Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Cluj Napoca
  99,53% (214/215)
2.  Buzau
  93,58% (102/109)
3.  Piatra Neamt
  97,85% (91/93)
4.  Bucuresti - Sect. 4
  40,54% (15/37)
5.  Gherla
  100,00% (13/13)
6.  Timisoara
  47,83% (11/23)
7.  Voluntari
  60,00% (6/10)
8.  Pitesti
  26,32% (5/19)
9.  Hunedoara
  62,50% (5/8)
10.  Bacau
  38,46% (5/13)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
CONSTANTENII, invitati de primar sa afle pe ce se vor cheltui banii orasului

Primarul municipiului Constanţa, Decebal Făgădău, invită constănţenii la dezbaterea publică cu tema „Bugetul de venituri şi cheltuieli pentru anul 2017 al municipiului Constanţa“. Dezbaterea va avea loc vineri, de la ora 16.00, în sala de şedinţe „Remus Opreanu” din cadrul Palatului Administrativ. Edilul Decebal Făgădău a anunţat că aprobarea bugetului municipiului Constanţa se va face în prima şedinţă din luna martie şi că acesta este cel mai mare buget din ultimii ani. (24.03.2017)

Sediul Primariei municipiului TULCEA ar putea fi consolidat prin fonduri europene Primăria municipiului Tulcea a scos la licitaţie contractul de expertizare tehnică a clădirii în care-şi desfăşoară activitatea, primarul Constantin Hogea sperând să poată consolida clădirea prin fonduri europene. Expertiza tehnică va releva gradul de risc seismic al imobilului, în funcţie de acesta autoritatea locală urmând să decidă dacă se va trece la consolidarea clădirii sau se întrunesc condiţiile pentru eficientizarea energetică a imobilului. (22.03.2017)
Proiecte de peste 6 milioane de euro, depuse de Primaria TULCEA la Ministerul Dezvoltarii Regionale Primăria municipiului Tulcea a transmis Ministerului Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene (MDRAPFE) trei proiecte privind realizarea unor investiţii în valoare de peste 6 milioane de euro. Cel mai mare proiect din punct de vedere financiar are o valoare totală de 4.737.210,61 euro şi vizează îmbunătăţirea capacităţii de preluare a apelor meteorice din municipiu. (16.03.2017)
Primaria municipiului TULCEA vrea sa atraga 25 de milioane de euro prin ITI-Delta Dunarii Primăria municipiului Tulcea vrea să atragă începând din acest an circa 25 de milioane de euro prin mecanismul financiar Investiţii Teritorial Integrate (ITI)-Delta Dunării, potrivit primarului Constantin Hogea. Autoritatea locală, potrivit sursei, are în vedere realizarea unor investiţii în toate unităţile de învăţământ din municipiu, unele dintre ele urmând să fie reabilitate termic, altele urmând să fie dotate. (13.03.2017)
Proba ca infrastructura contribuie decisiv la cresterea economica: de la deschiderea autostrazii încoace, PIB-ul CONSTANTEI a crescut cu o viteza dubla fata de restul economiei Produsul intern brut al judeţului Constanţa a crescut cu o viteză dublă faţă de cea a restului economiei de la deschiderea autostrăzii Bucureşti – Constanţa, în noiembrie 2012 şi până în prezent, arată datele Institutului Naţional de Statistică şi ale Comisiei Naţionale de Prognoză. Astfel, PIB-ul în valoare nominală al judeţului Constanţa a avut o creştere în perioada 2012-2016 de 56%, faţă de o creştere nominală de 29% a PIB-ului României. Proba care arată că autostrada a avut un rol covârşitor în viteza de creştere a PIB al judeţului Constanţa în perioada 2012 - 2016 este că în cei patru ani anteriori, adică între 2008 şi 2012, când nu era gata toată autostrada, PIB-ul nominal al judeţului Constanţa a crescut cu 13%, sub ritmul de creştere al PIB-ului per total ţară, de 14%. (06.03.2017)
Primaria TULCEA a majorat chiriile pentru blocurile ANL Consilierii locali tulceni au aprobat, în timpul unei şedinţe ordinare, majorarea chiriilor pentru locuinţele închiriate tinerilor de Primăria municipiului. Cea mai mică chirie, potrivit hotărârii aprobate de aleşii locali, va fi de 46,15 euro pe lună, iar cea mai mare va fi de 85 de euro pe lună. Majorarea chiriilor este în conformitate cu legislaţia în vigoare şi are drept obiectiv amortizarea investiţiilor realizate de Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL) în vederea construirii altor imobile. (28.02.2017)
CONSTANTA va fi monitorizata video. Scolile, pietele, gara si zonele aglomerate sunt prioritare Administraţia locală a municipiului Constanţa anunţa încă din vara anului trecut faptul că există un plan de monitorizare video a oraşului. Lucrurile au avansat încet, dar sigur, fiind purtate discuţii cu pompierii, poliţiştii, jandarmii şi nu numai, instituţii care au argumentat care ar fi cele mai bune locuri în care ar putea fi amplasate camerele de supraveghere. Proiectul de implementare a sistemului de supra-veghere ar urma să înceapă la finele acestui an şi să se facă etapizat, în următorii 2 sau 3 ani. (22.02.2017)
TULCEA: Tarifele pentru parcarile rezidentiale, nemodificate de noua ani in municipiu Tarifele practicate pentru parcările rezidenţiale din municipiul Tulcea sunt nemodificate de nouă ani şi ar trebui cel puţin dublate, susţine directorul Direcţiei de Întreţinere şi Administrare a Patrimoniului (DIAP) din cadrul Primăriei municipiului Tulcea, Florenţiu Constantin. O eventuală dublare a tarifelor practicate de autoritatea locală pentru parcările rezidenţiale ar putea fi supusă dezbaterii Consiliului local al municipiului în toamna acestui an, astfel încât să intre în vigoare la începutul anului viitor. (20.02.2017)
Social-democratii din Constanta, Alba, Valcea si Dolj cer excluderea lui Mihai Chirica din partid; Mihai Chirica: Pentru mine era foarte important sa salvez imaginea PSD in comunitatea ieseana Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, susţine că luările lui de poziţie din ultima perioadă au fost motivate prin dorinţa "de a salva" imaginea PSD în comunitatea pe care o reprezintă. Edilul a spus că social-democraţii trebuie să ducă la îndeplinire programul de guvernare pe care şi l-au asumat, deoarece în caz contrar şi-ar pierde orice credibilitate. (16.02.2017)
Primaria CONSTANTA vrea parcari langa plaje, priveliste asupra marii si monumente istorice Constanţa a pierdut banii pentru şoseaua de coastă, însă autorităţile locale spun că mai este o şansă pentru proiect prin programele ulterioare de finanţări europene. Deocamdată, însă, se lucrează de zor la Planul Urbanistic Zonal pentru zona de coastă a Mării Negre, unde vor fi prevăzute atât zonele de promenadă, cât şi cele pentru construcţii rezidenţiale ori turistice. (15.02.2017)
<<   <   pagina 1 din 88   >   >>
 
Informatii din Dobrogea

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Emil Boc (PNL) Emil Boc (PNL)
Cluj Napoca
(166 raspunsuri
)
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(24 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(18 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(17 raspunsuri
)
Costan Morar (PSD) Costan Morar (PSD)
Dej
(10 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(9 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(5 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(4 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(3 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(2 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design