Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  94,35% (117/124)
2.  Piatra Neamt
  70,59% (48/68)
3.  Gherla
  100,00% (29/29)
4.  Bucuresti - Sect. 6
  88,00% (22/25)
5.  Bucuresti - Sect. 4
  38,24% (13/34)
6.  Pitesti
  50,00% (9/18)
7.  Voluntari
  55,56% (5/9)
8.  Timisoara
  18,75% (3/16)
9.  Bucuresti - Sect. 5
  23,08% (3/13)
10.  Hunedoara
  30,00% (3/10)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Dupa nu mai putin de sapte amanari, fostul primar Radu Mazare ar putea primi pe 7 iulie sentinta in dosarul retrocedarilor ilegale

Judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti trebuiau să se pronunţa, astăzi, în dosarul în care fostul primar al municipiului Constanţa, Radu Mazăre, este acuzat de retrocedarea ilegală a unor terenuri. Procurorii DNA cer pedepse maxime, însă sentința a fost amânată pentru a șaptea oară. Un nou termen a fost stabilit pentru 7 iulie. În acest dosar, Radu Mazăre este judecat, alături de alte 36 de persoane, pentru restituirea și atribuirea ilegală de întinse suprafețe de teren intravilan din Constanța, Mamaia, atât plajă cât și faleză. Alături de fostul primar mai sunt judecați, printre alții, fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, și fostul finanțator al echipei de fotbal Dinamo, Cristi Borcea. (23.06.2017)

Primaria CONSTANTA a inaugurat primul proiect pilot de tip “oras inteligent” Primarul municipiului Constanţa, Decebal Făgădău, a inaugurat pe 16 iunie primul proiect pilot de tip “oraş inteligent”, pe baza unei soluţii tehnice, adaptative, propusă şi realizată de Telekom Romania împreună cu furnizorul de tehnologie ZTE. Decebal Făgău a anunţat că, după cetăţenii municipiului Alba Iulia şi din Bucureşti, de acum şi constănţenii beneficiază de facilităţile şi modernitatea conceptului de “stradă inteligentă”. (19.06.2017)
Referendum valid in orasul BANEASA pentru revenirea la statutul administrativ de comuna Prefectura Constanţa a anunţat că a fost validat referendumul local organizat duminică, pentru consultarea locuitorilor oraşului Băneasa în problema păstrării statutului administrativ urban sau a revenirii la organizarea administrativă de comună, majoritatea votanţilor optând pentru ca localitatea lor să fie una rurală. Prefectul Adrian Nicolaescu a declarat că, din datele comunicate de primarul Paul Coliş, în urma numărătorii oficiale, 1.528 de cetăţeni cu drept de vot din totalul alegătorilor, reprezentând 35,54%, au răspuns Da la întrebarea privind revenirea la statutul de comună rurala. (13.06.2017)
Decebal Fagadau: Municipiile genereaza doua treimi din PIB; trebuie sa sprijine politica smart city Municipiile reprezintă 70% din locurile de muncă ale României și tot ele sunt cele care ar trebui să sprijine efortul de țară în tot ceea ce înseamnă politica smart city, a declarat Decebal Făgădău, reprezentant al Asociației Municipiilor din România, în cadrul conferinței “Jump to smart 1.0 – Soluții rapide și inovatoare pentru România orașelor inteligente”. (13.06.2017)
Are CONSTANTA bani sa reabiliteze stadionul Farul si celelalte baze sportive? Primarul Fagadau: Economia orasului duduie Interes maxim din partea autorităților constănțene pentru stadionul Farul, aflat într-o avansată stare de degradare. După ce consilierii județeni și-au dat, săptămâna trecută, acceptul pentru preluarea bazei sportive din str. Primăverii, miercuri, același lucru l-au făcut și consilierilor locali municipali. Astfel, atât CJC, cât și Primăria Constanța solicită Ministerului Tineretului și Sportului să le dea în proprietate stadionul. Dacă și cui va decide Guvernul să-l dea, urmează să vedem în perioada următoare. (01.06.2017)
Primarul orasului CONSTANTA, Decebal Fagadau: Infiintarea benzilor unice pentru transportul in comun reprezinta unica solutie pentru fluidizarea circulatiei; Fagadau: Consumurile la utilitatile publice ar trebui sa poata fi vazute intr-un “tablou de bord” unic Primarul orasului Constanta, Decebal Fagadau, a declarat miercuri ca infiintarea benzilor unice pentru transportul in comun reprezinta unica solutie pentru fluidizarea circulatiei si alternativa reala la deplasarea cu autoturismul personal. El a adaugat ca, in momentul in care cetateanul alege sa se deplaseze cu masina personala, "in acel moment, sistemul public este infrant". (25.05.2017)
Primarul CONSTANTEI, Decebal Fagadau, audiat in dosarul fostului primar Radu Mazare Decebal Făgădău, primar al muncipiului Constanţa, va fi audiat de judecători, pe 23 iunie, ca martor, în dosarul în care fostul edil Radu Mazăre este judecat pentru luare de mită şi fals în declaraţii, informează Mediafax. Tot pe 23 iunie va fi audiat şi Gabriel Stan, fost viceprimar al municipiului Constanţa. (23.05.2017)
Primaria CONSTANTA "sare" peste Ziua Copilului. A fost anulata procedura de atribuire a contractului În timp ce în alte localităţi, şefii autorităţilor publice locale depun eforturi pentru ca cei mici să primească de ziua lor daruri precum tablete, cărţi sau biciclete, la Constanţa, administraţia publică locală nu a reuşit să organizeze, nici anul acesta, evenimente dedicate zilei de 1 Iunie. De altfel, este pentru al doilea an consecutiv când Primăria Constanţa intenţionează să organizeze evenimente de 1 Iunie, însă planurile nu sunt concretizate. (18.05.2017)
Orasul BANEASA din judetul Constanta vrea sa redevina comuna După 13 ani de când primarul Nicolae Coman le promitea cetăţenilor că vor avea o viaţă de orăşeni, astăzi, reprezentanţii administraţiei publice din oraşul Băneasa fac demersuri pentru ca localitatea să treacă de la statutul de oraş la cel de comună. În acest sens, în cursul zilei de astăzi, consilierii locali din Băneasa au fost convocaţi în şedinţă de primarul Paul Coliş. (12.05.2017)
TULCEA: Peste 110 locuinte finalizate in aceasta perioada de ANL Filiala teritorială a Agenţiei Naţionale de Locuinţe (ANL) pune la dispoziţia autorităţilor tulcene, începând cu această lună, peste 110 unităţi de locuit construite în comuna Baia, în oraşul Babadag şi în municipiul Tulcea. Reprezentanta filialei teritoriale a ANL, Maria Marianciuc, a declarat că săptămâna aceasta s-a încheiat recepţia celor 24 de unităţi de locuit amenajate în satul Baia, comuna Baia. (12.05.2017)
<<   <   pagina 1 din 91   >   >>
 
Informatii din Dobrogea

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(40 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(16 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(9 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(7 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(7 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(6 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(5 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(5 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(4 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(3 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design