaj a fost efectuat pe teren, de un grup de specialişti, după toate regulile sociologice, fiind folosiţi studenţi la facultatea de profil a Universităţii orădene. (16.05.2008)
Oradea: Vuşcan, agresat în anturajul fiului deputatului Popa De la disputele politice în mass-media, lupta electorală a ajuns şi în stradă, trecând de la mijloacele verbale la „armele neconvenţionale”. Astfel, Horea Vuşcan, candidat independent la Consiliul Local Oradea, reclamă faptul că a fost agresat de persoane din anturajul fiului deputatului liberal Cornel Popa. (17.05.2008)
Arad: 3 milioane pe exproprieri Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale a prezentat de curând una dintre principalele lucrări aflate în planul de investiţii pentru zona de vest. Este vorba de drumul expres Arad-Oradea, investiţie a cărei valoare a fost stabilită la 1.356.000.000 euro! Drumul care ar urma să lege Oradea de coridorul IV pan-european, are o lungime de 134,6 km şi o lăţime a platformei de reluare de 22 metri. (20.05.2008)
Oradea: Boscheţi la suprapreţ Joia trecută, Primăria a inaugurat scuarul din faţa Bisericii cu Lună “reamenajat peisagistic” în “stil franţuzesc” ca pe una din realizările sale de vârf. Festivitatea s-a desfăşurat într-o transparenţă totală, invers proporţională cu discreţia în care municipalitatea comandase defrişarea vechilor copaci tuia, pe 1 Mai, în zi nelucrătoare, fapt ce a şi stârnit pasiunile orădenilor. (21.05.2008)
Arad: PNL, PSD, PD-L - despărţite de jandarmi Situaţie tensionată astăzi, în centru, acolo unde reprezentanţii PNL, PD-L şi PSD au fost despăriţi de cordoane de jandarmi, pentru a evita altercaţiile. Totul a început de la mitingul de protest PNL-PNŢCD, din faţa Palatului Administrativ, faţă de decizia primarului de a interzice adunările publice. (21.05.2008)
<<   <   pagina 149 din 150   >   >>
 
Informatii din Crişana

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design