Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Pascan naseste presa prin licitatie Primaria Targu Mures nu se dezminte. Licitatia publica organizata astazi pentru achizitia de servicii de publicitate media miroase din departare a aranjament. Doar daca esti un novice nu iti dai seama cu cine va lucra adjudecatarul licitatiei. Ghici ghicitoare, cine sunt cele doua cotidiane de limba romana, cotidianul de limba maghiara si cele trei televiziuni oferite la pachet pentru a-i face imagine primarului Florea. Zi de Zi a sesizat APEL, Clubul Roman de Presa, CJI, APDO Lider si Institutia prefectului judetului Mures. (03.03.2006)
Primaria Cluj reia programul celor 288 de strazi Municipalitatea reia de săptămâna viitoare lucrările de modernizare din programul celor 288 de străzi. Pentru început vor fi date în execuţie 10 străzi noi dintr-un total de 70 programate în acest an. (02.03.2006)
Afacerea Autostrada In spatele scandalului mutarii comunei prahovene Floresti in alt judet se ascunde un tun imobiliar. Miza reintregirii hotarelor localitatii, care va organiza un referendum pentru schimbarea prefecturii, este uriasa: terenurile cu deschidere la DN 1, pe care urmeaza sa fie construita viitoarea autostrada Bucuresti-Brasov. (01.03.2006)
Procesul pentru mall se muta din Cluj Procesul in care South East Euromentor Cluj-Napoca solicita anularea licitatiei pentru terenul pe care urmeaza sa se construiasca complexul comercial Iulius Mall ar putea fi stramutat la o alta instanta paralela, dupa ce vineri actionarul firmei clujene, Arpad Paszkany, s-a opus judecarii cauzei la Cluj. (27.02.2006)
Fabrica de sticla din Dorohoi a scapat de faliment Magistratii Curtii de Apel din Suceava au anulat astazi sentinta magistratilor botosaneni de Declansare a procedurii de reorganizare judiciara si faliment in cazul societatii Stipo. Statul a devenit proprietar de drept pe fabrica, iar muncitorii au sansa de a recupera salariile. Aproape 100 de persoane au fost prezente la procesul de la Suceava (25.02.2006)
12 milioane de euro, licitati ilegal de Primarie Reprezentantii Guvernului sustin ca licitatia de 12 milioane de euro, derulata de Primaria Sibiu, pentru reabilitarea Pietei Garii si a unor strazi din oras, nu a respectat legile in vigoare. ANRMAP a emis pe adresa redactiei ZIARULUI de Sibiu un comunicat in care contesta legalitatea licitatiei. (25.02.2006)
Iulian Dascalu investeste 48 milioane de euro in mall-ul de la Cluj-Napoca Omul de afaceri iesean Iulian Dascalu isi extinde afacerile in Transilvania. Prezent, ieri, la Cluj-Napoca, el a anuntat ca intentioneaza sa investeasca 48 de milioane de euro in constructia unui centru multifunctional de tip mall in oras. Patronul companiei "Iulius Group", a prezentat si proiectul viitoarei constructii. (25.02.2006)
12 milioane de euro, licitati ilegal de Primarie Reprezentantii Guvernului Romaniei sustin ca licitatia de 12 milioane de euro, derulata de Primaria Sibiu, pentru reabilitarea Pietei Garii si a unor strazi din oras, nu a respectat legile in vigoare. (23.02.2006)
Da, apartamentele se ieftinesc Preturile in cartierele-dormitor ale capitalei s-au redus cu 5% in ultimele luni. Agentii imobiliari indraznesc sa spuna cu voce tare: 2006 va aduce o scadere de 10% la locuintele din blocurile comuniste. (22.02.2006)
Dorin Florea - bun de plata in dosarul licitatiei subevaluate cu 4 miliarde lei Paguba de aproape 4 miliarde lei provocata bugetului local al municipiului Targu-Mures de catre o comisie de licitatie condusa de primarul Dorin Florea, in urma cu cativa ani, trebuie recuperata de la membrii acesteia. (20.02.2006)
<<   <   pagina 688 din 690   >   >>
 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design