Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Asta a fost! DomnulePrimar.ro intra "in conservare"

DomnulePrimar.ro a pornit la drum in anul 2002, ca un proiect secundar. Nimeni nu credea ca va fi genul de proiect care va tine mai mult de un an. Era vremea cind abia se lansase Windows XP! Cind social media inca nu exista. Cind siteuri nu prea existau in Romania, iar primariile erau niste cetati inexpungabile pentru omul de rind. Fiecare cerere presupunea coala A4 si un drum pina in oras, coada la registratura, alt drum pina la Primarie pentru obtinerea unui raspuns. Era nevoie de acest proiect care sa faciliteze comunicarea intre autoritatile locale si simplul platitor de taxe si impozite. (04.04.2018)

A fost inaugurata noua Sala a Sporturilor din TARGU-JIU Noua Sală a Sporturilor din municipiul Târgu-Jiu a fost inaugurată, pe 25 martie, de primarul Marcel Romanescu şi deputatul Victor Ponta, de la eveniment lipsind toţi parlamentarii PSD din judeţ, dar şi autorităţile locale şi judeţene şi prefectul. Alături de primarul municipiului şi de fostul premier, la tăierea panglicii au luat parte şeful Direcţiei Judeţene de Sport (DJS), Horaţiu Gorun, şi preşedintele PNL Gorj, deputatul Dan Vâlceanu. (26.03.2018)
Presiuni asupra fiicelor primarului municipiului TARGU JIU pentru ca tatal lor sa inchida scolile Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a declarat, într-o conferinţă de presă, că fetiţele lui îl întreabă de trei seri, atunci când ajunge acasă când închide şcolile. Edilul - şef a spus că s-a pus o presiune asupra fiicelor sale din partea colegelor, pentru a-şi ruga tatăl ca să închidă şcolile. Mai mult decât atât, colegii de clasă ai Alexandrei, fata cea mare a primarului Romanescu, au creat o pagină de o reţea de socializare „O susţinem pe Alexandra pentru ca şcolile să fie închise”. (01.03.2018)
Primaria TARGU-JIU va repartiza 60 de locuinte ANL in aceasta vara; Lucrarile de modernizare a Salii Sporturilor au fost receptionate Un număr de 60 de locuinţe ANL vor fi repartizate în această vară, 40 dintre acestea fiind situate în două blocuri noi din Târgu-Jiu, iar alte 20 în locaţii la care vechii solicitanţi au renunţat, a declarat primarul municipiului, Marcel Romanescu. El a afirmat că au fost depuse circa 1.200 de cereri pentru obţinerea unei locuinţe ANL în Târgu-Jiu. (22.02.2018)
Primaria TARGU-JIU va organiza casatorii la Poarta sarutului de Dragobete Tinerii care doresc să se căsătorească de Dragobete la Poarta Sărutului din Parcul Central al municipiului Târgu Jiu sunt aşteptaţi de reprezentanţii primăriei să depună cereri în zilele de 14 şi 15 februarie, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, edilul Marcel Romanescu. Potrivit sursei citate, anul acesta vor fi oficiate căsătorii doar de Dragobete, nu şi de Sfântul Valentin, aşa cum se întâmpla în anii anteriori, în mandatul fostului primar, Florin Cârciumaru. (08.02.2018)
Reprezentantii Primariei TARGU-JIU vor depune un proiect de 4 milioane de euro pentru modernizarea iluminatului public Reprezentanţii Primăriei Târgu-Jiu vor depune, în luna februarie, un proiect cu finanţare din bani europeni, cu o valoare de 4 milioane de euro, care prevede îmbunătăţirea creşterii eficienţei sistemului de iluminat public la nivelul municipiului, a declarat primarul Marcel Romanescu. Potrivit sursei citate, pentru oraşele din regiunea Olteniei a fost alocată suma de 10 milioane de euro, urmând să se facă o selecţie a proiectelor care vor beneficia de finanţare. (01.02.2018)
Primaria TARGU-JIU reglementeaza parcarea masinilor si camioanelor de firma in centrul orasului Primăria Târgu-Jiu are în vedere reglementarea regulamentului de parcare a maşinilor aparţinând societăţilor de pe raza municipiului, în acest sens fiind depuse tot mai multe sesizări de la cetăţeni nemulţumiţi de modul în care sunt parcate autoturismele în special în centrul oraşului, în zona Căii Eroilor, a declarat, în şedinţa Colegiului Prefectural Gorj, viceprimarul Adrian Tudor. (26.01.2018)
Viceprimarul din MOTRU, dat in judecata pentru masina de serviciu Cosmin Morega, viceprimarul municipiului Motru, este bun de plata. Directia Publica Motru l-a dat in judecata, cerandu-i pe calea instantei sa plateasca masina de serviciu pe care a folosit-o pe vremea cand conducea unitatea, actiunea vizand si ceilalti administratori care au aprobat achizitia. Demersul are loc dupa ce Finantele au stabilit ca Directia Publica Motru nu avea dreptul legal sa cumpere acel autoturism. (29.12.2017)
200.000 lei, economisiti de Primaria TARGU-JIU dupa rezilierea contractului cu firma care administra Targul de haine vechi Primăria municipiului Târgu-Jiu a economisit circa 200.000 de lei la buget, în urma rezilierii contractului cu societatea care administra Târgul de haine vechi din oraş, a declarat primarul Marcel Romanescu. Municipalitatea a luat decizia închiderii târgului de haine vechi, susţinând că veniturile aduse de acest târg nu acoperă decât 5% din cheltuielile primăriei cu menţinerea şi întreţinerea spaţiului. (20.12.2017)
Taxele si impozitele locale in municipiul MOTRU nu vor fi majorate in 2018, sustine primarul Primarul municipiului Motru, Gigel Jianu, a declarat, într-o conferinţă de presă a PNL Gorj, că nu va mări cuantumul taxelor şi impozitelor locale în 2018, ca urmare a scăderii impozitului pe venit de la 16% la 10%. El a mai afirmat că în perioada de un an şi jumătate de când este primar al municipiului Motru a reuşit să menţină oraşul “pe linia de plutire”. (08.12.2017)
<<   <   pagina 1 din 25   >   >>
 
Informatii din Gorj

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design