Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Asta a fost! DomnulePrimar.ro intra "in conservare"

DomnulePrimar.ro a pornit la drum in anul 2002, ca un proiect secundar. Nimeni nu credea ca va fi genul de proiect care va tine mai mult de un an. Era vremea cind abia se lansase Windows XP! Cind social media inca nu exista. Cind siteuri nu prea existau in Romania, iar primariile erau niste cetati inexpungabile pentru omul de rind. Fiecare cerere presupunea coala A4 si un drum pina in oras, coada la registratura, alt drum pina la Primarie pentru obtinerea unui raspuns. Era nevoie de acest proiect care sa faciliteze comunicarea intre autoritatile locale si simplul platitor de taxe si impozite. (04.04.2018)

Operatiunea “epurarea politica”, instrumentata de DNA a primit cu suspendare Acțiunile procurorilor DNA, începând cu anul 2013, după ce Laura Kovesi a preluat primul mandat la conducerea acestei instituții, au fost concertate pe decapitarea politică a administrației publice locale. Acesta este bilanțul care răzbate din comunicatele oficiale de presă ale Direcției Naționale Anticorupție, cu privire la urmăririle penale efectuate, reținerile și arestările operate și trimiterile în judecată. Dosarele, în majoritatea lor, s-au soldat cu condamnări cu suspendare. (26.03.2018)
Primaria orasului BALAN intentioneaza sa transforme o fosta gradinita in incubator de afaceri Administratorul public al oraşului Bălan, Robert Kovacs, a declarat că în clădirea fostei grădiniţe 'Licurici', care nu mai funcţionează din 2014, se doreşte amenajarea unor spaţii unde firmele, care vor fi găzduite pe o perioadă determinată, să beneficieze de suport financiar, servicii de consultanţă şi spaţii pentru birouri. Acesta a explicat că, alături de sprijinul logistic necesar demarării activităţii, incubatorul de afaceri oferă un mediu prielnic dezvoltării afacerilor, prin facilitarea activităţilor de networking, a transferului de knowhow şi prin acordarea de sprijin în dezvoltarea de parteneriate. (12.03.2018)
Primaria orasului BALAN nu mai poate plati salariile angajatilor Serviciului Public de Alimentare cu Apa Primăria Bălan înregistrează dificultăți la plata salariilor celor 30 de angajați ai Serviciului Public de Alimentare cu Apă, Canalizare și Salubritate dar și a utilităților acestei instituții subordonate. Primarul orașului Bălan, Gheorghe Iojiban, a declarat că la serviciul public de apă, canalizare și salubritate există dificultăți financiare din cauza pierderilor mari de apă de pe rețeaua de alimentare, după ce în urmă cu mai mulți ani consiliul local nu a fost de acord să se alăture unui proiect ce viza reabilitarea sistemului. (12.11.2017)
Ambulante vechi, donate serviciilor voluntare de pompieri civili din HARGHITA Serviciului Judeţean de Ambulanţă Harghita a donat mai multe ambulanţe vechi, dar aflate în stare de funcţionare, unor servicii voluntare de pompieri civili, la iniţiativa preşedintelui Consiliului Judeţean Harghita, Borboly Csaba. Directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, dr. Peter Szilard, a precizat că s-a primit acceptul Ministerului Sănătăţii pentru donarea a 13 ambulanţe care nu mai sunt folosite. (07.11.2017)
Centrul Balnear BORSEC ar putea fi finalizat anul viitor Lucrările la Centrul balnear din staţiunea Borsec sunt destul de avansate, dar investiţia, care are rolul de a relansa turismul în zonă, nu va fi finalizată în acest an, aşa cum se estima, ci doar anul viitor . Primarul staţiunii Borsec, Mik Jozsef, a declarat că lucrările sunt realizate în proporţie de 75-80 la sută, dar intervin probleme legate de realizarea construcţiei, la care se adaugă şi faptul că iarna nu se va putea lucra decât în mică măsură. Potrivit sursei citate, se preconizează că patru dintre cele nouă corpuri de clădire vor fi finalizate complet în două săptămâni, iar la amenajarea exterioară se va lucra în acest an atât cât vremea va permite. (27.10.2017)
Primaria MIERCUREA CIUC continua lucrarile la centura ocolitoare a municipiului, investitie proprie a orasului Primăria Miercurea Ciuc continuă lucrările la centura ocolitoare internă a municipiului, investiţie proprie care ar urma să se finalizeze în luna noiembrie 2018. Primarul municipiului Miercurea Ciuc, Raduly Robert Kalman, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, că a început faza a doua ‘a celei mai importante investiţii din ultimii ani, finanţată integral din bugetul local’, adică lucrările de asfaltare pe ocolitoarea internă care ‘aduce o alternativă viabilă şi funcţională actualei soluţii care trecea prin comuna Topliţa-Ciuc, deci prin zona rurală’. (23.08.2017)
Primarii din Harghita si reprezentantii composesoratelor vor sa protesteze la Bucuresti daca nu se emite ordin de derogare pentru impuscarea ursilor Reprezentanţii administraţiilor locale şi cei ai composesoratelor din Harghita au anunţat că sunt hotărâţi să protesteze la Bucureşti dacă nu se emite ordin de derogare pentru împuşcarea urşilor, un apel în acest sens fiind lansat şi către primarii din Covasna, Mureş, Braşov, Prahova şi Argeş. Protestul urmează să fie organizat în cazul în care nu se emite ordinul de derogare pentru intervenţia în cazul carnivorelor mari până la data 30 iunie. (29.06.2017)
Primarul din BAILE TUSNAD despre ursii ce vin in statiune: Nici nu putem sa-i numaram, umbla pe strada! Mai mulţi urşi au fost văzuţi, în ultima perioadă, pe străzile din staţiunea Băile Tuşnad, iar primarul oraşului, Albert Tibor, a declarat ieri, pentru Agerpres, că deja nu se mai cunoaşte numărul sălbăticiunilor care vin din pădure şi caută hrană pe străzile din localitate. „Nu e unul, sunt mai mulţi, nici nu putem să-i numărăm, umblă pe stradă. Aseară am văzut că cineva a filmat o ursoaică cu trei pui. Pe cuvântul meu, nu ştiu ce putem face. Le-am spus colegilor să sune la Mediu, să vorbim cu ei şi să vedem ce se poate face”, a spus primarul din Băile Tuşnad. (07.06.2017)
Program de informare a cetatenilor prin sms-uri, unic in tara, implementat de Primaria BALAN (Harghita) Administratorul public al orașului Bălan, Robert Kovacs, a declarat că Primăria a simțit nevoia să dezvolte, în relația cu cetățenii, un instrument care să vină în întâmpinarea nevoii lor de a fi informați rapid și cât mai personal. Drept urmare, în colaborare cu o firmă de specialitate, s-a dezvoltat un program prin care locuitorii primesc sms-uri în legătură cu diversele chestiuni de interes local. (31.05.2017)
<<   <   pagina 1 din 12   >   >>
 
Informatii din Harghita

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design