Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Oradea: Bolojan parcheaza suprateran, in centru Primaria Oradea are in vedere construirea primelor parcari supraterane in centrul municipiului Oradea. Licitatiile pentru atribuirea a patru amplasamente destinate parkingurilor vor avea loc in luna decembrie. (28.10.2008)
Zona metropolitana a Aradului, abia din 2025 La Expo Arad International, mai exact la Targul Imobiliar AR-INVEST, Gheorghe Falca, primarul municipiului, referindu-se la polul de dezvoltare Arad-Timisoara, a subliniat ca dezvoltarea metropolei nu se poate realiza dara un parteneriat cu Timisoara. Falca are in vedere un PIB egal cu al Bucurestiului, aeroport comun si zona industriala comuna. In plus, extindere spre spatiul "iugoslav". (24.10.2008)
Companiei de Transport Arad pune mina pe tramvaiele din Insbruck Dupa ce municipalitatea aradeana a achizitionat in vara doua tramvaie de la austriecii din Insbruck, acum doreste sa cumpere si restul de 21 de tramvaie vechi pentru sume modice. Deocamdata Consiliul local a alocat 5,5 miliarde de lei vechi. (23.10.2008)
Pur si simplu cartierulgrigorescu.ro "Site-ul nostru chiar vine concret in sprijinul comunitatii", glasuieste noul blog al cartierului oradean. De asemenea, incercam sa publicam cele mai noi informatii legate de chestiunile care deocamdata par sa tina de domeniul fantasticului. Da, e vorba despre canalizare, asfaltari, etc. (22.10.2008)
Oradea: Fluidizarea circulatiei se face pe spatele elevilor: scoala de la 7.30! Primaria Oradea vrea sa rezolve fluidizarea traficului in municipiu prin inceperea scolii de la 7.30, in acord cu conducerea Colegiului National Mihai Eminescu, in conditiile in care copiii sunt suprasolicitati de numarul de ore si programa supraincarcata. La sesizarea doamnei Georgeta Gug, Primaria raspunde pe langa subiect. (21.10.2008)
Oradea: Străzi la reparat CL Oradea a aprobat joi lista cu străzile care vor fi reabilitate în perioada 2009 - 2010. Municipalitatea a câştigat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013 proiectul „Modernizare străzi pentru fluidizarea traficului între zonele rezidenţiale din Oradea”. (20.10.2008)
Oradea: Oamenii Primăriei au lăsat-o pe deputata Bruchental fără maşină Deputata PD-L Ionela Bruchental s-a plâns, vineri, jurnaliştilor de modalitatea de ridicare a maşinilor parcate în locuri nepermise din Oradea, oferind propriul exemplu. Autoturismul acesteia a fost ridicat, în cursul zilei de joi, din locul unde fusese parcat ilegal, şi transportat, pe rampa mobilă a Serviciului Parcări, până la locul de depozitare de pe strada Barcăului. (18.10.2008)
Bazin acoperit de inot la Zalau Primul bazin de inot acoperit din Zalau va fi construit pe un teren cu o valoare actuala de piata de 250.000 de euro, donat de o familie din municipiu. Donatia a fost deja acceptata in cadrul ultimei sedinte a Consiliul Local Zalau, ea fiind insa, asa cum era si normal, una cu sarcini. Mai exact, familia care a donat terenul in suprafata de circa 12 ari, cere in schimb realizarea, pana la finele anului 2009, unui drum de acces, asfaltarea unei strazi pana in 2012 si demararea lucrarilor la bazinul de inot pana in 2010 (16.10.2008)
<<   <   pagina 150 din 150   >   >>
 
Informatii din Crişana

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design