Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  85,54% (142/166)
2.  Piatra Neamt
  90,00% (54/60)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  56,76% (21/37)
4.  Gherla
  100,00% (19/19)
5.  Pitesti
  65,38% (17/26)
6.  Bucuresti - Sect. 6
  58,33% (7/12)
7.  Voluntari
  60,00% (6/10)
8.  Hunedoara
  40,00% (4/10)
9.  Bucuresti - Sect. 5
  14,29% (2/14)
10.  Galati
  16,67% (2/12)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
TULCEA: Primarul Constantin Hogea, trimis in judecata pentru presupusa savarsire a doua infractiuni de abuz in serviciu. "Abuzul" se refera la emiterea autorizatiilor pentru realizarea unei parcari de 50 de metri patrati

Primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea, a fost trimis în judecată pentru săvârşirea a două infracţiuni de abuz în serviciu, într-un dosar instrumentat de procurorii Serviciului Teritorial Constanţa al DNA. Hogea a fost membru PDL, ulterior PNL, iar în 2016 a fost reales din postura de independent. (16.10.2017)

Primaria CONSTANTA va imprumuta 20 de milioane de euro de la BERD pentru proiecte de infrastructura Municipalitatea constănţeană a ratificat luni, în cadrul unei festivităţi publice, un preacord de finanţare cu Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare, pentru implementarea sistemului de management al traficului rutier, reabilitarea infrastructurii de transport şi a iluminatului public. Preacordul de finanţare, semnat de primarul Constanţei, Decebal Făgădău, şi reprezentanţii Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD), presupune contractarea unui împrumut în valoare de 20.000.000 de euro, pentru o perioadă de 12 ani. (10.10.2017)
Sume impresionante cheltuite de orasele din Romania pentru iluminatul festiv de la iarna Primăriile din Constanţa, Cluj Napoca, Buzău şi Vaslui au lansat licitaţii pentru iluminatul festiv în timpul sărbătorilor de iarnă, cea din Constanţa estimând un preţ de peste cinci milioane de lei, la care se adaugă TVA. Preţul estimat al iluminatului festiv al străzilor din municipiul Constanţa este de 3.805.822 lei fără TVA, cel pentru Revelionul din zona Peninsulară Piaţa Ovidiu de 196.729 lei fără TVA, iar iluminatul festiv din Parcul Tăbăcăriei, zona Tara Piticilor (Orăşelul Copiilor) este estimat la 1.039.466 lei fără TVA. La Cluj Napoca iluminatul ornamental pentru următorii doi ani este estimat, fără TVA, la 5.122.447,6 lei. (09.10.2017)
Primaria CONSTANTA a cazut la pace cu firma de salubrizare Polaris e ordinea de zi se afla un singur proiect de hotărâre. Acesta viza aprobarea încheierii tranzacției judiciare dintre Municipiul Constanța și Societatea Polaris M. Holding S.R.L. în scopul stingerii litigiului ce formează obiectul dosarului civil nr. 2711/99/2016 aflat pe rolul Curții de Apel Iași. După discuţii aprinse, proiectul a trecut de votul aleşilor locali PSD şi PNL, cu 19 voturi. În schimb, cei trei aleşi PMP au părăsit sala şi nu au dorit să voteze, în timp ce consilierul local independent Andrei Popescu a absentat. (03.10.2017)
Primarul Decebal Fagadau: "CONSTANTA se aseaza pe harta oraselor serioase, importante, chiar prin prisma unei analize internationale". Municipalitatea a semnat un acord de asistenta tehnica cu Banca Mondiala Primarul Decebal Făgădău a declarat că orașul Constanța se așează acolo unde îi este locul: „pe harta orașelor serioase, importante nu numai din prisma unei analize locale sau regionale, ci și prin prisma unei analize naționale și internaționale.” Acordul de asistenţă tehnică dintre municipiul Constanţa şi Banca Mondială, aprobat de consilierii locali, este unic în lume, potrivit primarului Decebal Făgădău. (02.10.2017)
Consiliul Local CONSTANTA cere Guvernului emiterea unei hotarari de transmitere a stadionului Farul de la MTS la municipalitate Consiliul Local Municipal Constanta cere Guvernului emiterea unei hotarari de transmitere a stadionului Farul din administrarea Ministerului Tineretului si Sportului in cea a municipalitatii, primarul Decebal Fagadau spunand ca dupa preluare vrea sa investeasca pentru transformarea stadionului intr-unul la standarde europene. (02.10.2017)
Primaria MANGALIA modernizeaza peste 100 de strazi. Banii, obtinuti din imprumut Consiliul Local Mangalia a aprobat, în cadrul ultimei şedinţe, proiectul de hotărâre privind contractarea unei finanţări rambursabile pentru realizarea lucrărilor de modernizare a peste o sută de străzi din Mangalia, a Casei de Cultură şi a cinematografului „Pescăruş”. În acest sens, reprezentanţii Primăriei Mangalia au stabilit că, pentru realizarea investiţiei este necesar un împrumut de peste 60 milioane de lei, pe o perioadă de 12-15 ani, astfel încât să nu existe nicio presiune asupra bugetului local. (28.09.2017)
CONSTANTA: Primaria dezafecteaza locurile de joaca periculoase Primăria Constanţa a început demolarea locurilor de joacă din oraş, după ce un copil s-a accidentat la un spaţiu de recreere. Protecţia Consumatorilor a închis spaţiul de joacă şi a notificat municipalitatea. Mai multe spaţii de joacă din oraş au fost dezafectate de Primăria Constanţa, după ce Protecţia Consumatorilor a avertizat municipalitatea asupra pericolului la care sunt expuşi copiii care vin să se bucure de ele. (26.09.2017)
Primarul PNL din MANGALIA, Radu Cristian, vrea ca orasul sa se imprumute cu 13 milioane euro. Consilierii PSD se opun Primarul PNL din Mangalia, Radu Cristian, vrea ca orașul să se împrumute cu 13 milioane euro, în timp ce consilierii PSD se opun vehement. Reprezentanții P.S.D. Mangalia în Consiliul Local s-au declarat solidari în încercarea de a bloca o nouă tentativă a primarului Radu Cristian de a împovăra orașul cu o datorie de peste 13 milioane de euro. (25.09.2017)
Semafoare inteligente, la CONSTANTA. "Cronometrele au provocat accidente si tot felul de probleme" Urmează schimbări importante în ceea ce priveşte traficul din municipiul Constanţa, anunţă reprezentanţii Confort Urban. Aceştia au dat undă verde pentru un proiect pilot, în vederea colectării unor date ale traficului rutier cu ajutorul unor senzori montaţi în asfalt, la intrare, în municipiul Constanţa., Proiectul ar urma să fie dezvoltat astfel încât oraşul să beneficieze de o semaforizare inteligentă. (21.09.2017)
<<   <   pagina 1 din 94   >   >>
 
Informatii din Dobrogea

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(24 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(17 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(11 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(8 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(7 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(6 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(4 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(3 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(3 raspunsuri
)
Dan Boboutanu (PSD) Dan Boboutanu (PSD)
Hunedoara
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design