Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  80,79% (122/151)
2.  Piatra Neamt
  77,42% (24/31)
3.  Gherla
  100,00% (15/15)
4.  Bucuresti - Sect. 4
  66,67% (14/21)
5.  Timisoara
  38,71% (12/31)
6.  Voluntari
  80,00% (8/10)
7.  Bucuresti - Sect. 6
  100,00% (6/6)
8.  Targu - Jiu
  55,56% (5/9)
9.  Bistrita
  66,67% (4/6)
10.  Hunedoara
  50,00% (3/6)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
Primaria TULCEA va incepe anul viitor amenajarea unei parcari etajate pe faleza orasului

Primăria municipiului Tulcea va începe anul viitor lucrările de amenajare a unei parcări etajate destinate exclusiv turiştilor care vizitează Delta Dunării. Parcarea va avea 350 de locuri, se va afla în imediata apropiere a falezei oraşului şi va fi păzită, astfel încât turiştii îşi vor putea prelua fără probleme maşinile lăsate în oraş. (11.12.2017)

Viceprimarul PSD din BABADAG, Iordan Nastase, atacat in plina strada in timp ce se indrepta spre casa. A fost preluat de SMURD Un viceprimar al Partidului Social Democrat (PSD) a fost rupt în bătaie pur şi simplu. Totul s-a întâmplat în plină stradă. Este vorba despre viceprimarul din Babadag, Iordan Năstase, care a fost atacat în plină stradă în timp ce se îndrepta spre casă, fiind preluat ulterior de un echipaj SMURD. Viceprimarul spune că a fost lovit cu un par de un anume Manole, fost pădurar în zonă. (08.12.2017)
DNA: Primarul municipiului CONSTANTA, Decebal Fagadau, urmarit penal. Continua hartuirea fostului primar Radu Mazare, pe vremea caruia Fagadau era viceprimar Suspiciunea comiterii infracțiunii de abuz în serviciu, de către persoanele menționate are în vedere că, Decebal Făgădău, în exercitarea atribuţiilor de viceprimar al municipiului Constanţa, Constantin Nicoleta și Dinescu Fulvia, au semnat autorizaţia de construire din data de 03.09.2013, iar primul a și emis-o, cu încălcarea dispoziţiilor legale (inclusiv art. 16 alin. 1 din OUG 202/2002 privind gospodărirea integrată a zonei costiere), sustine DNA. (04.12.2017)
Consilierii locali din TULCEA au infiintat un grup de actiune locala; Primaria doreste o compensare, dupa predarea unei portiuni de faleza Consiliului Judetean Consilierii locali tulceni au decis înfiinţarea Grupului de Acţiune Locală (GAL) Viitor pentru Tulcea, însă, potrivit primarului Constantin Hogea, fiind constituit cu întârziere, acesta riscă să piardă 7 milioane de euro în perioada imediat următoare. Decizia consilierilor locali ai municipiului Tulcea a fost luată în unanimitate, după ce aceştia au lipsit de la reuniunea de îndată programată pentru săptămâna trecută şi care avea pe ordinea de zi exclusiv acest proiect de hotărâre. (29.11.2017)
Primarul din CONSTANTA anunta cresterea impozitelor pentru persoanele fizice care detin imobile cu destinatie nerezidentiala Primarul Constantei, Decebal Fagadau, spune ca in proiectul privind taxele si impozitele locale de anul viitor este prevazuta o majorare la nivelul persoanelor fizice care detin imobile cu destinatie nerezidentiala, spunand ca in prezent o persoana fizica ce detine un hotel plateste un impozit de 3.500 de lei, iar o persoana juridica ce are un hotel de acelasi tip achita un impozit de 35.000 de lei, diferenta fiind data doar de forma de detinere a imobilului respectiv. (27.11.2017)
Primaria MANGALIA a lansat in dezbatere publica un proiect de modernizare cu fonduri UE a statiunii Neptun-Olimp Primăria Municipiului Mangalia a organizat, vineri, o primă dezbatere publică a proiectului "Dezvoltare Turistică în stațiunea Neptun-Olimp", care va fi propus spre finanțare nerambursabilă cu fonduri UE, valoarea maximă estimată fiind de 5 milioane euro, cu care se dorește modernizarea infrastructurii rutiere. Potrivit primarului Cristian Radu, proiectul a fost adus la cunoștință reprezentanților comunității de afaceri, investitori în industria turismului din cele două stațiuni. (24.11.2017)
Primaria da startul unui nou proiect de plata a parcarii in CONSTANTA Reprezentanţii administraţiei publice locale din Constanţa au anunţat că implementează un nou proiect pilot de plată a parcării în Constanţa. Scopul acestuia este de a reduce timpul de căutare a unui loc de parcare, descongestionarea traficului în zona respectivă, creşterea nivelului de confort, reducerea consumului de carburant şi, implicit, reducerea emisiilor de CO2. (24.11.2017)
Primaria municipiului TULCEA pierde circa 100.000 de lei pe an, odata cu zona detinuta pe faleza Dunarii Primăria municipiului Tulcea va pierde venituri anuale de circa 100.000 de lei, dacă va preda în proprietatea Consiliului Judeţean zona deţinută din faleza oraşului pentru a fi modernizată, potrivit viceprimarului Andaluzia Luca. Proiectul de hotărâre privind transferul de proprietate asupra celor circa 16.000 de metri pătraţi de pe faleza oraşului Tulcea de la autoritatea locală la cea judeţeană a fost întocmit de viceprimarul Andaluzia Luca şi va fi prezentat consilierilor locali spre dezbatere în şedinţele pe comisii. (24.11.2017)
Proiect privind achizitionarea a 20 de autobuze electrice pentru modernizarea transportului public din municipiul TULCEA Reprezentanţii societăţii Transport Public SA din cadrul Primăriei municipiului Tulcea au anunţat că intenţionează să atragă anul viitor o finanţare de 20 de milioane de euro pentru punerea în practică a unui proiect de modernizare a transportului în comun din oraş, ce include achiziţionarea a 20 de autobuze electrice. (22.11.2017)
Fostul primar al orasului NAVODARI a scapat de inchisoare Judecătorii Curţii de Apel Constanţa au decis achitarea lui Tudorel Calapod, fostul primar al oraşului Năvodari, dar şi a fostului consilier local Stere Sponte. În primă instanţă, cei doi au fost condamnaţi la câte patru ani de executare. Cei doi au fost acuzaţi că ar fi subevaluat intenţionat o suprafaţă de teren din Mamaia Nord. (17.11.2017)
<<   <   pagina 1 din 95   >   >>
 
Informatii din Dobrogea

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(19 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(17 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(14 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(5 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(4 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(4 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(3 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(2 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(2 raspunsuri
)
Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL) Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL)
Targu - Jiu
(2 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design