Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  79,88% (131/164)
2.  Piatra Neamt
  84,09% (37/44)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  78,95% (15/19)
4.  Timisoara
  30,56% (11/36)
5.  Gherla
  100,00% (10/10)
6.  Targu - Jiu
  80,00% (4/5)
7.  Hunedoara
  60,00% (3/5)
8.  Oradea
  60,00% (3/5)
9.  Voluntari
  75,00% (3/4)
10.  Pitesti
  8,33% (2/24)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
Primaria TARGU-JIU va organiza casatorii la Poarta sarutului de Dragobete

Tinerii care doresc să se căsătorească de Dragobete la Poarta Sărutului din Parcul Central al municipiului Târgu Jiu sunt aşteptaţi de reprezentanţii primăriei să depună cereri în zilele de 14 şi 15 februarie, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, edilul Marcel Romanescu. Potrivit sursei citate, anul acesta vor fi oficiate căsătorii doar de Dragobete, nu şi de Sfântul Valentin, aşa cum se întâmpla în anii anteriori, în mandatul fostului primar, Florin Cârciumaru. (08.02.2018)

Reprezentantii Primariei TARGU-JIU vor depune un proiect de 4 milioane de euro pentru modernizarea iluminatului public Reprezentanţii Primăriei Târgu-Jiu vor depune, în luna februarie, un proiect cu finanţare din bani europeni, cu o valoare de 4 milioane de euro, care prevede îmbunătăţirea creşterii eficienţei sistemului de iluminat public la nivelul municipiului, a declarat primarul Marcel Romanescu. Potrivit sursei citate, pentru oraşele din regiunea Olteniei a fost alocată suma de 10 milioane de euro, urmând să se facă o selecţie a proiectelor care vor beneficia de finanţare. (01.02.2018)
Primaria TARGU-JIU reglementeaza parcarea masinilor si camioanelor de firma in centrul orasului Primăria Târgu-Jiu are în vedere reglementarea regulamentului de parcare a maşinilor aparţinând societăţilor de pe raza municipiului, în acest sens fiind depuse tot mai multe sesizări de la cetăţeni nemulţumiţi de modul în care sunt parcate autoturismele în special în centrul oraşului, în zona Căii Eroilor, a declarat, în şedinţa Colegiului Prefectural Gorj, viceprimarul Adrian Tudor. (26.01.2018)
Viceprimarul din MOTRU, dat in judecata pentru masina de serviciu Cosmin Morega, viceprimarul municipiului Motru, este bun de plata. Directia Publica Motru l-a dat in judecata, cerandu-i pe calea instantei sa plateasca masina de serviciu pe care a folosit-o pe vremea cand conducea unitatea, actiunea vizand si ceilalti administratori care au aprobat achizitia. Demersul are loc dupa ce Finantele au stabilit ca Directia Publica Motru nu avea dreptul legal sa cumpere acel autoturism. (29.12.2017)
200.000 lei, economisiti de Primaria TARGU-JIU dupa rezilierea contractului cu firma care administra Targul de haine vechi Primăria municipiului Târgu-Jiu a economisit circa 200.000 de lei la buget, în urma rezilierii contractului cu societatea care administra Târgul de haine vechi din oraş, a declarat primarul Marcel Romanescu. Municipalitatea a luat decizia închiderii târgului de haine vechi, susţinând că veniturile aduse de acest târg nu acoperă decât 5% din cheltuielile primăriei cu menţinerea şi întreţinerea spaţiului. (20.12.2017)
Taxele si impozitele locale in municipiul MOTRU nu vor fi majorate in 2018, sustine primarul Primarul municipiului Motru, Gigel Jianu, a declarat, într-o conferinţă de presă a PNL Gorj, că nu va mări cuantumul taxelor şi impozitelor locale în 2018, ca urmare a scăderii impozitului pe venit de la 16% la 10%. El a mai afirmat că în perioada de un an şi jumătate de când este primar al municipiului Motru a reuşit să menţină oraşul “pe linia de plutire”. (08.12.2017)
Bugetul Primariei TARGU-JIU, rectificat cu 7 milioane de lei pentru salariile si drepturile profesorilor Bugetul local al Primăriei Târgu-Jiu a fost rectificat pe 5 decembrie, într-o şedinţă de îndată, cu suma de şapte milioane de lei, bani necesari pentru salariile şi drepturile angajaţilor din sistemul de învăţământ din municipiu. Proiectul de hotărâre a fost votat în unanimitate, la şedinţă fiind prezenţi 15 din cei 21 de consilieri locali. (06.12.2017)
Primaria MOTRU a inchis groapa de gunoi, evitand declararea procedurii de infringement Primăria Motru a reuşit să închidă şi că conformeze groapa de gunoi a oraşului, evitând astfel declararea, din partea Uniunii Europene, a procedurii de infringement împotriva României, cu implicaţii grave asupra bugetului local, informează un comunicat transmis de primarul Gigel Jianu. Potrivit sursei citate, comisiile şi factorii implicaţi în procedura de închidere şi conformare a depozitului de deşeuri din Motru s-au întrunit pentru recepţionarea lucrărilor, finalizate în data de 3 noiembrie. (15.11.2017)
Consilierii locali au votat angajarea unui avocat care sa reprezinte Primaria TARGU-JIU intr-un proces cu ANAF Consilierii locali au votat, într-o şedinţă extraordinară, un proiect de hotărâre privind angajarea unui avocat care să reprezinte interesele municipiului Târgu-Jiu într-un dosar aflat pe rolul curţii de Apel Craiova, în care, în urma unui raport al ANAF, fostului primar Florin Cârciumaru şi mai multor directori în funcţie ai instituţiei le este imputată suma de 3,6 milioane de lei. (07.11.2017)
TARGU JIU: Primarul Marcel Romanescu si-a luat concediu sa fie fresh la iarna Primarul Marcel Romanescu si-a luat concediu sa aiba bateriile incarcate cand vine iarna. A explicat ca nu a avut prea multe zile libere de cand a devenit primar si i-a delegat atributiile viceprimarului Aurel Popescu pana la sfarsitul acestei saptamani. "Vreau sa fac niste mici analize. Voi sta in concediu pana vineri. Am zis ca nu am avut un concediu foarte lung anul acesta. Am avut doar trei zile de concediu in toata aceasta perioada.", a explicat Romanescu. (01.11.2017)
<<   <   pagina 1 din 25   >   >>
 
Informatii din Gorj

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(27 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(15 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(8 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(7 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(3 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(3 raspunsuri
)
Ioan Popa (PNL) Ioan Popa (PNL)
Resita
(1 raspuns
)
Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL) Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL)
Targu - Jiu
(1 raspuns
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design