Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  90,70% (117/129)
2.  Piatra Neamt
  89,80% (44/49)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  80,95% (17/21)
4.  Gherla
  100,00% (16/16)
5.  Bucuresti - Sect. 6
  100,00% (11/11)
6.  Pitesti
  54,55% (6/11)
7.  Hunedoara
  25,00% (1/4)
8.  Voluntari
  25,00% (1/4)
9.  Falticeni
  100,00% (1/1)
10.  Bistrita
  20,00% (1/5)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Harta online cu strazile pe care se efectueaza lucrari de termoficare, pusa la dispozitie de Primaria ORADEA

Primăria Oradea a pus la dispoziţia cetăţenilor o hartă interactivă cu străzile din municipiu afectate de lucrările la reţeaua de termoficare. Potrivit unui comunicat al Primăriei, harta este utilă cetăţenilor şi şoferilor în condiţiile în care traficul rutier din municipiul Oradea este afectat de lucrările de înlocuire şi modernizare a reţelei de de termoficare pe care administraţia locală le efectuează prin proiecte cu fonduri europene. (23.08.2017)

ARAD: Primaria ar putea plati 600 de mii de euro este pentru caldirea Cazinoului de odinioara, dar restaurarea va costa apoi milioane de euro Primăria Arad ar putea plăti 600 de mii de euro este pentru Cazinoul din municipiu. Contruit în anul 1872, beneficiind de o arhitectură cu elemente neoclasiciste şi neobaroce, acesta a avut mai multe destinaţii. De-a lungul anilor, clădirea a funcţionat drept sală de expoziţii, evenimente şi cazinou. În ultimii 100 de ani, clădirea a fost abandonată de mai multe ori, iar după 1990 a ajuns în proprietate privată. (22.08.2017)
ORADEA: Au reinceput lucrarile la parcarea de pe malul Crisului Repede. Viceprimarul spune ca parcarea va fi gata in 2018 Lucrările la parcarea subterană de pe malul Crişului Repede, pe strada Independenţei, au fost reluate după o pauză de un an. Între timp, a fost schimbat proiectantul şi soluţia tehnică, municipalitatea susţinând că lucrările vor fi gata până la sfârşitul anului 2018. Mai exact, s-a renunţat la contractul cu proiectantul clujean Macalik Arnold, care nu putea să fie în Oradea pentru a supraveghea lucrările, acesta fiind înlocuit de proiectantul orădean Paul Szasz. (22.08.2017)
ARAD Miscare soc in Consiliul local: primarul Gheorghe Falca a retras proiectul Monumentului Marii Uniri de pe ordinea de zi Ședință cu scântei ieri în cadrul Consiliului Local Arad. După mai bine de o oră jumătate de discuții în contradictoriu, primarul Gheorghe Falcă a decis să retragă de pe ordinea de zi proiectul privind amplasamentul Monumentului Unirii în Piața Catedralei Vechi. Cu toate acestea piețarii nu pot spune că au scăpat de demolare, întrucât după alte câteva zeci de minute consilierii liberali au decis să nu voteze proiectul inițiat de social-democrați și ALDE prin care se dorea menținerea actualei destinații a Pieței. (18.08.2017)
Deputatul Adrian Todor: "Nu ne putem bate joc de istoria ARADULUI, doar ca sa umplem buzunarele primarului Gheorghe Falca" Deputatul PSD Arad Adrian Todor se declară împotriva demolării Pieţei Catedralei şi spune că aleşii locali ai social-democraţilor şi ALDE au iniţiat un proiect de hotărâre menit să menţină actuala destinaţie a acesteia. Parlamentarul arădean se declară împotriva ridicării unui supermarket în acest loc, în care a funcţionat piaţa de mai bine de un secol şi jumătate. "Falcă îşi bate joc de arădeni, de istoria Aradului, doar pentru a-şi satisface interesele personale. Nu putem asista nepăsători la această bătaie de joc la adresa arădenilor și vom încerca prin toate mijloacele pe care legea ni le permite să oprim demolarea pieței.”, a spus Adrian Todor. (17.08.2017)
ORADEA: Primaria a supus dezbaterii publice noul regulament de urbanism al municipiului Regulamentul de urbanism al oraşului, cu care are de-a face oricine doreşte să ridice sau să modifice o construcţie, va fi revizuit. Actualizarea este necesară pentru implementarea noului Plan Urbanistic General, aprobat în 2016, astfel că Instituţia Arhitectului Şef organizează o dezbatere publică la care cei interesaţi sunt invitaţi să participe. (14.08.2017)
Primaria ORADEA construieste prima pista sintetica de alergare din oras Primăria Oradea construieşte în jurul Parcului Brătianu o pistă de alergare din tartan, un material elastic care ajută la amortizarea vibraţiilor care afectează articulaţiile. Potrivit viceprimarului Florin Birta, aceasta va fi prima pistă sintetică din oraş, va avea o lungime totală de 1.045 de metri şi o lăţime de 1.20 metri. Reprezentanţii municipalităţii au luat decizia realizării acestui proiect după ce au constatat că cealaltă pistă de alergare a oraşului este foarte utilizată de locuitori. (09.08.2017)
ORADEA: Trei oferte depuse pentru restaurarea Casei Darvas – La Roche Proiectul de reabilitare a obiectivului de patrimoniu Casa Darvas - La Roche are în vedere valorificarea acestui patrimoniu cultural al orașului Oradea și deschiderea în acest loc a unui Muzeu Art Nouveau. Valoarea estimată a lucrării este de 6.203.422 RON plus TVA, finanțată prin fonduri europene, Axa prioritară 5 din cadrul POR 2014-2020. (07.08.2017)
ARAD: Unda verde la transportul de agrement cu trasuri Consilierii locali municipali au dat undă verde proiectului de hotărâre ce vizează Regulamentul de desfășurare a transportului de agrement cu trăsuri în municipiul Arad, proiect realizat la inițiativa fostului consilier local municipal Geanina Pistru și a consilierului local municipal Bogdan Boca. Ragulamentul prevede un anumit tip de hamuri, un anumit tip de uniformă pentru vizitiu, iar curățenia trebuie asigurată de proprietarii trăsurilor și ai animalelor. (04.08.2017)
Angajatii din Primaria ARAD nu vor avea inca salarii marite Aleşii judeţeni din Arad au aprobat creşterea salarilor în ultima şedinţă CJ (creştere medie a brutului cu 20 la sută) însă în Consiliul Local Municipal lucrurile stau diferit. Cel puţin două luni de zile de acum înainte, salariile angajaţilor din Primăria Arad vor rămâne la acelaşi nivel. Primarul Falca spune ca este un gest de analiza si responsabilitate. (02.08.2017)
<<   <   pagina 1 din 140   >   >>
 
Informatii din Crişana

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(36 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(9 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(8 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(7 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(5 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(3 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(3 raspunsuri
)
Ion Georgescu (PSD) Ion Georgescu (PSD)
Mioveni
(2 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design