Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  91,60% (109/119)
2.  Piatra Neamt
  76,67% (23/30)
3.  Gherla
  100,00% (18/18)
4.  Pitesti
  56,25% (18/32)
5.  Bucuresti - Sect. 4
  60,87% (14/23)
6.  Timisoara
  43,75% (14/32)
7.  Bucuresti - Sect. 6
  92,86% (13/14)
8.  Voluntari
  83,33% (10/12)
9.  Galati
  43,75% (7/16)
10.  Hunedoara
  44,44% (4/9)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
Consilierii locali din GIURGIU au aprobat predarea unui teren Ministerului Dezvoltarii, pentru construirea unei sali de sport

Consilierii locali giurgiuveni au aprobat pe 20 noiembrie, în şedinţă extraordinară, predarea către Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, prin Compania Naţională de Investiţii, un teren în suprafaţă de nouă sute de metri pătraţi din municipiu, în vederea realizării unei săli de sport pentru elevii de la şcoala numărul şapte. (21.11.2017)

Toate punctele termice din municipiul GIURGIU sunt monitorizate online Viceprimarul municipiului Giurgiu, Ion Dragomir, a declarat că toate punctele termice din oraş sunt monitorizate în timp real ca urmare a implementării unui program online, astfel încât temperatura şi presiunea agentului termic pot fi verificate pe loc, iar pierderile din sistemul centralizat de încălzire au fost eliminate. (09.11.2017)
Sprijin financiar pentru achizitionarea de centrale termice, acordat de CL GIURGIU Consilierii locali giurgiuveni au aprobat, în şedinţă extraordinară, acordarea de sprijin financiar în valoare totală de 21 de mii de lei pentru achiziţionarea de centrale termice unui număr de şapte persoane din oraş care au rămas unici consumatori în câte o scară sau bloc de locuinţe, racordaţi la centrala de furnizare a agentului termic în sistem centralizat. (07.11.2017)
GIURGIU: Masura radicala luata de un primarul Nicolae Barbu pentru salvarea padurilor Primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, a postat vineri, 3 noiembrie, un mesaj pe contul său de Facebook prin care îi anunţă pe locuitori că anul acesta le va transmite toate urările de sărbători folosind exclusiv felicitări virtuale, din dorinţa de a proteja pădurile. „Vă invit să vă alăturaţi iniţiativei administraţiei locale şi să protejăm mediul şi pădurile. Este un pas mic, dar făcut de tot mai mulţi dintre noi reprezintă un mesaj colectiv de responsabilizare!”, se arată în mesajul edilului. (06.11.2017)
GIURGIU si Ruse sunt singurele comunitati de pe Dunare cu un master plan comun de dezvoltare transfrontaliera, sustine primarul Barbu Municipiile Giurgiu şi Ruse, Bulgaria, sunt singurele comunităţi situate de-a lungul Dunării care şi-au realizat împreună un master plan al dezvoltării transfrontaliere, a declarat primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, în cadrul unei întâlniri pe care a avut-o cu un grup format din peste 20 de masteranzi ai Facultăţii de arhitectură din Versailles, care au vizitat oraşul Giurgiu. (01.11.2017)
Primaria GIURGIU are conturile blocate din cauza datoriilor, edilul e la Strasbourg unde discuta promovarea eticii la nivel local si regional Primarul Nicolae Barbu participă zilele acestea la Congresul Autoritatilor Locale si Regionale de la Strasbourg, facand parte din Comitetul de Monitorizare. Membrii Comitetului de monitorizare s-au intalnit miercuri 18 octombrie in cadrul celei de-a 33-a editii a Congresului pentru a se discuta activitati cu privire la prevenirea coruptiei si promovarea eticii la nivel local si regional. (20.10.2017)
Primaria GIURGIU a repartizat 91 de locuinte sociale, in doua imobile construite cu sprijin de la MDRAP Un număr de 91 de familii din municipiul Giurgiu au primit locuinţe sociale în cele două blocuri care au fost finalizate săptămâna trecută, în prezent mai existând 56 de solicitanţi, care au dosare complete, pe lista de aşteptare, a declarat primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu. Acesta a spus că imobilele cu garsonierele şi apartamentele repartizate săptămâna trecută au fost construite în regie proprie de către Primăria municipiului, dar şi cu sprijin de la bugetul de stat. (10.10.2017)
Perchezitii la Primaria GIURGIU, la persoane si firme din 5 judete, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani; Primarul sustine ca nu au fost efectuate perchezitii la sediul institutiei Poliţiştii din Olt fac, joi dimineață, 20 de percheziţii în 5 judeţe, la Primăria Giurgiu, la mai multe firme și la locuințele unor persoane suspectate într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani. Persoanele vizate ar fi vândut mobilier urban, folosind firme fantomă, prejudiciul produs bugetului de stat fiind de 6.800.000 de lei. Perchezițiile sunt făcute de poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, în judeţele Olt, Dâmbovița, Giurgiu, Dolj și Teleorman, potrivit Poliţiei Române. (14.09.2017)
Centru medical si mall, posibile investitii viitoare la GIURGIU Giurgiu ar putea avea în viitor un centru de reabilitare a pacienților cu paralizie din cauza leziunilor măduvei și un centru comercial de tip Mall. Într-o recentă conferință de presă primarul Nicolae Barbu a precizat că există o intenție în acest sens din partea unor grupuri de investitori. În ceea ce privește construcția la Giurgiu a unui Mall, primarul a afirmat că există o firmă mare care a cumpărat în acest scop de la lichidator terenul din spatele LIDL și care și-a exprimat intenția ca până la sfârșitul anului 2019 să finalizeze investiția. (08.09.2017)
Primarul municipiului GIURGIU va propune in CL renuntarea la taxa de habitat Primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, a declarat că municipalitatea giurgiuveană intenţionează să renunţe la taxa de habitat. El a afirmat că municipalitatea a încercat “să găsească înţelegere”, discutând subiectul la Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară (ADI). Barbu consideră că ADI care se ocupă de managementul deşeurilor este ‘anchilozată şi nu poate să ia o decizie”. (07.09.2017)
<<   <   pagina 1 din 24   >   >>
 
Informatii din Giurgiu

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(37 raspunsuri
)
Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL) Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL)
Targu - Jiu
(10 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(8 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(7 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(7 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(7 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(4 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(4 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(4 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(3 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design