Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Asta a fost! DomnulePrimar.ro intra "in conservare"

DomnulePrimar.ro a pornit la drum in anul 2002, ca un proiect secundar. Nimeni nu credea ca va fi genul de proiect care va tine mai mult de un an. Era vremea cind abia se lansase Windows XP! Cind social media inca nu exista. Cind siteuri nu prea existau in Romania, iar primariile erau niste cetati inexpungabile pentru omul de rind. Fiecare cerere presupunea coala A4 si un drum pina in oras, coada la registratura, alt drum pina la Primarie pentru obtinerea unui raspuns. Era nevoie de acest proiect care sa faciliteze comunicarea intre autoritatile locale si simplul platitor de taxe si impozite. (04.04.2018)

Primaria GALATI isi va infiinta propriul club sportiv Municipalitatea gălăţeană a hotărât să-şi înfiinţeze propriul club sportiv, pentru că finanţarea de la bugetul local a cluburilor şi asociaţiilor sportive gălăţene naşte, de multe ori, polemici, tensiuni şi nemulţumiri, deşi sumele alocate de primărie de-a lungul timpului nu au fost deloc de neglijat, a declarat primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu. Edilul a făcut acest anunţ după şedinţa Consiliului Local Galaţi, în care aleşii au decis ca 29 de entităţi sportive gălăţene să primească finanţare de la bugetul local în acest an. (26.03.2018)
Proprietarii cladirilor din centrul municipiului GALATI lasate in paragina vor fi supraimpozitati cu 500 la suta Zeci de proprietari care deţin în centrul municipiului Galaţi clădiri şi terenuri lăsate în paragină vor fi supraimpozitaţi cu 500%, a declarat primarul Ionuţ Pucheanu. Potrivit sursei citate, sunt vizate imobilele şi terenurile din arealul străzilor Cuza, Mihai Bravu, Domnească, Basarabiei, Bălcescu şi Traian, până la Baia Comunală. Edilul a precizat că speră ca măsura supraimpozitării să îi oblige pe proprietari să-şi îngrijească imobilele. (05.03.2018)
Primaria GALATI a fost obligata de justitie sa ii plateasca daune de 4.300 de euro unui barbat muscat de un caine maidanez Judecătoria Galaţi a decis că Primăria Galaţi este bună de plată pentru suferinţele fizice şi psihice pe care un bărbat le-a îndurat în septembrie 2016, când a fost muşcat de un câine maidanez într-o staţie de autobuz din cartierul Micro 19. Bărbatul de 38 de ani a fost muşcat de un câine fără stăpân într-o staţie de autobuz în 2016, fiind nevoit să îşi schimbe meseria după ce a suferit o amputaţie la unul dintre degetele mâinii drepte. (20.02.2018)
Primaria GALATI va aloca aproape 100 de milioane de euro pentru investitii Aproape 100 de milioane de euro vor fi alocaţi anul acesta în proiecte de investiţii pentru dezvoltarea municipiului Galaţiului, bani proveniţi din bugetul de investiţii al oraşului, fonduri europene, fonduri guvernamentale, precum şi din împrumutul contractat de la CEC, a declarat primarul Ionuţ Pucheanu. Edilul a precizat că la aceşti bani se adaugă cei proveniţi din proiectele finanţate din fonduri europene. (12.02.2018)
Primarul municipiului GALATI a aflat din presa despre procesul privind tunelul de sub Dunare Primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, susţine că a aflat din presă şi de pe portalul Ministerului Justiţiei despre faptul că municipalitatea a fost dată în judecată de concernul internaţional care, în 2015, a câştigat licitaţia pentru tunelul pe sub Dunăre. Potrivit sursei citate, denunţarea unilaterală a contractului dintre concernul internaţional şi primărie s-a făcut de către municipalitatea gălăţeană, în urma faptului că proiectul tunelului nu era cuprins în masterplanul naţional şi nu era conectat la nicio formă de transport naţional. (10.01.2018)
Municipiul GALATI va avea un targ auto de aproape 3,4 milioane lei O asociere de două firme din Galaţi a câştigat licitaţia organizată de Primăria Galaţi pentru amenajarea unui târg auto, investiţie de aproape 3,4 milioane lei, se arată într-o informare transmisă de biroul de presă al municipalităţii gălăţene. Conform caietului de sarcini, se vor realiza spaţii expoziţionale pentru autoturismele scoase la vânzare, spaţii de parcare pentru autoturismele vizitatorilor, spaţii pentru comercializarea pieselor auto, iluminat incintă, realizare platformă pentru module, alei interioare. (05.01.2018)
Centura GALATIULUI, la evaluare pentru finantare europeana Proiectul extinderii şi modernizării drumului de centură al Galaţiului, estimat la aproximativ 40 de milioane de euro, a fost depus, înainte de Crăciun, pentru evaluare, iar acum Consiliul Judeţean (CJ) aşteaptă ca cea mai importantă investiţie în infrastructura Galaţiului, din ultimii 15 ani, să obţină finanţarea europeană. (03.01.2018)
Impozitul pe cladiri si taxele de habitat si pentru garaje, majorate in 2018 la GALATI; Proiect de 180 milioane de euro pentru dezvoltarea infrastructurii de apa si apa uzata Impozitul pe clădirile rezidenţiale, pe cele nerezidenţiale şi taxele de habitat şi pentru garaje vor fi majorate în 2018, în urma hotărârilor adoptate de Consiliul Local Galaţi, a declarat primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu. Potrivit sursei citate, impozitul pe clădirile rezidenţiale va fi majorat cu 0,01%, în timp ce pentru clădirile nerezidenţiale-apartamente în care funcţionează birouri sau unităţi economice, impozitul va creşte cu 0,3%. (21.12.2017)
Protest spontan al angajatilor societatii de transport public Transurb GALATI, nemultumiti de intarzierea salariilor Peste 100 de angajaţi ai societăţii locale de transport public în comun, SC Transurb SA Galaţi, s-au adunat, pe 19 decembrie, în faţa sediului Primăriei municipiului, nemulţumiţi de întârzierea salariilor şi de perspectiva de a nu le încasa integral până la finalul anului. Potrivit liderului de sindicat din Transurb, George Preda, salariaţii ar fi trebuit să încaseze lichidarea pe data de 15 decembrie, dar conducerea societăţii le-a transmis că nu sunt suficienţi bani, oferind varianta să le achite doar 50% din sumele cuvenite. (20.12.2017)
<<   <   pagina 1 din 45   >   >>
 
Informatii din Galaţi

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design