Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
CLUJ: Producatorii de alcool, condamnati la faliment Incepand din 1993, piata alcoolului a fost supusa unui proces de crestere graduala a accizelor. Insa, incepand din acest an, producatorii de alcool vor avea de platit un nou bir, de aceasta data numit taxa pe viciu, in cuantum de 200 euro pe hectolitrul de alcool absolut. (20.02.2006)
Afacerea Cazinoul prejudiciaza Primaria Sinaia cu un milion de euro Primaria Sinaia trebuie sa plateasca aproape un milion de euro fostilor investitori in cazinoul statiunii. Banii ar putea ajunge in conturile unor personaje controversate, printre care se numara si fiul primarului din Tartasesti, comuna natala a fostul premier Adrian Nastase. (20.02.2006)
ALBA IULIA: Clubul de fotbal Unirea, sacul fara fund al banilor publici Consiliul Local Alba Iulia si CJ continua sa acorde miliarde de lei din banii publici ai cetatenilor, echipei de fotbal Unirea. Clubul inghite anual miliarde de lei fara a avea vreo performanta notabila. Echipa se afla in prezent in Divizia B si, din cauza rezultatelor negative, este posibil ca in urmatorul sezon sa retrogradeze in Divizia C. (20.02.2006)
Prizonierii apartamentelor Aproape 40 de milioane de lei. Atit ii va costa pe ploiestenii care stau la bloc izolarea termica a locuintelor, fara de care nu-si vor putea vinde sau inchiria apartamentele. (14.02.2006)
Primaria Ramnicului promoveaza proiecte de 165 milioane euro La inceputul acestui an, Primaria Ramnicu Valcea si-a propus un numar de 12 proiecte, unul mai important decat celalalt. Valoarea totala a acestor proiecte este de 165 milioane euro, bani care vor proveni din mai multe surse. Pe de-o parte, sunt banii europeni, iar pe de alta, cei continuti de bugetul local. (13.02.2006)
Palas-ul lui Dascalu, pe mormantul lui Moina Omul de afaceri Iulian Dascalu, patronul societatii Iulius Group, a anuntat, la sfarsitul saptamanii trecute, ca intentioneaza sa preia echipa de fotbal Universitatea Cluj. (13.02.2006)
Si primarul Emil Boc vrea parc industrial Clujul devine fief-ul parcurilor industriale. Dupa cele doua parcuri initiate de administratia judeteana, dupa cele doua parcuri industriale private in curs de constituire la Dej si Sinnicoara, administratia locala din Cluj-Napoca vrea si ea parc industrial. (13.02.2006)
Sala ochiul dracului Pensionarea mai mult sau mai putin fortata a lui Ioan Alexandrescu, care va fi lasat "la vatra" in curand, creeaza multe nopti albe aghiotantilor fostului director de la Clubul Sportiv Crisul Oradea, administratorul actual al bazei. Mai ales pentru ca, cei care stiu despre matrapazlacurile oamenilor postati de Alexandrescu in posturi cheie, au cam inceput sa vorbeasca. (13.02.2006)
Bani contra rable, intepenit in trafic Decizia continuarii acestuia va fi luata in martie. Chiar daca cifrele facute publice saptamana trecuta de Administratia Fondului de Mediu sunt pozitive in privinta programului, statul se afla in dilema daca sa-l continue sau nu.
Pana acum, programul pare sa fi avut numai parti bune. Majoritatea celor care au apelat la schimbul avantajos propus de stat au fost posesorii de Dacii mai vechi de 12 ani. (27.01.2006)
Guvernul a aprobat plafonul de indatorare publica pe anul 2006 Guvernul a stabilit plafonul de indatorare publica interna, in suma de 9.600 milioane lei RON, si plafonul de indatorare publica externa, in suma de 4.300 milioane euro, pentru anul 2006. (27.01.2006)
<<   <   pagina 689 din 690   >   >>
 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design