Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  90,83% (99/109)
2.  Bucuresti - Sect. 4
  75,00% (18/24)
3.  Piatra Neamt
  52,63% (10/19)
4.  Timisoara
  50,00% (10/20)
5.  Pitesti
  25,00% (6/24)
6.  Galati
  60,00% (6/10)
7.  Bucuresti - Sect. 6
  100,00% (5/5)
8.  Targu - Jiu
  100,00% (5/5)
9.  Gherla
  75,00% (3/4)
10.  Rosiorii de Vede
  100,00% (1/1)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Primaria orasului BALAN nu mai poate plati salariile angajatilor Serviciului Public de Alimentare cu Apa

Primăria Bălan înregistrează dificultăți la plata salariilor celor 30 de angajați ai Serviciului Public de Alimentare cu Apă, Canalizare și Salubritate dar și a utilităților acestei instituții subordonate. Primarul orașului Bălan, Gheorghe Iojiban, a declarat că la serviciul public de apă, canalizare și salubritate există dificultăți financiare din cauza pierderilor mari de apă de pe rețeaua de alimentare, după ce în urmă cu mai mulți ani consiliul local nu a fost de acord să se alăture unui proiect ce viza reabilitarea sistemului. (12.11.2017)

Ambulante vechi, donate serviciilor voluntare de pompieri civili din HARGHITA Serviciului Judeţean de Ambulanţă Harghita a donat mai multe ambulanţe vechi, dar aflate în stare de funcţionare, unor servicii voluntare de pompieri civili, la iniţiativa preşedintelui Consiliului Judeţean Harghita, Borboly Csaba. Directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, dr. Peter Szilard, a precizat că s-a primit acceptul Ministerului Sănătăţii pentru donarea a 13 ambulanţe care nu mai sunt folosite. (07.11.2017)
Centrul Balnear BORSEC ar putea fi finalizat anul viitor Lucrările la Centrul balnear din staţiunea Borsec sunt destul de avansate, dar investiţia, care are rolul de a relansa turismul în zonă, nu va fi finalizată în acest an, aşa cum se estima, ci doar anul viitor . Primarul staţiunii Borsec, Mik Jozsef, a declarat că lucrările sunt realizate în proporţie de 75-80 la sută, dar intervin probleme legate de realizarea construcţiei, la care se adaugă şi faptul că iarna nu se va putea lucra decât în mică măsură. Potrivit sursei citate, se preconizează că patru dintre cele nouă corpuri de clădire vor fi finalizate complet în două săptămâni, iar la amenajarea exterioară se va lucra în acest an atât cât vremea va permite. (27.10.2017)
Primaria MIERCUREA CIUC continua lucrarile la centura ocolitoare a municipiului, investitie proprie a orasului Primăria Miercurea Ciuc continuă lucrările la centura ocolitoare internă a municipiului, investiţie proprie care ar urma să se finalizeze în luna noiembrie 2018. Primarul municipiului Miercurea Ciuc, Raduly Robert Kalman, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, că a început faza a doua ‘a celei mai importante investiţii din ultimii ani, finanţată integral din bugetul local’, adică lucrările de asfaltare pe ocolitoarea internă care ‘aduce o alternativă viabilă şi funcţională actualei soluţii care trecea prin comuna Topliţa-Ciuc, deci prin zona rurală’. (23.08.2017)
Primarii din Harghita si reprezentantii composesoratelor vor sa protesteze la Bucuresti daca nu se emite ordin de derogare pentru impuscarea ursilor Reprezentanţii administraţiilor locale şi cei ai composesoratelor din Harghita au anunţat că sunt hotărâţi să protesteze la Bucureşti dacă nu se emite ordin de derogare pentru împuşcarea urşilor, un apel în acest sens fiind lansat şi către primarii din Covasna, Mureş, Braşov, Prahova şi Argeş. Protestul urmează să fie organizat în cazul în care nu se emite ordinul de derogare pentru intervenţia în cazul carnivorelor mari până la data 30 iunie. (29.06.2017)
Primarul din BAILE TUSNAD despre ursii ce vin in statiune: Nici nu putem sa-i numaram, umbla pe strada! Mai mulţi urşi au fost văzuţi, în ultima perioadă, pe străzile din staţiunea Băile Tuşnad, iar primarul oraşului, Albert Tibor, a declarat ieri, pentru Agerpres, că deja nu se mai cunoaşte numărul sălbăticiunilor care vin din pădure şi caută hrană pe străzile din localitate. „Nu e unul, sunt mai mulţi, nici nu putem să-i numărăm, umblă pe stradă. Aseară am văzut că cineva a filmat o ursoaică cu trei pui. Pe cuvântul meu, nu ştiu ce putem face. Le-am spus colegilor să sune la Mediu, să vorbim cu ei şi să vedem ce se poate face”, a spus primarul din Băile Tuşnad. (07.06.2017)
Program de informare a cetatenilor prin sms-uri, unic in tara, implementat de Primaria BALAN (Harghita) Administratorul public al orașului Bălan, Robert Kovacs, a declarat că Primăria a simțit nevoia să dezvolte, în relația cu cetățenii, un instrument care să vină în întâmpinarea nevoii lor de a fi informați rapid și cât mai personal. Drept urmare, în colaborare cu o firmă de specialitate, s-a dezvoltat un program prin care locuitorii primesc sms-uri în legătură cu diversele chestiuni de interes local. (31.05.2017)
Primarii forteaza preluarea Caselor de cultura ale sindicatelor Casele de cultură ale sindicatelor se află de mai mulţi ani sub asediul administraţiilor locale care vor să pună mâna pe ele. Recent, primarul oraşului Sucevei, Ion Lungu, chiar a cerut imperativ Guvernului să le treacă în proprietatea primăriilor. Invocând de cele mai multe ori starea jalnică în care se află aceste clădiri construite înainte de 1989 din cotizaţiile membrilor Uniunii Generale a Sindicatelor din România (UGSR), în unele cazuri s-a reuşit acest lucru apelându-se la tot felul de tertipuri. (25.05.2017)
Primaria MIERCUREA CIUC elaboreaza proiecte pentru reabilitare termica a zeci de blocuri si institutii publice Primăria Miercurea Ciuc elaborează documentaţii pentru reabilitarea termică a zeci de blocuri şi clădiri în care funcţionează instituţii publice, în vederea accesării de fonduri europene şi guvernamentale. Viceprimarul municipiului Miercurea Ciuc, Szoke Domokos, a declarat că se doreşte depunerea de proiecte de finanţare la Uniunea Europeană pentru 40 de blocuri din oraş, iar pentru alte 15, care nu întrunesc condiţiile de accesare a banilor comunitari, se intenţionează obţinerea de fonduri guvernamentale. (09.05.2017)
61 de localitati din judetul HARGHITA vor putea accesa in 2017 fonduri in cadrul Programului National de Cadastru si Carte Funciara În judeţul Harghita, implementarea Programului Naţional de Cadastru şi Carte Funciară (PNCCF) în anul 2016 a întâmpinat o serie de dificultăţi, care au condus la situaţia în care, din 62 de localităţi ce puteau beneficia de fonduri, în doar şapte localităţi au fost recepţionate documente tehnice şi au fost deschise cărţi funciare (Ciceu, Dăneşti, Păuleni-Ciuc, Sânmartin, Satu Mare, Ulieş, Tulgheş). (05.05.2017)
<<   <   pagina 1 din 12   >   >>
 
Informatii din Harghita

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(10 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(3 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(3 raspunsuri
)
Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL) Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL)
Targu - Jiu
(3 raspunsuri
)
Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL) Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL)
Petrosani
(1 raspuns
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(1 raspuns
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(1 raspuns
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(1 raspuns
)
Valerica Gheorghe Circiumaru (PSD) Valerica Gheorghe Circiumaru (PSD)
Rosiorii de Vede
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design