Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  82,42% (75/91)
2.  Piatra Neamt
  83,33% (60/72)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  90,91% (40/44)
4.  Gherla
  93,33% (14/15)
5.  Bucuresti - Sect. 6
  76,47% (13/17)
6.  Timisoara
  58,82% (10/17)
7.  Dej
  50,00% (5/10)
8.  Bucuresti - Sect. 5
  20,00% (4/20)
9.  Pitesti
  33,33% (4/12)
10.  Petrosani
  100,00% (2/2)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
SATU MARE: Primarul Kereskenyi Gabor, schimb de terenuri cu NEPI

"Astăzi am făcut un pas important în realizarea investiției NEPI de construirea unui mega-mall în oraş. S-a votat schimbul de teren, am reușit să convenim cu investitorul ca să ne doneze o fâșie de o lățime de 1,5-2 metri ca să avem posibilitatea de a lărgi strada Digului. Acest lucru am cerut și de la Lidl, care și-au și asumat această donație" - a declarat primarul Municipiului Gábor Kereskényi (28.04.2017)

Investitie de 4,5 milioane de euro: doua blocuri noi a cate 6 etaje la BRAILA După mai bine de 9 ani de când s-a săpat fundaţia, au început efectiv lucrările pentru construirea a două noi blocuri de locuinţe, situate pe strada Transilvaniei, lângă intersecţia cu Şos. Râmnicu Sărat. Blocurile vor avea câte şase etaje şi vor ocupa spaţiul unde, din 2008 şi până în prezent, s-a aflat o groapă uriaşă. Potrivit contractului semnat cu firma de construcţii angajată pentru derularea proiectului, blocurile ar trebui să fie gata în cel mult zece luni de la începerea lucrărilor. (27.04.2017)
Au inceput lucrarile la prima parcare supraetajata din TIMISOARA. Investitie de 11 milioane de euro Au început lucrările de construcţie a primei parcări supaetajate din Timişoara, în ansamblul Openville, dezvoltat de compania Iulius. Prima parcare supraetajată din Timişoara va o suprafaţă desfăşurată de peste 23.000 metri pătraţi, şase niveluri şi va oferi peste 900 de locuri. Investiţia în valoare de 11 milioane de euro va fi inaugurată în această toamnă. (27.04.2017)
RESITA a starnit interesul fabricantilor americani de hidroinstalatii pentru energie electrica si a celor de masini electrice. Zoetic Energy, Innovation 4.4, Freudenberg Group, aCar printre potentialii investitori VIDEO Timp de trei zile, în perioada 24-26 aprilie, o delegaţie de investitori americani a vizitat Reşiţa şi împrejurimile pentru a descoperi ce oportunităţi de afaceri sunt în zonă. Oamenii de afaceri americani s-au întâlnit cu primarii din Reşiţa, Caransebeş, Timişoara şi Arad, dar şi cu alţi rerezentanţi ai adminstraţiilor locale şi judeţene. (27.04.2017)
BRASOV: Diaconu Coresi devine timp de cinci zile "strada cu vin romanesc si bere artizanala" Zilele Brașovului transformă străzile din centrul orașului. Dacă Michael Weiss se va transforma în cel mai mare restaurant din Brașov, strada Diaconu Coresi se va transforma în „strada cu vin românesc și bere artizanală”. „Între 27 aprile și 1 mai aducem în stradă berea artizanală Zăganu Roșie și IPA, dar și vinuri românești de calitate”, anunță organizatorii în evenimentul postat pe Facebook. (26.04.2017)
CLUJ: Cladirea de birouri United Business Center Tower, dezvoltata de compania Iulius, certificata Leed Gold; Primarul Emil Boc sustine ca se vor demola 350 de garaje Problema garajelor din tablă este, în mod clar, una sensibilă pentru primarul Emil Boc. Pe de o parte, aceste hardughii vechi și urâte nu pot fi demolate din cauza problemelor juridice legate de terenuri, pe de altă parte, dacă Primăria începe să pună la pământ garaje, și-i pune în cap pe cei care au garaje din tablă, care sunt împotriva demolării acestor construcții. După ce ani la rând, Boc nu a suflat o vorbă despre demolarea garajelor, în urmă cu câteva zile, a venit cu o veste bombă: vor fi desființate 350 de garaje în Mănăștur, ca să facă loc pentru două parkinguri. (25.04.2017)
O fabrica de componente electronice si una de bere vor fi construite in SUCEAVA Investitorii încep să se arate interesaţi de municipiul Suceava. Pe lângă anunţata deschidere a unui centru IT, al companiei Capgemini, care va crea 160 de locuri de muncă bine plătite, două noi investiţii cu potenţial se anunţă a fi demarate. Edilul sucevean spune că, pentru a încuraja astfel de demersuri, va veni curând cu un proiect de hotărâre de Consiliu Local, prin care să municipalitatea să poată acorda facilităţi celor care vor să investească în municipiul Suceava. (20.04.2017)
"Crizantema Retail Park“, complex comercial din tip mall, relansat la TARGOVISTE Dezvoltatorii parcului de retail modern „Crizantema“ au anunţat relansarea proiectului. Grupul oamenilor de afaceri britanici şi români poartă tratative şi negocieri avansate cu reprezentaţi ai unor fonduri de investiţii active pe segmentul de retail, pentru a-i convinge sa investească in proiectul din Târgovişte. (20.04.2017)
BRAILA: Un mall se transforma in fabrica de becuri si lustre. Sute de noi locuri de munca vor fi disponibile Complexul comercial Armonia, lăsat de izbelişte de opt ani, a fost cumpărat de o firmă din China care a anunţat că va angaja sute de oameni şi că va produce componente electrice pentru toată Europa. Deşi oficial nu a comunicat nimic către mass-media, cumpărătorul chinez a avut câteva întâlniri cu primarul Brăilei, Marian Dragomir, prilej cu care s-au aflat o serie de amănunte despre planurile de viitor. Dragomir a declarat presei că investitorul i-a mărturisit că vrea să îşi deschidă aici prima sa fabrică din Europa. (20.04.2017)
ORADEA: S-a lansat licitatia pentru construirea centrului de servicii din Parcul Industrial I În 10 aprilie 2017, Agenția de Dezvoltare Locală Oradea a lansat licitația pentru identificarea unui investitor care să construiască centrul de servicii din Parcul Industrial I, situat pe Calea Borșului. Centrul de servicii va dispune de următoarele servicii: creșă, grădiniță, cabinete medicale, farmacie, servicii de alimentație publică (linie de servire a hranei calde), magazin alimentar / supermarket, agenții de bănci și bancomate, și parcare. (18.04.2017)
<<   <   pagina 1 din 685   >   >>
 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(35 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(29 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(14 raspunsuri
)
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(13 raspunsuri
)
Costan Morar (PSD) Costan Morar (PSD)
Dej
(7 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(6 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(5 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(5 raspunsuri
)
Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL) Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL)
Petrosani
(1 raspuns
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design