Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Primaria ORADEA investeste 7 milioane de euro, fonduri UE, in reabilitarea si constructia unor unitati de educatie; S-a infiintat Muzeul orasului - complex cultural Primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan a anunţat proiecte pe educaţie în valoare totală de 7,3 milioane de euro, plus TVA, din fonduri europene, atât la învăţământ profesional, cât şi şcoli generale, grădiniţe noi şi creşe. Consiliul Local al Municipiului Oradea a aprobat, luni, indicatorii tehnico-economici ai acestor proiecte, astfel încât să poată fi demarate cât mai repede licitaţiile pentru proiectare şi execuţie, după care din toamnă să înceapă lucrările preconizate a se finaliza în vara anului 2020. (28.02.2018)
Proiectul pe reabilitarea retelelor termice din ORADEA continua in etapa a treia Primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan a prezentat continuarea celui mai mare proiect pe termoficare din ţară, cu fonduri europene, unul dintre cele mai importante proiecte ale oraşului nevoit să schimbe întreaga reţea de termoficare, învechită şi generatoare de pierderi. Proiectul de reabilitare a reţelelor de termoficare are alocată, pentru etapa a III-a, suma de circa 32 milioane de euro. (27.02.2018)
Prejudicii de circa trei milioane de lei, constatate de Curtea de Conturi la primarii si alte institutii publice din SALAJ Circa trei milioane de lei este valoarea prejudiciilor constatate de Curtea de Conturi la cele 25 de primării, Consiliul Judeţean Sălaj şi alte câteva instituţii publice, verificate cu privire la modul în care a fost gestionat banul public în 2016. Raportul Curţii de Conturi pe anul 2016 evidenţiază 343 de nereguli şi abateri de la legalitate în valoare de 63 de milioane de lei. Cea mai mare parte a sumei - 59,4 milioane de lei - reprezintă abateri financiar-contabile cu impact asupra realităţii şi acurateţei situaţiilor financiare, 2,84 milioane de lei sunt prejudiciile aduse bugetelor locale, iar 760.000 de lei, veniturile suplimentare cuvenite bugetelor locale şi bugetului general consolidat. (26.02.2018)
Proiect european de cinci milioane de euro pentru modernizarea sistemului de iluminat din ZALAU Sistemul de iluminat din Zalău va fi modernizat şi extins printr-un proiect cu o valoare totală de circa cinci milioane de euro, pe care administraţia locală l-a depus pentru finanţare din fonduri europene, au informat reprezentanţii municipalităţii. Documentaţia tehnico-economică pentru proiectul "Modernizarea şi extinderea sistemului de iluminat public din municipiul Zalău - Etapa I" cu o valoare totală a investiţiei de circa 23 milioane de lei lei (cinci milioane de euro) a fost aprobată de către consilierii locali la începutul lunii februarie februarie. (26.02.2018)
Primaria ORADEA investeste 7 milioane de euro, fonduri UE, in reabilitarea si constructia unor unitati de educatie Primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan a anunţat luni proiecte pe educaţie în valoare totală de 7,3 milioane de euro, plus TVA, din fonduri europene, atât la învăţământ profesional, cât şi şcoli generale, grădiniţe noi şi creşe. Consiliul Local al Municipiului Oradea a aprobat, luni, indicatorii tehnico-economici ai acestor proiecte, astfel încât să poată fi demarate cât mai repede licitaţiile pentru proiectare şi execuţie, după care din toamnă să înceapă lucrările preconizate a se finaliza în vara anului 2020. (26.02.2018)
Propuneri ale reprezentantilor primariei si cetatenilor ORADEI pentru proiectul de modificare a legii asociatiilor de proprietari Primăria Oradea şi cele aproape 500 de asociaţii de proprietari din municipiu au centralizat o serie de propuneri pentru proiectul de modificare a legii privind funcţionarea asociaţiilor de proprietari, au anunţat reprezentanţi ai administraţiei locale. (26.02.2018)
ORADEA: Circulatia rutiera se inchide in centrul municipiului pentru lucrarile la Podul Centenarului Primăria Oradea a anunţat joi închiderea unei străzi din centrul municipiului, timp de trei luni, pentru construirea viitorului pod peste Crişul Repede, ce va fi inaugurat pe 1 Decembrie 2018 şi este numit chiar "Podul Centenarului". Potrivit viceprimarului Florin Birta, expertiza tehnică a pasarelei, întocmită în anul 2016 a constatat deficienţe grave ale suprastructurii fostei pasarele, ceea ce justifica necesitatea construirii unui pod nou, care să satisfacă atât necesităţile circulaţiei auto, cât şi cele ale pietonilor. (23.02.2018)
Mandatul primarului din SEBIS a incetat, dupa ce ANI l-a declarat in stare de incompatibilitate Mandatul primarului oraşului Sebiş, Gheorghe Petru Feieş, care a ocupat această funcţie timp de peste 20 de ani, a încetat înaintea expirării duratei normale după ce prefectul Florentina Hogea a emis un ordin în acest sens, a informat purtătorul de cuvânt al Prefecturii Arad, Eugenia Crainic. Potrivit sursei citate, încetarea mandatului de primar al oraşului Sebiş survine în urma solicitării Agenţiei Naţionale de Integritate nr. 3039/G/II din 31.01.2018, care a stabilit starea de incompatibilitate în care s-a aflat primarul Gheorghe Petru Feieş. (21.02.2018)
CLM ARAD a aprobat subventionarea platii in avans, de catre CET catre furnizor, a consumului de gaze naturale Consiliul Local Municipal Arad a aprobat pe 19 februarie, într-o şedinţă extraordinară, plata în avans a sumei de 4.000.000 lei, pentru anul 2018, cu titlu de “Subvenţii pentru acoperirea diferenţelor de preţ şi tarif la energia termică livrată populaţiei” către SC CET Hidrocarburi SA Arad, în vederea achitării în avans a consumului de gaze naturale de către producătorul de energie termică furnizorului de gaze naturale. (20.02.2018)
ARAD: Autobuze second-hand din Olanda, in dotarea Companiei de Transport Public Parcul auto al Companiei de Transport Public Arad va creşte numeric în perioada următoare cu 10 autobuze second-hand destinate transportului interurban, care vor sosi din Olanda, informează reprezentanţii Consiliului Judeţean Arad. Potrivit acestora, autobuzele au fost achiziţionate în urma unei licitaţii publice organizate de către administraţia judeţeană, al cărei câştigător a fost desemnată o companie olandeză, pe principiul "preţul cel mai mic". (19.02.2018)
<<   <   pagina 3 din 150   >   >>
 
Informatii din Crişana

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design