Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Primarul Mangaliei: "Trebuie sa ii readucem pe turistii nordici" Edilul Mangaliei, Claudiu Tusac, sustine ca unul din dezideratele Primariei este “readucerea pe litoralul romanesc a turistilor nordici, incepand de sezonul viitor”. Claudiu Tusac are in vedere o serie de alte proiecte ambitioase pentru zona de sud a litoralului romanesc. (24.10.2008)
Euro-gara la Constanta, abia in 2009 Potrivit declaratiilor directorului Regionalei CFR, Dorin Maer, gara din Constanta va fi data in folosinta in cursul lunii aprilie 2009. Gara va fi "la nivel european", va avea cinema, restaurant, magazine, sali de asteptare confortabile si un design de invidiat - ferestre albastre. (22.10.2008)
Constanta: Autobuze ultramoderne pe linia 102 Tramvaiele de pe linia 102 şi-au luat la revedere de la călători sîmbătă, după 22 de ani de activitate, Regia Autonomă de Transport în Comun (RATC) înlocuindu-le cu autobuze noi, achiziţionate printr-un program al Primăriei Municipiului Constanţa. Vechi şi uzate, tramvaiele nu mai corespundeau cerinţelor, Regia întîmpinînd în ultimii ani numeroase probleme în ceea ce priveşte repararea acestora. (20.10.2008)
Noi cartiere rezidentiale la Agigea 500 de noi apartamente vor fi construite in localitatea Agigea, iar primarul Cristian Cirjaliu spune ca acesta este doar inceputul adevaratei dezvoltari a comunei. Edilul spune ca exista o intentie a unui investitor privat de a construi alte o mie de apartamente. (16.10.2008)
Turismul cu ambarcaţiuni de lux, o ţintă pentru Primăria Mangalia Peste 50 de agenţi economici au participat, vineri, la Mangalia, la „Tîrgul de oferte puncte de atracţie turistică”, organizat de Primăria Mangalia, în calitate de beneficiar al unei finanţări nerambursabile din partea Uniunii Europene, acordată prin intermediul programului Phare CBC/2005. Organizarea evenimentului a făcut parte din cadrul proiectului Centrul de Dezvoltare a Turismului Transfrontalier România - Bulgaria. (18.10.2008)
<<   <   pagina 97 din 97   >   >>
 
Informatii din Dobrogea

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design