Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Primarul orasului DABULENI, Aurel Bajenaru, a parasit PNL si a trecut la ALDE PNL primeşte o nouă lovitură: Aurel Băjenaru, primar al celebrei comune Dăbuleni, judeţul Dolj (una dintre cele mai mari din ţară, astăzi declarată oraş), care cîştigase alegerile locale din 2016 candidînd din partea PNL, a decis să părăsească partidul şi să se înregimenteze în ALDE, partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu! (06.02.2018)
“Localitatile cu excedent bugetar vor avea anul viitor de suferit”, crede primarul CRAIOVEI; Cartierul de locuinte la care a renuntat firma chineza Ninjiang va fi construit de primarie ca proiect social Primarul Craiovei, Mihai Genoiu, a afirmat că bugetele localităţilor care au avut excedent bugetar, “adică bani necheltuiţi” vor fi reduse cu jumătate din această sumă, pentru că au dat dovadă de “o administrare cel puţin ciudată”. Edilul a subliniat că, pentru anul 2018, municipiul Craiova va avea asigurat bugetul din 2017. (22.12.2017)
Primaria CRAIOVA intentioneaza majorarea cu 1,62 euro/tona a tarifului de depozitare a gunoiului Primăria Craiova a propus Consiliului Local Municipal (CLM) să majoreze, începând cu 1 ianuarie 2018, tariful de depozitare a gunoiului cu 1,62 euro/tonă, la solicitarea operatorului Eco Sud SA, şi a elaborat un proiect de hotărâre care se află pe ordinea de zi a şedinţei consilierilor din 21 decembrie. (19.12.2017)
Aproape 500 de proiecte, incluse in Strategia de dezvoltare a polului de crestere CRAIOVA Strategia integrată de dezvoltare urbană pentru polul de creştere Craiova cuprinde aproape 50 de proiecte până anul 2023 pentru localităţile componente ale acestui pol. Potrivit documentului postat pe site-ul Primăriei Craiova, proiectele vizează creşterea competitivităţii economice a polului de creştere Craiova; conectarea la reţelele regionale, naţionale şi europene de transport; creşterea calităţii serviciilor publice; dezvoltarea turismului şi creşterea calităţii factorilor de mediu. (24.11.2017)
Primaria CRAIOVA recupereaza de la cetateni sumele cheltuite pe reabilitarea termica dupa pierderea finantarii europene Primăria Craiova va recupera de la cetăţeni sumele cheltuite de la bugetul local pentru reabilitarea termică a 22 de blocuri după ce s-a pierdut finanţarea europeană ca urmare a faptului că firmele de construcţii care au câştigat licitaţiile au întârziat lucrările, iar cheltuielile eligibile s-au transformat în cheltuieli neeligibile. (22.11.2017)
O noua majorare de salarii in administratia locala: Consilierii din CRAIOVA si-au aprobat dublarea indemnizatiei de sedinta, la 1.300 de lei Consilierii municipali din Craiova si-au aprobat, in cadrul sedintei de joi, cresterea indemnizatiei de sedinta la 10% din salariul primarului, adica la 1.300 lei, dublu fata de cat primeau pana acum cand indemnizatia era de 5%. Potrivit raportului hotararii aprobate de CL Craiova, consilierii au aplicat prevederile art. 40 din Legea - cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului platit din fonduri publice. (26.10.2017)
Parcurile din CRAIOVA au fost inchise din cauza precipitatiilor si a vantului puternic Plimbările în trei parcuri din municipiul Craiova au fost interzise de către polițiștii locali și specialiștii din cadrul Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public și Fondului Locativ (RAADPFL) Craiova din cauza precipitațiilor abundente și a rafalelor de vânt. Conducerea Poliției Locale Craiova, împreună cu reprezentanții RAADPFL Craiova, au decis ca porțile Parcului “Nicolae Romanescu” , Parcului Tineretului și Grădinii Botanice “Alexandru Buia” să fie închise, iar vizitatorilor să le fie interzis accesul din cauza pericolului la care se pot expune. (23.10.2017)
Parcul acvatic din CRAIOVA, inchis la doua luni de la inagurare. Nu au fost trimise pentru analiza probele de apa la Directia de Sanatate Publica Parcul acvatic din Craiova a fost inagurat în urmă cu două luni, însă autorităţile nu au trimis pentru analiză probele de apă la Direcţia de Sănătate Publică, aşa că parcul de distracţii este închis, iar piscinele sunt goale. Water Park-ul din Craiova a costat 24 de milioane de euro (20 de milioane – fonduri europene şi 4 milioane de euro – bani din bugetul local. (02.10.2017)
Primaria CRAIOVA achizitioneaza cinci autobuze noi pana la sfarsitul anului Municipalitatea craioveană încheie săptămâna viitoare contractul subsecvent cu firma poloneză Solaris pentru achiziţia a cinci autobuze noi, a căror valoare se ridică la aproximativ 5 milioane de lei, a anunţat administratorul public Sorin Manda. Acesta a precizat că termenul de livrare a autovehiculelor este de 90 de zile de la parafarea contractului, iar Regia de Transport Craiova e pregătită să lanseze pe SEAP licitaţia pentru achiziţia de autobuze second-hand, pentru care a făcut rectificare la bugetul de venituri şi cheltuieli pe anul 2017. (14.09.2017)
TIMISOARA, confruntata cu un val masiv de migranti. Zeci de persoane au fost date jos dintr-un tren de calatori; Si alte judete au fost vizate - Bihor si Dolj; Patru dintre migrantii depistati in apropiere de 2 Mai au ajuns la spital Duminică dimineaţa 30 de imigranţi au fost daţi jos de Poliţie, la Timişoara. Autorităţile au intervenit după ce mai mulţi călători din trenul Bucureşti - Timişoara au sesizat că zeci de migranţi circulă cu trenul Bucureşti – Budapesta. Potrivit pressalert.ro, imigranţii, bărbaţi şi femei cu vârste cuprinse între 3 şi 64 de ani, au fost preluaţi de Poliţia de Frontieră pentru verificări, urmând a intra pe procedura solicitanţilor de azil. (11.09.2017)
<<   <   pagina 2 din 60   >   >>
 
Informatii din Dolj

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design