Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Asta a fost! DomnulePrimar.ro intra "in conservare"

DomnulePrimar.ro a pornit la drum in anul 2002, ca un proiect secundar. Nimeni nu credea ca va fi genul de proiect care va tine mai mult de un an. Era vremea cind abia se lansase Windows XP! Cind social media inca nu exista. Cind siteuri nu prea existau in Romania, iar primariile erau niste cetati inexpungabile pentru omul de rind. Fiecare cerere presupunea coala A4 si un drum pina in oras, coada la registratura, alt drum pina la Primarie pentru obtinerea unui raspuns. Era nevoie de acest proiect care sa faciliteze comunicarea intre autoritatile locale si simplul platitor de taxe si impozite. (04.04.2018)

CRAIOVA: Proprietarii care isi lasa casele si terenurile in paragina vor plati impozite de cinci ori mai mari Proprietarii care îşi lasă casele şi terenurile în paragina, ar putea să plătească impozite chiar şi de 5 ori mai mari. Exista un proiect de hotărâre privind majorarea cu 500% a impozitului, începând cu anul 2018, pentru unele clădiri şi terenuri situate în Bănie. Casele şi terenurile în paragină au fost deja inventariate de anul trecut, însă proprietarii nu au făcut absolut nimic să remedieze situaţia, iar din 2018 vor plăti impozite de cinci ori mai mari. (28.03.2018)
Primaria CRAIOVA vrea infiintarea unei societati pentru administrarea imobilelor, pe baza de comision Primăria Craiova a propus Consiliului Local înfiinţarea unei societăţi comerciale cu răspundere limitată care să aibă ca obiect principal de activitate administrarea imobilelor pe bază de comision sau contract. Dacă CL Craiova va vota pentru înfiinţarea respectivei societăţi, aceasta va avea una dintre cele trei denumiri: SC Administrare Imobile Craiova SRL, SC Imo Craiova SRL sau SC Prestări Servicii Craiova SRL, va avea sediul într-un punct termic din cartierul Brazda lui Novac, iar cheltuielile necesare pentru funcţionare vor fi asigurate din bugetul propriu al acestei societăţi. (27.03.2018)
Operatiunea “epurarea politica”, instrumentata de DNA a primit cu suspendare Acțiunile procurorilor DNA, începând cu anul 2013, după ce Laura Kovesi a preluat primul mandat la conducerea acestei instituții, au fost concertate pe decapitarea politică a administrației publice locale. Acesta este bilanțul care răzbate din comunicatele oficiale de presă ale Direcției Naționale Anticorupție, cu privire la urmăririle penale efectuate, reținerile și arestările operate și trimiterile în judecată. Dosarele, în majoritatea lor, s-au soldat cu condamnări cu suspendare. (26.03.2018)
Primaria CRAIOVA transfera catre ANL construirea cartierului de locuinte inceput de firma chineza Shandong Primăria Craiova a decis să transfere către Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL) cartierul de imobile început în urmă cu mai bine de trei ani de firma chineză Shandong Ningjian Construction, dar la care aceasta a renunţat anul trecut din lipsă de fonduri. Astfel, ANL urmează să realizeze 1.819 apartamente prin programul de construcţii locuinţe proprietate personală cu credit ipotecar, cu regim de înălţime P + 10 E. (26.03.2018)
Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis incetarea procesului penal impotriva fostului primar al municipiului CRAIOVA, Antonie Solomon Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis marţi încetarea procesului penal împotriva fostului primar al municipiului Craiova Antonie Solomon, ca urmare a prescrierii faptelor, într-un dosar legat de retrocedarea ilegală a unui imobil. Iniţial, în decembrie 2016, Curtea de Apel Craiova l-a achitat pe Antonie Solomon pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu, alături de două angajate din Primăria Craiova, Carmen Liana Grigorie şi Nicoleta Miulescu. (22.03.2018)
Primarul Mihai Genoiu, despre spitalul regional din CRAIOVA: Cel care are o problema este proiectantul Primarul Craiovei, Mihai Genoiu, a declarat, că în cazul spitalului regional din Craiova, în acest moment, problema se află la proiectant şi că va solicita Ministerului Sănătăţii să se recupereze timpul pierdut, subliniind că autorităţile şi-au făcut treaba la timp. Primarul Craiovei a subliniat că, în ceea ce priveşte extinderea utilităţilor până la respectiva suprafaţă de teren, aceasta este obligativitatea furnizorilor de energie electrică şi gaze. (16.03.2018)
Primaria RAMNICU VALCEA a amendat firma de salubritate pentru nereguli la 90 la suta din punctele de colectare Primăria Râmnicu Vâlcea a sancţionat cu amenzi totale de 8.000 de lei firma de salubrizare din municipiu, după ce, la un control efectuat pe 12 martie, reprezentanţii municipalităţii au constatat că peste 90% din punctele de colectare a deşeurilor erau negolite, iar unele dintre acestea erau “îngropate în mormane de gunoi”, potrivit unui comunicat al instituţiei. (14.03.2018)
Sistemul centralizat de incalzire al orasului CALAFAT a fost distrus in urma cu noua ani. Oamenii isi aduc lemne din Bulgaria ca sa se incalzeasca Sistemul centralizat de încălzire al oraşului Calafat, din Dolj, a fost distrus în urmă cu nouă ani ani, când s-a închis termocentrala oraşului, iar de atunci oamenii au fost nevoiţi să găsească soluţii pentru încălzire, având în vedere că nu există posibilitatea încălzirii cu gaz. Unii şi-au făcut sobe la bloc şi au inventat un sistem cu scripeţi electrici, pentru a putea căra sacii cu lemne la etaj. (05.03.2018)
Primaria CRAIOVA a alocat 9,36 milioane lei pentru constructia locuintelor incepute de firma chineza Ningjian Primăria Craiova a alocat în bugetul pe acest an suma de 9,36 milioane lei pentru continuarea lucrărilor la cartierul de locuinţe început în urmă cu trei ani de către firma chineză Shandong Ningjian Construction şi la care aceasta a renunţat în 2017 din cauza lipsei fondurilor, a anunţat primarul Mihai Genoiu. Potrivit edilului, cartierul va fi construit din bani de la buget ca un proiect social, în baza Legii 114, iar primele două imobile vor fi realizate în acest an, pe modelul lor urmând să fie realizate şi celelalte blocuri de locuinţe. (22.02.2018)
<<   <   pagina 1 din 60   >   >>
 
Informatii din Dolj

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design