Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Asta a fost! DomnulePrimar.ro intra "in conservare"

DomnulePrimar.ro a pornit la drum in anul 2002, ca un proiect secundar. Nimeni nu credea ca va fi genul de proiect care va tine mai mult de un an. Era vremea cind abia se lansase Windows XP! Cind social media inca nu exista. Cind siteuri nu prea existau in Romania, iar primariile erau niste cetati inexpungabile pentru omul de rind. Fiecare cerere presupunea coala A4 si un drum pina in oras, coada la registratura, alt drum pina la Primarie pentru obtinerea unui raspuns. Era nevoie de acest proiect care sa faciliteze comunicarea intre autoritatile locale si simplul platitor de taxe si impozite. (04.04.2018)

Primarul municipiului GIURGIU: Am facut deszapezirea in aceasta iarna cu mijloace proprii; a costat de 5 ori mai putin Primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, a declarat că intervenţia pentru deszăpezire în oraş în această iarnă a costat de peste cinci ori mai puţin comparativ cu anul trecut pentru că intervenţia a fost făcută cu mijloace proprii. El a subliniat că municipalitatea a făcut economie tocmai pentru că astfel s-au cheltuit resurse numai în perioadele în care a nins. (08.03.2018)
Primaria municipiului GIURGIU va depune trei proiecte cu fonduri UE pentru eficientizarea iluminatului public Primăria municipiului Giurgiu va depune în acest an trei proiecte privind iluminatul public în oraş cu sisteme de iluminat pe led prin care se va putea obţine o economie la consumul de energie electrică de peste 70 la sută, au anunţat, miercuri, reprezentanţii instituţiei. Potrivit primarului Nicolae Barbu, unul dintre proiecte presupune montarea de lămpi cu led pe aleile dintre blocuri şi acest lucru ar fi însemnat cartografierea întregii zone şi atribuirea de denumiri fiecărei alei dintre blocuri, situaţie în care toţi locuitorii de pe strada Tineretului, o stradă importantă din oraş, ar fi trebuit să îşi schimbe actele şi documentele de identitate. (22.02.2018)
Primaria GIURGIU depune proiecte de eficientizare energetica pentru 40 de blocuri de locuinte Primăria municipiului Giurgiu va depune în acest an proiecte pentru finanţare prin POR, axa de eficienţă energetică, pentru 40 de blocuri de locuinţe din oraş, în valoare totală de aproximativ 4 milioane de euro. Potrivit datelor oferite de Primăria Giurgiu, aproximativ 25%, respectiv “55 de blocuri din cele două sute de blocuri din oraş au beneficiat deja de programe de eficientizare energetică în anii trecuţi”. (20.02.2018)
In municipiul GIURGIU nu mai exista locuri de veci, de 24 de ani nu s-a construit niciun cimitir În ultimii 24 de ani nu s-a mai construit niciun cimitir în municipiul Giurgiu şi primăria nu mai are terenuri care să îndeplinească condiţiile legale pentru a fi construit un cimitir nou sau extins un cimitir existent, motiv pentru care la avizierul Primăriei municipiului Giurgiu există anunţul că în cimitirele din oraş nu mai există locuri de veci. (09.02.2018)
Primaria GIURGIU a repartizat excedentul bugetar pe anul trecut pentru investitii Consilierii locali giurgiuveni au aprobat, în şedinţă extraordinară, alocarea excedentului bugetar pe anul 2017, în sumă de peste trei milioane de lei, pentru realizarea de investiţii în anul 2018. Primarul a spus că speră ca, până la data de 20 ianuarie, municipalitatea să primească proiectul de buget defalcat astfel încât să poată fi fundamentat bugetul pentru acest an şi nu să se facă plăţi din a douăsprezecea parte din bugetul realizat anul trecut. (10.01.2018)
Consilierii locali au votat incetarea actualului contract de colectare a deseurilor din municipiul GIURGIU; Casa Tineretului va deveni Centru Comunitar Integrat Consilierii locali au aprobat pe 28 decembrie, în cadrul unei şedinţe extraordinare, un proiect de hotărâre privind încetarea contractului de prestare a activităţii de colectare şi transport a deşeurilor de pe teritoriul oraşului încheiat între municipiul Giurgiu şi operatorul care avea contract de delegare pentru acest serviciu. (04.01.2018)
Primarul municipiului GIURGIU doreste sa poata veni la serviciu cu bicicleta electrica Primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, a declarat că până la finalul acestui mandat de primar al oraşului va finaliza un traseu în lungime de 19 kilometri de piste de biciclete şi atunci va veni la serviciu cu bicicleta electrică. O staţie de încărcare a bicicletelor electrice urmeaza să fie amenajată chiar în zona Primăriei municipiului Giurgiu. (21.12.2017)
Primaria GIURGIU a sistat pana la primavara acordarea ajutoarelor financiare pentru achizitionarea de centrale de apartament Primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, a declarat că acordarea ajutoarelor financiare pentru achiziţionarea de centrale de apartament pentru locuitorii oraşului ce doresc debranşarea de la sistemul centralizat de termoficare se sistează până la primăvară. Potrivit acestuia, respectiva soluţie a fost adoptată de consilierii municipali pentru a fi reduse pierderile şi cheltuielile pentru pornirea sistemului de încălzire într-un bloc doar pentru un singur consumator. (29.11.2017)
Primarul municipiului GIURGIU: “Avem o problema mare cu iluminatul public in oras, sistemul e vechi" Primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, a declarat că este o problemă foarte mare cu iluminatul public în municipiu, respectiv, mai mult de zece la sută din becurile din oraş nu funcţionează. El spune că din 6.500 de corpuri de iluminat în municipiu, “opt sute nu funcţionează şi singura soluţie este ca, momentan, sistemul să mai fie reparat pentru că Primăria Giurgiu are un proiect în valoare totală de 1,5 milioane de Euro privind înlocuirea tuturor corpurilor de iluminat din oraş. (23.11.2017)
<<   <   pagina 1 din 25   >   >>
 
Informatii din Giurgiu

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design