Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  91,20% (114/125)
2.  Piatra Neamt
  98,00% (49/50)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  82,61% (19/23)
4.  Gherla
  100,00% (14/14)
5.  Bucuresti - Sect. 6
  63,64% (7/11)
6.  Pitesti
  60,00% (6/10)
7.  Bucuresti - Sect. 5
  7,14% (1/14)
8.  Falticeni
  100,00% (1/1)
9.  Voluntari
  33,33% (1/3)
10.  Hunedoara
  20,00% (1/5)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Posibil caz de "camp tactic" in dosarul Mazare-Strutinsky. Comisia SRI se pune in miscare

Comisia de control a activităţii SRI va cere explicaţii în legătură cu informaţiile apărute în spaţiul public, potrivit cărora DNA a desemnat două unităţi a SRI din Bucuresti si din Constanta ca beneficiari secundari ai interceptărilor, în cadrul dosarului care îi vizează pe Radu Mazăre şi pe afaceristul Sorin Strutinsky. Notele sunt cuprinse în dosarul în care fostul primar de la Constanţa, Radu Mazăre şi omul de afaceri Sorin Strutinsky, au fost arestati şi ulterior trimişi în judecată. (11.08.2017)

Investitie din fonduri europene pentru amenajarea Lacului Belona din EFORIE Proiectul, propus spre finantare de Primaria orasului Eforie, judetul Constanta, este finantat prin Programul Operational Regional 2014-2020 si are o alocare de peste 4,5 milioane euro. Obiectivul acestuia este readucerea pe harta turistica a zonei litoralului romanesc a unui obiectiv natural aflat intr-o accentuata stare de degradare. (10.08.2017)
Faleza orasului TULCEA va fi preluata de CJ Tulcea de la Administratia Porturilor Dunarii Maritime Galati Consiliul Judeţean Tulcea şi Administraţia Porturilor Dunării Maritime (APDM) Galaţi au încheiat procesul verbal de predare-primire a falezei oraşului Tulcea, urmând ca până la sfârşitul anului viitor să se încheie licitaţia pentru execuţia lucrărilor de reparaţie a acestei infrastructuri. (09.08.2017)
CONSTANTA: Transport in comun gratuit pentru toti varstnicii cu pensii de pana la 1.450 de lei Începând de la 1 august, toţi vârstnicii constănţeni care au pensii sub 1.450 de lei vor beneficia de transport în comun gratuit. Consiliul Local Constanţa a mărit plafonul până la care vor fi acordate gratuități pentru pensionari la transportul în comun din municipiul Constanța de la 1.250 lei la 1.450 lei. (03.08.2017)
Primarul Fagadau doreste ca anul viitor toate parcarile din MAMAIA sa fie cu plata Primarul Constantei, Decebal Fagadau, a spus marti, la o intalnire cu investitorii din turism, ca anul viitor toate parcarile din Mamaia vor fi cu plata, dar presedintele FPTR, Mohammad Murad, a propus ca turistii sa fie exceptati de la plata parcarii, iar aceasta sa fie achitata doar de catre constanteni, considerand ca turistul care vine si achita cazarea nu mai trebuie sa achite inca o taxa. (02.08.2017)
Primarul Decebal Fagadau: Toate proprietatile Constantei, vandute prin licitatie, dupa aprobarea Consiliului Municipal; plata se face integral, nu in rate Primarul Constantei, Decebal Fagadau, a anuntat ca toate proprietatile municipiului vor fi vandute de acum inainte doar dupa aprobarea Consiliului Local, numai prin licitatie, plata urmand sa se faca integral, iar de ducerea la indeplinire a vanzarilor se va ocupa o comisie formata din 11 persoane, printre care si cinci consilieri de la toate partidele reprezentate in CLM. (01.08.2017)
CONSTANTA: Autorizatia de construire, emisa doar daca se asigura un minim de spatiu verde Lipsa spaţiilor verzi din oraş, asociată cu poluarea masivă şi cu ritmul alert al vieţii citadine, are efecte negative asupra psihicului locuitorilor. Subiectul, a fost mereu dezbătut, cu atâtm mai mult cu cât pe spaţiile verzi s-au ridicat betoane. Cum Constanţa se clasează mai mereu în topul localităţilor unde se construieşte într-un ritm alert, iar spaţiul verde tinde să dispară pe zi ce trece, reprezentanţii administraţiei publice din Constanţa au întocmit, pe baza propunerilor venite din partea locuitorilor, un Regulament privind asigurarea suprafeţei minime de spaţii verzi pentru lucrările de construcţii şi amenajări autorizate în Constanţa. (17.07.2017)
Dosarul "Retrocedarile de pe litoral". Sentinta jenanta data fostului primar din CONSTANTA, Radu Mazare, pe intelesul tuturor: de ce a scapat atat de ieftin Nouă persoane au fost condamnate la închisoare cu suspendare, 25 au fost achitate, iar în cazul a 3 persoane instanţa a decis încetarea procesului penal ca urmare a decesului. Aceasta este decizia din prima instanţă dată de Curtea de Apel în dosarul „Retrocedările de pe litoral”. În acelaşi timp magistratul a desfiinţat deciziile de retrocedare făcute de fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre. În acest caz, procurorii DNA au cerut instanţei să dea pedepse maxime, raportat la faptele comise, pentru Radu Mazăre, pentru fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa Nicuşor Constantinescu şi pentru Cristian Borcea, iar pentru alţi inculpaţi au solicitat să se constate încetarea procesului penal pe motiv că faptele s-au prescris, în condiţiile în care acest dosar se judecă de aproape nouă ani. (12.07.2017)
Radu Mazare, condamnat la 4 ani de inchisoare cu suspendare pentru retrocedare ilegala de terenuri in cel mai vechi dosar de coruptie din Romania. Sentinta nu este definitiva Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, a fost condamnat, luni, de Curtea de Apel Bucuresti la 4 ani de inchisoare cu suspendare in dosarul in care este acuzat de retrocedare ilegala de terenuri. Fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare, iar fostul actionar al clubului Dinamo, Cristian Borcea, a fost achitat. Sentintele de luni nu sunt definitive. Curtea de Apel Bucuresti a amanat de 8 ori pronuntarea sentintei in acest caz, iar procesul a inceput in urma cu noua ani, fiind cel mai vechi dosar de coruptie din Romania. (11.07.2017)
Primaria municipiului TULCEA lucreaza la variante de remunerare in baza Legii salarizarii unitare Angajaţii Primăriei municipiului Tulcea au început să lucreze la variante de remunerare în baza Legii salarizării unitare, act normativ care ar putea duce la majorarea celor mai mici lefuri din administraţia publică locală, potrivit primarului Constantin Hogea. Cele trei variante de remunerare în baza Legii salarizării unitare vor fi prezentate la sfârşitul acestei luni în timpul şedinţei în plen a Consiliului Local, membrii acestuia urmând să decidă cu privire la varianta care va fi aplicată. (11.07.2017)
<<   <   pagina 1 din 92   >   >>
 
Informatii din Dobrogea

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(21 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(16 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(7 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(5 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(3 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(2 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(1 raspuns
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(1 raspuns
)
Ioan Popa (PNL) Ioan Popa (PNL)
Resita
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design