Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  94,35% (117/124)
2.  Piatra Neamt
  70,59% (48/68)
3.  Gherla
  100,00% (29/29)
4.  Bucuresti - Sect. 6
  88,00% (22/25)
5.  Bucuresti - Sect. 4
  38,24% (13/34)
6.  Pitesti
  50,00% (9/18)
7.  Voluntari
  55,56% (5/9)
8.  Timisoara
  18,75% (3/16)
9.  Bucuresti - Sect. 5
  23,08% (3/13)
10.  Hunedoara
  30,00% (3/10)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
ORADEA: Cum va arata malul stang al Crisului Repede dupa finalizarea lucrarilor de amenajare

A fost obţinută autorizaţia de construcţie pentru lucrările ce vor fi efectuate, până în primăvara anului viitor, la malul stâng al Crişului Repede, pe tronsonul dintre Podul Ferdinand şi pasarela de la Centrul de Calcul Informatica. Până în primăvara lui 2018, se va reabilita şi lărgi promenada de pe malul râului, după care, până în toamna aceluiaşi an, municipalitatea va consolida malul şi va executa restul amenajărilor. (23.06.2017)

ORADEA: Un mall din Romania a dat faliment a doua oara Compania Shopping Center Holding, deținută de milionarul Gabriel Popoviciu, și-a cerut insolvența iar Tribunalul București a decis intrarea în faliment, prin procedură simplificată și dizolvarea societății. Astfel, mall-ul Oradea Shopping City din Oradea, deținut de firma lui Popoviciu, se va închide. După șapte ani, unitatea orădeană cunoaște un nou faliment, după ce dezvoltatorul iniţial al OSC, Mivan din Irlanda, a fost declarat falimentar în mai 2010, cu datorii de peste 60 milioane euro. O lună mai târziu, centrul a fost cumpărat la licitație de firma lui Popoviciu, pentru suma de 30,5 milioane de euro. (23.06.2017)
Ambasadorul Republicii Austria la Bucuresti, in vizita la Primaria ORADEA Primarul Ilie Bolojan l-a primit la Primăria Oradea, pe ambasadorul Republicii Austria în România, Excelenţa Sa Gerhard Reiweger. Discuţiile s-au purtat cu privire la colaborarea cu oraşe din Austria pentru schimburi de bune practici, despre organizarea la Oradea a unor evenimente culturale susţinute de austrieci, în toamna aceasta şi anul viitor, cu sprijinul Ambasadei Austriei, precum şi despre continuarea colaborării dintre Primăria Oradea şi secţia economică a ambasadei. (20.06.2017)
ORADEA: Ample lucrari de reabilitare a retelelor termice, proiect de 118 milioane lei prin POIM Primăria Oradea a deschis 14 şantiere în oraş, în care lucrează peste 200 de muncitori şi 60 de utilaje, într-un amplu proiect de reabilitare a reţelei de termoficare, etapa a doua, finanţat cu 118,8 milioane de lei prin Programul Operaţional Infrastructură Mare (POIM). Potrivit viceprimarului Malan, prin proiect se urmăreşte să se reducă pierderile de apă, să se îmbunătăţească transportul agentului termic şi să se reducă emisiile de poluanţi ca urmare a micşorării cantităţii de combustibil folosit, precum şi cheltuielile de mentenanţă şi întreţinere. (16.06.2017)
Calin Fort, noul administrator public al ZALAULUI Social-democratul Călin Forţ nu a avut concurenţă la examenul organizat pentru postul de administrator public al municipiului Zalău. Rămas singur în cursa pentru postul de administrator public al Zalăului, după ce contracandidatul său, Puiu Vaida, nu s-a prezentat la proba scrisă, Călin Forţ a promovat fără probleme concursul organizat de Primăria municipiului. La testul scris, Forţ, actualul şef reprezentanţă al Registrului Auto Român Sălaj, a obţinut 83 din 100 de puncte posibile, în timp ce la interviu, a fost notat cu 90 de puncte. (16.06.2017)
Primaria ORADEA va transforma, anual, doua hectare de terenuri abandonate in spatii verzi si locuri de joaca; Municipalitatea vrea un oras mai prietenos cu oamenii: spatii pietonale mai multe, masini mai putine in zona centrala Municipalitatea orădeană va amenaja, până în anul 2020, în jur de opt hectare de spaţii verzi în oraş, din terenuri abandonate sau neîngrijite, a anunţat primarul Ilie Bolojan. Bolojan a precizat că se va colabora cu Apele Române pentru amenajarea unei zone de pe centura oraşului, pentru plantare de arbori de talie mare. (09.06.2017)
Fitch a confirmat ratingul municipiului ORADEA la ”BBB minus”, cu perspectiva stabila Fitch Ratings a confirmat ratingurile pentru creditele pe termen lung în valută și monedă locală ale municipiului Oradea la ”BBB minus”, perspectiva asociată fiind stabilă, se arată într-un comunicat al agenției de evaluare financiară. De asemenea, agenția a confirmat calificativul pe termen scurt în valută la ”F3”. Calificativul atribuit municipiului Oradea ține cont și de necesitățile actuale de investiții ale orașului, care ar putea necesita o majorare suplimentară a datoriei în perioada 2017 — 2018. (06.06.2017)
Primaria ORADEA asteapta ofertanti pentru amenajarea strazii V. Alecsandri În cursul zilei de marţi, 30 mai, Primăria Oradea a postat pe SEAP anunțul privind organizarea procedurii de licitaţie deschisă privind "Achiziția de execuție lucrări Amenajare strada Vasile Alecsandri". Termenul limită de depunere a ofertelor este 06.07.2017, procedura este licitație deschisă, iar criteriul de atribuire este prețul cel mai scăzut. Valoarea estimată a lucrărilor este de 4.186.205,00 lei fără TVA iar durata contractului este de 6 luni, începând de la data atribuirii contractului. (31.05.2017)
Cimitirul din ZALAU se extinde cu 7 hectare După scandalul izbucnit în urmă cu un an pe tema amplasării unei locaţii noi pentru cimitirul din Zalău, noua administraţie propune extinderea celui vechi. Proiectul se află în procedura de transparenţă publică. Noua administraţie propune extinderea cimitirului vechi cu aproximativ 7 hectare. Este exact ceea ce au cerut locuitorii oraşului în urmă cu un an când vechea administraţie propuneau relocarea cimitirului în Dealul Morii. (31.05.2017)
Amenzi de parcare platibile cu telefonul mobil, printr-o noua tehnologie aplicata de Primaria ORADEA Orădenii pot să îşi plătească amenzile de parcare direct de pe telefonul mobil, deoarece Primăria Oradea a implementat o nouă tehnologie prin sistemul de cod de bare QR. Pentru a facilita şi mai mult acest lucru şi pentru a elimina erorile, în curând, se va asigura precompletarea unora dintre câmpurile formularelor online cu informaţii criptate în cuprinsul codului. (30.05.2017)
<<   <   pagina 1 din 138   >   >>
 
Informatii din Crişana

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(40 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(16 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(9 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(7 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(7 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(6 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(5 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(5 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(4 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(3 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design