Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  91,60% (109/119)
2.  Piatra Neamt
  76,67% (23/30)
3.  Pitesti
  56,25% (18/32)
4.  Gherla
  100,00% (18/18)
5.  Bucuresti - Sect. 4
  60,87% (14/23)
6.  Timisoara
  43,75% (14/32)
7.  Bucuresti - Sect. 6
  92,86% (13/14)
8.  Voluntari
  83,33% (10/12)
9.  Galati
  43,75% (7/16)
10.  Hunedoara
  44,44% (4/9)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
TARGOVISTE: Primarul este nemultumit de ritmul lucrarilor la centura ocolitoare a municipiului

Primarul Târgoviştei, Cristian Stan, s-a declarat nemulţumit de ritmul lucrărilor la centura ocolitoare a municipiului, care se realizează cu fonduri europene şi au ca termen de finalizare sfârşitul anului viitor. Edilul a subliniat că investiţia este una de amploare, care, în afară de asfaltări, prevede lucrări de canalizare, dar şi reabilitare de poduri şi pasaje, precum şi construcţia unui nou pod. (09.11.2017)

Proiect european de 21 de milioane de lei pentru dezvoltarea infrastructurii in statiunea balneoclimaterica PUCIOASA Autorităţile din staţiunea balneoclimaterică Pucioasa, judeţul Dâmboviţa, au semnat, pe 1 noiembrie, contractul de finanţare, în valoare de 21 de milioane de lei, în cadrul unui proiect european vizând dezvoltarea infrastructurii turistice. Contractul de finanţare pentru proiectul privind dezvoltarea infrastructurii turistice din Pucioasa a fost semnat, la sediul Primăriei, de primarul localităţii, Constantin Ana, şi directorul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, Liviu Muşat. (02.11.2017)
Doi barbati impuscati, gasiti pe un camp langa TARGOVISTE. Unul era consilier local Doi bărbaţi au fost găsiţi joi împuşcaţi pe un câmp, la Nisipuri, în apropiere de Târgovişte. Prima ipoteză ar fi cea a unui asasinat, urmată de ipoteza unui accident de vânătoare. Procurorii ar înclina spre prima variantă. Cei doi bărbaţi au 40 de ani şi, respectiv, 49 de ani. Un trecător a văzut trupurile şi a alertat Poliţia. Cercetările sunt în desfăşurare pentru a se stabili ce s-a întâmplat. (27.10.2017)
Municipiul TARGOVISTE face primul pas spre statutul de smart city. Se vor realiza patru statii de reincarcare pentru vehicule electrice Primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan a anunţat că municipiul Târgovişte este singura unitate administrativ teritorială din România care a obţinut finanţare pentru construirea a patru staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice în cadrul Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea infrastructurii pentru vehiculele de transport rutier nepoluant din punct de vedere energetic: stații de reîncărcare pentru vehicule electrice și electrice hibrid plug-in, depuse în sesiunea 15 septembrie – 15 noiembrie 2016. (04.10.2017)
TARGOVISTE: De ce a pornit statuia lui Mihai Viteazul un adevarat razboi intre localnici si autoritatile locale O statuie a lui Mihai Viteazul, amplasată în centrul municipiului Târgovişte, a devenit motiv de dispută după ce monumentul a fost restaurat şi vopsit auriu. Primarul Daniel Cristian Stan a ales culoarea, spunând că a preluat modele ale unor statui din Paris, Londra sau New York, potrivit MEDIAFAX. După ce statuia lui Mihai Viteazul a fost restaurată, au apărut contestatari, care spun că monumentul este acum un kitsch. (12.09.2017)
Acord de cooperare intre TARGOVISTE si Castellon de la Plana – localitate spaniola cu o comunitate importanta de targovisteni Autorităţile din Târgovişte şi Castellon de la Planaau semnat, pe 6 septembrie, un acord de cooperare între cele două localităţi, în localitatea spaniolă trăind circa 10.000 de târgovişteni, cifră avansată de reprezentanţii Castellon de la Plana. Acordul a fost semnat la Târgovişte, în cadrul manifestărilor Zilelor Cetăţii, de către primarul municipiului, Cristian Stan, şi prim consilierul primarului din Castellon de la Plana, Enric Porcar Mallen. (07.09.2017)
Consilierii Locali au aprobat amenajarea unei zone de Skatepark in TARGOVISTE; Aproape 90 la suta din spatiul public din municipiu va fi monitorizat video cu 147 de camere Consilierii locali din Târgovişte au aprobat în ultima şedinţă amenajarea unui skatepark, pe o suprafaţă de aproximativ 1.200 mp. Iniţial s-a discutat de construţia acestui nou loc de joacă dedicat skateboard-urilor, bmx-urilor, rolelor, trotinetelor în Parcul Chindia, lângă fostul restaurant Brotăcei. Decizia de a construi un Skate-parc a fost luată în urma unei petiţii online iniţiată de tineri târgovi şteni iubitori ai acestui sport, după ce s-a ajuns la concluzia că solicitarea acestora nu este deloc una imposibilă, ba chiar îmbunătăţeşte modul de viaţă şi de civilizaţie al tinerilor. (01.09.2017)
TARGOVISTE: Primarul Cristian Stan este nemultumit de ritmul executiei la soseaua de centura De la reluarea execuţiei proiectului şoselei de centură a municipiului Târgovişte, primarul Cristian Stan a avut mai multe întâlniri cu constructorul, fiind discutat inclusiv un grafic de lucrări, mai ales că proiectul include şi realizarea a două poduri noi peste râul Ialomiţa. Se lucrează în prezent la podul nou, de la Teiş şi la pasarela situată pe Strada Petru Cercel, dar nu în ritmul convenit. Cristian Stan spune că vina aparţine exclusiv constructorului, căruia nu îi vor fi îndeplinite solicitările care exced termenii prevăzuţi în contract. (18.08.2017)
Salarii mai mari cu 20 la suta la Primaria TARGOVISTE in urma noii legi a salarizarii Primarul municipiului Târgovişte a declarat că, odată cu apariţia şi aplicarea noii Legi a salarizării, salariile din administraţia publică locală au fost majorate cu 20,1%, fiind eliminate discrepanţele salariale existente până acum în sistem. În Primăria Târgovişte există acum 835 de posturi vizate de coeficienţii stabiliţi de noua lege, 376 sunt cu studii superioare şi 459 sunt cu studii medii. (01.08.2017)
Primarul din TARGOVISTE ameninta KFC cu procese dupa un clip filmat in Turnul Chindiei: Ceea ce ati facut este ofensator si revoltator Primarul din Tâgovişte, Daniel Cristian Stan, avertizează KFC, printr-o scrisoare deschisă, că va da firma în judecată dacă nu retrage un clip filmat în Turnul Chindiei, edilul considerând că acesta afectează „emblema de secole” a oraşului. Potrivit scrisorii deschise postate joi pe pagina de facebook de primarul Daniel Cristian Stan, ceea ce a făcut KFC cu clipul filamt în Turnul Chindiei este „în egală măsură, ofensator şi revoltător”, iar comunitatea a reacţionat „dezaprobând masiv iniţiativa”. (23.06.2017)
<<   <   pagina 1 din 18   >   >>
 
Informatii din Dâmboviţa

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(37 raspunsuri
)
Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL) Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL)
Targu - Jiu
(10 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(8 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(7 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(7 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(7 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(4 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(4 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(4 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(3 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design