Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  86,36% (152/176)
2.  Piatra Neamt
  75,51% (37/49)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  81,82% (18/22)
4.  Timisoara
  45,00% (18/40)
5.  Gherla
  100,00% (9/9)
6.  Galati
  31,25% (5/16)
7.  Targu - Jiu
  62,50% (5/8)
8.  Oradea
  57,14% (4/7)
9.  Voluntari
  75,00% (3/4)
10.  Pitesti
  11,11% (3/27)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
Primaria GALATI a fost obligata de justitie sa ii plateasca daune de 4.300 de euro unui barbat muscat de un caine maidanez

Judecătoria Galaţi a decis că Primăria Galaţi este bună de plată pentru suferinţele fizice şi psihice pe care un bărbat le-a îndurat în septembrie 2016, când a fost muşcat de un câine maidanez într-o staţie de autobuz din cartierul Micro 19. Bărbatul de 38 de ani a fost muşcat de un câine fără stăpân într-o staţie de autobuz în 2016, fiind nevoit să îşi schimbe meseria după ce a suferit o amputaţie la unul dintre degetele mâinii drepte. (20.02.2018)

Primaria GALATI va aloca aproape 100 de milioane de euro pentru investitii Aproape 100 de milioane de euro vor fi alocaţi anul acesta în proiecte de investiţii pentru dezvoltarea municipiului Galaţiului, bani proveniţi din bugetul de investiţii al oraşului, fonduri europene, fonduri guvernamentale, precum şi din împrumutul contractat de la CEC, a declarat primarul Ionuţ Pucheanu. Edilul a precizat că la aceşti bani se adaugă cei proveniţi din proiectele finanţate din fonduri europene. (12.02.2018)
Primarul municipiului GALATI a aflat din presa despre procesul privind tunelul de sub Dunare Primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, susţine că a aflat din presă şi de pe portalul Ministerului Justiţiei despre faptul că municipalitatea a fost dată în judecată de concernul internaţional care, în 2015, a câştigat licitaţia pentru tunelul pe sub Dunăre. Potrivit sursei citate, denunţarea unilaterală a contractului dintre concernul internaţional şi primărie s-a făcut de către municipalitatea gălăţeană, în urma faptului că proiectul tunelului nu era cuprins în masterplanul naţional şi nu era conectat la nicio formă de transport naţional. (10.01.2018)
Municipiul GALATI va avea un targ auto de aproape 3,4 milioane lei O asociere de două firme din Galaţi a câştigat licitaţia organizată de Primăria Galaţi pentru amenajarea unui târg auto, investiţie de aproape 3,4 milioane lei, se arată într-o informare transmisă de biroul de presă al municipalităţii gălăţene. Conform caietului de sarcini, se vor realiza spaţii expoziţionale pentru autoturismele scoase la vânzare, spaţii de parcare pentru autoturismele vizitatorilor, spaţii pentru comercializarea pieselor auto, iluminat incintă, realizare platformă pentru module, alei interioare. (05.01.2018)
Centura GALATIULUI, la evaluare pentru finantare europeana Proiectul extinderii şi modernizării drumului de centură al Galaţiului, estimat la aproximativ 40 de milioane de euro, a fost depus, înainte de Crăciun, pentru evaluare, iar acum Consiliul Judeţean (CJ) aşteaptă ca cea mai importantă investiţie în infrastructura Galaţiului, din ultimii 15 ani, să obţină finanţarea europeană. (03.01.2018)
Impozitul pe cladiri si taxele de habitat si pentru garaje, majorate in 2018 la GALATI; Proiect de 180 milioane de euro pentru dezvoltarea infrastructurii de apa si apa uzata Impozitul pe clădirile rezidenţiale, pe cele nerezidenţiale şi taxele de habitat şi pentru garaje vor fi majorate în 2018, în urma hotărârilor adoptate de Consiliul Local Galaţi, a declarat primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu. Potrivit sursei citate, impozitul pe clădirile rezidenţiale va fi majorat cu 0,01%, în timp ce pentru clădirile nerezidenţiale-apartamente în care funcţionează birouri sau unităţi economice, impozitul va creşte cu 0,3%. (21.12.2017)
Protest spontan al angajatilor societatii de transport public Transurb GALATI, nemultumiti de intarzierea salariilor Peste 100 de angajaţi ai societăţii locale de transport public în comun, SC Transurb SA Galaţi, s-au adunat, pe 19 decembrie, în faţa sediului Primăriei municipiului, nemulţumiţi de întârzierea salariilor şi de perspectiva de a nu le încasa integral până la finalul anului. Potrivit liderului de sindicat din Transurb, George Preda, salariaţii ar fi trebuit să încaseze lichidarea pe data de 15 decembrie, dar conducerea societăţii le-a transmis că nu sunt suficienţi bani, oferind varianta să le achite doar 50% din sumele cuvenite. (20.12.2017)
Proiectul de modernizare a drumului de centura al municipiului GALATI va fi depus la Ministerul Fondurilor Europene; Servicii de monitorizare a falezei Dunarii, achizitionate de municipalitate Proiectul de reabilitare şi modernizare a drumului de centură al municipiul Galaţi, în valoare de 30 milioane de euro, va fi depus la Ministerul Fondurilor Europene până pe 28 decembrie, a declarat primarul Ionuţ Pucheanu. Potrivit acestuia, Consiliul Local Galaţi, întrunit în şedinţă extraordinară, a aprobat trei hotărâri referitoare la ultimele etape procedurale ale pregătirii proiectului de extindere şi modernizare a variantei ocolitoare a municipiului Galaţi. (15.12.2017)
Primarul GALATIULUI nu este intimidat de actiunea in instanta a Guvernului pentru terenul zonei metropolitane Primarul Ionuț Pucheanu nu este nici nemulțumit, nici intimidat, de faptul că Guvernul României a dat în judecată Primăria și Consiliul Municipal Galați, solicitând să fie obligate la emiterea unui act administrativ prin care să fie restituită la Agenția Domeniilor Statului o suprafață de 655 ha din cele 1.000 de hectare pe care Galațiul le-a primit în proprietate în 2002 pentru construirea zonei metropolitane care să unească Galațiul și Brăila. (14.12.2017)
GALATI: Investitie importanta pe bulevardul Brailei, la iesirea spre Tecuci. 900 de metri de strada costă 10 milioane de lei Carosabilul va fi refăcut între ieşirea din Galaţi şi intersecţia cu centura spre Brăila (zona Nalba). De asemenea, va fi extins iluminatul public, vor fi refăcute trotuarele şi se va amenaja o pistă pentru biciclişti. Primăria Galaţi a anunţat că a fost finalizată licitaţia pentru contractul „Resistematizare strada Brăilei între b-dul Dunărea şi intrarea în municipiul Galaţi (fost DN2B Tirighina) – Tronson I cuprins între km 130 + 600 şi km 131 + 505”. (12.12.2017)
<<   <   pagina 1 din 45   >   >>
 
Informatii din Galaţi

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(41 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(16 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(10 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(6 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(5 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(3 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(2 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(1 raspuns
)
Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL) Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL)
Petrosani
(1 raspuns
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design