Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  91,60% (109/119)
2.  Piatra Neamt
  76,67% (23/30)
3.  Gherla
  100,00% (18/18)
4.  Pitesti
  56,25% (18/32)
5.  Bucuresti - Sect. 4
  60,87% (14/23)
6.  Timisoara
  43,75% (14/32)
7.  Bucuresti - Sect. 6
  92,86% (13/14)
8.  Voluntari
  83,33% (10/12)
9.  Galati
  43,75% (7/16)
10.  Hunedoara
  44,44% (4/9)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
Primaria MANGALIA modernizeaza peste 100 de strazi. Banii, obtinuti din imprumut Consiliul Local Mangalia a aprobat, în cadrul ultimei şedinţe, proiectul de hotărâre privind contractarea unei finanţări rambursabile pentru realizarea lucrărilor de modernizare a peste o sută de străzi din Mangalia, a Casei de Cultură şi a cinematografului „Pescăruş”. În acest sens, reprezentanţii Primăriei Mangalia au stabilit că, pentru realizarea investiţiei este necesar un împrumut de peste 60 milioane de lei, pe o perioadă de 12-15 ani, astfel încât să nu existe nicio presiune asupra bugetului local. (28.09.2017)
CONSTANTA: Primaria dezafecteaza locurile de joaca periculoase Primăria Constanţa a început demolarea locurilor de joacă din oraş, după ce un copil s-a accidentat la un spaţiu de recreere. Protecţia Consumatorilor a închis spaţiul de joacă şi a notificat municipalitatea. Mai multe spaţii de joacă din oraş au fost dezafectate de Primăria Constanţa, după ce Protecţia Consumatorilor a avertizat municipalitatea asupra pericolului la care sunt expuşi copiii care vin să se bucure de ele. (26.09.2017)
Primarul PNL din MANGALIA, Radu Cristian, vrea ca orasul sa se imprumute cu 13 milioane euro. Consilierii PSD se opun Primarul PNL din Mangalia, Radu Cristian, vrea ca orașul să se împrumute cu 13 milioane euro, în timp ce consilierii PSD se opun vehement. Reprezentanții P.S.D. Mangalia în Consiliul Local s-au declarat solidari în încercarea de a bloca o nouă tentativă a primarului Radu Cristian de a împovăra orașul cu o datorie de peste 13 milioane de euro. (25.09.2017)
Semafoare inteligente, la CONSTANTA. "Cronometrele au provocat accidente si tot felul de probleme" Urmează schimbări importante în ceea ce priveşte traficul din municipiul Constanţa, anunţă reprezentanţii Confort Urban. Aceştia au dat undă verde pentru un proiect pilot, în vederea colectării unor date ale traficului rutier cu ajutorul unor senzori montaţi în asfalt, la intrare, în municipiul Constanţa., Proiectul ar urma să fie dezvoltat astfel încât oraşul să beneficieze de o semaforizare inteligentă. (21.09.2017)
Orasul tulcean MACIN va ramane fara primar Oraşul Măcin şi comuna Greci din judeţul Tulceavor rămâne fără primari, după ce prefectul Lucian Furdui va semna ordinele de eliberare din funcţii, în urma deciziilor definitive primite din partea instanţelor de judecată ca urmare a rapoartelor de evaluare emise de Agenţia Naţională de Integritate (ANI). În cazul oraşului Măcin, încă din anul 2014, ANI a constatat că primarul Nicolae Topoleanu se află în stare de incompatibilitate, din cauză că deţinea calitatea de primar şi pe cea de membru al Consiliului de Administraţie al Liceului ‘Gheorghe Munteanu-Murgoci’ din localitate. (12.09.2017)
TIMISOARA, confruntata cu un val masiv de migranti. Zeci de persoane au fost date jos dintr-un tren de calatori; Si alte judete au fost vizate - Bihor si Dolj; Patru dintre migrantii depistati in apropiere de 2 Mai au ajuns la spital Duminică dimineaţa 30 de imigranţi au fost daţi jos de Poliţie, la Timişoara. Autorităţile au intervenit după ce mai mulţi călători din trenul Bucureşti - Timişoara au sesizat că zeci de migranţi circulă cu trenul Bucureşti – Budapesta. Potrivit pressalert.ro, imigranţii, bărbaţi şi femei cu vârste cuprinse între 3 şi 64 de ani, au fost preluaţi de Poliţia de Frontieră pentru verificări, urmând a intra pe procedura solicitanţilor de azil. (11.09.2017)
Amenajarea Portului SULINA, printre primele patru investitii prioritare ale Romaniei Portul Sulina se află în primele patru investiţii pentru anul 2018 ale Ministerului Turismului şi se va realiza în perimetrul gestionat de Administraţia Zonei Libere (AZL), instituţie subordonată Consiliului Judeţean Tulcea. El a menţionat că suprafaţa pe care se va realiza investiţia nu este actualul Port Sulina, ci zona administrată de AZL şi a subliniat necesitatea realizării unei investiţii majore în domeniul turistic în oraşul Sulina, în contextul în care pentru realizarea unui asemenea obiectiv nu s-au identificat surse de finanţare europene. (04.09.2017)
Fostul primar din CONSTANTA, Radu Mazare, inculpat de DNA intr-un dosar cu un prejudiciu de peste 1 milion de euro După ce a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu suspendare în primă instanţă, în dosarul privind retrocedarea ilegală a unor terenuri, Radu Mazăre a primit o altă veste proastă. Fostul primar al municipiului Constanţa este inculpat într-un alt dosar, fiind acuzat de abuz în serviciu cu obţinere de foloase necuvenite, în formă continuată. (24.08.2017)
Primaria CONSTANTA a aprobat tacit gratuitatea elevilor si studentilor la transportul public in comun Proiectul de hotărâre de Consiliu Local Municipal Constanţa pentru acordarea de gratuitate la transportul public în comun a elevilor şi studenţilor a fost depus la 21 iulie, iar termenul de 30 zile în care municipalitatea se poate opune măsurii a trecut, astfel că gratuitatea a primit acord tacit din partea Primăriei Constanţa, conform Legii administraţiei publice locale nr. 215/2001. (23.08.2017)
Posibil caz de "camp tactic" in dosarul Mazare-Strutinsky. Comisia SRI se pune in miscare Comisia de control a activităţii SRI va cere explicaţii în legătură cu informaţiile apărute în spaţiul public, potrivit cărora DNA a desemnat două unităţi a SRI din Bucuresti si din Constanta ca beneficiari secundari ai interceptărilor, în cadrul dosarului care îi vizează pe Radu Mazăre şi pe afaceristul Sorin Strutinsky. Notele sunt cuprinse în dosarul în care fostul primar de la Constanţa, Radu Mazăre şi omul de afaceri Sorin Strutinsky, au fost arestati şi ulterior trimişi în judecată. (11.08.2017)
<<   <   pagina 2 din 94   >   >>
 
Informatii din Dobrogea

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(37 raspunsuri
)
Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL) Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL)
Targu - Jiu
(10 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(8 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(7 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(7 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(7 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(4 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(4 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(4 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(3 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design