Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  85,96% (147/171)
2.  Piatra Neamt
  74,47% (35/47)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  81,82% (18/22)
4.  Timisoara
  45,00% (18/40)
5.  Targu - Jiu
  62,50% (5/8)
6.  Galati
  31,25% (5/16)
7.  Gherla
  100,00% (5/5)
8.  Oradea
  57,14% (4/7)
9.  Voluntari
  75,00% (3/4)
10.  Pitesti
  11,11% (3/27)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
Un fost punct termic din TARGOVISTE va fi transformat in centru pentru copii cu autism si Sindrom Down

Consilierii locali din Târgovişte au aprobat, în şedinţa de marţi, transformarea unui fost punct termic în Centru pentru copii cu autism şi Sindrom Down, valoarea investiţiei fiind de 1,5 milioane de lei. Durata de realizare a investiţiei este de 18 luni, iar finanţarea este asigurată de la bugetul local. În raportul de specialitate aferent proiectului de hotărâre, se arată că în Târgovişte există două centre pentru copii cu autism şi Sindrom Down. (22.02.2018)

Primarul TARGOVISTEI, Cristian Stan: Bugetul local din acest an este axat, in principal, pe sectiunea de dezvoltare; Locuinte pentru medici si cadre didactice vor fi construite prin ANL Bugetul local din Târgovişte este axat, în principal, pe secţiunea dezvoltare, în acest an urmând să se deruleze proiecte importante în infrastructură, a declarat primarul Târgoviştei, Cristian Stan. Consilierii locali din Târgovişte au aprobat, în şedinţa de marţi, în unanimitate, bugetul local. (21.02.2018)
Primaria TARGOVISTE continua actiunea de demolare a garajelor. Primarul Cristian Stan: "In locul acestora, vor fi amenajate parcari noi" Acţiunea de demolare a garajelor insalubre continuă la Târgovişte, după ce în ultimii trei ani, au fost demolate mii de astfel de construcţii, pentru a face loc unor parcări. Au început deja activităţile de dezafectare a celor peste 100 de garaje insalubre, aferente parcărilor de pe stradă Radu Gioglovan, microraionul nr. IX. (19.02.2018)
Un centru pentru recuperarea militarilor intorsi din teatrele de operatiuni ar putea fi realizat la TARGOVISTE Un centru pentru recuperarea militarilor întorşi din teatrele de operaţiuni ar putea fi realizat în locaţia fostului spital de la Mănăstirea Dealu din Târgovişte, consilierii locali urmând să dezbată acest subiect în şedinţa de săptămâna viitoare, a declarat primarul municipiului, Cristian Stan. Clădirile fostului spital municipal de la Mănăstirea Dealu au stat nefolosite câţiva ani, după desfiinţarea unităţii medicale. (14.02.2018)
“Aproape toti beneficiarii de ajutor social vin cu scutiri medicale”, spune primarul TARGOVISTEI. Zeci de beneficiari de ajutoare sociale "sufera" de tulburare depresiva recurenta, tulburare organica de personalitate, tulburare anxios depresiva, migrena recurenta Aproape toţi beneficiarii de ajutor social din Târgovişte vin cu scutiri medicale pentru a nu mai presta muncă în folosul comunităţii, ”e categoria cea mai bolnavă din municipiu”, a declarat primarul Târgoviştei, Cristian Stan. Acesta spune că, la nivelul municipiului, sunt 360 de asistaţi social. Dintre aceştia 300 sunt apţi de muncă, însă cei mai mulţi au scutiri medicale în care se precizează că nu pot efectua efort fizic. (09.02.2018)
Municipiul TARGOVISTE, in Top 10 al celor mai eficiente orase din Romania, intr-un clasament realizat de UrbanizeHub Municipiul Târgovişte se situează în Top 10 al celor mai eficiente oraşe din România, într-un clasament realizat de UrbanizeHub.ro, a declarat primarul Cristian Stan. Criteriile care au stat la realizarea topului au fost atragerea de fonduri europene, cheltuielile de capital pe cap de locuitor şi transformarea fizică a localităţilor. (26.01.2018)
Impozit marit cu 500 la suta pentru cladirile din TARGOVISTE aflate in stare avansata de degradare Proprietarii care şi-au lăsat clădirile în stadiu avansat de degradare vor plăti un impozit majorat cu 500%, a anunţat primarul Târgoviştei, Cristian Stan. Edilul a spus că imobilele aflate în această situaţie au fost identificate, multe dintre ele fiind clădiri de patrimoniu, situate în zona centrală a municipiului Târgovişte. Acesta a enumerat câteva clădiri aflate în stadiu avansat de degradare, multe lăsate în paragină. (22.01.2018)
Primaria TARGOVISTE a pregatit proiecte in vederea accesarii a peste 100 de milioane de euro, bani europeni Primăria Târgovişte a pregătit proiecte pentru accesarea de fonduri europene de peste 100 de milioane de euro, cel mai important fiind cel de introducere a autobuzelor electrice pentru transportul public în comun, a declarat primarul Târgoviştei, Cristian Stan. Investiţia în domeniul transportului public, de 21,8 milioane de euro, are două componente, atât achiziţionarea de autobuze electrice şi construirea de staţii de încărcare, precum şi refacerea infrastructurii rutiere pe traseele pe care circulă autobuzele. (18.01.2018)
S-au reluat lucrarile la blocurile ANL din TARGOVISTE a caror constructie a inceput acum 10 ani Mai multe blocuri ANL din Târgovişte, a căror construcţie a început acum 10 ani, vor fi finalizate, în total fiind vorba despre 146 de apartamente, a declarat primarul Târgoviştei, Cristian Stan. Blocurile sunt în cartierul Sagricom, iar construcţia lor nu a fost finalizată din cauză că firmele care au început lucrările au intrat în faliment. (27.11.2017)
TARGOVISTE: Primarul este nemultumit de ritmul lucrarilor la centura ocolitoare a municipiului Primarul Târgoviştei, Cristian Stan, s-a declarat nemulţumit de ritmul lucrărilor la centura ocolitoare a municipiului, care se realizează cu fonduri europene şi au ca termen de finalizare sfârşitul anului viitor. Edilul a subliniat că investiţia este una de amploare, care, în afară de asfaltări, prevede lucrări de canalizare, dar şi reabilitare de poduri şi pasaje, precum şi construcţia unui nou pod. (09.11.2017)
<<   <   pagina 1 din 19   >   >>
 
Informatii din Dâmboviţa

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(41 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(16 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(10 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(6 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(5 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(3 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(2 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(1 raspuns
)
Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL) Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL)
Petrosani
(1 raspuns
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design