Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  83,85% (135/161)
2.  Piatra Neamt
  87,50% (42/48)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  55,56% (20/36)
4.  Gherla
  95,00% (19/20)
5.  Pitesti
  62,50% (15/24)
6.  Bucuresti - Sect. 6
  63,64% (7/11)
7.  Voluntari
  60,00% (6/10)
8.  Hunedoara
  40,00% (4/10)
9.  Galati
  27,27% (3/11)
10.  Bucuresti - Sect. 5
  15,38% (2/13)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
ORADEA: Viceprimarul Mircea Malan a prezentat stadiul lucrarilor de reabilitare a retelelor de termoficare

Viceprimarul Mircea Mălan a susținut o conferință de presă pe teren, pe şantierul din strada Delavrancea, în cadrul căreia a fost prezentat stadiul lucrărilor de reabilitare a rețelei de termoficare - etapa a II-a. Viceprimarul a dat informații în legătură cu investițiile care se fac în sistem, cu întreruperile privind furnizarea apei calde și începerea furnizării agentului termic către populație. (06.10.2017)

ARAD: Se scumpeste transportul public: majorarile sunt prevazute intr-un proiect de hotarare pus la dispozitia locuitorilor Un proiect de hotărâre pus marți la transparență prevede majorarea prețurilor biletelor și abonamentelor pentru mijloacele de transport în comun care circulă pe raza municipiului. Majorările vor fi făcute la cererea Companiei de Transport Public având în vedere că ultima modificare a prețurilor a fost făcută în urmă cu patru ani, iar o ajustare a acestora se impune, potrivit reprezentanților CTP, pentru buna funcționare a serviciului. (05.10.2017)
Prefectura ARAD a atacat in contencios administrativ contractul de salubrizare stradala incheiat de CLM Prefectura judeţului Arad a depus la Tribunalul Arad dosarul prin care atacă în contencios administrativ Consiliul Local Municipal (CLM) Arad pentru contractul de salubrizare stradală încheiat de Primăria Arad cu RER Servicii Ecologice pentru salubrizarea stradală a oraşului, a informat într-o conferinţă de presă prefectul Florentina Horgea. (03.10.2017)
Consilierii locali din ARAD au decis trecerea cinematografelor in administrarea Centrului Municipal de Cultura; Fifor: Minciunile municipalitatii continua in cascada, fara nicio asumare in privinta Cetatii Aradului Consiliul Local municipal Arad, întrunit în şedinţă ordinară, a decis trecerea imobilelor în care îşi desfăşoară activitatea cele trei cinematografe, proprietate publică a municipiului Arad pe care Primăria le-a renovat în anii trecuţi după ce le-a preluat de la RADEF, în administrarea Centrului Municipal de Cultură Arad. Potrivit proiectului de hotărâre votat de consilierii locali, odată cu trecerea în administrarea sa a cinematografelor din municipiu, CMC a preluat şi personalul aferent Biroului Administrare Cinematografe. (02.10.2017)
Primaria ORADEA va supune dezbaterii publice zonele unitare de incalzire ale municipiului Viceprimarul Mircea Mălan împreună cu directorul S.C Termoficarea Oradea S.A, Stănel Necula, au susținut azi, 27 septembrie 2017, o conferință de presă privind reactualizarea studiului de fezabilitate pentru stabilirea zonele unitare de încălzire din municipiul Oradea. Potrivit proiectului, vor exista două zone de încălzire în municipiul Oradea, zona A unde poate funcționa o singură soluție tehnică de încălzire, respectiv zona B, unde asigurarea cu energie termică se poate realiza și prin alte sisteme, inclusiv individuale. (28.09.2017)
Iluminatul public din municipiul ARAD, modernizat printr-un proiect finantat de Programul de Cooperare Elvetiano-Roman Iluminatul public al municipiului Arad va fi extins şi modernizat prin instalarea a peste 3.000 de leduri, printr-un proiect finanţat prin Programul de Cooperare Elveţiano-Român. Primarul Gheorghe Falcă şi Romulus Povian, directorul general al SC Elba Com SRL (parte a concernului Elba Timişoara), câştigătorul licitaţiei de atribuire a lucrărilor, au semnat, la Primăria Arad, contractul de proiectare şi execuţie a lucrărilor aferente proiectului “Iluminat public cu LED în municipiul Arad”. (27.09.2017)
CLUJ, SIBIU, BUCURESTI și ORADEA, la conferinta bunelor practici in administratie: De la reabilitare „cu forta”, la mobilitate si investitii in cultura Reprezentanții administrațiilor a patru orașe importante din România s-au întâlnit, duminică, la Cluj pentru a face un schimb de bune practici în vedere implementării unor proiecte de succes care pot fi replicate cu ușurință. Astfel, au fost împărtășite idei între administrațiile din București, Oradea, Sibiu și Cluj-Napoca, iar concluziile nu au făcut decât să confirme că în România se întâmplă și lucruri foarte bune atunci când strategiile de dezvoltare prin cultură sunt luate în serios și când comunicarea cu cetățenii constituie o prioritate. La conferința de la Cluj au mai fost invitați pentru a prezenta modele de bune practici reprezentanți ai orașelor Alba Iulia, Brașov, Iași și Timișoara, care însă nu au putut fi prezenți sau au refuzat participarea. (25.09.2017)
Prima fabrica din Europa a unui mare producator japonez de componente auto se deschide in ARAD Viceprimarul municipiului Arad, Călin Bibarţ s-a întâlnit, la finele săptămânii trecute cu reprezentanţii producătorului de componente auto Roki Romania Manufacturing. Compania niponă ai cărui principali clienţi sunt General Motors, Nissan şi Mazda va deschide la Arad primul său centru de producţie din Europa. (19.09.2017)
ARAD: La Depoul de tramvaie UTA vor fi investiti 2,5 milioane lei pentru modernizare Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă a semnat vineri, 15 septembrie 2017, contractul de modernizare a infrastructurii depoului principal de tramvaie UTA. Nu mai puțin de 2.494.000 lei urmează să fie investiţi în acest proiect al municipalităţii arădene. Finanţarea se va asigura din împrumut BERD şi bugetul general al municipiului Arad. (18.09.2017)
ORADEA: Compania Inteva vrea sa investeasca 7,1 milioane euro in parcul industrial din strada Ogorului Americanii de la Inteva vor să investească 7,1 milioane euro în parcul industrial din strada Ogorului. Consiliul Local şi-a mandatat marţi reprezentanţii în Adunarea Generală a Acţionarilor de la Agenţia de Dezvoltare Locală Oradea să aprobe documentele prin care compania se obligă, prin intermediul dezvoltatorului WTP Developement RO, să construiască o fabrică peste drum de cimitirul municipal. (13.09.2017)
<<   <   pagina 1 din 142   >   >>
 
Informatii din Crişana

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(22 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(15 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(11 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(6 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(4 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(4 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(3 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(3 raspunsuri
)
Dan Boboutanu (PSD) Dan Boboutanu (PSD)
Hunedoara
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design