Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Chinezii din fostul mall "Armonia" si italienii de la "Comdata", angajari masive in 2018 Chinezii de la fabrica de corpuri de iluminat ce se va deschide, în curând, în locul fostului mall “Armonia”, au început angajările. Anunțul legat de compania Glorious Lighting (cu sediul pe Șoseaua Focșani - Centrul Armonia) a fost făcut de primarul Marian Dragomir, care susține că deocamdată se caută ingineri mecanici și chimiști. (09.01.2018)
CLUJ: Americanii investesc 3 milioane de dolari in baza militara de la Luna Americanii bagă milioane de euro în baza militară de la Luna, din Cluj, într-un program finanțat cu 200 milioane de dolari, din care la Cluj ajunge 1,5%. Statele Unite anunță că investesc peste 200 milioane de dolari în bazele aeriene din Estul Europei, ca parte dintr-o inițiativă ce ar urma să împiedice “agresiunea Rusiei”, conform airforcetimes.com. Programul e inclus în legislația de apărare a SUA pentru anul fiscal 2018, semnat în 12 decembrie de președintele Donald Trump, care autorizează Air Force să cumpere teren și să construiască baze în afara Statelor Unite. (19.12.2017)
Fabrica Clujana, brandul de peste 100 de ani al CLUJULUI, scoasa la vanzare de ANAF Fabrica Clujana, cea mai mare fabrică de pielărie și încălțăminte din regiune în anii '80, a fost scoasă la vânzare de Fisc ca metodă de a recupera din datoriile bugetare. Astăzi, Clujana funcționează într-un vechi spațiu din Cluj-Napoca, iar după eventuala vânzare, când ar trebui să elibereze spațiul, și-ar putea continua activitatea în altă parte. Terenurile pe care se află clădirile fabricii, de aproximativ 10.000 de metri pătrați, pot fi atractive pentru dezvoltatorii imobiliari, în contextul în care piața imobiliară din Cluj-Napoca este una dintre cele mai "încinse" din țară. Întreaga proprietate, care însumează peste 9.540 de metri pătrați, este ofertată la 27,8 milioane lei (exclusiv TVA). (05.12.2017)
Probleme la Fabrica de Arme CUGIR dupa cresterea salariului minim: "748 de oameni vor deveni necalificati" Modificarea salariului minim de la 1.450 de lei la 1.900 de lei va afecta aproape 750 de muncitori ai Fabricii de Arme Cugir, care vor fi plătiţi cu salariul minim, după intrarea în vigoare a modificării schimbărilor decise la nivelul Guvernului. Liderul sindicatului ”Apărarea” din cadrul societăţii, Ioan Neagu, spune că aceasta înseamnă că toţi aceşti oameni vor deveni muncitori necalificaţi. În prezent, Fabrica de Arme are 900 de angajaţi, printre care se numără specialişti în proiectare şi producţie de armament la standarde NATO. (17.11.2017)
Investitie de 23 de milioane de euro inaugurata la GALATI. Extinderea unui centru comercial aduce 600 de noi joburi În total, investiţia în centrul comercial City Mall s-a ridicat, potrivit conducerii companiei NEPI, la peste 70 de milioane de euro. Extinderea de 21.000 mp duce suprafaţa totală la 47.000 mp, crează circa 600 de noi locuri de muncă şi aduce la Galaţi o mulţime de branduri de mare succes. Una dintre cele mai importante componente ale investiţiei este noul cinema multiplex cu opt săli. (17.11.2017)
La MIOVENI, viitorul incepe azi! Primarul a trecut la amenintari! Sindicalistii Dacia, avertizati ca vor fi inlocuiti cu roboti daca participa la proteste Primarul din orașul Mioveni, Ion Georgescu, le-a transmis sindicaliștilor de la uzinele Dacia că „roboții sunt la poarta fabricii”, ca urmare a amenințărilor cu un protest de amploare. Ieri, sindicatele Dacia au confirmat acțiunea de protest anunțată anterior, toți membrii de sindicat fiind anunțați prin intermediul unor flyere că pe 7 noiembrie va fi desfășurată o amplă mișcare sindicală. (03.11.2017)
Parcul industrial de langa SFANTU GHEORGHE se va extinde cu 22 de hectare Parcul industrial de la Campu Frumos, realizat de Primăria Sfântu Gheorghe printr-un proiect cu fonduri europene, va fi extins la 33 de hectare. Potrivit unui anunţ postat pe pagina de internet a Primăriei, societatea care administrează parcul industrial a preluat în administrare încă 22 de hectare de teren şi urmează să solicite aprobarea Ministerului Afacerilor Interne şi Ministerului Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene în vederea extinderii statutului de parc industrial şi asupra acestei suprafeţe. (25.10.2017)
Angajatii Bosch din CLUJ, pregatiti pentru noua era industriala intr-un centru de training de 6 milioane de euro Bosch a deschis luni, în campusul din Jucu, județul Cluj, un Centru de Training dedicat pregătirii elevilor în sistemul educațional dual și dezvoltării continue a angajaților, investiția ridicându-se la peste 6 milioane de euro. Compania va oferi astfel peste 300 de sesiuni de trening în fiecare an și va oferi tinerilor și angajaților șansa de a fi pregătiți pentru noua eră industrială Industry 4.0. (09.10.2017)
Nepi incepe constructia Mega Mall SATU MARE Potrivit reprezentanților NEPI, construcția centrului comercial din Satu Mare va începe în acest an, mai precis la finalul lunii decembrie. Mall-ul regional Satu Mare Shopping City pe o suprafață de 28.700 mp, în regim p+2E va cuprinde hipermarket-uri, galerii comerciale mall, centru comercial shopping mall. (09.10.2017)
ORADEA: Compania Inteva vrea sa investeasca 7,1 milioane euro in parcul industrial din strada Ogorului Americanii de la Inteva vor să investească 7,1 milioane euro în parcul industrial din strada Ogorului. Consiliul Local şi-a mandatat marţi reprezentanţii în Adunarea Generală a Acţionarilor de la Agenţia de Dezvoltare Locală Oradea să aprobe documentele prin care compania se obligă, prin intermediul dezvoltatorului WTP Developement RO, să construiască o fabrică peste drum de cimitirul municipal. (13.09.2017)
<<   <   pagina 2 din 690   >   >>
 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design